![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57920
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Menevşe Han Bir Aile
Menevşe Han bir aile ise, Ben ailenin bir ferdiyim, Siz kabul etmesenizde İkinci katta 164 numaralı yerdeyim. Varsa bir hatam özür dilerim Senaryo hazır, oynar giderim. Menevsehan nokta kom Yolsuz yolcu ile benim eserim Üzdümmü sizi bu konuda rica ederim Amacım siteyi tanıtmak dünyaya, Birkaç reklam alırsam ne mutlu bana Bunun bir zararı varmı ki sana İhtiyacı var her firmanın reklama. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Merhaba
İş güç, Para. Hepsi karavan! Aşk, Aşk, Aşk. Rabbimizin istediği. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Mevlana
Mevlana Allah dostu haklı, Ehlibeyt kalbinde saklı, Veliler padişahı, Lale, gül, menekşe kokularından farklı. Anlamlı cümlelerinde İslam saklı, Nizam ve intizama meraklı, Allah dostu, düşünür teferruatlı. Celaleddin Rumi’de hoşgörü ışığı, Er kişi Konya ve Anadolu mekanı, Lahzalarda ve hafızalarda saklı anıları Aydın bir veli, İslam serabı, La ve lime yok her sözü Allah lafzı, Eder Rabbi ile herkesten gizli teması, Düşünce tarzı Kuran şirazı, Dinin direği, Hak aşkı mizacı, İstemez kimseye marazı, Nihayet insanlara yol göstermek amacı, Ruhu şad olsun başımızın tacı, Ulular ulusu dinin sertacı, Mevlana Celalleddin Rumi hancı, İnsanlar yolcu, kalbinde her daim Allah (c.c) inancı. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Mevlana Celalettin Rumi
Dinle bak neyden nasıl hikaye etmede ayrılıklardan şikayet etmede (tüylerim diken diken oldu) Aşkların en yücesi Rabbime olandır Ben kul isem eğer, Rabbim beni kollayandır, Yıldızlar, ay, güneş muazzam İsterdim şimdi dursun zaman. Bu muazzam sistemin efendisi Her an duyan kalbimin sesini Mutluyum açtın kalbimin penceresini Duyuyorum mazinin ıslak nefesini Donuk *******den kalan fısıltısın sen, Eski resimlerden bana bir buse gönder desem Gönderirmisin bilmem (İçim daraldı derin bir nefes aldım) Aşkın ile yanıyorum her dem. Rabbim bu ne büyük bir erdem Sarsılmaz sana olan tutkumuz mu desem Ansam da yorulmam seni her dem Rabbim bu ne büyük bir erdem Heyyy.. (Başımı kestim, Sağ elimi göğsüme gerdim, Azıcık da öne eğildim, Gözlerimi dinlendirdim) Rabbim beni anlamanı istedim....) Dinle bak neyden nasıl hikaye etmede ayrılıklardan şikayet etmede |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Mevlana Resmi
Resmin üst sol köşesine baktığınızda Mevlana'yı anımsayacaksınız Altındaki yazıyı okuduğunuzda kalbiniz burkulacak; -'Dinle bak neyden nasıl hikaye etmede, Ayrılıklardan şikayet etmede.' Tefekküre daldığınızda ağlayacaksınız Maksadım ağlatmak değil inanın Gönlünüzü o büyük zata dolayısıyla Allaha bağlayacaksınız. Eline sağlık ressam Engin, Kalbindekileri bize akıttığın için. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Mi Kiyamo Ako
Kom ti ki yamo? Mi ki ya mo Ako. Hav ar yu duing, We ar uyuyoring. Morning morning Nasıl veyk ap arım? Yavaş yavaş may şopa akarım. Lap topumu açıp, İki meil atarım. Kim tutar seni Ako İki saatlik yol Monoko, Portoriko Kom ti kiyamo? Mi kiyamo Ako. Hav ar yu duing? We ar uyuyoring. Ti bırak bana firendim, Artsın biraz tirendim. Hah gelmiş may meillerim, Riding yapıp mutlu olurum, Saat 18 of olur kaybolurum. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Mor Menekşe
Sis perdesi ardında, dev bir menekşe Boğaz'da, mor ve ortası sarı, yanında beyaz şehir hatları. Sancak yaprağa değdi değecek, gün soldu lacivert geceye; Yerini terk edecek. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Motorda
Sıcak çay demli çay çay alan var mı çay? Çay tost çay çaylar çay çay, çaylar beş yüz çay alan var mı çay? Sıcak çay, demli çay. Tabak, kaşık.bardak sesleri, garson tekrarlar aynı sözleri. Çay çay, çay alan var mı çay? Sıcak çay, demli çay. Ayaz bir şubat sabahında, soğuk denizin üstünde, motorun dalgalarla arkadaşlığı devam etti, garson tekrarladı aynı sözleri; Çay çay, çay alan var mı çay, sıcak çay, demli çay. Motor iskeleye burundan yanaştı, çaycı boş bardaklarla suyla oynaştı, Şıkır şıkır şıkır, Şıkır da şıkır. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Mr. Dr. computer
Fundamantalist bilgisayarcı, Alnı açık maceracı, Tuttuğunu koparır mizacı, İş hanımızın hızlı bilgisayarcısısın sen, Hanımızı terk etsen de kalbimizden çıkmazsın ebediyen, Devam etmeli menevsehan.com kanalı, Aldı diplomayı, bitti tahsil serencamı, Laptopunda bilgileri, kafasındadır Aslı, Gider askere uygun adımla nazlı nazlı, Issız elektrikçiler altıncı katında parlayan lazer ışık, Çalışkandır yolsuzyolcu, hem de çok şık. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Msn
Penguenin ağzından balık kaçtı gitti, Penguen ağladı. Mendili ile gözyaşını sildi. Msn de defalarca seyredildi. Gitarcı kızdı, gitarını parçaladı. Bu kadar sinirlenecek ne vardı Bir çocuk dondurmasını düşürdü ağladı. Aynı çocuk daha sonra Rep yaptı, dans etti, oynadı. Kazım Abi bana mail yolladı. Medyatör dikkat etti, karizmayı kolladı. İkincibahar bütün siteleri solladı İki kişi çıkarttı, olayı altmışaltıya bağladı. Ayşegül Hanım doğum gününde ağladı Mehtap Hanım karaları bağladı. Ako'nun bilgisayarı bozuldu, bir müddet katılmadı, Don Kişot miğferine kontroplak bağladı Hasan Basri Bey şaka maka sigarayı bıraktı, Gerçekler hayal otellerinde konakladı. Kimileri hayalleri gerçek sandı, Günler, mevsimler, aylar, yıllar Bir birini kovaladı. Ve kovalamaca devam ediyor, Edecek. Etmeli. -Etmemelimi? .. -Bilmemki, Bunun cevabı sizde belli ki. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|