![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57920
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sana
Hicretim sana, sürgünüm sanadır Her anım sana, her günüm sanadır |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sana Erenlere
Neyler çalınır, meyler içilir hey hey Aşka bürünür kendinden geçilir Ol meclisten dostlar seçilir hey hey Sana erenlere ne hoş ne sefa Varlığınla yaktın beni kül ettin Her derde aşikâr metin kul ettin Ben tümsektim sen yol ettin Sana ermek için çekilir cefa Seher vakti öter şeyda bülbüller Ol zamanda seni kokar tüm güller Sen varsan neşe dolar tüm gönüller Sana erenlere ne haz ne vefa |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sana Olan Aşkım
Bir sözde saklı değil sana olan aşkım Mecnun'dan farklı değil sana olan aşkım Beni yanlış anlama, üzülme ne olursun Bir sözünle yüreğimi yaktı sana olan aşkım |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sana Seni Vadediyorum
Sana seni vadediyorum Gel beri güzeller güzeli Sana seni vadediyorum Gel yanıma gir koluma Gir koluma ki; Hayata sımsıkı bağlanayım Öp beni, öp ki; Yüreğimden dağlanayım (...) Ve tenin tenime değince Yüreğime bir volkan düşer Gözlerin gözlerime değince Bedenime bir can düşer Ki senin o güzel gözlerin Alır götürür beni sonsuzluğa Ve sonra... Yüreğime tatlı bir heyecan düşer Kanatlanırım mavi göklere Gözlerimden billûr jaleler düşer Sana seni vadediyorum Gönül sarayımın sultanı Sana seni vadediyorum Bahtımın en güzel yanı Bir bakışınla erir giderim Sana feda ederim bu canı Bir bakışın, bir duruşun, bir gülüşün Hep canımı yakmak mıdır senin işin? Bir gülüş ki leylak gibi Bir bakış ki mızrak gibi Bir duruş ki kısrak gibi Ve senin o güzel gözlerin var ya Sızlatır canımın bam telini Aşıkın elindeki mızrap gibi Sana seni vadediyorum Çünkü sen candan özge cansın Deniz dibindeki inci mercansın Varsın olsun bir gülüşünle yüreğim yansın Ama dönsün dolaşsın sevdana kansın Çünkü sen candan özge cansın İşte bu yüzden Sana seni vadediyorum 22 NİSAN 2002 MALATYA Faruk Gökbulut |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sarhoşuyum Ben
Bir âhıyla yandım yarin Bir bûsesine kandım yarin Yüreğime düşen o ak korun Sarhoşuyum ben Yarin kokusunu andıran yelin Eser gelir uzaktan narin ve serin Kamere rahmet okutan o nurun Sarhoşuyum ben Hayalinin fecri ile bîtabım Hasretinden harabım türabım Sevda çöllerindeki o serabın Sarhoşuyum ben |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sarı Papatyam
Ne kadar üzsen de kızamam sana Senden bir tebessüm ödüldür bana Hasretle sarıldım tek hatırana Ne olur dön bana sarı papatyam Firak ateşiyle yakma bu cânı Gurbet zindanına sokma bu cânı ......... ................... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Selam Olsun
Can otağına dost düştü Gönül bağına mest düştü Gül-i zara bülbüller üşüştü Gülenlere selam olsun Gönül bahçem aşk büyütür Sabır taşım dert öğütür Biz sevdaya saygı duyduk Bilenlere selam olsun |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Selviler Şehrine Göçesin Emi...
O nasıl şavkımak, o nasıl bakış Her sözün kelamın, gönlümde nakış Deler yüreğimi, o ince bakış Selviler şehrine göçesin emi... Ar ettim seninle aşk yaşamayı Var ettim sensizken kalp taşımayı Düşürme dilinden o bedduayı Selviler şehrine göçesin emi... Nasılsa çözülür sonsuz bilmece Gelmesen rüyama artık her gece Seviyorum deme, hem de delice Selviler şehrine göçesin emi... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sen...
Sen uzak diyarlardaki sevda şehri Bense o şehrin kapı bekçisi Ve yalın ayak sevda emekçisi Çok adımlar arşınladık bu yolda Düz ettik dağları Ferhat'a inat Şirin bildik tüm emelleri Eğildik öptük o narin elleri Oysa sen...oysa sen.. Gönül sayfamdan hergün eksilen Takvim yaprakları gibisin Başıma taç etmek isterken Yerlerde sürünen.. Sen gece mavimdin, Sen ay ışığım. Nerdesin altın saçlı dilber Ben aşığın. Sen nesin bilir misin? Sen yüreğimdeki yangın Sen gözümdeki alevsin Sen baharımsın Sen yazsın Gel..gel ne olur Gel ki ellerim teninde gezsin |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Senden Uzak Sana Yakın
Senden uzak sana yakın Yok senin düşmandan farkın Geri dönüp sevme sakın Yok senin düşmandan farkın Aşkın yolu uzak bize Her tebessüm tuzak bize Ağyar bile geldi dize Sevmek artık yasak bize Artık benle bitti işin Bu semtime son gelişin Anlamı yok bu duruşun Git ki dinsin zemheri kışın Senden uzak sana yakın Sakın sevme..sevme sakın Helâl olsun sana hakkım Bu da benim senden farkım |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|