![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57920
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Rüyaların Güzeli
Nerde kaldı o güzel Bilen varmı dostlarım Hatırlamadıysanız anlatayım Bakmayın öyle tanırsınız Ay misali parlar yüzü Gece gibi siyah saçları Kömür karası gözleri var Alev misali içleri yakar Kan kırmızı dudakları var Damarıma işlemiş sanki Boyu filiz gibi ince ve uzun Gül gibi mis kokar etrafı Bakmayın öyle tanırsınız Görünce hayale dalarsınız Kaşları yay gibi ince ve uzun Kirpiklerini ok yapıp saplar Elleri narin pamuk gibi yumuşak Yaralarımı örter şifa niyetine Sözleri mest eder seni Şarkı misali dinlersin aşk ile Tanıyamadınızmı hala o güzeli Hani rüyalarda görürsünüz Gören olursa söyleyin ona Bekleyeni var garip şair |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sabaha Doğru
Farklı bir sabaha doğru Saatle yarışıyorum senin için Zaman kısıtlı aşk sınırsız Heyecan var bende sevinçli İlk defa sabah olması için dua Sebebi sadece sen ve aşkın |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sabahı Beklerken
Sabahı bekliyorum mum ışığında Uykum yok,zaten hiç olmadı Birazdan ezanda okunur camiden Arada pencereden yıldızları izliyorum Elimi uzatıp birini tutmak istiyorum Derin bir nefes alıp giriyorum içeri Şarkı söylüyorum bazı zamanlar sessizce Resim yapıyorum manasız garip şekillerle Bazen ölü gibi duruyor ve düşünüyorum Radyoda taş plaklardan seçmeler var Spikerinde sesi yorulmuş belli oluyor Saat sanki bana inat yavaşca ilerliyor Gökyüzü hafifce aydınlanmaya başladı İnsanlar var tek tük sokaklarda uykusuz Fethi abi yine tek aşkı şarap şişesi ile Bekçi idris amca arada bir geçiyor Onlarla beraber bir kahve içip yatacağım Tabii kahvenin yanında zehra teyzenin poaçası Size günaydın bana iyi uykular bay bay |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Saf ve güzel
Dışarda kar yağıyor ahenk içinde Bembeyaz saf ve temiz taneler Ellerimi uzatıp tutmak istiyorum Onlarda senin gibi eriyor ellerimde Kendimden nefret ediyorum aslında Bir kar tanesini bile tutamıyorum Seni ise seviyorum diye kandırıyorum Anla artık benimki bir inattı Suçun yok olmazda zaten Meleklerin suçu olmaz derler Sende bir meleksin saf ve güzel Benim elimde kirlenmeni istemem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sahildeki Adam
Martı seslerini dinliyorum sahilden Sanki birşeyler anlatmak istiyorlar Denizin sırrını anlatıyorlar sanki Dalgalarla dans edercesine uçuyorlar Keşke keşke diyorum onlar gibi özgür olsam İnsanlara onlar gibi baksam yukardan Özgür olsam onlar gibi uçsam uzaklara Bazende düşünüyorum onlarda seviyormu birini Belki onlarda aşık oluyordur Kumasala inip benim gibi aşklarını yazıyordur kuma Belki onlarda küfrediyordur dalgalara Aşklarını alıp götürdüğü için sahilden Haykırıyorum denize onlar gibi aşkımı alma Küfrediyorum çığlıklara boğuluyorum İsyan ediyorum bazen haksız olsamda Birgün diyorum birgün mutlaka geri verecek bana aşkımı Denize atlayasım geliyor aşkımı aramak için Sövesim geliyor balıklara bari siz getirin aşkımı diye Gemi sesleri engelliyor beni Gemilere bakıyorum mahsun bir halde Onları düşünüyorum hayalde olsa Acaba diyorum onlarda seviyormu Aşık oldularmı hiç benim gibi Bir anda gerçek dünyaya dönüyorum Rüzgarın ürpetisi ile Kumsaldan herşey güzel Martılar,deniz,rüzgar,balıklar |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sahte Gülüyorum
Sabaha doğru sürünüyorum Sadece seni düşünüyorum Senin hayalinle uyuyorum Bakanlara sahte gülüyorum Sensiz huzuru bulamıyorum Rahatça nefes alamıyorum Sensizlikle baş edemiyorum Bakanlara sahte gülüyorum Şiirleri sana yazıyorum Kabusları sensiz görüyorum Sokaklarda seni arıyorum Bakanlara sahte gülüyorum Gözümü sensiz açamıyorum Yalnız hayata doyamıyorum Sensiz bir hayat istemiyorum Bakanlara sahte gülüyorum -- Bir de sen yokken ellerimi ısıtamıyorum...... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sandali Ustaya
Söze Fatih bey ile başlamış Aman hocam etme eyleme Bey sözünü biz kaldıramayız Bey dediğin zaman yaman İyi huylu dost canlısı sultan Osman olmuş bize yakışmaz Sonra Oflu kardeşim demiş Kardeş olabildik demek size Puslu kalbimize ışık verdi |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sarı Elbise
Unutmak istiyorum kendimi artık Sabah uyanınca bir rüya misali unutmak Ayna toz tutmuş bakmaya bakmaya Neyim,nasılım,kimim hatırlamak istemiyorum Günlerin,*******in,saatlerin öenmi yok artık Zaman benim için sen gittiğin gün durdu Bir tek duvarlar kaldı unutmayacağım Onlarıda unuturdum saklamazsalardı beni Telefonu kapattım bıraktım kendi haline Posta kutusuna gittiğinden beri bakmadım İnanırmısın saçlarımı bile taramadım Yıkamadım üstelik senin kokun gider diye İnanıyorum birgün yine yanımda olacaksın Sana aldığım o sarı elbise ile |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sarı Papatyama
Seni görünce ruhum kaybolur Gözüne bakınca dilim tutulur Elini tutarsam kalbim de durur Öpersem alnını zaman da durur Dur değme tenime ölümüm olur |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Satılık
Satılık hayaller varmış insanlarda Paha biçilemeyen güzel hayaller Bende ise sadece güzel bir aşk var Hayal tabiki en gerçektende gerçek Ama en güzelden daha güzel olamaz Çünkü en güzel sensin hayal ötesi Satılık düşlerde hepsen varsın sevgilim Sadece bende değilsin kızamıyorum kimseye Güzeli hayal etmek suç olmadığı sürece Suç belkide senin eşsiz güzelliğinde saklı Siyah bir elbise ve içinde masum bir ruh |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|