![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57920
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bir Tek Benmiyim
bir tek ben miyim bir tek ben miyim dedi aldatan -şehveti yerleştiren kim -kim ruhumun içine -bak şöyle alabildiğine -dalı kırılmamış -kaç ağaç var çevrende bir tek ben miyim dedi duyamadığım öbürleri gibi bitmişti hakemliğim oyuna giremedim budadım gülün dikenlerini tutuşturdum avuçlarına biliyorum gül solacak dikenler sıktıkça avuçlarını yüreğe batarak kuruyacak seninde istediğin bu değildi biliyorum biliyorum bir kanayan yürek gibi dön dön bak çevrene silmiyor acıyı şehvet |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bir Tohum açtı
bir tohum açtı yüreğim zenginmiki doğa olacak kadar bir tohum açtı derinmidir sevginin kök saldığı yeri saldıkca kökü alıp beni içine götürürmü oraya benmi babayım kökümden korkmuyorum göz yaşım sevinç akar duman sarsın sevdamı sıçak sofra kurayım ormanca yaşayayım gür bereketli özgür salmak için kökleri derine daha derine özgür yarınlar için |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Tuhafım
Bir tuhafım bu akşam, Sigaranın ölgün dumanı gibi Düşüncelerim yavaş, yavaş eriyip gidiyor Boşluğun içine doğru Ben miyim diyorum Döngü içinde dolanıp duran Yoksa gölgelerim mi Yıldızlar o kadar parlak değil Gölge veremiyor ki beden |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Tüy Olmak İstiyor Canım
bir tüy olmak istiyor bazen canım esintilere karışmak bir kuşun gagasında bir yuvaya taşınmak harcı olmak doğumlrın öylesine büyük görünmesede bilirim erişilmezdir isteklerim dedim ya bazen canım istiyor bırakıyorum akışına isteklerimin gemini iç denizlerime dalıyorum boz kırlarda at koşturur misali özgün kelimelere gizli düşüncelerdeyim anlaşılır olmaktan ürküntü dolu insan olmuş yüreğim ne zor şey şu insan olmak el ele tutuşmak caddelerde sokaklarla konuşmak duvara çarpmak düşleri yıdızları saymak ayın altında tek başına uykusuz hançerler parçalamdan yüreğimi bir tüy olmak isterim esintilere karışmış tüm bencilliğimle korkularımı arkamda bırakmış sorumsuz hoyrat bir savruntu misali dedim ya bazen çocuk olurum dalarım bencilliklerimin içine unutmak isterim herşeyi unutamasamda isterim utanarak gizlice |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Yolcuydu Kapımı Çalan
Bir yolcuydu Kapımı çalan Umutlarını kaybetmiş Gözbebeklerinin içine Dolu, dolu ninni koymuş Büyütmek için sevgisini Yollar bilinmez Yollar bitmez Köy kuyulara benzer Uykulara Yatırmaya gör sevdalarını Sordu, Girmedi Kapıdan içeri Yol nere düşer Dedim ki Çocukları izle O minik canları Yarının umutlarını Bak yeniden nasılda Nasılda, doğacak sevdaların Nasılda azalacak yolların Gülümsedi Belirsizdi ifadesi Sanki boşluktu Boşluğu dolduran Kapım İkinci kez Çalınmadı Bir haber çıka geldi Çıkmaz sokakta kalmıştı Demiştim ki ona Çocukları izle Nasıl da aç bilinçleri Nasılda parçalayıp Yutarlar bilgileri Kelepçesiz dilleri Sevgi dolu Özgür yürekleri Uzun yol Koşucusu gibidirler Onları izle Emeksiz sevda Harçsız sıvaya benzer |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Yudum Su olsam
Bir yudum su olsam Gelip bir bardağa dolsam ………..alıp ta içer misin Bir yudum su olsan Gelip de bardağa dolsan Alıp bardağı; Yüreğime akıtırım |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bizim
ne kadar çok şey bizim havadaki karga karganın sesi kayarak geçen bulut bulutun kapadığı doruk dağın görüntüsünü düşlemek bizim dağın ufkunda doğan günün habercisi yavaşça açılan mavi gökten gelen haber bizim denize bakmak bizim yollarda hayal kurmak bizim ne kadar çok şey bizim şu gökyüzü şu deniz şu azot dolu hava şu bağrışmaya hazır tek tük martılar asvaltı kavlamış yollar türküler ağıtlar ninniler daha daha ne kadar çok şey var bizim olan başa geçen çuvallar göz dikilmiş donlar limanlar, fabrikalar ne kadar çok sey bizim imişti… |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bizim Zamanımızda
Bizim zamanımızda Böyle söylenmezdi Sevda türküleri Sokaklarda Gece sefasının Almazdın kokusunu Yürekler yanardı her gün Acı da yüreğe basılırdı Doğmamış özgürlüğün Kokusu için Böyle söylenmezdi Sevda türküleri Siyaha çalan sabahlar Sessizliğe bürünmezdi Sevdalara yıldız olunurdu Patlayan bombalarda İkinci baskılara çıkardı Sevdalılar, Tohum gibi Saçılarak tüm sokaklara Umutlar boy vermesede Böyle söylenmezdi Sevda türküleri Türkü barlarımız olmadı hiç Üç beş meyhane dışında Oda sadece zamansız Aşklar için Yılları doldurdular kadehe Sundular şehveti önümüze Maskeler takıp avuturlarken bizi Semahta halay çektirmeyiz diyerek Sevda Türkülerini özletir oldular Bizim zamanımızda Sevda türküleri Meydanlarda söylenirdi Gece ile gündüzün Buluştuğu yerlerde |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bohçam Gibiydin
sürekli bir şeylerin eksikliğinden söz ederdin eksik olan neydi soruları boğardı ciğerlerini yanık tütün kokuları arasında yanında ben olmazdım eksiklik eksildiğini hissetmekle başlar çoğalırken ciğerlerinde duman artan çok şeyler vardır yanıtlarını veremediğin denizi izlerdim her sahile inişimde bilirdim ufuktan öte bir yerlerde dolaştığını bakışlarındaki her dalgınlığı gördüğümde sahil olurdu her yer dalardım sormadığın soruların yanıtlarını aramaya bohçam gibiydin her yolculuğa hazırlanışında nereye gitsen bir çok şeyini bırakırdın geride topladığım bilincimin hep azığı oldu kırdığın hayallerin hayallerini vermek için yalnızlıklarımın düşmanı oldum koparılmamış tüm kır çiçeklerini sundum sana kırların ortasında bir ova kızını sevmenin bedeli olsa gerek ne güzel şey bedeller ödemek yastıkla barışık |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bol Sorulu Günler
bol sorulu günlerdi geride bıraktığımız onca engelleri aşarak bilgileri çıkın yaptığımız sonrada çıkınlarımızı haramilere kaptırdığımız günler… |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|