![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57933
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Özgürlük ve anka kuşu
Özgürlüğe sevdalı bir kuşum kanatlarım kırık İnsanlık yolunda nedense insanlarda bir ayrılık Gök yüzünde özgürce uçulmuyor kalplerde sarılık Sarılık olmuş artık bir kara kutu gözler karanlık Bir anka kuşuyum masallardan kurtulmaktır umudum Kanatlanıp özgürce uçmak göklerde seninle dostum Koparıp yüreğimin zincirini yürerklerde salınmaktır hayalim Üzülmüyorum kırık kanatlarıma masallarda kalmış asil insan Gök yüzü utanıyor seyretmekten yerdekilerinin yaptıklarını Özgürlük savaşçısı gönlüm göklerde bıraktı kanatlarını Kanatlarımı uzattım insana insan kanatlarımı kırdı Anka kuşuyum dostluğum hayallerde sensiz kaldı Yılmaz Öztürk |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Özlemim var dinmiyor asırlar geçsede
Şuan ellerim kurudu yazamıyorum Konuşmak istedikçe dilim tutuldu Nasıl bir sevgidirki alem sensiz soldu Senin sevginle arş yeniden kuruldu Ta Adem`den beri adın okunuyor dillerde Evvel ahir senin kokun var tüm çiçeklerde Sevgin su gibi hayat veriyor biçare gönüllere Senin hatrına tufandan kurtuldu Nuh bile İbarhim`e gül bahçesi oldu ateş senin sevginle Musa kurtuldu Nil`den ve konuştu Allah ile Her atom zerremiz sevginle şereftir bizlere Ya Resul sana şimdi muhtaç Firaun bile İsa`yı göğe çıkaran senin asil sevgindir Yusuf`u kuyudan zindana atan senin sırrındır Sen`siz açmıyor çiçekler açsada kurudur Zeyd Bin Haris`i güldüren senin şevkatindir Yetimler sevinir senin baba merhametinle Yarınları aydınlık özlem var sana atide Kimsesizler dert ortağı oldu seninle Özlemim var dinmiyor asırlar geçsede Yılmaz Öztürk |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Paraya Satılan Aşkımız
Aşkımız bitti sen yoksun suni hayat bitti Sen aşkımıza ihanet ettin insalığın bitti Bizi içten olmaman korgib yaktı mahfetti Sana göre olmayan aşkımız bir hayaldi bitti Sen beni değil sevdin makam ve parayı Olmayınca kalbinde aşkın bilmedin manasını Gözlerin para görünce insanlığın yüz karası Mutluluğa değer biçtin kalbinin nedir fiyatı Varken paramız en büyüktü bizim aşkımız Bittince cebimizdeki tükendi büyük sevdamız Sen zannetmeki bitecek karşılıksız sevgimiz Sana göre bitmiş olsada paraya satılan aşkımız Yılmaz Öztürk |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Pazar kurduk
Pazar kurduk dostlar burada çeşit çoktur bulursun aradığını Sen iste yeterlidir bize bu pazarda yoktur geri çevirmek insanı Eli boş göndermek edepsizlik olur bizde para geçmez satılanı Veririz bedelini pazarcılarımız Allah'tan alacaklar karşılığını Sana sattıklarımızda bulunmaz hata kusur ya da hile var ise Kusurumuza bakma asla bilerek seni kırmayız sana verilenle Sen yeterki arama kusur bizde biz kusurumuzu biliriz kendimizde Pazarımızda kırıcı söz konuşulmaz satıcılarımız yaşar edep ile Pazarımızda ürün çoktur dostluk saygı sevgi dürüstlük Alıcısına satarız derdimiz maksadımız sevilip sayılmak Sevgi tohumu satarız alıcısından vardır büyük bir istek Alıcı ödemek istersen bedelini yer yüzüne sevgi tohumu ek Birbirinizi sevmedikçe iman etmiş olmazsınız tavsiyesinde Manayı bilen Allah yardımcıdır derdim sevgi dostluk diyene Biz kurduk pazarımızı dua ile açtık çarşımızı gönüllerde Manevi dostluk satarız alıcısını bekliyoruz seven gönüllerde Yılmaz Öztürk |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Peçem
Manada saklıdır sırrım peçe örter gündüzü Bahar nedir bilmem yaz ayında yaşarım güzü Ah bir bilsem ne alemdedir babamın yüzü Bayramda göz yaşlarım için örter peçe garip yüzü Güneş birgün benden önce doğarmı bilmem Mevsimler nasıldır karakışta ilk baharı özledim Gülen yüzler gerçekmi benim ağlar gözlerim Yüreğimi uzattım insan oğluna gönlümü örter peçem Akşam yada sabah dostluğu yaşayamadım Hayallerde vahalar kurdum suya hasret kaldım Rüyalara hasret kaldım annemin elini öpemedim Sırlıdır peçem göz yaşımı Fırat nehrinde saklarım Yılmaz Öztürk |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Prensesler Prens Arıyor
Biliyorum ki artık sevgi aşk kalmış garip başına çöllerde Uzanıp tutacak el bekliyor maziden atiye masallarda hikaye Olmuş anlatılır aşk bedenden yukarı çıkmıyor ruhlarda ermeye Prens bekliyor aşık olmaya huri meleği aşkın tam kalbinde Prensesler sevgisini arıyor kurumuş nefretli çakal gözlerde Yollarda serap bulamıyor artık bulsada ********likler oldu şerefe Şenşakrak yalan hayatlar sevgiler artık yudumlanıyor kadehlerde Prensesler prens arıyor sevgiye hasret gönüller asaleti olan asil yüreklerde Yılmaz Öztürk |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Protesto=== DEĞİŞİKLİKLE
Yüreğinden uzak olsamda insanlığın Ben bir Filistin'liyim çarmıha gerilen Çeçenya'da Hamzat'ım çığlığı kuşların Okyanusta Moro balıkların yemiyim *******i sarmasada yorganlar bedenimi Isıtsada zalimlerin mermileri ellerimi Karla ısıtırım Kafkas dağlarında yüreğimi Duaya durur Bedir kuyularında Sahabi Taşlar yastığımız olur ısıtırız vatanımızı Tapınak şövalyeleri kanımızı içsede canımızı Feda ederiz otları sıkıp suyunu içeriz Sevgimizle Allah için güneşi durdururuz Merhametimiz bize vuranlarada yeter Okyanusta yem olsakta balıklara keder Tüketir sanma bizi sen zavallı zalim peder Allah'a söz veren canlar elbet senide yaşatır Yılmaz Öztürk |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Rakib
Selam veren asildir almayı bilmeyen sözü Anlarmı benziyorsa hayvana doğru değil özü Rakibi handan olan bilir halini ağlayan gözü Selam verenede alanada merhabadır Yılmaz sözü İnsan olan kendini rakip bilir yenilecek rakibi nefsidir Kendiyle atışmayan çıkarmı meydana meydan kendidir Meydanda nice haller olur acep görmeye kim gelir Görmek için meydanı nefsini yenmek gereklidir Han kapıları açılır insan olana semaya gitmek İçin kendinde kendi nefsinle savaşmak gerek Sen kendini sen sanma sende biz var bilmek İstersen rakibi değil kendini yenmek gerek Yılmaz Öztürk |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Samed
An gelir dara düşerizde sığınırız Samed'e Kalbimiz huzurla ihya olur samimi dileklerde Kavuşuruz Hak ismi hatırına gönüllerde Çiçekler açar eller uzatılınca Samed'e Samed huzur güven demektir dosta Hasret kalanlara şifadır hastalıklara Mahzun gönüller kavuşur sonsuz huzura Samed'in sırrı gizlidir manevi makamlarda Yılmaz Öztürk |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Samet
Semalarda melekler isim anar Samet Manası geceye gündüz olandır himmet Dilenen gönlüm biçare yokta var olmak Ümidi ile yeni hayata merhaba Samet Aşkın manası vuslata özlemin sırrıdır Samet gönülden dile Tarık yıldızı dır Doğu ile batıda her yönde o vadır Samet yalansız aşkın öğreticisidir Yüreğin zelzeleye uğrarsa sığın Samet'e Olma mahzun elbet vuslat var ebediyette Allah ismi hatırına sanma kalırsın tümsekte Yılmaz sende gönül kapısında bir medet bekle ................ ................ ................ Yılmaz Öztürk |
|
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|