![]()  | 

| 
	 | 
| 		

| 
		#1 | 
| 

Aşmış Üye 
			![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007 

Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts 
Üye No: 44033

İtibar Gücü: 57931  
Rep Puanı : 34658  
Rep Derecesi :   
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek 
				 | 

Bir de 

Bulutlar gördüm kurak memleketlerde Bulutlar gördüm bana ağlayan Analar gördüm yeni doğurmuş Beni gördüğünde sütü kesilen Ben bu kadar acınası Durumum, bu kadar korkunçken Birde beni, bu hale düşüreni Bir de beni terk edeni görebilsem. Ahmet Aksoy 

Buraya Kadarmış ..  
			 | 
| 
		 | 

| 
| 		

| 
		#2 | 
| 

Aşmış Üye 

Rep Derecesi :   
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek 
				 | 

Bir Depremdir Ayrılık 

Bir depremdir ayrılık Her ayrılık İlişkide oluşan çatlakların Kırılmasından oluşur Çatlaklar ne kadar büyük olursa Ve çatlakların kırılması da Ne kadar engellenmek istenmişse Oluşan sarsıntıda o kadar yıkıcı olur (ve sonunda) Ayrılılığı engellemek için Kim daha çok verirse kendinden O daha çok yıkılır. Ahmet Aksoy 

Buraya Kadarmış ..  
			 | 
| 
		 | 

| 
| 		

| 
		#3 | 
| 

Aşmış Üye 

Rep Derecesi :   
				 | 

Bir El 

nerde kaldı eskiyi anan ihtiyar bakışlarımız biz geçtik tufandan izsiz kaldık kim anar şimdilerde geçilmiş güzelliği ayna belki o anar ama saklayamaz zamanı açılmaya unutulmuş sandıklar gibiydik tavan arasında bir el belki bir el uzanır yalnızlığmıza Ahmet Aksoy 

Buraya Kadarmış ..  
			 | 
| 
		 | 

| 
| 		

| 
		#4 | 
| 

Aşmış Üye 

Rep Derecesi :   
				 | 

Bir Garip Fıçı 

O saat geldi yine Gidiyorsunuz hepiniz Bütün gecenin yalnızlığını Bana bırakarak Ağladınız sızladınız Küfrederek kaderinize Kanınız bir tutuştu Bir söndü bütün gece Hep yalnızdınız hep yoksul Hep aldatılmış hep kadersiz Ağladınız bütün gece Derin acınızla iç çekerek Fakat, o saat geldi yine Gidiyorsunuz hepiniz Gideceğiniz yere İçiniz buruk ama yasayarak Dolu içinizi Benimle boşalttınız Ağladınız sızladınız Yaşama küfrederek Sizden başkası Olduğunu düşünmeden Şu dünyada bir Siz var sandınız O saat geldi yine Gidiyorsunuz hepiniz Bütün gecenin yalnızlığını Garip bir fıçıya bırakarak O fıçı ki içini sizinle boşalttı Sonunda yalnız kaldı Sizin gibi ağlamak vardı Sizin gibi yaşamak vardı. Ahmet Aksoy 

Buraya Kadarmış ..  
			 | 
| 
		 | 

| 
| 		

| 
		#5 | 
| 

Aşmış Üye 

Rep Derecesi :   
				 | 

Bir Gece Masalı 

gecenin serkeş aksanında esrik bir güneş gibi ay, sallanıyor bulutlar arasında, ki öyle yakın öyle yakın raks ediyor ki, sanki kaysa altından gökyüzü, yüzü koyun kapaklanacak. ve o an bitecek milyarlarca yıllık hasret, ilk kez tutkuyla kucaklaşacak iki aşık, ki şairler bilir ayın yeryüzüne sevdasını, lakin arada gök yüzü var, başlığı eksik bulan baba gibi, bırakmıyor sevdalılar kavuşsunlar. gecenin serkeş aksanında, yoldaş olmuş aya bulutlar, ay, bir o buluta, bir bu buluta yaslanıyor, türküler okuyarak kaderine kırgın. Ahmet Aksoy 

Buraya Kadarmış ..  
			 | 
| 
		 | 

| 
| 		

| 
		#6 | 
| 

Aşmış Üye 

Rep Derecesi :   
				 | 

Bir Giriş Beş Şiir 

-Amip- kıymasız köfteler gibi yavan bir ömür umudu kara dul kederi gametsiz zihinler içlerindeki hayvan kıyma kıyma üç kere kıyma köftene diyenler önce kendi ruhlarına yansın işte felsefe kıymasız köfte yavandır. -Şair Meleği- yüreğim asri acılar geçidi, bir sevda yok acıtmadan uğrasın, bir mutluluk tanımadım, acısına han olmadığım. ben şair meleği, çilekeş büyük keşiş. hep ama hep dert ereği, sende yetiş, er bana şayet bir an dahi anarsan kederi, bırak kucağıma onu, ben taşırım, sonra, sonra tomurcuk çiçek olduğunda, dikenleri gönlüme basıp, ekerim toprağına. unutma ben şair meleği, yüreğim asri, hep ama hep acılar geçidi. -Kum Canavarı- zincirlenmiş sonsuzluk simgesinde saatteki kum canavarı üstünde mintan altında basma etek saatteki kum canavarı erkeğe kadın kadına erkek ah bir geçmese önümüzden kumlarımızla rahat oynasak -Giz- ben yıllardan yetim zamansız ölü şimdi kurumuş parmaklarımda bir gül eksilmiş dişlerimde cihana inat bir gülüş ah neden sonra bugün çıktı meydana aşkmış! içimde gizlediğim troya ben öksüz ölü, nice zamanlar yitirdim toprakta oysa hala derin bir sızı var şuramda toprak ayırmış olsada canı benden ah içimdeki saklı giz, gün bugün gel bana sevdiğim gül yoksa kar kaçağı mısın -Kibrit- retinasına kurşun dökülmüş bir adam kadar deli cinnet içinde yaşa benimle bir kibrit gibi yan ve bit yani insan gibi her an yandığını bilerek. Ahmet Aksoy 

Buraya Kadarmış ..  
			 | 
| 
		 | 

| 
| 		

| 
		#7 | 
| 

Aşmış Üye 

Rep Derecesi :   
				 | 

Bir Giriş Beş Şiir II 

Gel Git ilk kez kendime attığım yumruk isabet alıyor. şimşek! güncel zamanlarda eflatun rengi bir kuşak gibi geçiyor şimdi, mora çalıyor tüm kapılar. gel! ben giderken kendime seni de götüreyim, biraz otur soluklan hazır açılıyorken yüreğim. sonra, sonra yine terk edersin, her adımında biraz daha uzaktan gurbet süngüsünü iterken içime. haydi bak! kırma beni, biraz biriktir sonra kırarsın. söz! seni de getireceğim gelirken kendimden! Göçük ...........'cinayet öncesindeyim ...................kan kokuyor ellerim' geçmişin ardından çekilen perde asyalı bir kızın gözlerinden çıplak pencere aslında gelişmemiş ki bilinçsiz beyinlere benim hıncım gençliğimiz de genlerimizin eseri yaşlılığımız gibi çünkü, öyleyse her şey fiziksel acı ama doğru geçmişin bana bıraktığı sayrılardan biri de Senim her gece kırmızı donlarıyla geliyor düşlerim bana inat acılarımla sevişmek için bundan ötürü kıskançlığım artık hiçbirine sahip değilim kaybettiklerim ah kaybettiklerim sana dair ne yaşadımsa hepsi gölge misali sırtımda ah senim kararıyorsun canımda ölsem mi ölmesem mi nereye kadar sürecek hastalığın iyileşsem mi yoksa yoksa hiç iyileşmesem mi ömrüm düşmüş yere meyva misali çürüyor sahipsiz senim gece avında vampir misali kanım biter mi bitmez mi Tümsek kendimden düştüğüm çocukluğum sokak arasında kaybettiğim neşem saklanmış yüzler kaldırımında bir anı sıcaklığında kanayan yaram sen güneşin doğmasına engel bir tümseksin yağmursun kararan *******de şimdi çekil sabah olsun bırak benliğimi kendi haline bir gece daha geçti seninle aynı zamanda sensiz sayrılarla atlayamadığım tümsek Us Tüccarı II oku oku oku şair çok oku ne bulursan onu oku beynini spora yolla gözlerin ağırlık kaldırsın beyin damarların kick boks, karate,kung fu, judo, boks, tekvando yapsın oku oku oku şair çok oku verimli ne bulursan onu oku beynini spora yolla unutma artacak hayal gücün zihnin kaslandığında sağlam esin sağlam akılda Ahmet Aksoy 

Buraya Kadarmış ..  
			 | 
| 
		 | 

| 
| 		

| 
		#8 | 
| 

Aşmış Üye 

Rep Derecesi :   
				 | 

Bir Göçtür Yaşam Ama 

Kırmızı topraklar Kazarken biz Yeni umutlara Belki bir balık Takılmak üzeredir Galata da bir oltaya Ve zaman bize umut Ona ölüm getirir Ki adil olduğunu söyler Zaman denen yosma Yaşamak hep böyle değil midir Hep bir göçebe martı gagasında Ve düşmek binlerce yarayla Göçün tam ortasında Okyanusun tuzlu sularına. Ahmet Aksoy 

Buraya Kadarmış ..  
			 | 
| 
		 | 

| 
| 		

| 
		#9 | 
| 

Aşmış Üye 

Rep Derecesi :   
				 | 

Bir Gün Elbet 

sen de bir gün yaşlanmış olacaksın ellerin titrek dizlerin dermansız belki kocanla birlikte olacaksın belki de evinde dul kalacaksın sen de bir gün maziye dalacaksın geçecek gözünden anılarımız damarların kalacak sanki kansız yanacak yüreğin ağlayacaksın se de bir gün kendine soracaksın nasıl da geçti yıllar amansız sürer miydi acaba hep sevdamız ve elbet ben gibi kıvranacaksın Ahmet Aksoy 

Buraya Kadarmış ..  
			 | 
| 
		 | 

| 
| 		

| 
		#10 | 
| 

Aşmış Üye 

Rep Derecesi :   
				 | 

Bir Gün Hepiniz Öleceksiniz 

ey gençliğim geçiyorsun umarsız bir sürü dost gülümseyişi arasında zaman biriktiriyor her şey gibi acıları da bugün tatlı bulduğum ne varsa hepsi yanıyor için için sıcak her yanda oysa küllenecek yaşlılıkda ve ben de dışında kalacağım o gün yaşayan yarının tekme atacak bir dinletide havari bir genç kıçıma diyecek çekil be moruk ben okuyacağım kimse sevmiyor senin şirini o gün hepiniz ölmüş olacaksınız terk edeceksiniz beni cennet için bense derin yalnızlığımla baş başa verip konuşacağım eski günleri sonra elbet devrilecek gözlerim yaşlı ve buruk şarloda Ahmet Aksoy 

Buraya Kadarmış ..  
			 | 
| 
		 | 

| 

![]() ![]()  | 

| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |

| 

|