![]() |
|
|||||||
| Yemek Tarifleri En İyi En Güzel Yemekler,İçecekler ve Dahası. |
![]() ![]() |
|
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2007
Konum: İstanbul
Mesajlar: 50,907
Teşekkür Etme: 70 Thanked 143 Times in 89 Posts
Üye No: 43266
İtibar Gücü: 12115
Rep Puanı : 59275
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
TAVUKLU ŞEHRIYE PILAVı
MALZEMELER 1 adet tavuk göğsü 2 adet yemek kaşığı margarin 1 adet çarliston biber 1 yemek kaşığı biber salçası 1,5 su bardağı arpa şehriye tuz HAZIRLANIŞI Önce biberleri ince ince doğrayın Tavuk göğsünü küp küp kesin Margarini bir kapta eritip içine salçayla beraber kavurun Sonra biberleri ve tavukları koyup kızartın![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|