![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57928
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Düştüğüm Yerde
Dün gece kapkara bir kabus gördüm Kurşunları gördüm can alıyordu Bende oradaydım ana ben öldüm Düştüğüm yerde gül yeşeriyordu Yağmur gibi yağdı kahpe kurşunlar Benimle vuruldu nice genç canlar Karlar üstündeydim göğsümde kanlar Düştüğüm yerde gül yeşeriyordu Binlerce kardelen ve yediveren Süsledi toprağı nur yağıyordu Ben başka alemde yine doğarken Düştüğüm yerde gül yeşeriyordu Metin Özturan |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Elde Var Sıfır
Aşkından hasreti derdi çıkarttım Arta kalan hüzün bir tonda kahır Bir yarım sevgiyi milyonla çarptım Yine zarardayım elde var sıfır Bir kağıt bir kalem kaldı masamda Tükendi sermayem gönül kasamda Seninle bir güne bin yıl yazsamda Yine zarardayım elde var sıfır Sevdim borçlu çıktım kalp iflas etti Tükendi hislerim suyunu çekti Sayende gençliğim hesabı şaştı Hep zarar hep ziyan elde var sıfır Metin Özturan |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() En Zor Ölüm
En zor ölüm, ayrılmakmış senden Ayrı kalmakmış ellerinden Diri diri gömülmekmiş geçmişe Anıları, karıştırıp yalanlarla Örttüler yüreğimin üzerine Baş ucuma taş kalbini diktiler Mezar taşımın yerine Ölümlerin en ağırı sensizlikmiş Sensizlikmiş, ölümün en zor hali Ayrı kalmakmış gözlerinden Yokluğunmuş matemlerin en büyüğü Kesseydin giderken, aldığım soluğu Beni böyle sensiz bırakmasaydın Beni böyle ruhsuz yaşaymatsaydın Metin Özturan |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Evlat Acısı
Yalan geldi bana, ölüm gerçeği Zamansız solunca, gülüm çiçeğim Oyuncaklar öksüz, yetim beşiği Odası boş kaldı, gitti bebeğim Şimdi sokaklarda koşar, yürürdü Düşerdi, kalkardı, oynar büyürdü Ecel aldı onu, benden götürdü Acılardan acı, evlat acısı Gözümden kan damlar, gönlümde korlar Yıkıldı, ömrümün yoluna dağlar Dünya'da, bundan büyük, dert mi var Dinmeyen bir sızı evlat acısı Metin Özturan |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ey Aşk
Ey Aşk,sen ne kadar iki yüzlüsün Bir yanın melek hayrı Bir yanın şeytan şerri Ön bahçen irem gibi Arkası, cehennemin orta yeri Ey Aşk, sen dibi tutmuş yemek gibisin Önce tadın,tuzun yerinde Parmakları yedirirsin Kötü süpriz dibinde Afiyetten, iştahtan kesersin Ey Aşk, sen ne kadar çıt kırıldımsın Tutmaya gelmezsin, hiç bir yerinden Bal çiçeklerinde, eşek arısı Yeşil yaprakların, kuru dalısın Aşk, sen baharların, en yalancısısın Ey Aşk, sen ne kadar yanar dönersin Olur olmaz parlar, yakar sönersin Ne gelirken, ne giderken haber vermezsin Ey aşk; susma konuş ne olur Nesin,kimsin,kimlerdensin Artık bana yaklaşma, uzağımda dur Sen girdiğin aklı ziyan edersin Metin Özturan |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Fark Etmedin mi
Kazandım sandığın bu zafer sahte Kazanan yok ama sende kaybettin Bir bayram yerine dönen kalbinde Hüzün kol geziyor fark etmedin mi Birlikte yaşayıp yaşlanacaktık Kim derdi bir anda son bulacaktık Hani biz ölmeden ayrılamazdık Gittin sözümüzden çark etmedin mi Yaban diyarlara sürüldüm farz et Bir an yokluğumu hissetmedin mi Bir adım uzağın en uzak gurbet Gözümde pişmanlık fark etmedin mi Metin Özturan |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Farkın mı Var
Hepimizi eşit kılmış yaradan Adem'den gelmişiz beden çamurdan Sende herkes gibi kulsun sıradan Adımızdan başka bir farkın mı var Bir gün yüreğinden vurmaz mı hüzün Üzülüp yaşlarla dolmaz mı gözün Saçların ağarmaz solmaz mı yüzün Hep genç mi kalırsın bir farkın mı var Sana yazılmaz mı günah işlersen Cennet bahçesinden yer mi ayırdın Gece yarıları güneş beklersen Alırsın havanı bir farkın mı var Metin Özturan |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Geçmişler Olsun
Acıtmazdı hani sevda okuydu Kim derdi ki zehri sonra akacak İkimize birden kötü dokundu Bilmezdim aşk bir gün fena yakacak O gitti gördün mü, baş başa kaldık Bir büyük savaştan mağlup ayrıldık Ezdi geçti bizi nasıl dağıldık Ağlama ey kalbim geçmişler olsun Metin Özturan |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gereği düşünülmüştür
Bir diyeceğim yok sayın hakim Zaten davam çoktan görülmüştür Gönlü anıları inkar etmiştir İki yalancı şahittir gözleri Savunmamı bile o kendi yapmıştır İdamlık suçları tek suçuma katmıştır Sevdama çoktan hüküm giydirilmiştir Kalbime müebbet hasret verilmiştir Ekleyecek bir şeyim yok sayın hakim Zaten hakkımda gereği düşünülmüştür Metin Özturan |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gider
Yokluğundur, kimi zaman Umudumu peşine, takar gider Gözlerimden damla damla Yağmur olur bulut bulut Her mevsimde, yağar gider Sensizliktir, kimi zaman Sevincime düğüm düğüm Çaresizlik bağlar gider Ciğerimi alev alev Yakar, beni dağlar gider Hasretindir, kimi zaman Kahpe kurşun, paslı hançer Can evimden vurur gider Boşa geçer sensiz günler Ömrüm gül gül, solar gider Metin Özturan |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|