![]() |
![]() |
#91 |
Bağımlı Üye
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2008
Teşekkür Etme: 0 Thanked 93 Times in 80 Posts
Üye No: 45172
İtibar Gücü: 2087
Rep Puanı : 4660
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() BEN SENSİZ ÇOK MUTSUZUM
Ey sevgili; Ne olur bırak artık inadı Gittiğin günden beri yalnızım, umutsuzum Bülbüller feryat figan, güller bizi kınadı Yüreğimi yitirdim, ben sensiz çok mutsuzum… Çok yorgunum, bitkinim, garibim buralarda Hiçbir şey dindirmiyor, kanıyor yaralar da Boynu bükük bıraktın, öksüz hatıralar da Hayalleri bitirdim, ben sensiz çok mutsuzum… Kalemimden damlattım çektiğim acıları Kâğıtlar sitem etti, küstürdüm heceleri İçinde sen olmayan karanlık *******i Falakaya yatırdım, ben sensiz çok mutsuzum… Gel de boğulsun hasret, bir tek tatlı sözünde Teselli arattırma, koşturma yâr izinde Sensiz yüzemiyorum sevdanın denizinde Gemileri batırdım, ben sensiz çok mutsuzum… |
![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Bağımlı Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() GÖZYAŞIN KALSIN BENDE
Son vuslattır, son dem bu, titriyor sözlerimiz İçine atma öyle, ağla ne olur sende Bunca yaşanmışlığa kanasın gözlerimiz Hiç olmazsa bir damla gözyaşın kalsın bende… Yerlere dökülmesin yanağından kayarak Nasıl dokunurum ki zerresine kıyarak Ömür boyu saklarım kavanoza koyarak Hiç olmazsa bir damla gözyaşın kalsın bende… Avucumun içinde hasreti tutacağım Üstüne bir damlacık gözyaşı katacağım *******i koynuma alarak yatacağım Hiç olmazsa bir damla gözyaşın kalsın bende… Biliyorum mecburuz, demem, kal gitme diye Yitirilmiş yürekten, bir de sen yitme diye O güzel gözlerinden süzülen son hediye Hiç olmazsa bir damla gözyaşın kalsın bende… Feleğin günü bugün, gelsin yüreği söksün Beyazından istemem, karadan kefen diksin Ben ölünce dostlarım topraklarıma döksün Hiç olmazsa bir damla gözyaşın kalsın bende… |
![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Bağımlı Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ÖLESİYE SEVMEK
Ölesiye sevdim o zalimi ben Yıktı yuvamızı yoketti neden Dudaklarım çatlak gözlerimde nem Yağmura susamış toprak gibiyim Üç günlük mutluluk beni mahfeden Döküldü saçlarım vakti gelmeden İnanmak bir türlü gelmiyor elden Zincire vurulmuş mahkum gibiyim Başka mevsimlerden başka çiçekler Çalmışlar sevgimi sarhoş etmişler Baharı görmeden kışa itmişler Çürük tahtalara basar gibiyim Günah hangimizde bilemiyorum Kalbimden bir türlü silemiyorum Iraklaş dünyamdan diyemiyorum Kendi ateşimle yanar gibiyim Ufkumdan umudun şafağı sönük Nasır tutmuş eller tanrıya dönük İki yavrumuz var bak boynu bükük |
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Bağımlı Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ARTIK BİTTİ'DİYE DEVAM EDEN BİR SÖZLE BAŞLAYACAK HERŞEY
İNANAMAYACAKSIN,İNANMAK İSTEMEYECEKSİN... BİR KABUS GİBİ ÇÖKMEYE BAŞLAYACAK YAŞANANLAR EVET YAŞANDI VE BİTTİ DİYECEKSİN OYSAKİ BİLMEYECEKSİN,BU BİTİŞİN YENİ Bİ BAŞLANGIÇ OLDUĞUNU... GÜNLER GEÇTİKÇE AĞIR GELECEK YOKLUĞUM YAŞAMA KAHREDECEK,KÜSECEKSİN NE GÜNDÜZLER GECEYE NE DE ******* GÜNDÜZE KAVUŞACAK KENDİNİ ONLARA BENZETECEKSİN AĞLAYACAKSIN AĞLAMAK YETMEYECEK,UTANACAKSIN,GÜÇLÜ OLACAKSIN ETRAFA GÜLÜMSEYECEK 'YIKILMAMIŞ'ROLÜNE BÜRÜNECEKSİN TANIDIKLARININ HALA SEVDİĞİNİ ANLAMIYOR SANACAK YANILACAKSIN... YALNIZ KALDIĞINDA BÜSBÜTÜN SARACAK SENİ BENSİZLİK 'OLAMAZ OLMAMALI'DİYEREK MIRILDANACAKSIN SONRA AĞIR Bİ DARBEYLE YÜZÜNE ÇARPACAK GERÇEK KENDİNİ DIŞARI VURACAKSIN.TUHAFLAŞACAKSIN ÇÜNKÜ GEÇTİĞİN YOLLAR, CADDELER AYNI OLMAYACAK GÖRÜNEN ALEM AYNI FAKAT ORADA BULUNAN SEN? BENSİZ OLACAKSIN!TÜKENECEK TÜKENECEKSİN... AYNAYA BAKACAKSIN,O GÖZLERİNE HAYRAN GÖZLER OLMAYACAK, O HEYACANLI VE UZUN BEKLEYİŞLER, Bİ TELEFON ÇALMASINI ARZULAYAN YÜREK HİÇBİRİNİ BULAMAYACAKSIN... SORUMLULUKLARIN GELECEK SONRA AKLINA ANNENİN OKULA GİTMENİ İSTEMESİ, ÇALIŞMAN GEREKTİĞİ,EN ÖNEMLİSİ YAŞAMAN GEREKTİĞİ HERŞEYDEN VAZGEÇMEK İSTEYECEKSİN! TELEFONU ALIP KIRMAK GELECEK İÇİNDEN AMA... YAPAMAYACAKSIN,İÇİNDE HALA YAŞATTIĞIN UMUT ENGEL OLACAK BUNA 'BELKİ ÇALAR'DİYE BEKLEYECEKSİN BEKLEMELERİN HİÇ BİTMEYECEK,AMA ÇALMAYACAK ÇILDIRACAKSIN,KAHREDECEKSİN HERŞEYİN BOŞ OLDUĞUNU DÜŞÜNECEKSİN AMA BOŞ OLAN HAYAT DEĞİL SENİN KALBİNİN OLDUĞUNUN GEÇ FARKINA VARACAKSIN SINIFA GİRDİĞİNDE BENİ SORUP SORMAMAK ARASINDA TEREDDÜT EDECEKSİN GÖZLERİN Bİ BAŞKA BAKACAK KARDEŞİMİN GÖZLERİNE ' O NASIL'DİYEMEYECEKSİN... SINIFTA YERİNE GEÇTİĞİNDE CAMDAN BAKARKEN DÜŞÜNDÜĞÜN SEVGİLİN OLMAYACAK ARTIK SADECE HAYALLERDE KALACAK ARTIK KİME KIZACAK,KİMİ KISKANACAK,KİM İÇİN DELİ OLACAKSIN? SORULAR AKLINI YORACAK,RESMİME BAKTIĞINDA İÇİN ACIYACAK SİNİRDEN YIRTACAKSIN... SONRA PİŞMANLIK SARACAK.GERİ DÖNDÜRMEYE ÇALIŞACAKSIN ÇABALARIN BOŞUNA ÇIKACAK HİÇ BİŞEYİN ESKİSİ GİBİ OLMAYACAĞINI ANLAYACAKSIN Bİ GECE YARISI Bİ KABUSLA UYANACAKSIN 'YAŞADIĞIM NE' DİYECEKSİN SONRA HAYATIN O ANKİ ADINI KOYACAKSIN TEK Bİ CÜMLE İLE YAŞADIĞIN'BENİM YOKLUĞUM' alıntı |
![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Bağımlı Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kalbime Gömdüm......
Saf,temiz duygumla sevmiştim seni Sevgimi unutup,terk ettin beni. Bulamadım beni gerçek seveni, Ben, seni unutup kalbime gömdüm. Benim için hiçsin, artık sen öldün. Seni unuttu bile kalbim ve gönlüm. Yanan bir mumdun sen, eriyip söndün Yaşamıyorsun seni kalbime gömdüm. Bırak bu sevgi kalbimde uyusun. Sevgim mahşerde sana hesabın sorsun. Dün ne isen, bu gün sen yine osun Beddua edemem, mutlu olursun. Sen,benim için yaşayan ölüsün Virane bahçemin solmuş gülüsün. Belki de beni sever bilirsin. Seviyorum ama o,sen değilsin. Ağlayıp,sızlama artık geç kaldın. Bu gün yoksun,benim için dün vardın. Uğruna öleceğim namusum,ardın Gözyaşıma boğuldun,kalbime gömdüm.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Bağımlı Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Anlayamazsın ki
Kanadı kırılmış kuş gibiyim Kalbim yorulmuş aşktan Dalıp gitmek zor geliyor artık uzaklara Sevgilim diyememek soranlara Öyle acı veriyor ki bana Yakınımda olsanda kavuşamamak sana Yüreğimden damlayan göz yaşlarına Dokunamamak öyle acı ki Yüzümde ki gülümsemeyi atamasam da Canım yanıyor anlayamazsın ki Aşk biter mi sence günler geçti diye Benim ki bitmedi işte büyüdü gittikçe Söz geçiremedim seven yüreğime YüReĞim YaNıYoR anlayamazsın ki Sen benim gibi sevemezsin ki |
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Bağımlı Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ÖMRÜM YETMİYOR
Kaç bahar sensiz geçti saymadım, Aşkın bu bedende hala yaşıyor. Senden sonra inan ki ben sevemedim, Seni unutmaya ömrüm yetmiyor. Unuturum diyerek yaktım mektupları, Aklıma gelir diye anılarını, Yakamadım sokak lambalarını, Seni unutmaya ömrüm yetmiyor Terkettim beraber gittiğimiz yerleri, Şimdi çok yalnızım içim yanıyor. Oysa ki yırtmıştım o resimleri, Seni unutmaya ömrüm yetmiyor |
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Bağımlı Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Isıtır beni ay ışıkları
iki tel saçın olsaydı bütün gece yanımda yatan. iki kolum açık iki yanda uzanıp kalsan. yağmurlu bir İstanbul’a çıksaydık uykuya yatan saçlarınla göz göze bakışıp dursaydık . aklımda bir şarkını sözleri “..sen uzaklarda değil damarımda kanımsın ben sensiz yaşayamam hayatımsın canımsın..” ahh..kaçıyorum sonra hayalinden kaçıyorum bir gece yarısı öpüp tatlı bir rüzgarı gözümde güzel anılar bulut içinde seviyorum dolunayı. kime baktımsa seni göremedim elbette esmer bir akşam tenin bir karanlık çukura düştüm sensiz burada bekliyeceğim biraz mavi biraz kırmızı avuçlarımda buselerin bir gün dönersin diye ısıtır beni ay ışıkları.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Bağımlı Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sandım ki ; Sendin, gelen..!
Bir şarkı dinlerken bizden, Aklıma sen geldin yine... Bir rüzg¢r dolaşırken Saçlarımın arasında, Damla, damla yağmur Akarken penceremden, Bardağımda ki çayı yudumlarken, Aklıma sen geldin yine... Bir nefes çekerken sigaramdan, Penceremden dışarıyı bakarken Buğulu, hayli dalgın, Bir gül görünce yalnız başına, Aklıma sen geldin yine... Karıştırırken öteyi beriyi, Bir soluk resim geçince elime, Öyle dalmışım ki inan, Kapım çalınca ansızın, Sandım ki ; Sendin, gelen..! |
![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Bağımlı Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ÖĞRENDİM
Topraklara bakamaz oldum Basamaz oldum toprak yollara, Yürüyemez oldum, koşamaz oldum... Çiçeklerimi verdim hep koluya, komşuya... Suda yaşayanlar duruyor da Toprakla sarmaş dolaşlara Su bile veremez oldum. Evinizin önünden geçemez oldum Camlarınıza bakamaz Annene selam veremez oldum. Gülümsüyor yüzüme Gülümsüyorum... Sonra ağlıyor omuzumda Ağlıyorum... O hep susuyor Ben hep susuyorum. Birlikte oluk oluk kanıyoruz. Birlikte çığlık çığlığa susuyoruz. "El"olman daha mı çok acıtırdı içimi, bilmem ki? "El olmak" ya da... Yani, sevdalanman bir başkasına... Yani ardın sıra sürüklendiğimi göre göre, Kanata kanata içimin yaralarını, Bir başka ak duvak ardınca Koşaradım çekip gitmen... Yani; Fırlatıp atman, umursamaman, boşvermen Terketmen, kovman, dövmen, sövmen... Daha mı acı olurdu?! "Daha zor" diyorlar İnanmıyorum. Anlıyorlar. Susuyorlar. İçimi acıtan o şey... Yani gidişin... Yani dönmeyeceğin... Yani dönemeyeceğin... "Zamanla azalır, acılar sabit değildir" Diyenlere inat, Zamanla çoğalıyor. Bilmiyorlar... Ben biliyorum! Yiyemiyorum, uyuyamıyorum, Gülemiyorum, yaşamıyorum... Varsa eğer birbirimizden farkımız, Ben hala nefes alıyorum. Hani; "Dudak bükme sevdama, küçümseme sakın! Bazıları bir kez sever Ya da birkez sevmek için yaşar." demiştin... "Ve... önemi yoktur ömrünün Kaç yıla endeksli olduğunun, Kaç yıl sevda çekeceğinin... Yirmibeş?!... Elli?!... Benimkisi kısa sürecek belli. Zaten elli yıl bu sevdaya Yürek de dayanmazdı be sevgili. Bir kez im, son kez im, sabit sayım, sevdiğim... Üzülme, ağlama... Zaten ben sevmekten ölecektim!" Yanıldın... Yanıltdın... Kandırdın... Sevmekten ölünmüyor ! Severek ölünüyor! Ve; Ölüler de sevebiliyor Ben öğrendim... |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|