![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57928
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Darısı Başına
Nasıl da sevmiştim,umursamadın Yıkılırım dedim, sen aldırmadın Ağladım, oralı bile olmadın Darısı başına gözyaşlarımın İki derede kal, kal bir arada Umut eksik kalsın,sevinç yarıda Dilerim yaşarken erme murada Darısı başına çektiklerimin Kalbini kırsınlar, bin bir yerinden Acıların olsun en büyüğünden Kurtulama hasret, dert düğümünden Darısı başına yaptıklarının Metin Özturan |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Değişmem Sana
En büyük nimetsin sen Allah'dan Dünya'yı verseler değişmem sana Nur yüzlü bebeğim tatlısın baldan Dünya'yı verseler değişmem sana Bin kere maaşallah nazar değmesin Bu nasıl güzellik melek gibisin Ölürüm sana bir zarar gelmesin Dünya'yı verseler değişmem sana Ne kadar özenmiş sana yaradan İncinirsin diye öpmem kıyamam Bin ömür yaşasam sana doyamam Dünya'yı verseler değişmem sana Metin Özturan |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Deli
Hiç, bakıştığın oldu mu, duvarlarla Doldu mu, gözlerin olur olmaz Peki ya, resimlerle dertleştiğin Sen, hiç bir başına kaldın mı Yıldızlarla konuşup Ağladın mı, sabahlara kadar Bir türlü gelmediği oldu mu, sabahların Sen, doğsun diye beklerken, güneşi Oldu mu, güneşin çok uzak şehirlerde doğduğu Küstün mü, hiç sebepsiz yere aynalara Vurdun mu, kendini, acımadan Cansız bir varlık gibi yerden yere Kaç günün var söylesene kaç saatin Başka birinin kalbiyle yaşadığın En ihtiyaç duyduğun zamanlarda Başına yaslayacak, bir omuz bulamadığın Acılarla ortak oldun mu Hasretle paylaştın mı, günlerini Bahar ortasında, kokladığın güllerin Oldu mu hiç, avuçlarında solduğu Yalnızlıkla dolu, mahşer gibi kalabalıklarda Yürüdün mü, önünü görmeyerek Dönmeyeceğini bile bile Harcadın mı, gençliğini, boşa bekleyerek Ağladın mı, için için Ağladın mı, bir kalpsiz için Sevdin mi, kendini Benim sevdiğim kadar Bilmem, bilirmisin, ne çok özlendiğini Bilemezsin, bilemezsin çünkü sen Sen hiç sensizliği yaşamadın ki Hiç, yandı mı yüreğin, aşk ateşiyle Yağmurları bekledin mi, mevsimler boyu Oldu mu hiç, çöllere bile düşerken yağmurlar Senin bir damla suya muhtaç kaldığın Bir türlü gelmediği oldu mu, baharların Özlerken rengarenk çiçekleri Oldu mu, kara dikenlerin arasına daldığın Peki ya, haline arkandan gülenler Oldu mu hiç, deli diye anıldığın Metin Özturan |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Denge
Her şeyin bir dengesi olmalı elbette Yağmur ıslatır yaprağı, gülü, çimeni Güneşe kurutmak, ısıtmak, yakmak düşer Aklın, kalbine verdiyse gitmek emrini Gözlerime, ardından bakmak düşer Dört yanında varsa kalabalık Bana kocaman bir yalnızlık düşer Hoş duruyorsa eğer, sende bensizlik Bana da ancak sensizlik düşer Gülüyorsan eğer kahkahalarla Ağlamak yetmez bana, kahrolmak düşer Sana kaldıysa, böyle çekip gitmek Yakışır bana da, boşa beklemek Senin himayendeyse, bu kalbi unutmak Unutuluna kalır elbet özlemek Her şeyin bir dengesi olmalı elbette Her doğan yaşasaydı O zaman kim ölecekti Ayrılık varsa ve ben buradaysam Sende kalsan, o zaman, kim gidecekti Denize dalgalanmak, çöle kavurmak Rüzgara savurmak düşer Dalından ayrı kaldıysa yaprak Her şeyin bir dengesi olmalı elbette Metin Özturan |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Dert Anıtı
Gururlanma Ağrı büyüksün diye Benim seni aşmış acılarım var Ey koca okyanus sende sevinme Ta güneşe taşmış gözyaşlarım var Çile abidesi dert anıtıyım Aşk diye birşey yok son kanıtıyım Kaç yıl daha böyle ağlayacağım Yarınlardan yana kaygılarım var Cehennemden sıcak kor yüreğimde Taşları ağlatan dert kaderimde Dünya'yı yıkacak yük bedenimde İnsanlıktan öte kaygılarım var Metin Özturan |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Dilek
Dualarımdın benim Aşkım; arzum,emelim Seninle bir ömürdü Yaradan'dan dileğim Gözlerimde yaş durur Gittin öksüz yüreğim Hasret temelimden vurur Yıkıldı aşk direğim Zor geliyor yaşamak Gayrı dayanmaz kalbim Şimdi seni unutmak Yaradan'dan dileğim Metin Özturan |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Dönmem
Dönmem, Sana bir daha, beni bekleme Dönmem, Alnıma kader diye, adın yazılsa Dönmem, Kıyamet kopsa,dünya yıkılsa Her yıldız kaydığında, beni dileme Dönmem, Gök te bir tek yıldız kalmasa Dönmem, Sana geri dönmem,dönemem Sen dilek tut diye Gökyüzü kaysa... Metin Özturan |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Dört Duvar
Ne gökyüzüm kaldı Ne denizlerim var masmavi Ne de yeşil ormanlarım Ne baharlarım var artık Ne düşlerim ne de umutlarım Kuş sesleri duyulmuyor sabahlarımda Güneşin rengini unuttum gitti Çiçekler nasılda güzel kokuyordur dışarda Benim hepi-topu iki metre bir odam Bir de tahta bir yatağım var Bir duvarımda çentikler gün sayar Birinde solmuş bir resmin Diğerinde üç heceli ismin yazar Sonuncusunda camsız bir pencere Onu da ben çizdim tırnaklarımla Bir paslı kapı var, birde parmaklıklar Gözlerim bir işe yaramıyor Ağlamakta gelmiyor artık içimden Kağıt,kalem yasak Aklıma yazıyorum her ne varsa Ne sen varsın artık Ne de dün kü, ben kaldım Bir ziyan olmuş gençliğim kaldı Bir de hayal olmuş hayallerim Bir duvarımda çentikler gün sayar Birinde solmuş bir resmin Diğerinde üç heceli ismin yazar Sonuncusunda camsız bir pencere Onu da ben çizdim tırnaklarımla Metin Özturan |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Duvarlar
Susar elbet bir gün Bütün sesler susar Kulakların sadece Gitme deyişimi duyar Dayanamaz duvarlar Sessizliğini bozar Yalanlarından bıkar dilin Kinini içine kusar Bir Allah biliyor, bir ben Bir de şu duvarlar Seni bırakıp Çekip giderken Duvarlar arasında Kıyamet kopar Bir gün gelip sende Pişman olduğunda Başını vurma onlara Seni anlayamazlar Beni enkazında Bırakmıştın ya hani Gün gelir senin de Üstüne yıkılırlar Duvarlar hiç bir şeyi Hiç bir zaman unutmazlar Ve gerçeklerin hepsini Duvarlar biliyorlar Metin Özturan |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Dün Gece
Adını haykırarak Dön diye bağırmışım İçin için hıçkırarak Dün gece ağlamışım Gözümde yaşlar vardı Yastığım ıslanmıştı Annem duymuş utandım Dün gece ağlamışım Duvarı yumruklayıp İsmini sayıklayıp Uyurken olmaz ayıp Dün gece ağlamışım Metin Özturan |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|