![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57931
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Berraklık Dediğin Yosun Tutmuş
Gözükmüyor Gözükmüyor artık Baktığın denizin dibi Berraklık dediğin yosun tutmuş. Görmek, baktığını Eski bir masalda Kahraman olmuş. Öylesine sert öylesine sert ki Güneyden esen rüzgarlar Kuzey rüzgarları unutulmuş Ey yolunu kaybetmiş insanlık Günahı sevap sevabı günah olmuş. “ki ilk insan, günahı tatmadan bilir miydi ki günahın günah olduğunu” Ahmet Aksoy
|
|
|
|
#2 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Beş Şiir Bİr Giriş III
Eldeki Hece gece ay mavisi çalınıyor infilak ederken sözcükteki hece bense soğuyorum hüzün kabrinde tüm hırsızlar işbaşında sanki benliğimdeki ikonaları sökmek için bense kaygısız bir aziz,yağıyorum gök yüzüme uyku bir çalı süpürgesi gibi .......saklıyor tozlarını zamanın kanarken kaburgalarımdaki hece sancıyor tın sesinde geçmiş ........müphem bir elde gece Anarsa kor kütük esrik ruhların yanılgısı günaha kurulmuş engizisyon ey hat! in tahtından kıralsan karış sende zamana ve dinle acılarını halkının kreten yemiş kültünde eğil sonra kalk tekrar çık tahtına eğer için anarsa Diziliş bendeki kurşuna diziliş vakti açılıyor tükenmez kapılarla ah düşlerim sayrıl bana dişlerimdeki acıyı takın kılık edin gece mavisini sonra ayrıl benden sıcak bir havai soluğunda bitsin bu diziliş kapı arasında Süngü presteki yazgı tendeki ima camı kırılmış resim buruk imha kor düşmüş zihnine hüzün akıyor kesik damarlarından siyah vücut beyaz ruh su sızmazken toprağından delinmiş can hava veriyor düşkün benliğe sen kendine ağlarsın kendin sana Evsizler varamadı sevdamız ölüm ayırana kadar yemininden ölümün ayırdığı güne kadar ve ne sen ağladın ne de ben ağlayabildim birbirimizin ölüm mahalinde varamadı sevdamız bir yastıkta geçecek bir ömre ayrıldık dalımızdan olmayan meyva kısmetinde oysa öyle olsun istememiştik savaşamadık ailelerimizin nişangah saydığı nişanımızda Ahmet Aksoy
|
|
|
|
#3 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Beyhudedir Yaşamak
Kristaller kırılır Üzerlerine çekiçle vurulduğunda Cam dayanıksızdır darbelere karşı Saydam ve kırılgandır her can Cam gibi, kristal gibidir yaşam Dayanıksızdır, dayanıksız olan her şey gibi Darbelere açık bir dark tahtası gibi Orta yerdedir, kum fırtınasında Dikilen bir çiçek gibi İşte bu yüzden beyhudedir yaşamak Zamanında çekilmeli Ya da hiç gelmemeli Sorunun cevabı belliyken Cevabı beklememeli Ölümün uğrayacağı bir durakta Dikilmemeli Beyhudedir yaşamak Ölüme karşı hazırlıksız olursan Ekinsiz bir hasat olmamalı ömrün Yoksa beyhudedir yaşamak Doğa döndürürken bir yerden Bir yere tohumları İradesine hakim olan Ekinsiz bir Hasat olmamalı hayat Yoksa beyhudedir yaşamak Kırılıp dökülmeye mahkumdur Hazırlıksız olan. Ahmet Aksoy
|
|
|
|
#4 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Biçkici
Biçme sırası bende biçkici, Ey basını tezgaha, Önce sen biçtin, Şimdi bende sıra, Biçmek kolay, biçilmek zor Şekil vermek, şekil almaktan kolay, Elinde biçki olmadan, Biçmek, olmaz kolay Ver biçkiyi, vereyim sana, İstediğim şekli, Senden gelen şekli, Sana, şekil veren olsun, biçkici. Ahmet Aksoy
|
|
|
|
#5 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Big Bang
açılırken isimsiz gölge zamana ..salınır düşüncede sahipsiz ima zihin o kainatın asli atomu ....ve görüntüsü yaşamın taşır içinde noktaya dair ne varsa önce bulutar vardı .....öncesinde çarpışma ilk harf elektrondu Ahmet Aksoy
|
|
|
|
#6 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Bilemem
Benimleyken hayallerin Vardı benim olmaz dediğim Yollarımızın ayrılmasını İsteyeceğin kadar önemsediğin Şimdi olmaz diyen biri yok İsteklerinse aynı istekler Umarım başarmışsındır Biliyorsun olmaz demem İstemediğimden değildi Başardın mı bilemem Belki olur diyen Birini bulmuşsundur Belki de çok daha mutlusundur. Benimle birlikte olduğundan Çok daha fazla! O gün bugündür senden Bir haber alamadığımdan Nasıl olduğunu bilemem Ahmet Aksoy
|
|
|
|
#7 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Bilemiyorum
nicedir seslenecek gibi oluyorum *******i gördüğüm bütün yıldızlara sanki sana benziyorlar biraz onlar da belki biraz belki de hiç bilemiyorum ellerim uzanıyor gündüz bulutlara tutamayınca çocuklar gibi ağlıyorum çünkü senin kadar nazlı görüyorum belki biraz belki de hiç bilemiyorum ne zaman önümden bir ahu güzel geçse deli divane olup peşinden koşuyorum lakin yetişip de yüzüne bakamıyorum senden güzel ya da değil bilemiyorum Ahmet Aksoy
|
|
|
|
#8 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Bilimkurgu
Biz seninle Bilimkurgu gibiydik Sen kurguydun, hayal gücünle Bense bilim, gerçeğe düşkünlüğümle Bilim kurgusuz kurgu bilimsiz Ne kadar bilimkurgu olabilirse Bizde tek tek o kadar Film olabilirdik Ahmet Aksoy
|
|
|
|
#9 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Bilinç
...........'Öz varlık hissedilen değil ...............................hissedendir' I yaşarken kendine geç kal sonra çıldır ölürken. terk et! öldüğünde fark edemediğini.fark et! ruhunun hükmettiği bilincini. II sen kırıl, hislerin kırılsın, ama özün sağlam kalsın göreceksin eksilenlerin çoğalttığını yeter ki bilincin açık kalsın. Ahmet Aksoy
|
|
|
|
#10 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Bilinç II
......................'havayı ısırdı adam ama .............................havadan bir tat alamadı ...........................................hava tatsızdı devrik ruh iklimlerinde yamur çağı, kimbilir, belki de bu son çağrı, ah! fertler ormanında bilinçsiz, aheste geçen trenler durağı, kap kaç ikindisinde kont ve kontes, gizlenmiş düşlerde düşes, ah! bu kaçıncı toplumcu manifesto kendinden habersiz ruhlar ovasında, öz; tekler uyanınca, genleşir bütün mukaddes değerler Ahmet Aksoy
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|