![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57921
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Türkmen elinde
Türkmen elinde antebi kilisi dağları aştım şam uzak değilmiş yayan yol aldım halep te türkmenmiş şaşırıp kaldım musulu görmedim türkmen elinde musulu diyarda yarim sanardım kerkük ün ününü çoktan duyardım musuldan kerküke bir günde vardım kerkükü görmedim türkmen elinde ne hanlar kalmış ne de hamamım bir çeki yük etmez tası taragım haram mı bana türkmen ocagı aşımı pişirmez eski küllerde musul cigerim kerkük cananım türkmenler soydaşım aynıdır kanım iç çekip aglar bağrım dağlarım bülbüle yar olmaz demen güllerde M.tamer altıparmak Gaziantep Mehmet Tamer Altıparmak |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Türkü Okutur
Yar yanımda olmasa dert başıma fes olur Bağrımdaki acısı bedenimi kavurur Kan damlayan yüreğim bana ağıt okutur Beyaz mendil al olur gözlerimi silersem Benim dilim çok dertli gece gündüz yorulur Bu haliyle mecnundur bülbülü de susturur Her günümde hasretin bana türkü okutur İpek mendil kan olur gözlerimi silersem Benim gönlüm sevdalı senin ile kumrudur Tez zamanda gel gayrı hasret beni soldurur Derdin bana peşin sıra uzun hava okutur Ufak mendil az olur gözlerimi silersem. Mehmet Tamer Altıparmak |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Türküler
Kulaklarımız aşina,dillerimiz yatkın Sevenlerin dillerinde lisanı münasip Bebeklerin beşiğinde gözleri saran uyku Özümüz,yüreklerin dışa vuran tok sesi Anadolu yaylasının bahar sıcağı türküler Dillerimizin rüzgarı,Gönüllerin alafı türküler Gözyaşlarıyla oya işler sevdalı kızlar Diller mızrapdır,Anadolu kadınının ağıdında Bazan içli bir şarkı,bazan türkü söyler yiğidim Sıla hasretiyle seslenirken mehmedim Cephede sözü olur kurşunlar türküsünün Anadolunun ateşi,Gönüllerin mihenk taşı türküler Kartal bakışlı efelere yoldaşdır dağlarda Düğünlerde halaydır davul zurna eşliğinde Horan olurkemençenin telinde yayında Yediveren gülün adıdır Anadolu ateşi Anadolu yaylasının bahar sıcağı türküler Özlemi efkarın mayası olur mısraların Durnalar uçar,ibibikler öter,Bülbüller dillenir Yüreğinden ak güvercin salar sılaya doğru askerim Güneşi gönlünde saklar sevdikleri için kışlada Selam götürür,haber getirir dertli türküler Anadolu rüzgarının adı,Türkün sesidir Türküler M.Tamer Altıparmak Gaziantep Mehmet Tamer Altıparmak |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Unut Gitsin Olurmu
Gözlerimden sen oku sana olan duygumu Vefasızlar ne bilsin harap olmuş ruhumu Varsın solsun çiçekler yüreğimde aşkım var Unutanda bimez ki gönlümdeki arzumu Gözlerimden ayırdın eski dostum uykumu Uzatsamda tutan yok kanadımı kolumu Arzu dolu gözümün bebeginde resmin var Vefasızda ne bilsin içimdeki arzumu Dilimdeki feryatlar inletmeden dururmu Güzel benim olmasan sende huzur bulunmu Hasret çeken yüreğim inan sensiz kan ağlar Dile kolay geliyor unut gitsin olurmu Arşa çıkar feryadım inletirken ruhumu Kadir mevlam acısın hayır etsin sonumu Bu dünyanın cilvesi eni sonu ölüm var Çok vefasız var amma sana yazdım duygumu M.Tamer Altıparmak Gaziantep Mehmet Tamer Altıparmak |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Unuttuk
Arajman,hafif müzik derken Sazı unutuk sözü unuttuk Muhtıra,ihtilal seçim derken Hakkı unuttuk hukuku u nuttuk Hamburger pizza yemekten Pilavı unuttuk turşuyu unuttuk Günaydın tünaydın demekten Selamı unuttuk kelamı unuttuk Diskolarda dans ederken Halayı unuttuk davulu unuttuk Seçim geçim derdiylen Ezanı unuttuk namazı unuttuk M.Tamer Altıparmak Gaziantep Mehmet Tamer Altıparmak |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Uyanın Beyler
Feryet ile söylerim bin kahır Gözleriniz kör kulağınız sağır Karanlık ******* elbet ağarır Vakit dolmadan uyanın beyler Gönüller yaralı ruhlar bitapdır Unutmayın ha sel gider kum kalır Hep böyle giderse yollar ayrılır Vakit dolmadan uyanın beyler M.Tamer Altıparmak Gaziantep Mehmet Tamer Altıparmak |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Uzun *******in Nefesidir Karaduman
Kar ayazı nefesimi boğarken Nar çubuğundan kamçı vurur ******* Vurgun yemiş yüreğimde fırtına Umudu kırılmış aşkın esaretini söyler Hülyalar kırmızı gülün alını öperken Hüzün kazanında isyan eder tebessüm Uzun *******in nefesidir karaduman Kültablasında peşisıra sönerken sigaralar Kırılan çay bardağı sitemkardır ellerime Fırtınanın kopardığı daldır iki kolum ******* aşk komasına müptela Seher yıldızından gül getirmedi umutlar Hep teğet geçti kızıl güneşli günler Güftelerin umud notası olmadı heyecan İnleyen nameleri deste yaptı dudaklarım Aşk ateşi bedenimi yakarken Alevinde kül olmadık beraber Yüzlerimi gözyaşları yıkarken Acılara küsemedik beraber Karayazı nefesimi boğarken Baharlara eremedik beraber M.Tamer Altıparmak Gaziantep Mehmet Tamer Altıparmak |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ülkücü
Ülkücü türktür bizim adımız al al temiz kanımız türkçü kafa yapımız bize ülkücü derler tanrı için koşarız tarihe şan katarız ne gerekse yaparız bize ülkücü derler atatürktür atamız başbuğ ile davamız turan için koşarız bize ülkücü derler M.Tamer altıparmak GAZİANTEP Mehmet Tamer Altıparmak |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Üzme
Saçlarıma ak doldu Benzim sararıp soldu Bedenimde yoruldu Neden beni üzersin Dilime figan doldu Dudaklarım kavruldu Hayatım zindan oldu Neden beni üzersin Hayalin meze oldu Aşkın şarabım oldu Gözyaşım pınar oldu Neden beni üzersin ******* yarim oldu Gençliğim harap oldu Ömrüme yazık oldu Neden beni üzersin . M.Tamer Altıparmak Gaziantep Mehmet Tamer Altıparmak |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Var
Baktıkça beni yakan Ela gözlü bırı var Silsem bile çıkmayan Mah yüzünde beni var Can evimi kavuran Ateş dolu gözü var Bana şiir yazdıran Yüreğimde aşkı var Hicran dolu yıllardan Bana kalan hüzün var Ela gözlü bu yardan Ömür boyu sürgün var M.Tamer Altıparmak Gaziantep Mehmet Tamer Altıparmak |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|