![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57931
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Mehmetçik
Ey bu toprakların bekçisi,güçlü arslanı Seninle yükseliyor yüce Ulusun şanı. Düşmanların olsun parlak süngünün kurbanı Çiğne,ez ayaklarınla kâfir yabanı! Sen hep ay-yıldız için çarpışıyorsun Türk'leri sayanı sen de sayıyorsun, Her zaman özgürlük aşkıyla yanıyorsun Mehmetçik,Allah yardımcın olsun... Cephede Vatan için Mehmetçik ölebilir Şehitliğe ancak o,böyle yücelebilir, Türk'ler dâim seninle övünebilr, Her millet Türk'e güvenebilir. Alper Kürük |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Melez
Uykudan uyanmışsın belli Gözlerin yumuk yumuk Gözlerinde Japon kızlarının esrarı var. Sen uyandın da gözlerin şiş Benimkiler uykusuzluktan... Bacakların ve vücudunda İspanyol sıcaklığı su gibi akar. Sesinde İtalyan şarkılarının Yarı kıvrak,yarı hüzünlü çeşnisi... Verdiğin sözleri tuttuğundan ötürü Türk kadınlarının sadakati üstünde. Karnaval ayı yakınlığını Rio ve Alman kızlarından kapmışsın. O kadar ki cana yakınsın Erkekleri sürü sürü Kendine dost yapmışsın. Ben Türk'üm Sadakatin için sevdim seni Öyle sev,öyle sevsen de beni. Alper Kürük |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Menfaat,Dünya ve İnsan
Dünya kendi etrafında döner Güneşin etrafında döner. Kendi etrafında dönse neyse Kendi bilir ne yapacağını Ama,güneşin etrafında dönmesi yok mu Beni düşünceye sevkeder. İnsanlar da onun bunun Etrafında dönmüş çok mu? Koskocaman dünya bile Gece demez,gündüz demez Dört mevsimlik bir menfaat için Döner,dolaşır durur. E...insanlar da Ondan bir parça sayılır Ne de olsa. Dünya döner Dönerken başını döndürür insanların O yana,bu yana baş vuruşlarından Menfaat uğrunda Birbirleriyle çarpışışlarından belli... Alper Kürük |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Mevlâna'yı Anma Yılı 2007
Ney sesine takılıp ruhlar âlemindeyim Ben şimdi bir ruh değil dudaklarda bir neyim. Bu âlemde gezerken karşılaştım seninle Ruhunla yaptığını yapmıştın bedeninle. Günahkârdım çağrına kulak verdim de geldim Günah yelkenlerini dolduran azgın yeldim. Daha canlar gelecek gel sözüne güvenen Olmayacak bir daha gelip sözünden dönen. Seni özümsedikçe anladım kimim,neyim Cana ALLAH aşkını duyuran kamış neyim... Ney der ki: gel sözünü duydum geldim MEVLANA O güzel nefesinden bir nefes üfle bana. O nefesle bir daha derinden inleyeyim Hep başkası dinledi,kendimi dinleyeyim... Alper Kürük |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Mezar
Gündüzün arkasında gece Hayatın arkasında ölüm; Öbür âlemin kapısını Daha dünyada gördüm. Kaderin vurduğu pençe Çaldırdı bu kapıyı Hem yaşlıya hem gence. Ses vermedi her giren Belki rahat bir yer bu Belki dolu işkence... Yok hiç hâlini bilen... Söyle bana ey mezar Korkma içini dök Sırdaş olayım sana. Oralarda neler var? Tecessüsümü sök Olmadan ben sana yâr... Alper Kürük |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Mezar Taşı Kitabesi
Ölü,sağdan ne mal ne para ister Esirgeme ondan FATİHA'n yeter. İnsan oğlu gel lâyık ol atana FATİHA sun toprak olmuş yatana... Alper Kürük |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Mezuniyetimiz Elli Yılına Yaklaşırken...
Kırk sekiz yıl öncesi tahsil ettik HUKUK' u Sağlayana şükrolsun bize bu tahakkuku... Kimimiz SAVCI oldu, kimilerimiz HAKİM... Onların içlerinde işte biri de benim. Kimi AKADEMİSYEN...Okulda HOCA oldu AVUKAT levhasıyla birçok binalar doldu... İki FAKÜLTE vardı: ANKARA ve İSTANBUL Bunca yıl geçti şimdi HUKUK FAKÜLTESİ bol... Yurdumuzda yetişmiş bunca HUKUKÇUMUZ var Buna rağmen ülkede HAK - HUKUK nosyonu dar... HUKUKA BAĞLILIĞI zor alıyor kafalar... HUKUKUN ÜSTÜNLÜĞÜ için bunca çabalar... Salt âdilim demekle asla ADALET olmaz! Hak da sağlık gibidir kaybolursa bulunmaz... MAHKEME -İ KÜBRA 'ya kadar mahkemeler var Yaşayan insan hakkı ancak onlarda arar. 'DİN GÜNÜ ' SAHİBİNİN O MİZANI KURULUR Dünyada kurtulanlar sanma ondan kurtulur... Özlemlerimle sizi ben andım, beni anın... ÖMRÜN SONBAHARINI ESENLİKLE YAŞAYIN... Alper Kürük |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Mızıkçı
Küçüktük ikimiz de Annenle annem Söze dalardı misafir odasında bizde. Senle ben saklambaç oynardık... Sen mızıkçı idin Hep oyuncaklarımı alır vermezdin. Şimdi de hem paramı,hem gönlümü aldın Bana yine mızıkçılık yaptın. O zaman küçüktüm Ama şimdi aklım başımda Seni isterim karşılık... Alper Kürük |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Mon Ami Allemand
J'ai senti ta beauté que tu definis dans ta lettre, Je te donne quelque chose de mon âme Tu peux me voir par ma photo, peut-etre? Alper Kürük |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Mor Dudaklar
Beni karşılamağa gelince Dudakların mosmordu Oysaki seni koyup gittiğimde Dudakların kırmızı kordu. Şimdi ayrılığın soğukluğundan Üşümüş olacak Ama,ziyanı yok artık Koruyucusuna yine kavuştu. O morarmış dudaklarını Bir çift dudak Aşkın ateşiyle ayrılığın buzunu eritip Islatacak,ısıtacak Sen de hazırsan ancak... Alper Kürük |
|
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|