![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57916
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sensizlik
Ardına bakmadan giderken Yağmur ıslatıyorken dünyamı Göremediler gözyaşlarımı Anlamadılar neden ıslandığımı Yağmur değil Sensizlikti ıslatan beni Sen Dönüp giderken Karanlıklar içinde Yok olduğun da Ben de Bırakıp gidiyordum Seni Oysa o an Gökyüzünde değil Yüreğimde kopuyordu Fırtınalar Her yer paramparça Yıkık virandı dünyam Kimselere anlatamadım Gidişini Sensizliği……. 04-08-2005 Asuman Durbin |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sessizlik
Her yer sessiz Ay gizlenmiş karartmış geceyi Duygular susmuş Haykıramaz olmuş Sevdayı Sen gittin diye Sessiz çığlıklara dönmüş Haykırışlar özlemler El açıp tanrıya yalvarmalar Gecenin suskunluğunda Sessiz çığlıklar duyulmuş İçini acıtan insanın Karanlıklarda kaybolup giden Sevdasının ardından… 2-8-2005 Asuman Durbin |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sevda
Yüreklerimizden taşan Sevdamızın... En güzel nağmelerini Birlikte söyleyebilmek için, Sevdamızı tüm dünyaya Haykırmak, El ele, göz göze, Yaşamın tadına Beraberce varabilmek için, Rüzgarlara kapılıp Yanına gelmek isterdim sevgili......... Asuman Durbin |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sevdamıza
seni sevdim seni yüreğimin en güzel köşesine gizledim kimseler görmesin kimseler bilmesin diye… seni sevmek yasak seni tatmak yasak seni seninle yaşamak yasak birtanem yasaaak…… gizli bir sevda bu başı yok sonu hiç yok nedir nasıldır bilinmez nasıl başladı nasıl bitecek sadece…. hasret var gözlerine ellerine sana hasret var yaşanan hasret var sevdamıza…….. 28-08-2003 Asuman Durbin |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sevdam
sen benim gönül bahçemin en güzel gülüsün güller bakıldıkça sevda yaşandıkça güzelleşirmiş..... bizim sevdamız gülleri bile kıskandıracak güzellikde sevgili....... Asuman Durbin |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sevemedin
sevemedin seviyorum desende inandıramadın uzaklaşmak istesende başaramadın sen beni değil sana sevgimi sana tutkumu sana özlemimi sana arzumu ardından akıttığım gözyaşlarımı geldiğinde ki neşemi şen kahkahalarımı gözlerimdeki ışıltısıyı bakışlarımı küsmelerin ardındaki barışmaları seni sevmemi sevdin be gülüm beni sevemedin sen aşkı sevdin..... 12-09-05 Asuman Durbin |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sormasınlar
bana aşkı sordular aklıma seni getirdiler ilk tanışmamız sonbaharın renkleri sarılar kızıllar yağmur sonrası çıkan gökkuşağı renklerin en güzelini yansıtan gülümseyen güneş ve gözlerin sonsuzluk gibi içinde huzur olan gözlerin ilk buluşmalarımız çocukça kahkahalarımız birbirimizi tanımaya çalışmalarımız başka gözlerle bakabilmeyi öğrenmemiz yaşama karşı bana aşkı sordular güzelim tek seninle paylaştıklarımı hatırladım sevmenin ne olduğunu yasadım seninle mutluluk göz yaşlarım geldi aklıma yüreğimin senin sevginle var oluşunu kışı baharı yazı seninle yeniden sevdim bana aşkı sordular canım aklıma sana olan sevdam geldi yüreklerimizde söndüremediğimiz yangınlarımız kilometrelerde olsa arada sevgiyle yakınlaşmalarımız özledikçe daha da çok sevdiğimiz geldi........... 08-02-2005 Asuman Durbin |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Şahitimiz
yıldızları şahit tutumuştuk sevgimize ay ise sırdaş olmuşdu hic kimseye böylesine sevdalanmamış olan yüreğime en başında ne dediysem ardındayım verdiğim sözlerimin *******imin ufuksuz özlemisin rüyalarımın derya denizi gizli dünyamsın sevdan engınlerden büyük dağlardan nicedir ki su kadar hava kadar gereklisin ruhuma olmazlarımdasın sen inanmasanda hala bu yüreğimin sesine tüm şehirler yasak bana hayallerin sığınağı oldu gözyaşlarımın aglarken bırden yüreğimdeki sana bakınca gün doğdu dünyama gülümsedim ve bir gün döneceğin günü hayal ettim gülümsedim ayrılsakda biz isyan eder tüm evren bitmez bu sevda der sevdamıza şahit olan yıldızlarla ay.. 03/09/2004 Asuman Durbin |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Umut....
boyuyorum hayatı renklerin en koyusuna aynadaki yüzüm umutla bakmasın gözlerim gülümsemesin diye oysa hiç değişmedi bakışlarım gülüşüm hep aydınlık hep umutlu yarınlardan... bir sen bir de ben ... 16/01/06 Asuman Durbin |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Unut gitsin
adını alıp yüreğime gizlediğim kaybolmasın diye anahtarını sandıklara sakladığım gittin mi? yok musun yanımda yüreğim mezarın mı olacak unutabilecek misin? -----yaşananları kararlı mısın? -----dönmemeye ozaman unut bir tanem ---- adımı, gözlerimi sevdiğin gülüşümü unut hatırlatmasın sana güzellikleri yaşanmışlıkların bittiği andır maviliklerin karardığı ışıkların söndüğü umutların yok olduğu ----unut dünü acısı tatlısı bana kalsın tüm yaşananlar sen hatırlama tanrı çizmişti yolumuzu bir istemedin……… yürümek yanı başımda bıraktığında çaresizlikler içinde sanma ki geride yangınlar içinde biri kalacak dimdik ayakta duran biri var ardında dönüp geriye bakmayan yüreğindeki gizle hala seni yasayan bir yürek…….. 20-04-05 Asuman Durbin |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|