![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57916
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Arama Kendini Götürmüşüm Giderken
Döndüm işte… Döndüm acımasız hasretinden.. Kavuştum sana gelen yollara Kapalı ve çıkmaz sokaklardan bezdim yokluğunda Bezdim engellerden. Sensiz olmak değilmiş sensizlik Yalnız bırakmadı varlığın beni Işığı benimleydi gözlerinin Kokusu teninin Daha ne olsun ki… Olmadığın kadar benimdin Böyleyken Yinede.. Yine de özledim Yetmedi bana Yavaştı, yavandı, eksikti, ışığım benim Güllerin Gülümlerin Gülümsemelerin eksikti gülemedim Yaralıydı sevinçlerim. Döndüm işte… Nevin Kurular |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() ARMADA'da 16 ŞAİR ve YAZARA İMZA GÜNÜ (İLESAM)
Şiir adına güzel bir gün olacağına inandığım.. Yeni şiir kitabımla aralarında olacağım etkinliğe Ankara da bulunan tüm şair arkadaşları bekliyorum Selam ve saygımla Nevin Kurular ARMADA'da 16 ŞAİR ve YAZARA İMZA GÜNÜ (İLESAM) İlesam, Ankara’da bulunan en büyük alışveriş merkezlerinden biri olan “ARMADA’da”, 17.03.2007 günü, (saat 10.00-22.00 arası) 16 şair ve yazarın katılacağı bir imza günü düzenliyor. Ayrıca ARMADA yönetimi ile birçok proje hususunda da prensip anlaşmasına varmış olmamız, İlesam’a üye şair ve yazarlarımızın tanıtımı açısından umut verici bir gelişmedir. 17.03.2007 günü yapılacak imza günü etkinliğe katılacak olan şair ve yazarların adları: 1. Prof.Dr.İbrahim Agah ÇUBUKÇU, 2. Araştırmacı Yazar-Şair Hüseyin YURDABAK, 3. Araştırmacı Yazar-Şair Abdullah SATOĞLU, 4. Emekli Müsteşar Yardımcısı İsmet Bora BİNATLI, 5. Şair Sevinç ATAN 6. Şair-Yazar Tülay ARICI 7. G.Ü. Öğ.Gör. Perihan GÜRBÜZ, 8. Şair-Yazar Vedat FİDANBOY, 9. Şair-Yazar Nermin KILINÇASLAN, 10. Şair Arife GÜLEŞİR, 11. Şair-Yazar Semra İPLİKÇİ, 12.Şair Nevin KURULAR, 13.Şair Köksal AKAR 14. Şair Gülten ERTÜRK 15. Şair-Ressam Mehmet Halis BOZKURT 16. Şair Uğur SOYDAN İmza gününde, üyemiz olsun veya olmasın herkesi aramızda görmek isteriz; ayrıca bu etkinliğin gerçekleşmesi için katkı sağlayan herkese teşekkür ederiz… ayrıntılı bilgi. www.ilesam.org.tr alınabilir Nevin Kurular |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Artık Sensizim
Gidiyorsun ya... Kara bulutları katmış ardına, Acıları yüklenmiş sırtına Dörtnala geliyor yalnızlığım. Gidiyorsun ya... Ne kadarda mutlu çaresizlikler Yüreğimin gergefinden cımbızlarla çekiyor Nakış nakış umutları. Gidiyorsun ya... Renklerini siliyor tuvalim Karası bana *******in, cefası bana Elde kalan tek resim Hatıranla yetineceğim. Gidiyorsun ya... Giyotine gidiyor paylaşmalarım Bugünümde yarınlarımda gidiyor. Gidiyor düşmüş peşine umutlarım, Gidiyorsun! Dalgalarında boğulduğum denizim. Gidiyorsun biliyorum, Bundan böyle zamanlara.. Sensizim. Nevin Kurular |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşka Cemre..düşecek
aldın aklımı ya... mutlak gelecek, aşk duyumsamalarına. bahar çiçeğinin kış filizi patlamalarından gülen yeşil. yeşilin ardınca coşan pembe.. dallarından, salkım salkım akan meyvelere duracak.. boylanacağım. gecene asılı şafaklarına tutunup sarmal ışıklarına pervane dönecek... karışıp her mevsim rüzgarına çıkacak dağlarına sarp yollarına düşeceğim. bulutlar aşk dolacak yağmur sen toprak ben susuzluk sana yağmur inmeler dokunacak bağrıma aşk.. cemre cemre düşecek toprak yağmurunla tütecek gör! bahara... mutlak geleceğim! . Nevin Kurular |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşkın Lâ Sesi
Ben deniz kızı. Sen! Aşkın efendisi.... ......... Zaptiyeli şehirlerin mülteci hayallerinde titreyen heyecanlarla.... firar *******in sabahına gün gibi.... martı çığlıklarına takalım sevinçlerimizi. Deniz altı dalışlar götürür ikimizi mercan kayalıklarına midyenin incisini saklaması gibi gizle gizemli kuytularına düşelim dokunuşlara süngerimsi süngerimsi içelim birbirimizi. İkimizden sızan ışık kırılmalarında içimizdeki güneşe doyuralım yedi renginden öte çoğalıp karıştığımızda ısınır yürekleri yakan ateş ateşlere çizelim resimlerimizi Paydos vakitlerinde zamanın üçüncü vardiyasına koşmalarda bulalım kendimizi akrep yelkovan kovalaşmalarında selamlaşan dokunuşlara salalım tebessümlerimizi Ardından İnsanca ağlamalar dolsun pınarlara deniz kızı okyanuslara uğurlanırken aşkın efendisinden yansırken hareler yanaklara tutulan nefes duyulan ses lâl ile lâ kalsın sana, bana. Nevin Kurular |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ateş Açtım Sensiz Zamana
Unutma; Gözlerim yeşilini sana gönderdi Kalınca yaşı bana.. Unutma… Düşünce yollara…. Açıldı kollarım Muamma bir heyecanla Koşarsın diye bekledi… Değişirdi yolların belki ama… Özlemimi bilemedi. Unutma, Yarınım var… Yanında, yada kuytusunda Vebal boynunda Aşkım koynunda… Bu Sevda boş yere O Yüreği… seçmedi Unutma… UMUT la Yaylım ateşi açtım Sensiz Zamana… Gözlerim izinde Yüreğim mahzeninde Ellerim….. Düşlediğin her yerde Seninle. Unutma ….. Umutla…... Nevin Kurular |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Avrupa’ya Çok Önemli (AİHM)
Avrupaya Mektup Bilmezsin Avrupalı.. nereden bileceksin Terörün bu vatana yaptığı ihaneti İnsan Hakkı savında elbette hem fikiriz O Halde vicdan ile dinleyin bu milleti. kadın, erkek ve çocuk otuz bin şehidimiz Hayatta olacakken düştü toprak hakkına Şunu iyi anlayın ki.. Türk’üz cani değiliz Binlerce can giderken neredeydin Avrupa Yalnızca Apo’yamı özgüdür İnsan hakkı Günahsız çocukların yaşam payı nerede Şehitlerinden fazla gazinin yanmış canı Kolunu bacağını bırakmış dağ, tepede Yargımızı yargısız mahkûm edersin sinsi İnsan Hakkı diyerek koruduğun yaratık Kan içmeye doymamış Vampirin ta kendisi Şu Gaflet uykusundan uyansın dünya artık. Nevin Kurular |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ayrılığın PeS Hali
Ölmekle.. yaşamamış olacaktık! Ayrıca, Niçin, neden Yaşarken biçilen binlerce kefenimiz.. Bir ölmek yetmedi mi hayata Ayrılıkla Bin ceset taşıyor bedenimiz. Nevin Kurular |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ayrılık Bu!
'insanın içini dökmekten vazgeçmesidir ayrılık -Şükrü Erbaş ' Kalemi elden düşüren neyse ne! sözü susturan, sevinçler itelenen zaman şımarttılan aşk şamarlanan vuslat Ayrılık bu! ... Ya, terke viran neden ya bezginlik, ya yılgınlık ayrılıktan söz ettiren Oysa! yakınsanmış sıcaklıktı onca ıraktan aynı güneşte renkleşen canciğer sarılıştı ötelerden susmadan, susturmadan haykırıştı bir mavi günaydın bir mor akşam seferlerinde uğrak bir liman yanaşması göz eden deniz fenerlerine el sallayıştı beklemeler uğurlamalarla.. Kıyılardı.. zayıf yanları kum dalga köpürdü yutuldu direnmeden kendinden giden Ayrılık bu! Suçlu mu? neyse ne! kaybolan sevda İşte! .. zaman denizinde.. Nevin Kurular |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ben Sevdim mi Ölümüne Severim
Benim sevgim başkasına benzemez, Ben Sevdim mi... ölümüne severim. Aşkın sarhoş etsin diye her gece, Okyanusca..... şarap olsan içerim. Çölde varsan, Nilüfersem açarım. Gölde yoksan, bataklıkda solarım. Alev sensen, Cehennemde yanarım. Korkma aşktan sende beni sev derim, Ben sevdim mi... ölümüne severim. Güneş misin böylesine yakarsın. Akşamım da Şafağım da sen varsın. *******de yıldız yıldız parlarsın Ömürboyu gözlerimde kal derim Ben sevdim mi ölümüne severim. Nevin Kurular |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|