|  | 
|  | 
|  05-08-2009, 09:52 AM | #1 | 
| Aşmış Üye  Üyelik Tarihi: Aug 2007 Konum: İstanbul 
 Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts 
Üye No: 44033
 İtibar Gücü: 57930 Rep Puanı : 34658 Rep Derecesi :             Cinsiyet : Erkek |   Esiyor yeller yerimden... Rüzğarın esintisi vuruyor yüreğime Bulutlar karşı tepede bakıyorum sessiz Karanlık cökünce senler ve benler Kala kaldım düş sokagımda rüyalarla Korkuyorum ansısızın sokaklar bom boş Ürpekliğimden cekiniyorum penceremden Sıcak cayım ve nemli ciğaram düş sokagında Ratyomu acıyorum ikimizin şarkısı çalıyor Senleri ve benleri düşünüyorum Unutuyorum korkularımı senligimle Dışarda şırıltı sesleri rahatlatıyor icimi Sanki aşka davet ediyor benligimi Dalıp gidiyorum düş sokağımda yanlızca Sabahın cıvıltılı sevda türküsü mırıldıyor Valizimi alıp cıkıyorum yollara yılgınlıgımla Seni arıyorum kaybettiklerimle sevdiğim... | 
|   |   | 
|  05-08-2009, 09:52 AM | #2 | 
 İtibar Gücü: 57930 Rep Puanı : 34658 Rep Derecesi :             Cinsiyet : Erkek |   Ey Dost... Dertliyim ey dost bu gün Sorma halimi nedensiz Olmadık düşteyim sessiz Derin ve sensiz dost Dalıyorum sokaklara Şirin dünyaya bakıyorum Boyanmış yüzler sahte sözler İçimde saklı kalmış bakışlar Duruyorum sahipsiz geceye Yıldızlarım oluyor gecede dost Birde dökülen sonbahar izleri Taşıyorum yaşadıgım sevinçleri Ellerim ıslak ve güçlü demire inat Eriyor vakit tüm zamanlarımda Her anı seviyorum ben bu dünyanın Yaşıyorum her befeste hüzün ve sevinç Dost seni hiç unutmadım hatırlarsan beni... | 
|   |   | 
|  05-08-2009, 09:52 AM | #3 | 
 İtibar Gücü: 57930 Rep Puanı : 34658 Rep Derecesi :             Cinsiyet : Erkek |   Eylül'de Gurbet'de yanlız eylül Birikmiş acıları ve sen! Anlatmadığı hikayeleri Yaşanmış *******iyle Aldırmıyor gidişinde Bakıyor ardından Bir veda bakışlarda Hasret ve gurbeti Seller gibi geliyor Gidişinde yağmurların! ! ... Aldırmasada seviyor İnadına yarınlarıyla Olmazları yok sabahında Susamış ciçekler gibi Seviyor eylül'ülde Baharı ve kuşları Gitsede uzağa Yanlız da olsa Seviyor | 
|   |   | 
|  05-08-2009, 09:52 AM | #4 | 
 İtibar Gücü: 57930 Rep Puanı : 34658 Rep Derecesi :             Cinsiyet : Erkek |   Fani Dünya... Sevdalardır başlangıclara destanımız Yüregimizdir anlatılanlara ferman Gitmelerdir yaşamın örtüsünde gizlenmişligimiz Aglayışımdır belki sana anlatamadıklarım Yabancıyım gittigim yerde Olümün yakınnında hasretim yaşanmışlara Beyaza inat karanlıktır ******* Yıldızlardır korkutmayan melek Misaldir yaşanmışlara gercegimiz Yarın olsun diye bekledigimiz sevdadır dünyada Nereye gidiyoruz? yeni geldi biz İşte gercek en sonunda gidiyoruz Nede olsa fani bir yolcuyuz Seviyorum sarkılarda aglamayı Yarınlara seninle umut baglamayı Ortak noktamızda varya Anlatılmaz gizemlidir asaretin gölgesinde Rüzgar gibi esmek okyanuslar gibi haykırmak Geldik gidiyoruz fani dünya Bir güneş daha dogarmı yarın ki umuduma Aglayabilirmiyim senin icin bir daha Seviyorum seni koca enseli dünya İşte gercegimiz Fani dünya... | 
|   |   | 
|  05-08-2009, 09:53 AM | #5 | 
 İtibar Gücü: 57930 Rep Puanı : 34658 Rep Derecesi :             Cinsiyet : Erkek |   Geceden sabaha...! Bir geceden bir diger geceye Yıldızlardan ilerledi maviliklere Sürüklendi düşler sevdiklerimle Yaşandı umud denilen sevinçler Bitmedi hüzünler *******den güne Bütündü özümüz&sözcüklerimiz! , Yürüdük beraberdik ayrılıklar koyduk Sınırlarımız oldu geceden sabahlara Adı toplum oldu paylaşamadıgımız Dünya hali dendi kudurdu cıkarlarımız Düşler oldu farklı farklı yava kurdugumuz Anlık zevk ile doldurdugumuz dünyalıyız! Biz burada dogduk buralıyız dünyalı Farkımızı koyduk biz bir başkayız! ! İstedikce istiyoruz biz insanız böyleyiz Geceden sabaha vardıgımız dünyalıyız Aşık olduk sevda koyduk adını yaşamda Cocuklar yaptık yürüdük kol kola yollarda Ayrıldık günü geldi ayrı ayrı dünyalarda! '' Geceden sabahlara aşk sarhoşuyuz biz...! | 
|   |   | 
|  05-08-2009, 09:53 AM | #6 | 
 İtibar Gücü: 57930 Rep Puanı : 34658 Rep Derecesi :             Cinsiyet : Erkek |   *******im... Yagıyorum şehrin *******ine Islak ıslak gözlerimde yangınım Sıgmıyor bu ömür nefesime Sevdigim seni özlüyorum her gece... | 
|   |   | 
|  05-08-2009, 09:53 AM | #7 | 
 İtibar Gücü: 57930 Rep Puanı : 34658 Rep Derecesi :             Cinsiyet : Erkek |   Geçen bahardan bir gün Artık sormuyorum seni Susuyorum *******imde Yürüdügüm caddelerde Ugruna yakıyorum düşleri Zaman sildi göz yaşlarımızı Annemde unuttu gelecegini Sensiz hayaller taşıyorum Artık anmıyorum sevgimi Cok zor günler olsada yar Eziyorum nefretimle sevgimi Bir bulut gibi göçmenim burada Sevgilim burası mutlu bir dünya! Zamana yoruyorum günlerimi Dualar ediyorum aylak düşlerime Gülüşlerim olmadıgı kadar güzel Tebessüm ediyorum yaşamlara Paylaşamadık aşkım duyguları Yaşıyorum baharları bu günden Dalıyorum gördügüm düşlere Gülümsüyorum göreceklerime Sevgilim istersen mutlu bir dünya...! | 
|   |   | 
|  05-08-2009, 09:53 AM | #8 | 
 İtibar Gücü: 57930 Rep Puanı : 34658 Rep Derecesi :             Cinsiyet : Erkek |   Geride bıraktık biz gelecegi bekleyin dostlar... ne umudlar büyüttük dileklerimizde sabahla büyüttük gönüllerimizde ne bıraktık geçmişten günümüze? gelecegi beklettik hayaller delisinde sevinçler ektik gönüllerden günlere geride kalan kalbi kırık görmezken! ! ! hüzünler ektik gönül bahçemize biz diyebilen yüreklerimizden bize giden gider demeden biz beklemeye calışılım sevdiklerimizi... | 
|   |   | 
|  05-08-2009, 09:53 AM | #9 | 
 İtibar Gücü: 57930 Rep Puanı : 34658 Rep Derecesi :             Cinsiyet : Erkek |   Gidelim Buralardan... Cenneti göster bana gidelim Bulutu anlatma bırak dokunayım Denizleri arama bırak götüreyim Boyarım dünyayı renğine istersen Götür beni düşlere ev kurayım İcinde senler benler ve kuşlar olsun Durma koş yarından önce olsun Geçmişi gördük biz aşkı kurtaralım Salkımlarımız olsun dallarında Martılarımız susmadan gidelim Denizlerimiz taşmadan kıyılara Gidelim kırlara çiceklerimizde olsun Kışlarda yuvada yazlarda kırlarda Şarkılarımız şiir olsun haykırışımızda Gidelim buralardan günahları görmeden Cenneti göster bana gidelim el ele emele | 
|   |   | 
|  05-08-2009, 09:53 AM | #10 | 
 İtibar Gücü: 57930 Rep Puanı : 34658 Rep Derecesi :             Cinsiyet : Erkek |   Gidiyorsun ya... Ah yüregim yanıyor şimdi, Beklemedigim yerden! ! ! Hüzünle bakıyor gözlerime, Ateş düştü bedenimde, Durmuyor hıçkırıgım, Sarmış tüm düşlerimi, Seviyorum seni bitanem, Ne olur gitme sevdigim... | 
|   |   | 
|   | 
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| 
 |  |