![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57933
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Kent'in Çevresinde
Kent’in çevresinde biryerlerde Park sessiz yok hiçkimse Çimenlere düşmüş sarı yapraklar Birbirlerine yalnızlığı fısıldarlar Parka bakan tüm pencerelerin Ardında sen şimdi bu akşam vakti Kent’in çevresinde biryerdeyse Kesişen yollar ve hatıralar Camlardaki buğularda senin adın İnadına silinmemiş duruyor hala Bense eski bir şarkıyı mırıldanıyorum İn cin top oynuyor sokaklarda Bitmek bilmeyecek sandığım Bu lanet sonbaharın en uzun akşamında Kent’in çevresinde biryerlerdesin biliyorum Neden bilmem saatlerce bu parkta Yalnızlığı birbirine fısıldayan yapraklara Sarılmış boylu boyunca yatıyorum İlker Pamukçu |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Kim Boyadı Denizleri Maviye Kim
Kim boyadı gökyüzünü, denizleri maviye kim Benim gözlerim Kim yazdı dağlara öbek, öbek çiçek misali aşk’I kim Benim ellerim Kim coştu hırçın dalgalar gibi,çeliği kim eğdi kim Benim yüreğim Peki ya kim bağladı yıldızları gökyüzüne,güneş’I, ay’I kim BENİM SEVGİM, BENİM SEVGİM İlker Pamukçu |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Korkuyorum Sensizlikten
Herşey boş şimdi Uçurumun kıyısındaki bir çiçek gibiyim; titriyorum Sana olan sevgimin tükenmesinden korkuyorum Yalnızlığın zincirlerine tutsak kalmaktan korkuyorum Zaman geçipte seni sensiz anmaktan Sevdam sensiz kalmaktan korkuyorum İlker Pamukçu |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Körkuyuda Bir Taşım
Farzı misal bir balığım ben Yolunu kaybetmiş engin denizde Farzetki yalnız olmak iyidir Aslında ben yakamozdaki bir ışığım Hayal et parayla değilya canım Kızkulesi’nin yanındayım Düşün; ne güzel olur *******i ay’ın aksi sularda Aslında ben sabah çöken sisin buğusundayım Farzı misal yeni açan papatyayım kırlarda Hani zayıf, cılız olurya Anla artık anla ne olur Kendimim tek dayanağım Ben benim yanındayım Öyleki sebepsiz körkuyuda bir taşım Ne çıkar dibinde duruyorsam Şikayetim yok hiç, yeter bana Hala *******ime yansıyorya Cemali ay’ın Dikkatli bak, daha dikkatli Ben aslında şu gökyüzündeki en uzak yıldızım İlker Pamukçu |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Körkütük
İçmek istiyorum bu gece yine Bir türlü aklımdan çıkmıyorsunki Sarhoş olmak istiyorum körkütük Başka türlü seni unutamamki Ne sarhoş olabiliyorum Ne unutabiliyorum,yokki çaresi Derbeder oldum küstüm hayata Lanetler ediyorum bu kara bahta Hey garson bir kadeh daha… İlker Pamukçu |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Masal Yüzlüm
Çarelerde çaresizim sende,sensiz Yetimim bu bahar yine Dilim lal, kanadım kolum kırık Düşlerim sana dair masal yüzlüm Kördüğüm olmuşum Çözülmez bir bilmeceyim Dokunma dağalırım, kalayım öylece Ben seni kendimde, içimde yar tutarım Rüyalardan çıkagelen bir masal perisi Nasıl kucak açar ümidime bir bilsen Güneş nasıl başka doğardı, ah... Sevdiğim sen bu bahar gelsen Hasretlere koşuyorum, zincirlere bağlanmışlığa inat Duy masal yüzlüm duy haykırıyorum Seni Seviyorum, Seni Seviyorum |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Meçhul
Son limandı o uğradığım Demirleyip ömür boyu kalacağım Şimdi gitmeler kaldı mecbur Yelkenim yırtık rotam meçhul İlker Pamukçu |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Melek Olduğunu Bilseydim
Güzelliğin hakkında herşeyi yazabilirim Bir aşk romanı mesala, en uzun aşk şiiri yada Sana tüm çiçeklerin adını yakıştırabilirim Veya peri isimlerini koyarım, her ne kadar varsa Sözlerim tükenir, tarifler tıkanır Şiirler biter gün gelir elbet Acılar savurur tüm bedenimi Seni nasıl sevdiğimi tarif edemediğimde Seni sevmek bir bebeği sevmek gibidir Öyle saf, öyle. yalın,öyle içten Tenimde ılık bir duygudur şimdi Hatıralarda kalmış bir küçük busen Maviliğin kızıla döndüğü yerde Oturdum güneşin batışını seyrediyorum Oysa ben bu akşamın bu en can alıcı vaktinde O bebek yüzündeki gülüşlerdeki gamzeni seyretmek Soğuğa aldırmadan saatlerce hayalinle dans etmek istiyorum Beşinci yıl bu tam aynı zaman Tek başıma bırakıp gittin beni bu dünyadan Melek olduğunu niye söylememiştin Gelirdim senle tutunup kanadının bir kenarından İlker Pamukçu |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Mutluluk
Nefesin gelir yüzümü okşar Gün gelir bir ses duyarım ta uzaklardan Bitik bir aşk masalı okunur şimdi Hayallerde yaşanırmış hep büyük aşk’lar İlker Pamukçu |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Neredesin
Gül yüzünde güller açardı Gözlerin ruhuma neşe saçardı O sarı saçların sanki bahardı Şimdi neredesin sevgili yarim Mutlu günler yaşadık seninle Gençtik aşk’ı öğrendik birlikte Bak çaresizim gurbet ellerde Şimdi neredesin sevgili yarim Nereden yazıldı bize ayrılık Neden umutlara gemler vurulmuş Önümüz neden artık karanlık Şimdi neredesin sevgili yarim. İlker Pamukçu |
|
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|