![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57933
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Göklerde Salınıyorum
İstanbul`dan bir haber geldi dostluk adına Sevinçle çıktım dünyadan kutup yıldızına Göklerde geziyorum tarifsiz bir huzurla Allah nasip etsin bu huzur her kuluna İstanbul`dan gelen bir telefon can verdi Manavgat`a Dünya titredi sevincinden dostluk hatırına Sonsuz şükürler olsun yüce Yaratıcı`ya Göklerde salınıyorum ''GÖKSAL`LANDI Asil dostluk şerefini yaşıyorum göklerde dost tadını Yılmaz Öztürk |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Göklerin hanı
Yine gönlüm hayallerle yıkılır oldu biçare Her yeni merhaba alır benden beni ben avere Bursa akşamında gönlüm hüzünlü gözlerim çeşme Sevmek zor sevilmeden sevgiler ölçülüyor YTL ye Makamsız aşk yada riyasız sevgi sevgiler samimi degil Kalp kurudu gül misali güller yalnız kalmış bübül aşık değil Yılmaz kendi halinde kendinden habersiz yaşıyor sevgisi yok değil Göğün hanı kaybolmuş gökler han arar insan olmuyor melekler han değil Gözler semaları arıyor semada aşk varmı diye sevgiler Göğe çıkmaz olmuş güneş üşüyor ısıtacak sevgiler arıyor Sevgi göklerde han olsa ay kıskanır yalnız kaldı melekler Yılmaz sevgiyle arıyor Göklerin gök hanını sevgisiz kalbinde yaşıyor 11:04:2006 Yaylacık köyü bir acı kaza sonrası Yılmaz Öztürk |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Gönül Feneri
Kırılan kalplerden yansır hicranın sızısı Melekler kederli çilelidir aşığın yazısı A-mu derya nehri akmaz oldu kaygısı Nesimi'yedir yüzülür Nesimi'nin derisi Sorar avam ehli aşk nedir diye gönül fenerinden Yol bulamayanlar karanlıktır rotası gönüllerinden Zehr akar aşklar yasaklanmış yüreği sefil olan Gönül fenerine rota bulamaz sevgisi yalan olan Yılmaz ÖZTÜRK Yılmaz Öztürk |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Gönül kafesi
Herşeyin bittiği anda yeniden başlıyor hayat Nerde nasıl olursan ol kendini yaşa kendine inat Bir doğum günü yada bir sevgiliye yapılan serenat İşte bak ne güzel dostluk düşmanlığa kavgaya inat Hani hatılarmısın birgün gül bahçesinde geziyordun Nerde kaldı asli vatanın nerdedir gönül kafesi özgürlüğün Adem ile Havva değilmidir senin yeryüzüne gönderiliş sebebin Hayat denilen bu yolda seninde olsun bir güzel dostluk ağacın Dal versin yer yüzüne senden bir hatıra olarak meyve Sevgi saygı kalsın gözlerinden yansısın ışık soyun Adem`e Sende yadedileceksin hatıramızda en güzel manevi günlerde Var olmak için gül bahçesinde gülleri kokla ellerini kanatsada Ne kalır insandan geriye bir tebessümden başka hatıra Kimi anılır kendi için köle yaptığı insan onurunuda Satıyordu kendini sevdirmek için yalancı dal kavuklara Herşeye rağmen sen aslınla yaşa aldanma sana alkış tutanlara Yılmaz Öztürk |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Gönül Uslanmazmısın? ? ?
Gönül uslanmazmısın hep çile çekersin Yalan sevdadan usanmadın yanadın için için Bunca hayaller kurdun asil sevdalar aşk için Gönül vaz geç Leyla'dan Leyla aşkı için Aşk ateşine yanarsın ışık yok sevdiğinden Umutlarım tükendi senin divaneliğinden Varırsın yurduna aşkın yok farkın müşteriden Gönül uslanmazmısın Leyla'nın Leyla çilesinden Yılmaz Öztürk |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Gündüzler karanlık sevgisiz yüreklerde
Alemleri seyre daldım ben yine Kimi balık düşmüş yem derdine Bazı insanlar yalan peşinde Dost arar Yılmaz yine kendi halinde ******* aydınlık olmuş sahteliklerle Gündüzler karanlık sevgisiz yüreklerde Dostluk yere düşmüş hayvandan bile Yılmaz sevgi arar kuru güllerde Ay döner kendinden habersiz küsmüş güneşe Leyla`lar mazide kalmış Mecnun bi çare Sevgiler yaşanıyor kalpler bacak arası sadece Yılmaz ecel geldi çattı kapıya bu son demde Güller soluyor her bir yürekte bülbül yalan gözlerde Gözler kanlı kalpler kurbağa kadar değil samimiyette Hak vaki olsada bu yalan dünya sahte cennette Yılmaz sevgiye inanıyor var asil yüreklerde Yılmaz öztürk Yılmaz Öztürk |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Güneşimi Bekliyorum
Şuan gecenin saat kaçı bilmiyorum Gecenin karanılığında sabahı bekliyorum Ellerim boşlukta semaları dinliyor kulağım Yılmaz Azrail ile varmıdır tadı sohbetin Hatırlıyorumda çocukluğumda hayallerim vardı Amacım güneşe inat kalbimle insanı ısıtmaktı Adem oğlunun yüreğini ve en derinde tabiatı Şimdi nerelerdedir Mecnun ile Leylanın aşkı Bu zamanda güller bile zehir kokuyor nereye Gider bu yolun sonu akmıyor aşkın yaşı gözlerde Öfke kin ışık olup parlıyor savaş açmış geceye İnsafsızca güneşe sevgiler yaşanıyor meleklerde Güneşimi arıyorum bulunurmu zakkum çiçeklerinde Gecenin zifiri karanlığında Yılmaz'ıni gönlü hayallerde Sevgi güneşimi arıyorum bulunmazki ecel vaktinde Karani makamında aşkı yaşamak için hayallerimde Bilinmez kaç zehirli nefes kaldı son zamanda Çileli kalp sevgisiz nefesle son anını yaşamaya Güneşimi iyorum Karani'lerin maneviyatında Medet bekliyorum güşimi Azrail'in kucağında Yılmaz Öztürk |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Hakkım
Yıllar yılı hayaller kurduğum sevgi dostluk Aşk benim de HAKKIM derken nasip yokluk Oldu ruhum tarumar umutların yarını için kalk Der yüreğim umutsuzluk HAKKI sevgiye hasretlik Şubat ayazında bahara merhaba çiçekler filizlenir İlk baharın müjdesi ile müjdeler yetim kaldı eller zehir Saçar gönlüme şifa olacak mutluluk HAKKIMIZ nedir Ödenecek bedel huzura giden yolda sana can fedadır Yılmaz Öztürk |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Han Meclisi
Han meclisi yeniden toplandı Seçmek için göğün gökhanını Can tenden kaçıp sıyrıldı Bulmak için yeniden gökhanı Gök kapıları saygıyla açıldı Melekler safsaf dizildi Kalp sevgi buldu seçilince gökhanı Han meclisi buldu Bursa`dan yeni gökhanı Sevilen göğün hanı sevgi timsali Kalbi açık sevene olur dost sevgili Bursa onur duyar var yaşatıyor gökhanı Han meclisi selamlıyor göğün yeni gökhanını Kendini İnsana benzemekle İnsan sanan 21 yaşındaki çoçuğa ithaf ediyorum Yılmaz Öztürk |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Haps oldu
Hapsolmuş yüreğim mazide kalan Leyla Mecnun misali Düştü dillere haykırıyor aşkı kalbim utandırmak için Şirin'i İhanet nedir bilmez sevgiliye canda sadakat eder Ferhat gibi Dağlara meydan okuyor kalbim utandırmak için yalancı sevgileri Mecazdan geçti varacak ulvi aşkın makamı Safiye'de İlan ediyor aşkını Mecnun gibi kendinden geçerde Duyulurmu feryadı bilinmez huzur bulunurmu çilede Haps oldu gönlüm ibret olsun diye satılık sevgilere Yılmaz Öztürk |
|
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|