|  | 
|  | 
|  06-02-2009, 03:59 PM | #1 | 
| Aşmış Üye  Üyelik Tarihi: Aug 2007 Konum: İstanbul 
 Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts 
Üye No: 44033
 İtibar Gücü: 57931 Rep Puanı : 34658 Rep Derecesi :             Cinsiyet : Erkek |   Bir nehrimiz bile yok kıvrıla kıvrıla akacak bir nehrimiz bile yok dedi çocuk annesine usulcacık sanki incitmek istemeyerek yanında akan bodur ağaçların arasına gizlenipde,gelen çayı hiç bir zaman anlam verememişti saklanma hazzına,tatlı suyun neden gizlenir ki diye düşündü herkese her şeye faydası dokunan bir gülsuyu gece yarıları ayın ışıklarını üzerine üzerine tutabilmek için peşinde koşturmasına aldırmadan,beklemeden oysa ne güzeldir içebilmek tadına varabildiğin her marazsız şeyi gülümseyen gözlerle heder etmeden fazlalığını sarkıtmadan başka kirlilik duygusuna 
				__________________ Buraya Kadarmış ..   | 
|   |   | 
|  06-02-2009, 03:59 PM | #2 | 
 İtibar Gücü: 57931 Rep Puanı : 34658 Rep Derecesi :             Cinsiyet : Erkek |   Bir selvi boylu poslu bir selvi günaşık yoluyor tarlada izlendiğinin farkında değil sanki zaten önemli de değil onun için türküsünü çığırıyor yavuklusuna yaktığı onun gibi güzel bir kızın izlenmesi çok normal herkes o güzelliği görmek ister o da bunun farkında ama değilmiş gibi davranır her zaman etrafını etkiler saçtığı ışıkla yaydığı güzel kokuyla varlığını hissettirir olduğu yerde her zaman güzeldir çirkinlik yoktur dünyasında kinde duymaz kimseye hep sever sevilir boylu poslu bir selvi günaşık yoluyor tarlada sanki sevdiğinin gönderdiği mektupları okur gibi tek tek okuyor günaşıkları o da bir güne aşık zaten sevdiği güne sevildiği güne 
|   |   | 
|  06-02-2009, 03:59 PM | #3 | 
 İtibar Gücü: 57931 Rep Puanı : 34658 Rep Derecesi :             Cinsiyet : Erkek |   Bir Şans Daha hayata bir şans daha veriyorum iplerini çözdüm artık serbest istediği yere gidebilir 
|   |   | 
|  06-02-2009, 03:59 PM | #4 | 
 İtibar Gücü: 57931 Rep Puanı : 34658 Rep Derecesi :             Cinsiyet : Erkek |   bİr şEy mi? yaptık,bİr hata mı? düşmanca bakışlar arasındaki gülüşmelerimiz değişmeyen birbirine yabancı seçkinliğimiz aralarda beraber çışlarımız,kolkola niye hala anlaşılmaz bu çabalar niye hala çirkin bu görüntü bir şey mi? yaptık bir hata mı? tutunabilmek için yarınımıza aldığımız bütün kötü duyumlardan sonra çıkardığımız sonuçlar kendi çapımızda bizi aşmışken bir şey mi? yaptık bir hata mı? aldattığımız herbir yemiş tanesi yaksın içimizi,boşa yenmiş onca adet içinde kalan bir goncagül,değilse ki kopardığımı9z kendi halinden bir şey mi? yaptık bir hata mı? kopan kuyruğun yerine yenisi gelmiş,daha sağlıklı yeni bir bakış,yeni bir heyecan çekilmişken geri kınına kılıçlar küflenmişse yeni yerinde aşkımız bir şey mi? yaptık bir hata mı? 
|   |   | 
|  06-02-2009, 04:06 PM | #5 | 
 İtibar Gücü: 57931 Rep Puanı : 34658 Rep Derecesi :             Cinsiyet : Erkek |   Bir Tek S e n bir tek sen varsın görüp de söyleyemediğim umut ışığım söndüğünde yeniden yakamadığım gel dediğinde gelmediysem eğer bunu benim cahilliğime ver bir tek sen varsın görmeden aşık olduğum ulaşmak istediğim mutluluğu yeniden yakalayamadığım gel dediğinde gelmediysem eğer bunu benim cahilliğime ver bir tek sen varsın sevip de okşayamadığım adını yüreğime kazıyıp şarkılarıma yazamadığım gel dediğinde gelmediysem eğer bunu benim cahilliğime ver 
|   |   | 
|  06-02-2009, 04:06 PM | #6 | 
 İtibar Gücü: 57931 Rep Puanı : 34658 Rep Derecesi :             Cinsiyet : Erkek |   Bir tutam bal bir tutam baldı dudaklarıma çaldığın yeniden istemeye dilim varmıyor istesem de vermezsin bilirim boş bakışlarını ardını bulutlar örtmüş bir dağ gibidir açamaz insan kilidini kapısını sürgüledin mi? gönlünün bir daha açılmaz bilirim bilirim sevdayla yanan yüreciğini kimselere açmazsın hatta bana bile biricik sevdiceğine 
|   |   | 
|  06-02-2009, 04:06 PM | #7 | 
 İtibar Gücü: 57931 Rep Puanı : 34658 Rep Derecesi :             Cinsiyet : Erkek |   Bir Varmış,Bir Yokmuş bir varmış,bir yokmuş yaşanmış acılar içinde kalan sağlar çokmuş dedem anlatırdı,bana eski zamanı gezdiği yerleri nefes aldığı her anı 'anlatacak çok şey bulur o kadar görmüş geçirmiş ki kitaplara sığmaz heyecanı bir gün tatlı dilli güler yüzlü sevecen bir gün çetin ceviz anlaşılmaz bir ihtiyar' ama yaşanmış bir parça keder yok hayatında hep mutlu,hep umutlu yarınlarından aslında yarına komaz anını 
|   |   | 
|  06-02-2009, 04:06 PM | #8 | 
 İtibar Gücü: 57931 Rep Puanı : 34658 Rep Derecesi :             Cinsiyet : Erkek |   Bir Yol Var Bir yol var Açık bıraktığın kapının Arkasında ışıyan Kimin kalbine gittiği Nasıl? niçin? neden? Yalnızlığı seçtiği Bilinmeyen İçinde sakladığı görmüş Geçirmişlikler Arasında ben var mıyım Bilinmez Acaba bilmem gerekli mi? Bilmese olmaz mı? Rüyalarımın Gözlerimin karalığını Yada benim açıklayamadığımı Bir yol var dediler Her kalbe gider Ona yasak yok O yasak sevmez Yasak dedim de Yasaklar içinde en güzeli Nedir? sence Birlikte görüntülemek mi? Sevenleri Sevdikleriyle apar topar Yasak nedir? sence Saklamak mı? güzellikleri Güzel bulduklarımı Sahi ”güzel” bulunur mu? Zaten var mıdır? Vardır,vardır Her insan içinde Birkaç çeşit güzel saklıdır Açıklayamadığı Ortaya dökemediği Dökmek istemediği Dökülmek istenmeyen Dökülmesinden korkulan Ayrıcalıklar var bence Bence insan her şeyini Ortaya dökebilmeli Yollar gibi saf,duru, kimsesiz Belki de sevgisiz Bir yol var Gitmeye korktuğum Kovulurum diye Yalnız kalırım diye 
|   |   | 
|  06-02-2009, 04:06 PM | #9 | 
 İtibar Gücü: 57931 Rep Puanı : 34658 Rep Derecesi :             Cinsiyet : Erkek |   Birkaç Aşık seni sevmeyi ne kadar özledim bilemezsin seninle olmayı seninle yanmayı sana bağlanmayı bir yerlerde acı çeken birkaç aşık olmalı bir yerlerde unutulmuş birkaç aşık olmalı olmalı senden bana esen bir rüzgar olmalı olmalı senden yana yağan bir yağmur olmalı seni sevmeyi ne kadar özledim bilemezsin seninle olmayı seninle yanmayı sana bağlanmayı 
|   |   | 
|  06-02-2009, 04:06 PM | #10 | 
 İtibar Gücü: 57931 Rep Puanı : 34658 Rep Derecesi :             Cinsiyet : Erkek |   Biz Böyle Yaşarız biz böyle yaşarız kalplerde sahipsiz değiliz asla pişman değiliz yaşamaktan doyasıya doyasıya,sevgiye biz böyle yaşarız gönüllerde avunuruz küçük küçücük bir mutlulukla küçücük bir başarıyla başarmaktan korkmayız başarısızlıktan asla biz böyle yaşarız yüreklerde yüreğimiz sağlam dokulu sağlam ipliktendir koruruz birbirimizi sağlam duvarlarla sağlam vücutla biz böyle yaşarız yaşatırız sevdamızı gönül sandığında kildi altından 
|   |   | 
|   | 
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| 
 |  |