![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57921
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bir son bahar sabahı
Bir aşk daha bitti Henüz güz bitmeden Bir anlamı olmalı Bu kara kış neden Bana günün ortasında Geceye boyun büktürdün Benim ne günahım var Aşka sen sırt döndün Bir sonbahar sabahı Yapraklar uçuşurken En çocuksu halimle bırakıp gittin Gülsemmi, ağlasammı Bilemedim Gözlerimde asılı duran Bulutların süslediği resimdeki Aşka ilk adımlarım; ve şimdi anlıyorum sana değilmiş; bu yüzden ağlıyorum Hakan Şengün |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Biraz Büyüdüm Sadece
Biraz daha büyüdüm sadece Yokluğun koymadı bana. *******i tek başıma; Korkmamayı öğrendim karanlıktan. Kendi ellerimden tutmayı Hayata sıkı sıkı sarılmayı Rastlantı sevdaların, sahiplenilen kayıp aşkların Serseri gidişlerin, yalan dönüşlerin Kaçamak sevişmelerin Ve bir gecelik düşlerin acısını öğrendim sadece. Anlaki yokluğun koymadı bana. Tek kişilik demlediğim çayımı Tek şekerli içiyorum. Tek kişilik yatağımdan yorgun kalkmıyorum artık. Düşünmüyorum doğumgününü Ne alayım, ne vereyim Nasıl sarılayım, nasıl öpeyim Anlaki yokluğun koymadı bana. Sessiz günlerim benim Şarkılarım hala aynı. Yaşadığım mutluluklar; Şimdi sadece bir anı tozlu geçmişimden. Birde tutmasa başımın ağrısı Yoksa çoktan öğrendim Sensiz ama seninle yaşamayı. Anlaki yokluğun koymadı bana. Hakan Şengün |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bu Son Olsun
unutulamayan bütün aşklara Bir hayaldin sen, kuramadım seni. Bir rüyadın sen; ama uyku tutmadı beni. Gözlerinde dururken gizli buğulu aşklar Aşıpta duvarları, Orada yaşayamadım aşkları. Bir kere olsun...... Bir bulutdun sen, tutamadım seni. Bir rüzgardın sen; ama savuramadın birtürlü beni. Baharında beklerken gizli en deli aşklar Aşıpta baharları, Orada yaşayamadım aşkları. Bir kere olsun...... Hakan Şengün |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bulsanda Teslim Olmam
Nasıl bulamazsın beni Nasıl görmezsin. Nasıllarda olmasada zaten sevmezsin. Tüm deliller bana ait Kalbinin her yerinde parmak izim var. Zaten geçmişimden fişliyim Belli adresim. Kesik saçlı bıyıksız resmim Polis telsizlerinde dolaşır ismim Arananlar arasında. Artık beni bulsanda Ben teslim olmam. Aramıyorsun aslında İstemiyorsun. Nasıllarda olmasa, zaten sevmiyorsun. Hakan Şengün |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Çığlıklarım
Nekadar çok çırpındım bilemezsin Çabaladım son umudumuda tüketene kadar Yoruldum denizlerinde gülüm Boğuldum istemediğim halde denizlerinde Öldüm gülüm, bir günün batışı gibi Senden çok uzaklarda battım gittim........ Yeniden doğsada güneş senin için yarınlarda Beni taşıyamaz o ışıklar yüküm çok ağır gülüm.. İmkanım olsa senin için defalarca ölürüm Batar batar ölürüm Boğularak, çırpınarak ölürüm. Ha bir kere ha bin kere ne fark eder ölürüm. Sana miras kalan ardımdan, sadece umutlarım Yanıma aldığım tek şey..... Sadece çığlıklarım..... Hakan Şengün |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Çılgın
Sevme beni bukadar deli Bir okadar hırçın. Alışık değilim, gönlünü çevreleyen dağ değilimki; soluksuz tırmanasın bana. Hemen bitiveririm Ne kadar çabuk çıkarsan doruğuma Hevesin kırılır çılgın….. Hem kar yağıyor orada şimdi. …………………….üşürsün ….. Hakan Şengün |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Çilem
Gururmu bıraktın bende Ne dememi bekliyorsun; Ağlasam kalırmısın Bir kadeh alırmısın Benimle içermisin Sen benim çilemmisin Uykusuz bir gecede Kalbini dinlermisin Geçmeyen günler gibi Bitmeyen çilemmisin Hevesmi bıraktın bende Ne yapmamı bekliyorsun Hani aşık olmazdım Hani izin vermezdin Hani sen rüya idin Fazla uzun sürmezdin Pişmanım desem sana Kalbini dinlermisin Bitmeyen aşklar gibi Tükenmez çilemmisin Hakan Şengün |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Çünkü
Unutulamayan tüm aşklara... Seni terk ettiğim gün Bir sigara içiyordum sahilde. Hani el ele dolaşıp, ben şarap içerken Senin kollarıma asıldığın. Ayaklarımızın taşlara takılıpda, Yürümeyi unuttuğumuz sahilde, Sendeliyorum hala. Sanki ayrılık zamanından sonra değilde Senin yarınından önce gelmişim. Sıkıntılar basıyor peş peşe Saate bakmak gibi bir tik sahibi olmuşum Ne iradeymişki bendeki Sensiz 14. saati doldurmuşum. Hayret; Elim telefona gidip durduda, arayamadım. Sözcüklerin boğazıma dolanma korkusu Genzimi yakan denizin kokusu; Ve uyanmasını istemediğim sessizlik uykusuyla Arayamadım. Bilirsin mesajların sıkıntısını Tam sonuna gelirsinde, izin vermez sana Son bir kelime daha sığdırmaya.. Koskoca günlere bile sığdıramadığın bir kelimeyi. Bir nedeni yazmaya Sebebini anlatmaya Sanki gururumu benden çalmışcasına İzin vermez yalvarmaya. Yalvaramadım. Seni terk ettiğim gün, Bir sigara içiyordum sahilde Duygularımın hali, bir iç savaşın döküntüsü.. Çünkü................................. Hakan Şengün |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Damla Damla Sen
Yağmurları bekleme yeter dön artık Yağmak zorunda değilsin susamış bedenime Öyle çok özlemişim, seviyorken delice Düşmek zorunda değilsin her gece düşlerime; Bırakda rüyalarda kendim sarayım. Yağmurları bekleme dinsin bu hasret Damla damla gelişin bana huzur vermiyor. Ellerini tutmak için çabalıyorken Avuçlarımdan kaçışın beni mutlu etmiyor. Bırakda sana tamamen sahip olayım. Yağmurun kokusuna sardım Tutamadığım kendimi. Damla damla sen Çisil çisil sen Aklıma düşen sen her yağmurda Aklımda bir başka sen oluşuyor Çıktığım yağmur dualarında. Bırakda dualarım günahlarım için olsun. Hakan Şengün |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Dardayım
Hoyrat gönlüm neden bu hal Neden esersin deli deli. Kaç ay oldu yar gideli Hala akıllanmadın. Şişedki suya benzer yalnızlığım. Durulmeş, berrak halim. Hayır bu ben değilim, Bir damla göz yaşımı Sele çevirebilen ben; Bulamıyorum halime bir neden. Dardayım. Darlandığım her an gibi, Yine yollardayım Yağmur senin ardından Ben yağmurun izindeyim Yağmurların ardındayım. Karanlık bir sokaktayım, vakit gece Öyle muhtacımki şimdi Sana getirecek güce; Dermansız bedenimde. Hakan Şengün |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|