![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57929
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Unutmanın tarifi
Sana dön diyerek Yalvardığımı hatırla Bana unutmanın Tarifini vermiştin Bir şarkı ağrına mı gidiyor Ağlatıyor mu seni Bir daha dinle demiştin Bir daha bir daha Dinledim defalarca Defalarca ağladım Ağladım her defasında Yine gitti zoruma Kaldır resimlerimi Yırt at sakın bakma demiştin Yıtmaya kıyamadım Yakamadım, sakladım Özledim bir köşede Resimlerini kokladım Lanet olsun dönmüyorsan Dönme ulan diyecektim Bana geriye dönme Aramayacaktım seni Unutacaktım Başkasını sevecektim Elime yüzüme bulaştırdım Biraz da karıştırdım Kime lanet olsun diyecek Seni mi sevecektim Ya yalan söylüyorsun Unutmadın sende Ya benim sana Sevgim çok fazlaymış Ya sen unutmayı Çok istemiştin Ya da bana verdiğin Bu tarif yanlış Metin Özturan |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Unutur musun
Benim gibi yalnızlığa alışır mısın Taşır mısın, bu yükü hayatınca İçine mi atarsın dertlerini Dışında mı kalırsın, hatıraların Sıkılır mısın, bir gün yorulur musun Çöker mi kimsesizlikten omuzların Yakar mısın, geçmişi nefretinle Silinir mi aklından benli zamanların Unutur musun beni Bir gün unutur musun An gelir, vurulur musun kalbinden Sever misin yerime bir başkasını Aynı pırıltımı görülür gözlerinden İçten ve sıcak mı tutar ellerin Uyutur musun onu da kucağında Bir yabancıya yastık olur mu dizlerin Saçlarını şefkatle okşar mısın İçinden gelerek mi öpersin Suyuna sevginide katar mısın Tadı aynı mı olur yemeklerinin Karışır mısın çoluk çocuğa Anne olur musun günün birinde Unutmamış olursan eğer Çocuklarından birine adımı verir misin Beni bu hallerde gördükçe İçin için sevinir misin Ağlar mısın gizlice yoksa güler misin Hiç kimse tarafından ömrünce Bu kadar çok sevilir misin Unutur musun beni Bir gün unutur musun Unutulur musun bende bir tek gün Yerine severmiyim sanıyorsun Vakitsiz ölüp gidersem üzülür müsün Kapatır mısın gözlerimi, gelir misin Baş ucumda bir dua okur musun Yoksa yine beddua mı edersin Benim için bir kitap arasında Kırmızı bir gül kurutur musun Bir resmimi saklar mısın Eski tozlu bir sandıkta Unutur musun beni Bir gün unutur musun Metin Özturan |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Unuturum
Aldırma, hasret içimde Feryat etsin, sustururum Öyle, böyle bir biçimde Beni sana küstürürüm Yaşlar kalmaz gözümde Bir gün elbet kuruturum Güller açsın yar yüzünde Ben gözünde kaybolurum Biter elbet bu hüzünde Fazla sürmez unuturum Olmadıysa yer yüzünde Kavuşacak yer bulurum Metin Özturan |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Uykun Kaçarsa
Olur ya özlersin gözün yollarda Kalırsa yokum yar ben buralarda Yaprağı dökülmüş kuru dallarda Kışlarda bulursun son baharlarda Hani ara sıra düşer aklına Gözlerim takılır sende kalırsa Gözlerini dikip bakma tavana Gel saat gecenin kaçı olursa Merak eder bir gün sorarsan eğer Bilemezler sensiz beni kimseler Saçımda zamansız ağaran teller Sor da söylesinler hiç kimsesizler Hani anarsın da gözün dolarsa Ağlar benim için, için yanarsa Bir de olur olmaz uykun kaçarsa Gel saat gecenin kaçı olursa Metin Özturan |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Üşürsün
Bir hasreti boldur, bir de ayazı Üşürsün, güneşin alnında yatsan Olmaz gurbet elin baharı, yazı Üşürsün, güneşi koynuna alsan Düğüm düğüm olur, aşınla suyun Annenin elleri değmezse zehir Farkına varmazsın, değişir huyun Kendine benzetir, seni o şehir Ne gülü, gül kokar, ne aşk, insanı Zalimdir, hiç yoktur, dini imanı Arama, gurbetin olmaz vicdanı Üşürsün, güneşin elini tutsan Yağmuru gözünde yağdırır, dinmez Kalbini özlemle yandırır, sönmez Hatırını sormaz, halini bilmez Üşürsün, el oğlu ceketi vermez Metin Özturan |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ve Sen Gidiyorsun
Ve sen gidiyorsun Düşer gökyüzünden Sensizlik gözlerime Duvar duvar yıkılır Üzerime anılar Uzar gider önümde Hasretin ömürlerce Ve sen gidiyorsun Kapımı zamansız çalar En son, son bahar Ağaçlar mevsimsiz döker yaprağını Ben vakitsiz solarım Sana içim gider Ve sen gidiyorsun Daha neyim kaldı ki Neyi kaybedeceğim Neden korkacağım söyle Ben kimi seveceğim Ve sen gidiyorsun Ya bende geleceğim Ya da bir ömür, boşa Dönmeni bekleyeceğim Metin Özturan |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Vicdanına Kalmış
Sen gittin, sanki Herşey geldi peşinden İki mevsim kara kış İki de hazan kalmış Zemheri ayazlardayım Üşüyorum Belli ki, güneşim ellerinde Saçlarında kalmış baharlarım Işıltım çekip gitmiş Ağlarken, gülüşümden Yüzüme ayrılıkla, atılmış derin çizgiler Kalbimde gidişinden kalan izler Sensizim, yalnızlardayım Ağlıyorum Bil ki, umudum dönüşünde Vicdanına kalmış yarınlarım Hayra yorulan ne varsa Çalınmış düşlerimden Bir çöl var, süründüğüm Ve kanlı bir göl, boğulduğum Kördüğüm çıkmazlardayım Ölüyorum Demek ki, can suyum gözlerinde Eteğinde kalmış kıyılarım Metin Özturan |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yakışmaz mı?
Otursak, Kız Kulesine karşı, Şöyle diz dize Seyretsek Güneşi Doğuşundan, batışına kadar Konuşmadan kalsak Saatlerce göz göze Yaslasan başını göğsüme Şarkılar söylerken rüzgar Mutluluk dileseler ikimize Simidimizi,paylaştığımız martılar Tüm İstanbul şahit olsa Sevgilim sevgimize Gün ortası parıldasa yıldızlar Gemileri yaksak Gül bıraksak denize Çatlasa kıskananlar Düşünsene a canım Yakışmaz mı ikimize Yakışmaz mı böyle sevda Yakışmaz mı bize... Metin Özturan |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yanarsın Sende
Yeşil gözlerini ıslak camlara Yaslayıp yollara bakarsın sende Bir ömür geçmez ki, kahkahalarla Bir gün benim gibi ağlarsın sende Almaya gör bir kez, mazlumdan ahı Aheste çekilir, elbet günahı Uzar *******in, saklar sabahı Bir gün ateş gibi yanarsın sende Oturup, konuşur boş duvarlarla İçini dökersin dağa, taşlara Gençliğin yenilmez sanma yıllara Bir gün güller gibi solarsın sende Metin Özturan |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yaralı Güvercinim
Hadi git, kınalı güvercinim Yare doğru çırp kanatlarını Giderken yanında götür Al ne olursun, bakışlarımı Bir yerlerde görürsen eğer Ne olursun, ona, benim gözlerimle bak Al, avuçlarımıda götür Seni tutmak isterse, korkma Ellerine, benim ellerimi ver Hadi git, yaralı güvercinim Yanına kanatların gibi Kanayan şu yüreğimide al Ama, ona, sadece yaralı kanadını göster Hadi git, sevdalı güvercinim Yare doğru uç, hiç durmadan Uç, omuzlarında ki hasret, seni yormadan Kon penceresinin önüne Konuş onunla, korkma O, beni sevmedi, ama kuşları sever Bir- iki kelam et, özlemimi gider Selam istemem inan ki Sağlığını duyur, bana yeter Hadi git, git zavallı güvercinim Metin Özturan |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|