![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57917
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Beni Bir Düşün
Ben senden uzakta bir saat bile Ayrı duramazdım kırk gün ne çile Çektiğim ızdırap gelmezde dile Çökecek gibiyim beni bir düşün Ne heves bende ki, ne de inattan Geçtim sensiz olan her bir murat’tan Sensiz her adımda sanki sırat’tan Geçecek gibiyim beni bir düşün Kime kandın kimin yalanlarına Geldik mi kaderin oyunlarına Yokluğunun dipsiz kuyularına Düşecek gibiyim beni bir düşün Hüzünler gitmiyor yar başucumdan Önümü göremem hasret acımdan Canımı ayrılık uçurumundan İtecek gibiyim beni bir düşün Sağ yanım yaralı sızlıyor solum Kırıldı kanadım tutmuyor kolum Çıkmaz sokaklara düşüyor yolum Gidecek gibiyim beni bir düşün Sensizlik benziyor paslı hançere Saplanır sırtıma her gün bin kere Sevgilim gelmezsen en meçhul yere Göçecek gibiyim beni bir düşün Teselli kurutmaz kanlı yaşımı Yokluğun yerlere eğdi başımı Bu gidişle kendi mezar taşımı Dikecek gibiyim beni bir düşün Dağ olsa çekemez böylesi zulmü Allah sana versin kalan ömrümü Günahı boynuma artık ölümü Seçecek gibiyim beni bir düşün Bitecek sanırken azdı kalp ağrım Cehennemden beter yanıyor bağrım Sağır sultan olsan duyulur çağrım Ölecek gibiyim beni bir düşün 16 Eylül 2005 Metin Özturan |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Beton Duvarlar
Aralarını, beton bir duvar kesiyordur kadın çok güzeldir Parmağında pırlanta bir yüzük vardır Adam yoksuldur, adam garibandır Adam hayatı boyunca Yalnız aşka çalışmıştır Penceresine vuran akşam güneşi Çarpar, kadının boyalı yüzüne Yıllar olmuştur, adam gün yüzünü görmeyeli kadın usulca çıkarır üzerinden Bilmem artık Paris'ten mi, Roma'dan getirttiği Pahalı ipek elbiseyi Giyer saten kumaştan geceliği Adam, öyle olduğu gibi, uzanır kaldırımın kenarına Yakası aşınmış bir gömlek Bir eski pantolon Yoktur başka şeyi, adamın giyecek Aralarını, beton bir duvar kesiyordur kadın, olabildiğince sarhoştur İçmiştir şampanyaları, yıllanmış şarapları Adamın cebinde su alacak parası bile yoktur Buz gibidir kadının bakışları ve yüreği Sıcacık odasında bile İhtişamlı konağın Fırtınaya, kar a rağmen ateş gibidir Adamın yaralı bedeni En tenha köşesinde sokağın Aralarını, beton bir duvar kesiyordur Aslında ikisi de aynı şehirlidir Adam, hala aşkının Başlayıp bittiği yerdedir kadın sanki ta kutupta dır Kim bilir, kaçıncı yalan seviştedir Aralarını, beton bir duvar kesiyordur kadın çok güzeldir Her şeye sahiptir Ama bir şeyin farkında değildir Balçıkla sıvadığı, güneşi eriyordur Adam sessizdir, adam kimsesizdir Acılarından başka bir şeyi yoktur Ama gururu hala tertemiz ve lekesizdir Aralarını, beton bir duvar kesiyordur Metin Özturan |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bilemedim
Hani sen benim herşeyim Hani canımdan daha öte candın Hani ben ölmeden vazgeçmezdim Bilemedim Sen koynumda ki zilli yılan Sen kuyruklu bir yalandın Seni çok sevdim diye mi Beni gurursuz beni onursuz sandın Bitti artık bitti Aşk gözümde perdeydi Cümle yalanlarına Bir tatlı sözün yeterdi Bütün yanlışlarına Ağlayıp utanç verme bari Günahsız gözyaşlarına Söyle aklın nerdeydi Bir kara kolye gibi İhaneti asarken boynuma Artık ne dilimde iki hece adın Ne dudaklarımda zehirli tadın Bittin bende hiç kalmadın İstanbul'dan özür dilerim Seni ona benzettiğim için Kalbinin yerinde taş taşıyan kadın... Metin Özturan |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Biliyor musun?
Biliyor musun? İstesem şu anda ölebilirim, Daha fazla dayanamayabilirim Yokluğuna, Sessizce ve sedasızca göçebilirim Fazla bir kayıp sayılmaz, aşk için bir can Altı üstü sensiz sürecek bir ömür gider Bir de ben, gözlerim açık giderim Kim ne kazanır, kim ne kaybeder Orasını ben bilemem Biliyor musun? İstesem şu anda ölebilirim, Mesela, düşebilirim Bana uzaklığınca bir yüksekten Yüz üstü yere düşebilirim Hasretin kadar acımasız bir hançerle Tam ortasından, Kalbimi ikiye bölebilirim Yokluğunun meydanlarında kendimi Senin ellerinle asabilirim Yanabilirim mesela, Ya da dağların altında kalabilirim Ölebilirim şu anda Hem de son nefesimi bile verirken Yine de gülebilirim Biliyor musun? İstesem şu anda ölebilirim, Ardımda hiçbir şey bırakmadan Ne gözleri yaşlı bir sevgilim Ne de adım kalır yarınlara Ama ölmem öyle, zamansızca Nasıl sevdiysem seni, öyle ölürüm Ne bir hasta gibi yatakta Ne de kendimin eceli olurum Adam gibi ayakta, Aslanlar gibi bir sevda bırakarak ardımda Bir ömür acını çeker, Tek başıma severim seni uzaktan Nasıl sevdiysem seni Öyle ölürüm işte Biliyor musun? İstesem şu anda ölebilirim, Ölebilirim, şuracıkta ölebilirim ama, Senden nasıl bu kadar kolay Böyle çabuk vazgeçebilirim Ben ancak senden geçersem İşte o zaman Canımdan da geçebilirim Biliyor musun? Senden geçtiğim gün Hiç düşünmeden ölebilirim Ama ben senden ancak Öldüğüm gün Vazgeçebilirim... Metin Özturan |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bilsem
Bilmezdim aşkın canımı Bu kadar yakacağını Bilsem hiç severmiydim Sökerdim yüreğimi Senin için yakarmıydım Tutarmıydım ellerini Dinlermiydim sözlerini Silebilsem izlerini Şimdi böyle ağlarmıydım Bilmezdim aşkın canımı Bu kadar acıtacağını Bilsem hiç severmiydim Kapatırdım gözlerimi Gözlerine bakarmıydım Metin Özturan |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Ah'ım Kalacak
Topladım gönlünde her neyim varsa Yola düşeceğim güneş doğmadan Biletim cebimde nasip olursa Gideceğim acın beni boğmadan Seni yanağından ya da sırtından Öpüp koklamadan hiç dokunmadan Hasret gemisine binip rıhtımdan Gideceğim geri dönüp bakmadan Hatıran izimi sürmesin diye Gideceğim tek bir ışık yanmadan Bir ah'ım kalacak sana hediye Gideceğim işte sabah olmadan Koca bir geçmişi o an unutup Ne resim ne çiçek ne bir mektup Kalbimi halının altına koyup Gideceğim hemde hiç ağlamadan Sevginin anlamı savaştı sende Bitsin daha fazla yaralanmadan Herşey sana kalsın ihanetin de Gideceğim fazla karalanmadan Metin Özturan |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Ben Bilirim
Bir ben bilirim Yüreğindeki beni Ezberlemişim Gülüm herşeyini Sevdiğin yemekleri Dinlediğin şarkıları Attığın adımları Bir ben bilirim Nasıl oturduğunu Nerede durduğunu Tıpkı bir bebek gibi Nasıl uyuduğunu Bir ben bilirim Kokusunu teninin Sıcağını elinin Sırtında ki bir ben in Yerini bir ben bilirim Uyandığında saçın Nasıl da darmadağın Hayata bakış açın Kaç derece bilirim Acı tatlı sözlerini İyi kötü huyunu Yaptığın yemeklerin Ben bilirim tadını tuzunu Coğrafyanı tarihini Kimyanı fiziğini Ve hayat felsefeni En iyi ben bilirim Metin Özturan |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Sevda Büyüttüm
Gittin ya unutmadım Özledikçe özledim Gözlerim sende kaldı Hep dönmeni bekledim Sensiz şu yüreğimi Umutlarla besledim Sana şiirler yazdım Şarkılar besteledim Bir sevda büyüttüm Görse gözün inanmaz Bir sevda büyüttüm Sorma hiç aklın almaz Bir sevda büyüttüm ki Tadına doyum olmaz Öyle bir sevda ki Senden bir başkasının Yüreğine sığmaz Sana gözlerimde yağmur biriktirdim Çiçekler topladım baharlardan Avuçlarımda en deli hasretler Çaldım, Leyla'yla Mecnun'dan Ve bütün aşıklardan Sana öyle bir sevda büyüttüm ki Duysa Kerem'in Ferhat'ın kemikleri sızlar Sana öyle bir sevda büyüttüm ki Nefretin onu görse oturur ağlar Sana öyle bir sevda büyüttüm ki Çoştu sular, seller gibi dağlardan taştı Söz dinlemiyor artık ne yapsam Haylaz mı, haylaz boyu da beni aştı Belki seni dinler, bir de sen konuşsan Sana öyle bir sevda büyüttüm ki Nasıl da şaşırırsın Bir görsen kendini Sevdandan kıskanırsın Okyanuslardan da büyük Bir dağ olsa gururun Sularında kaybolur Sana bir sevda büyüttüm ki... Metin Özturan |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Boşa Bekleme
Gidişin çok fazla dokunmadı ki Sıradan bir acı verdi kalbime Ben ne dertler gördüm yokluğun ne ki Yıkılırım diye boşa bekleme Rüzgarlar kayadan anca toz alır Karlar erir dağlar yerinde kalır Sanma sevda bir tek senle yaşanır Yerine severim boşa bekleme Gün gelir kapanıp ayaklarıma Yalvarıp af diler diye düşünme Belki inanmazsın duyduklarına Aşkın bende bitti boşa bekleme Metin Özturan |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Böyle Bilinsin
Sevda bu bir kere derinden vurdu Durduramaz beni koca bir ordu Unutur diyenler dilini yordu Ben seni unutamam böyle bilinsin Yıkılmaz gururun aşkını yensin Ardımdan delinin zoru ne densin Varsın dudağından adım silinsin Vazgeçilmezimsin böyle bilinsin Yüzbinlerce namlu bana doğrulsa Seni sevdim diye kıyamet kopsa Şeytan secde edip namaza dursa Vazgeçen namerttir böyle bilinsin Metin Özturan |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|