![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57918
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Balıkçı
BALIKÇI Biliyorum işin bu İnsanoğlu düzen bu Acımadı bak çapari Sevdiğinden ayırdı istavriti .......Selçuk Sen.... Selçuk Sen |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bebeğim
BEBEĞİM Öylesine büyük'ki sevgim sana Aşkı yaşıyorum kana kana Dem dem sevgim yüreğimde Çırpınıyor kalbim aşkın ile İlk aşkımsın bebeğim Hep sevecek seni yüreğim Sonsuz olsun ebedi aşkımız Bırak seninle öleyim. Hiçbir engel tanımıyorum Seni seviyorum ağlamıyorum Sevgi özveridir biliyorum Hep veriyor hep seviyorum .....................Selçuk Sen......... Selçuk Sen |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ben aşık'mıyım
Ayrı iken hüzünbaz Yanında iken sihirbaz Oldum bir hokkabaz, Ben aşık'mıyım neyim? Düşümde özlemim Özümde sevgilim A benim güzel delim Ben aşık'mıyım neyim? Beni deli ettin Yüreğine hapsettin Sen beni ne zannettin Ben aşık'mıyım neyim? Hapsoldum gözlerinde Buram buram yüreğimde Adın hep dilimde Ben aşık'mıyım neyim? Özümde,gözümde Sazımda,sözümde Takılmışım ben sende Ben aşık'mıyım neyim? Deli Selçuk derki Aşk bu demekki, Doldur be saki. Ben aşık'mıyım neyim? Selçuk Sen |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bilemezsinki
Bak geldin oturdun karşıma işte Bilemezsinki seviyorum seni içten içe Yüreğim pır pır şimdi seni görünce Haykıramıyorum aşkımı gönlümce Yerinden çıkacak yüreğim Gözlerim üzerinde Yeter artık bir ışık Bir ışık ver yüreğime Sevmek seni ayrı bir mutluluk Ayrı bir heyecan yüreğimde Yaşıyorum seni sensiz,bende Bir bilsen bendeki seni,sende. B i l e m e z s i n k i............... Selçuk Sen |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir yer var
Bir yer var Suyun rakıyla yıkandığı Görmeli orada İnsanları ebruli Bir yer var Raksettiren hüzünleri Bulut bulut yükselen Arşa doğru hayatları Bir yer var Sade saf ve tertemiz Darmadağın duygularla İçtiriyor hayatı yalın Bir yer var Düşlerimi uyandıran Yaşamımı çıldırtan Hayatı ruhumda demleten. Bir yer var Suyun rakıyla yıkandığı Orasııııı.... Mazlum abinin meyhanesi. Selçuk Sen |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bordosunda tahtalının
Bordosunda oturmuşum geminin Güneş kızılca batmada ufukta, Elimde bira,gönlümde sevda Aşk ateşi delice sarmada Biliyorum cennetteyim her gece Akşam lacivertçe çökmede Sevgi doluyor aşk oluyorum Ufkunda sevda denizinde. Deli Selçuk benim adım Aşk ile coşar dolarım, Damarlarımda alkol yudum yudum Sımsıcak sevdalara sararım. Selçuk Sen |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bu gün de harikasın hayat
Mutluluk ile uyanarak güne Bir gün daha çaldım senden Bu günde yansıtarak sevdalarımı Yaşıyacağım seni HAYAT. Sevda türküleri söyliyerek Ruhum dolup taşacak Yaşadığım günün güzelliğiyle Sarılacağım sana HAYAT Sensin ruhumla bütünleşen Güzellikleri gönlümde süsleyen Ömrümün sevda bahçesi Bu günde harikasın HAYAT Çok büyük sevgilisin bende Öylesine sevgi dolusunki Mümkünmü sevmemek seni Seni çok seviyorum HAYAT Selçuk Sen |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bu gün yine çok güzelsin hayat
Bir başka uyanış bugün bende Müjdeliyor ay ışığı günü gökte Coşkun sevda yalımı yüreğimde Bu gün yine çok güzelsin hayat. Güneş parlıyor yararcasına sabahı Işıl ışıl sarıyor sevdamı Arzu dolu mutluluk ateşi Bu gün yine çok güzelsin hayat. Kahvaltımda bir sevda türküsü Sevmelere açık gönlümün gözü Daima edelim sevda sözü Bu gün yine çok güzelsin hayat. Her sabah doğum günü bana Her yeni gün hediye bu cana Sevgi ile büyüyerek yüreğimde Bu gün yine çok güzelsin hayat. Selçuk Sen |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bugünde çok güzelsin hayat çoookk
Bu gün yine çok güzelsin hayat çoookk Mutlu başlıyorum güne Isınıyor yüreğim güneş ile Harika bir gün yine Çırpınıyor yüreğim neşe ile Besledim yine Burgazadalı kargayı Kıskandı martılar attım onlarada lokmayı Sabah neşesi yüreklerimizde Söyledik sevda türküsü birlikte Sımsıcak deniz ve bulutlar Günüme renk getirdi martılar Ben şiirini yazdım sabahın Onlar maviliklere uçtular Bu gün yine çok güzelsin hayat çooookkk.. Selçuk Sen |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Buğumu sandın aşkı
Hohlayıp silebileceğin Buğumu sandın aşkı Oynama yüreğimle O sende şaştı Nice sevdalar yaşadı Kavruldu bu gönül Yaralı yüreğim Kanadı taştı Anlamıyorsun aşktan Acı veriyorsun baştan Vicdan uğramamış yüreğine Kalbin olmuş taştan Hohlayıp silebileceğin Buğumu sandın aşkı. Oynama yüreğimle O sende şaştı. Selçuk Sen |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|