![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57919
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sevgisiz yaşamalıyım
Öylesine isyanlardayım ki Sevecen yüreğim kusuyor nefretini Sevgi diyorum,aşk diyorum,yaşam diyorum Bu mu bana layık gördüğün hayat istemiyorum Hep sevgili oldu deli gönlüm Sevdi sevildi yetmiyecek ömrüm Bağzen boş diyorum sevmeler sevilmeler Acılar yıpratıyor yokki çözüm. Karanlık kapkaranlık yüreğim İsyanlardayım artık ben sevmemeliyim Öylesine acımasızki hayat Sevgisizde yaşamayı öğrenmeliyim. Selçuk Sen |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sevişmediğim gün öldüm demektir
Öylesine dolu öylesine seviyorumki Arzularım coşkun,çılgın sevdanda Tenini, kokunu istiyorum,sevmelerimi Sevişmediğim gün öldüm demektir. Arzularım çağlayan oldu akıyor yüreğimde Düşlerimi süslüyor ılık nefesin bende Seviyorum seni bende,bedenimde Sevişmediğim gün öldüm demektir. Sevgi ile bakan gözlerin şehvetli Alev alev arzularım sarıyor beni Çılgınca sevişmelerimiz zır deli Sevişmediğim gün öldüm demektir. Bu ne büyük sevgi ki sarıyor bedenimi Görmediğim gün alıyor düşlerimi Aşkım volkan olmuş akıyor şimdi Sevişmediğim gün öldüm demektir. Selçuk Sen |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sevmişimki
SEVMİŞİMKİ Öylesine kapılmışım sevgi seline Azgın ırmak misali yüreğim Öylesine sevmişimki seni Gürül gürül içime akan, Şelale misali .........Selçuk Sen... Selçuk Sen |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Şairem
Yüreğim çılgınca coşarak Seviyorum seni tırlak toralak Delicesine sevda bendeki Zil takıp oynayarak Sevda bahçemin gülüsün Sen benim bülbülümsün Aşk ile şakıyarak şiirlerde Hayatımda bir dönümsün. Deli Selçuk benim adım. Şaire ise kadınım Yürekler aşk ile atarak Seninle dolacak her anım. Seni çoookk seviyorum ŞAİREM Selçuk Sen |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Şiir yazmak değil amacım
Şiir yazmak değil amacım Düşümde sevgiliyi yaşamak Sevgili düştümü akla Onu doyasıya şiirsel yaşamak Sevgili alıyor aklımı,başımı,düşümü Ne büyük sevgiki özlüyorum gülüşünü Yok yok umutsuz değil sevgim Oda biliyor candan seviyor ölüşümü. Çok büyük yaşıyoruz sevgimizi seninle Tüm sıkıntıları aşıyoruz günden güne Tükenmeyecek hiç bir zaman umudumuz Mutlu sonda birleşecek ellerimiz sevgi ile. Selçuk Sen |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Şiirce etkinlikleri
ŞİİRCE ETKİNLİKLERİ -10- Arkadaşlar Dost Bahçesi ve Sevgiye Çağrı grupları adına ŞİİRCE ETKİNLİKLERİ adı altında başlattığımız tanışma ve şiir dinletisi içerikli ayda bir sistemli düzenlediğimiz etkinliğimizi 9-HAZİRAN-2007 CUMARTESİ tarihinde 10' uncusunu gerçekleştireceğiz. ŞİİRCE ETKİNLİKLERİ -10- toplantımızın içeriği... 1-Tanışma - muhabbet 2-Canlı müzik 3-Şiir dinletisi 4-Şiir yarışması 5-Yine canlı müzik ve eğlence MASAMIZDA: -Zengin ordev tabağı -Sıcak yiyecek (köfte-tavuk-vs..) -Salata -Meyve -Bir duble yerli içki veya -Meşrubat veya -Meyve suyu (daha sonraki isteğe bağlı yiyecek ve içecekler ekstra ücretlendirelecektir.) Katılım ücreti kişi başı 25 YT dir. Çok eğlenceli dolu dolu şiir esintisinde geçecek olan toplantımıza tüm ŞİİR DOSTLARInı davet ediyorum.Katılmak istiyen arkadaşlarımızın isimlerini Selçuk SEN veya Menekşe GÜLAY a bildirmelerini rica ediyorum.Ayrıca SELÇUK SEN- 0 542 4711774 yada 0 537 4768554 nolu.telefon ilede ulaşabilirsiniz.. (toplantımız daha rahat bir ortamda geçebilmesi için 35 kişi ile sınırlıdır..) Toplantımız 9-HAZİRAN-2007 tarihinde 13.00 - 18.00 saatleri arasında,Şairlerin yeri ŞAİRÇIKMAZI'nda yapılacak.. Toplantımızda şiir yarışmasında birinci gelecek doştumuzun şiiri ŞAİR ÇIKMAZI dergisinde yayınlanacak,ve kitap seti hediye edilecektir. ÖNEMLİ: Katılmak istiyen arkadaşlardan önemle rica ediyorum lütfen gerçekten o gün gelebilecekseniz adınızı yazdırın kişi sayısına göre hazırlık yapılıyor, maalesef adını yazdırıp katılmayan arkadaşlar oluyor ve bu da organizasyonumuza zarar veriyor.Bu konudaki hassasiyetinize teşekkür ederim. Burada bir güzellik yaratmak paylaşmak arzusundayız.Bir çok zorluklarına'da rağmen başlatmış olduğumuz ŞİİRCE etkinliğimizi şiirce güzellikleri yaşatmak adına özveriyle devam ettirme azmindeyiz.Bu güzellikleri Bu paylaşımları birlikte yaşamak adına tüm şiir dostlarını,şair dostlarımızı aramızda görmek istiyoruz D A V E T L İ S İ N İ Z............. ADRES:İstiklal caddesi Mis sokak No:11 Kat 3..(Adalı cafe üstü) TAKSİM -İSTANBUL Şimdiden katılacak olan arkadaşlarımıza ŞİİR DOSTLARI'na teşekkür ediyorum sevgi ve saygılarımızla.....Menekşe GÜLAY... Selçuk SEN Selçuk Sen |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Şiirim oldu aheste
Hayat güzel sevgilim Ben sende kitlendim Yaşıyorum aşkımı sevginle Ben seninle derlendim Sevgi duvarını aştım dün gece Alkol kolaylaştırdı bir hece Rengarenk ışıklar yüreğime Aşkı çizdim tuvalime Resim yapmıyorum Sevdiğim türküyü dinliyorum Hicaz makamında bir beste Şiirim oldu aheste. Selçuk Sen |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Şiirimiz
ŞİİRİMİZ Şiirimiz kutsal işimiz İğnesiz ibrişimsiz Gergevsiz ipeklere İşlediğimiz ....Selçuk Sen.... Selçuk Sen |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Tutkun ölesiye
Çok seviyorum seni inan Nasıl yaşıyacağız bu aşkı her an Sen farklı ben farklı Dünyalarımız bile ayrı şu an Yok hep böyle gitmeyecek Gün gelecek yolumuz birleşecek Gün be gün büyüttüğümüz aşkımızla Ellerimiz sonsuza birleşecek Saracağım seni yüreğimle Sevgimiz büyüyecek ebediyete Yaşıyacağız aşkımızı birlikte Sen bende ben sende tutkun ölesiye. Selçuk Sen |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Umuda son
Tükeniyor umutlarım tek tek Geçen yılların ardından Yeşeriyor yepyeni umutlar Geleceğe kurşun sıkarak Yaşıyacağım seni hayat Vaz geçmek yok senden İnadına,sarmal sarmal Yaşıyacağım acılarla kavrularak Güneş farklı doğacak bir gün Coşacak umutlarım o gün Yaprak yaprak açılırken bahtım Sımsıkı saracağım yaşamı gülüm. Sonra sen olacaksın Düşlerim olacak renk renk Umutla beslediğimiz Sevgimiz hep büyüyecek Sönmiyecek sevgi güneşimiz Yüreğimizi ısıtacak Tüm çirkinliklere inat Işıl ışıl yansıyacak. Selçuk Sen |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|