![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57932
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Güzel Yarınların KIZI 2
_ya neye geldin, ne işin var kapımızda? sustum,sustum başımı önüme eğdim sırf yine gül diye _seni sevdiğimi söyleyecektim,dedim... |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Güzel Yarınların KIZI 3
hatta bende güldüm ama sen gülmedin şöyle bir tipime baktın, senin neyine sevmek,der gibi bana öyle geldi yanılmışım _yakışıklısın, dedin özür diledin benden _ben bu evin hizmetçisiyim dedin üzerimdeki elbiseler hanımımın... |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Güzel Yarınların KIZI 4(SON)
sanki güneş bir daha doğdu battı. yere attığım kurumuş gülü aldım _madem ki öyle,dedim al bunu sana getirmiştim... kız öyle bir gülme gülüyordu ki dünyalar benim oldu derken asıl bombayı patlattı, ve hala kulağımda çınlayan şu sözleri dedi _salak,aptal şaka yaptım,şaka yaptım... dünyalar başıma yıkılmıştı işte o güzel yarınların kızıydı.... |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Hasret ve Nefret
Bir yanda hasretin var,bir yanda nefretin Dal diye sana tutunduğumdanmıdır nedir Vazgeçmekte istemiyorum senden,belki görmekte Seni kendime yakın bulduğumdanmıdır nedir Atacak kalp kalmadı bende, Sığınacak bir limanımdın sen benim Uğruna yaşadığımdın sen benim Bir yanda hasretin var ,bir yanda nefretin Şimdi sana ağlayacak göz kalmadı bende Ağzımdan çıkan söz olduğundanmıdır nedir Silemiyorum,bilemiyorum sonumuz ne olur Sana bu kadar bağlı olduğumdandır,çöz beni Bir bulmaca gibi al karşına, bu akşam çöz beni... Bu aşkta hala bir umut umduğumdanmıdır nedir Gidemiyorum senden uzaklara Sana gelemiyorum da... Aramızda okyonuslarda yok Sahi bu kadar yakın olup Dünyanın diğer ucundaymışım gibi Neden uzağım sana, Bu sırat köprüsünü Kim koydu aramıza Daha yaşıyorken... Bir yanda hasretin var,bir yanda nefretin Sevmekten korktuğumdanmıdır nedir. Yarınları düşünerek büyümekten mi Hiçbirzaman bugünümü yaşayamadım.. Ve yarını olmayan adam olduğumu Geçte olsa anladım ya.artık Sona geliyorumda Sana gelmiyorum.. Gelemiyorum affet beni Nefretin ağır bastı Aslında nefretim sana değil ya Kendimi böyle avutuyorum Bu karamsarlık,böyle bir köşede Unutulduğumdanmıdır nedir Mutlu bir dünya var diye denizlerin ötesinde Uyutulduğumdanmıdır nedir... |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Hayat
anlamıyorum mu! hayat bana attığın kazığı anlamıyorum mu sanıyorsun... sessiz kalmışsam, korktum,sindim mi sanıyorsun boyun mu eğeyim sana isyan mı edeyim bana yaptıkların için senden medet mi dileyeyim... hayat senle ben hep çatıştık şimdiye kadar bir kerede yeter! diyeyim, sesimi çıkarayım artık, ettiklerin ölümden beter! diyeyim... sonu gelmez yollarında yürüdüm sıcağınla yandım,soğuğunla üşüdüm hayat,işte sonunda tükettin, işte isyan ettim, ve pes ettim,yenildim sana,aman diliyorum... hayat, her türlü acına,alıştık şimdiye kadar inşallah birgün biter! diyeyim seninle barışalım artık, bu savaşa bir son verelim... |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Hediye
hediye,bir çocuğun elindeki güller annesine,günlerden pazar annelerin günüymüş bugün.. anneler bugün hep güler çocuğunun yüzüne... dalıyorum.en son ne zaman diye düşünüyorum,ve hiçbir zaman olduğunu bilsemde bu pazar anneme hediye vermek istiyorum kapanıp kabrine... anne demek istiyorum.anne! bütün evlatlar gibi sarılamasamda boynuna karşıma alıp hayalini bakmak istiyorum.saatlerce hayaline... |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Hiçler Ülkesi
Benim hiçler ülkesinde yaşayan, Sana varlar ülkesinde saray var... Bende umut öldükten sonrasına, Sana öldükten sonra cehennem var... |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Hüzünler ÜLKESİ
Ben hüzünler ülkesinde büyüdüm, Nefes almadan yaşıyorum sanki Kurtuluş mu yoksa ölüm, İnsan mutlu olmak için ölmeli mi? Ne mutsuz insanlar gördüm ben, En mutsuzu en yakınımda durur, O zaman bende dertlere boğulurum, İnsan yoksa dertlere gülmeli mi? Yaşamaktan gaye nedir? söyleyin bana İnsanlık satılır mı üç kuruşa, Biz yaşarken ölü değilmiyiz, Şimdi ölenlere üzülmeli mi? Yoksa onlar olsun kurtuldu diye Sevinmeli mi, Bu hüzünler ülkesinden, Küçüğüm,benim de adım silinmeli mi? |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
İbret
Yol almaktan ibaret yaşantımız, Durup bir nefes almaktan ibaret... Yürümesekte yürür zamanımız, Ağarmış saçlar ölüme işaret... Gidiyor birer birer yaşayanlar, Bugün ölüyor dün soluk alanlar... Ey geride kalan fani olanlar Ölüme gidenler,sizlere ibret... |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
İmkansızım
Sen gel diyorsun, Ben mi istedim gurbeti Ben mi istedim gurbeti Bilmiyorsun ne hallerde olduğumu, Ne acılar çektiğimi görmüyorsun. Benim imkansızım, Kavuşmayı kolay mı sanıyorsun, Engeller bir değil binbir tane, Nereden başlasam yazmaya bilmiyorum, Sanma sevmiyorum seni Sanma hiçbirşey yapmıyorum. Benim imkansızım Bak şimdi yalnızım,yine yalnızım Sen yoksan,kimse yok yanım da Hayaline muhtacım Muhtacım gözlerine,sana,sözlerine Biran olsun gerçek olsan şimdi Ellerini tutsam... Şahidim olsun kara *******, Esirin olsun yıldızlar Ruhum al senin olsun, İşte ben yaşamadım sensiz,bilsinler Farketmez uğrun da ölürüm de Ey güzel bil ki,ölürümde Benim imkansızım İmkansız aşkım İmkansız aşkımız biliyorsun,yine de sen gel diyorsun... |
|
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|