![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57920
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Göz Yaşı
Bir adam tanırdım Ağlardı,ağlardı durmadan Deli sanırdım. Bir adam tanırdım Gülerdi,ağzı kulaklarına kadar Onu da kıskanırdım. Biri ağlaya ağlaya Göz yaşı biriktirdi Ölü suyu oldu kendine. Öteki güle güle göbek şişirdi O da birgün boyun eğdi eceline... Güldür,ya Râb güldür Kederde boğma beni, Razıyım gülerken aksın Gülüş göz yaşım. Alper Kürük |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Göz Yaşı Rengi
Benim gözlerim kara Ağlayınca da karadır gözlerimden damlayan. Senin gözlerin yeşil Niye göz yaşın kırmızı? Alper Kürük |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gözler Ve Bakışlar
Hayata bir bebek gözüyle bakıyorum Süt beyaz dağlar,tepeler Sanki değsen süt fışkıracak memeler Hep süt süt akıyor dereler Baktıkça acıkıyorum... Hayata bir çocuk gözüyle bakıyorum Her tarafta oyun,oyuncak her yer Birini kırıyor,birini bırakıyorum Her şeyden çarçabukça bıkıyorum... Hayata bir genç gözüyle bakıyorum Gördüğüm her renk toz-pembe, Cıva gönlümce akıyorum Bir türlü içim içime sığmıyor benim de... Roma'yı NERON mu yakıyor? Beni mi yakıyorlar? Ben mi yakıyorum? Hayata bir çapkın gözüyle bakıyorum Neye baksam gördüğüm ya sevgi, ya aşk Gün gelip aşktan da sıkılıyorum Serseri bir mayınım denizde Yine birilerine ha çarptım,çarpıyorum... Bir de evli gözüyle bakıyorum hayata Çevremde eşim,çocuklarım... Erişmek hem güç, hem kolay böyle saltanata Anlıyorum ki bu evrende Bir nokta olsam ben de varım... Alper Kürük |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gözlerim
Gözlerim geceden almış rengini Rengi biraz Talihime de çalar. Gözlerimdeki ışıltılar Gözlerimdeki arzular Ki gece gökteki yıldızlar misâli. Onlar kadar uzak bana Onlar gibi kendi hâlinde Söner,yanar... Aşkıyla ruhuma ışık saçan Yolumu açan,aydınlatan Bir kız hayâli var. *******in hâkimi ay Gönlümün ise o kız ******* uyku getirir Benim gözlerim uykusuz... Alper Kürük |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gözlerimde Hâyâlin
Öyle bir oturmuş ki gözlerime hâyâlin Ağırlığından inan kapaklarım kalkmıyor Görmeyi çok isterdim şimdi ne olmuş hâlin? Bir kurtarabilseydim bakışlarımı senden Gönlümle görüyorum gözlerimse bakmıyor Ruhunu okuyordum bir bakışta eskiden... Dalmasın derin derin bakarken ufuklara Ya hâyalini al ya gözüme gerçek görün Bırak kendi hâlime artık kapansın yara... Alper Kürük |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gözlerimi Açsam
Bir rüya gördüm uykumda Öylesine kötü bir düş. Açtım gözlerimi Bölündü de uykum Öylelikle kurtuldum. Kötülüğe saptım da gündüzün Açılmadı açık gözüm Dünya,gözünü bağlıyor insanın Kuyusunu kazdırıyor kendi eliyle. Ne olur gözümü açıp Kurtuluversem fenalıklardan Uykumu böler misâli. Kaçırtırım o zaman bakışlarımı Kötülükler üzerinden Gözlerimde ışıldarsa iyilikler hayâli. Alper Kürük |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gözlerinden
Kalbine girdim gözlerinden Sevgini sezdim gözlerinden Seni her görüşümde ben. Aç,göz kapaklarından Kurtar güzel gözlerini Bulutlar arkasından Güneş sıyrılır misâli. Can versin aşkın güneşi gözlerin Titremiş aşkın filizlerine, Kalbimin karanlığında yol açan Gözlerinin ışığından yürü Gir kalbime Rastlarsın silinmekte olan aşk izlerine. Beni teselli etmek istersen Aç,bir daha bir daha bakayım O güzel,o yeşil gözlerine... Alper Kürük |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Grafik
Elime bir grafik verdi hayat Alnımın yazısıymış... Bir gölge rengi kâğıt üstünde Koyu,simsiyah bir hat Çiziyor bir girinti bir çıkıntı Kimi o kadar büyük ki Beni aldı bir merak ve sıkıntı. Aydınlıkta başlıyor ucu Gölgeye dalıyor birden Bu hâl kaçmadı gözümden. Düşünce sardı beni bir anlık Ve çizgiyi takiben Erişti bir karanlık... Alper Kürük |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gurbet -2 -
Feleğin papağanı oldum Küçük yaşımdan beri Tek kelime ezberletti bana: Gurbet...gurbet...gurbet... Akıl ermez bu feleğin işine Koydu gurbet kelimesini Hayat sözlüğümün ta başına. Binmediğim taşıt mı kaldı sanki? Gün oldu topal eşeğe bindim... Bir an ki Unutamam onu hiç: Şehrim küçüldü gözümde Hasret büyüdü gönlümde O kadar ki Bir dev oldu benliğimi yiyip bitirdi. Yollarda tepeler yeşil Tepeler mor, Ayrılık,ah ayrılık yok mu ya İnsanın içine kor... Alper Kürük |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gurbet
Birşey istemem sizden Bencileyin garip insanlar, Bilmediğim bu yerlerde Yanımdan geçerken Güler yüzle bir selâmınızı Esirgemeyin benden. Sadaka beklerken Dilenci köşede, Bir tanıdık çehre Gözlerim hergün ben Hayâl içinde... Alper Kürük |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|