![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57932
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Gittin 2
Gittin Güneş doğmayan ve batmayan bir yere Şimdi ne gamın,ne kederin var Ağlamayacaksın ama ben ağlayacağım Bende apayrı bir yerin var Yüreğime sapladığın hançerin var, Gözlerin var karanlık geceme Rüyalarımda, hayalimde yaşıyorsun Şu an yanımda ve hala soluk alıyorsun... Sen bende yaşıyorsun Ben sende ölüyorum, Sen belki bir kere öldün, Ben hergün ölüp ölüp diriliyorum, Geziyorum başım ellerimde, Bekle sana doğru geliyorum Her adımım sana Her şiirim sana Her solukta sana yaklaşıyorum... Unutamam seni hep gönlümdesin, Tek tesellim CENNETTESİN... |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Gökyüzüne Bak
Şimdi benim için gökyüzüne bak, Seni sevdiğimi yazdım oraya, Artık bu inadı,gururu bırak Benim için gel uzaklardan yarim... Yokluğuna alışmak kolay mı ha, Sen gittin bahar gelmedi buraya, Gelmek için ne bekliyorsun daha, Soğukluk mu girdi araya yarim.. Ne zaman istesen ölürüm oysa, Sen yoksan,beni yaşıyor mu sandın 'Ayrılalım'eğer son sözün buysa, Ben zaten hep senden ayrıyım yarim... Sözlerinde Cehennem'e davet var Kara gözlerin bak üzüyor beni, Bil ki bende davete icabet var, Birde yanayım senin için yarim... Sensizlik sigarasızlık mı sandın, Sensizlik var ya ölümün kendisi, Sen sensizlik öyle kolay mı sandın... Ben onu sana anlatamam yarim... Yarim,benim gibi sevmezmisin sen Herşeyden vazgeçmezmisin ben gibi, Bileyim şeytanmı melekmisin sen Gerçek olup,gelmezmisin sen,yarim... Sen yoksan kapanmayacak bu yara, Sen yoksan güneş doğmayacak sabah, Sen yoksan kıyamete bir saar var, Sen yoksan yok hiçbirşey bana yarim... Ben görmüyorum senden başkasını, Başkaları çekmesin benim gibi, Çektirdiğin gibi aşk acısını Sende yanmalısın benim gibi yarim... Şimdi benim için gökyüzüne bak Seni sevdiğime inanmalısın.. Sonra senden ayrıldığım yere bak Seni sevdiğime utanmalısın... |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Gölgesine Gölge Adam
Gölgesine gölge adamım hayatta, Güldüğüme aldanma içim kan ağlar, Her yanımda ölü insanlar var, Nefes alanlarla da aram hiç iyi değil... Bıraksalar beni bir an kendimle, Gölgemle şimdi kimbilir nerelerdeydim, Yo bekleyenim olmaz.. İnsan bazen en sevdikleriyle bile, Eli bıçaklı oluyor... Neler neler yaşadım, Aynaya baksam 23 yaşındaki bu bedende, 100 yaşında bir adam görürüm... Birbir gözümün önünde bu zehir yaşamım... Ben gölgesine gölge adamım.. Kapılar var ötenin kapıları, Onlar bile yüzüme kapalı.. Ne dervişim ne divane, Ne sarhoşun biriyim, Ne de birine sevdalı... Bir telaş,bir koşturmacanın içindeyim şimdi, Vakit kalırsa kendimi arıyorum... Mezarlar,sahil kenarları,berduşlar... Ben gibi hayatı bir pula satanını görmedim... benim gibi düşünen bir gölgem var, O benim peşimden gelmezse, Ben onun peşinden giderim... Ahiret ve dünya hep aradayım, Sanki istanbul köprüsü ya da Sır'at, Ölü zannetme herşeyin farkındayım, Benim gözlerimden akmaya başlıyor Fırat... Hiç hayatta ve hayatımda,sözlerimde dahil Son noktayı koyamadım ben, Ben ibrahim arslan ya da Gölgesine gölge adamım, Gölgesine gölge... |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Görünmeyen DÜNYA
bu şiirimi ablama ithaf ediyorum... bu dünya iki türlü biri görünen dünya birde görünmeyen dünya var, her kuş uçamaz o dünyada, her insan hür doğmaz.. duygular tutukludur. gözden yaş dilediği zaman akamaz, yaşayanları varsa da aslında yaşamaz... yazı kış kadar soğuk olur, bahar gelir bir çiçek açmaz... umutlar umutsuzdur. gülümsemek bir tokattır, çarpar ansızın yüzlere, eğri gider burada düzlerde gitme diyen hiç olmaz... ölürler,ölümü bilmeden gençler görürler bu görünmeyen dünyada, belki de benim gördüklerimi... sorular cevapsızdır, sorma. pencereler varsa da ev yoktur... malum başı olmayan insanlar çoktur... hayal değil söylediklerim masal hiç değil... burada ağlamak gülmek demektir... rüyalar kabustur uykular zehir olur uyuduğun zaman. soluduğun havaya şükret, eskazara bulduğun huzura, mutluluğun çıkmamışsa pazara şayet, kaybetmemek için yine gayret et... cehennem ucuzdur işte sana mekan pazarlık et bedava da verirler... her güzel şey hapis mi? temiz zannettiğim,gerçekte pis mi? görünmeyen bu dünyayı görmemek daha mı iyi... burada her köpek kuduzdur havlayan köpek ısırmaz burada havlayanı da ısırır havlamayanı da... silahlar uzatılır daha bir gül almadan eline. koyun olursun, aç kurtların arasında her yeri uçurum bu görünmeyen dünyanın ya atla! ya atla! yoldadır,ama yolsuzdur gönlü zengin, kendisi yoksuldur omuzunda bir dünya taşır bazen yüzünde bir çocuksu sevinç, her zaman akmaya hazır yaş taşır... yine de namerde eğilmeyen bir dimdik baş taşır... görmek istersen göreceksin bu görünmeyen dünyayıda ama görmemiş olmayı isteyeceksin.... |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Gözlerimi Seninle Açamadım
Ben sevmekten kaçtım sadece Ummadığım anda çıktın karşıma Kapalı kalbimi seninle açtım İlk defa yalnız girmedim bu eve... Bu evde ilk bu gece uyumadım Ben inanmaktan kaçtım sevgiye Sadece bir insana bağlanmaktan Elim yine aynı kapıyı açtı Yıldızları saydım ilk defa gece Bu gece gözlerimi yumamadım... Ben aslında aşktan kaçtım Deli gibi sevip ayrı kalmaktan Sana geldim,ve karşıma sen çıktın Seninle başladım ilk defa güne Kaçmak istedim senden kaçamadım... Ben sevilmekten kaçtım sadece Sadece senden değil kendimden de Utandım o varken bu sevgimden de, Usandım yenilmekten sen ve güle... Gözlerimi seninle açamadım.... |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Gözlerin
gözlerin çok güzeldi ama ne ağlamasını biliyordu ne de manalı bakmasını... Kandırıyordu sadece Karanlığı andırıyordu kalleşliği ve ihaneti zamanında vazgeçemedim senden uzaklaşamadım bu şehirden 'keşke'ler fayda etmiyor 'keşke' desem şimdi kafam ellerimin içinde hayatımın muhasebesini yapıyorum ve ilk hatam senle birlikte başlamış... gözlerin çok güzeldi senin ama ne ağlamasını biliyordu ne de manalı bakmasını... |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Gözlerinde Gözlerimin Ne İşi Var
gözlerinde,gözlerimin ne işi var vakitsiz yakaladın beni hep sevgisiz yaşadında ve bir sevgili aradın bulamadın mı? sen olsun çek gözlerini gözlerinde,gözlerimin ne işi var kalbimin attığını hissediyorum ilk defa işte yaşamaya başlıyorum aşk adamı ne hallere koyarmış, bende aşığım öylemi! yoksa gözlerinde gözlerimin ne işi var.... |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Güneşimsin
güneşim, sen hayatımın anlamısın benim, yalnız *******imde bensin gölgemsin sanki,istesemde ayrılamam nefesimsin,sen olmazsan yaşayamam sen benim herşeyimsin güneşimsin... bugünüm yarınımsın, Allah'tan dileğim, alın yazımsın, her an kalbimdesin ve ben senin ellerindeyim,yeminimsin sen benim güneşimsin... şimdi gül yüzüne hasret kederimsin, istesen beni bir kalemde bitirirsin ben ne uçurumlardan atladım senin için bilmelisin,vazgeçemem senden güneşimsin... artık karanlık *******ime doğ, uzakta olsan gel benim için... ölü olsan diril benim için... bir nebze sevindir artık yüreğime doğ,bekliyorum güneşimsin... |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Günün 25. Saatinde,
Kafam ellerimin içinde Günün 25. saatinde, Bütün insanlardan uzak ve çok çok uzaklarda... Ben değilim kendimde Neyi düşünüyorum... Yalanlardan uzak,yılanlardan uzak,güneşten uzak Yaşam eriyor nefesimde Ben niye yürüyorum, Uykumda,geceleyin,gündüzün,durmadan... Neden titriyor sesim, Neden kendimden ürküyorum... Kendimden mi? yoksa birgün ansızın ölmekten mi? Olmasın kimse izimde Ben kendime örnek olamıyorum Karınca kadar bile,örümcek kadar bile... Hatta en acizi kadar bile Doğruyu göremiyorum... Ne doğru,ne yalan,ben kimim.ben neyim? Cahillerin cahiliyim Bilgililerin bilgesi... Düşünüyorum varım,ya düşünemiyorsam? Her kapı kilitliyse Ve her insan deliyse... iİaçlar çeşit çeşit,hekim bir Beni yaratan bilir Beni yaşatan bilir Öyleyse neden değilim O'nun izinde Ve neden yapma dediğini yapıp Yap dediğini yapmıyorum... Ölümsüzmüyüm? değilim.katiyyen Hiçbir insan yaşlı değil Bende her zaman için gençmiyim? Müslümanım gururla söylüyorum, Öyleyse Neden müslüman gibi yaşamıyorum... Neden,neden,neden ve neden,neden Kafam ellerimin içinde Günün 25. saatinde |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Güzel Yarınların Kızı
Güzel yarınların kızı, ben çoban kılıklı aşık, yarını olmayan belki, ama kapına gelmişim, tık tık,karşına dikilmişim... elimde kurumuş bir çiçek sana vermedim attım yere, sende kahkaha atmasaydın belki o kurumuş çiçek yeşerecekti elinde... biranda muhasebesini yaptım, bir hızlı dönüşüm vardı geri sen masallardaki periydin ne yapacaksın,böyle bir prensi? dur,dedin.durmadım arkamdan koştun çektin kolumdan, _al! dedin, manalı baktım yüzüne, o zaman daha da anladım. ben senin sevgine sende benim sevgime layık değilsin... hanımefendi dedim _ben dilenci değilim... |
|
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|