![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57920
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bitti
Akmaz oldu pınarları Bitti gözüm yaşı bitti Gezdim nice diyarları Bitti dağı taşı bitti Ellerimi sana açtım Kalbe sultan başa taçtın Her fırsatta umut saçtın Bitti aşkın düşü bitti Hasret gönle hiç faydamı Sabra döktüm zor sevdamı Sen doldurdum aşk sayfamı Sözün üçü beşi bitti Derdim yığsan dağlar aşar Çile dolu kabım taşar Ömrüm meçhul sona koşar Mevsim yazı kışı bitti |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bizim Hikayemiz
Bir varmış, bir yokmuş diye başladı bu hikaye. Belki çok şeyler yaşandı üç beş günde, Belki çok şeyler kaldı yaşanacak geriye. Al kalemi, yazalım kaderi yeniden seninle. Bakışların değdi o gün ilk defa gözlerime. Çağladı gülücüklerin, döküldü gönlüme. Anlatamadık, gizli kaldı çok şeyler belki de. Al kalemi, yazalım kaderi yeniden seninle. Nice fırtınalar koptu bilemezsin yüreğimde, Dinmez bir tufandır bu, alır götürür beni de. Çakar şimşekler, depremler olur beynimde. Al kalemi, yazalım kaderi yeniden seninle. Belki erken düştüm yollara sana gelmeye, Belki sen geç kaldın, buluşacağımız o yere. Aynı yollardan geçtik, tutuşamadan el ele. Al kalemi,yazalım kaderi yeniden seninle. Biliyorum, unutacaksın bir gün beni sen de. Bense, asıyorum kendimi saçının tellerinde. Umutlarım darağacında bedenimse çöllerde. Al kalemi, yazalım kaderi yeniden seninle. Alalım zamanı bence biraz daha geriye, İstersen sen koş yetiş, üç beş yıl ileriye, Kesişsin yollarımız, mutlaka bir gün bir yerde. Al kalemi, yazalım kaderi yeniden seninle. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Boşmuş
Bu aşk hüsranla sona erecekse Serecekse beni topraklara Yapraklara döneceksem sararmış Boşmuş boşuna aramışım mutluluğu Derdim dermen bulmayacaksa Olmayacaksa tenin kollarımda Yollarımda yoksan sarmaş dolaş Boşmuş boşuna aramışım mutluluğu Alnımıza ayrılık yazıldıysa Kazıldıysa bu aşka mezar çoktan Yoktan hiç yoktan veda vakti gelmiş Boşmuş boşuna aramışım seni…… |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Böylemi Olmalıydı
İnanki beklemiyordum, Yıllardan sonra bir gün, Kolunda bir adamla, Geçip gittin karşı kaldırımdan. Kalbim bir daha çarptı, Seni gördüğüm o gün. Yüreğim, bir kez daha sızladı, 'Böyle mi olmalıydı sonumuz? ' diye. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bu Akşamda
Efkarlar yine çöreklendi Çöktü bu akşamda üstüme İçimde kabuslar cirit atar Sıkar yüreğimi bir mengene Kurumuş gözlerimde düşler Düşmüyor dudağıma Dudağından buseler Öptüğüm kadehler bu akşamda Gömer beni kumsal meyhanesine |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bu Aşk Buraya Kadar
Kaç şafaklar saklı Katran karası *******imde, Kaç baharlara gebedir umutlarımın kış’ı. Kaç akşamlarda gizlidir dolunayın ışıltısı Bir bilsen diyorum, bir bilsen sevgilim. Hani ırmaklar koşar ya okyanuslara, Kalyonlar bir limanı arar ya hani, Bir tutku sana hece hece yolculuğum. Anlatılmaz bir aşktı hani Bir bilsen diyorum bir bilsen sevgilim… Sardıkça bedenimi yalnızlığın kolları, Nice kırmızı güller soluyor zamansız, Gönül yurdumun bahçelerinde. Nice sevdalar düşüyor topraklara, Gözlerimden damla damla Bir bilsen diyorum bir bilsen sevgilim… Yüreğimde üç cemre mevsimler boyu. Sırtımda çile dolu çıkınım Yürümek zamanıdır şimdi sonsuzluğa. Kalemi kırıp atmak zamanıdır sevgilim Avuçlarımda sensizliğin izleri. Dudaklarımda anıların tortusu şimdi Okyanusların fırtınasını gömdüm içime. Göğsümde dalgaların sessizliği. Düşlerimin çığlığı kulaklarımda Sonun başlangıcındayım şimdi… Bu aşk buraya kadar, Bu aşk buraya kadar sevgilim… Sana son seslenişimin sessizliğidir bu Yüreğime gömdüğüm kelimelerin ayak izleridir Bu satırlara düşen yorgun yolculukta Solan umutlarımın rengidir Kurumuş çiçeklerdeki. Geceye teslim olmuş bozkırların çaresizliği Etrafını çakalların sardığı kuzunun Kanadı kırık kuşun çaresizliğidir …………………çaresizliğim sevgilim Bu aşk buraya kadarmış Canın sağ olsun sevgilim Bu aşk buraya kadarmış…………….. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bulamadığım
Gün yirmi dört saat düşe yattığım Gündüz, gözlerime gece çattığım Ayrılığa nice adım kattığım Yinede vuslata varamadığım Aşkın bahçesinde çile derdiğim Yıllarca yoluna sabır serdiğim Yaşanmamış hayat ömür verdiğim Yinede canıma karamadığım Bilmem ki yazılan nasıl bir yazı Çığ oldu içimde çektiğim sızı Umudum gerçeğim rüyamın kızı Yinede sineme saramadığım |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bulamadım
Aradım seni her yerde Karanlığa düşmüş ayak izlerinde Bu oyunda beklide bu son perde Bulamadım gözlerimde gözlerini Sen yüreğimde sakladığım sırrım Umudum yarınım diğer yarım Sevda ocağımda sönmez narım Bulamadım gözlerimde gözlerini Aşkını beynime derin kazmışlar Ayrılığı alnımıza çoktan yazmışlar Adını dilime hece hece dizmişler Bulamadım gözlerimde gözlerini Gülmedi yüzüme feleğim Sızladı sızladıkça yüreğim Sendin tanrıdan dileğim Bulamadım gözlerimde gözlerimi |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bulamazsın O Adresde
Üzülüp de dönmek istersen bir gün, Çok geç kalmış olacaksın sen o gün. İster ağla,üzül,istersen dövün, Bulamazsın sen beni o adresde. Geçtiğim yolda izim olmayacak, Anılardaysa ismim kalmayacak, Sorsan bile tanıyan olmayacak, Bulamazsın sen beni o adresde. Çalsan da kapımı açmayacağım. 'Canım' deyip kucak açmayacağım. Çoktan bırakıp gitmiş olacağım. Bulamazsın sen beni o adresde. Ağlama o gün göz yaşın akmasın. Hasret ateşi senide yakmasın. Döneceksen vakit çok geç olmasın. Bulamazsın sen beni o adresde. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Can Dost
Suya yazılır demiştin, En dokunaklı mektuplar. Rüzgarın tellerinde bestelenir En lâhuti şarkılar. Gözlerini; Akdeniz’in Bulutları öptüğü yere bırak. Kendi sonsuzluğunda dinle sesini... Dudaklarında anılarını tadarak. Umutlar hürdür demiştin, Yıkılır karşısında hudutlar. Aşklar gökkuşağında renklenir. Sadabat’ı çalar santurlar. Ellerini; çiçeklerin Açtığı kuru dallara bırak. Anlamazlarsa anlamasınlar seni, Can dost.Ne var bunda kırılacak... |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|