![]() |
![]() |
#91 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57918
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bir zamanlar
Gözlerim seni Seni ariyor Agladikca gönül Huzur bulmuyor *******im gündüz Gündüz oluyor Yürek yarasi Sensiz gecmiyor Ölesiye kalbim Kalbim seviyor Seni görüncede Dilim susuyor Kaderime isyan Isyan edemem Gözümdeki yasi Silde diyemem Bir zamanlar vardi Vardi bir Talat Göctü sevdasinlan Bu dünyadan bu zat (Berlin,10.10.2006) Talat Özgen |
![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Birakin!
Insan dogar,yasar,ölür Ne götürmeyi düsünür Maddiyatlami ölcülür? Her sey,nedense gec görür Is isten coktan gecmistir Ömür tükenmis,bitmistir Onca zaman bosa gitmis Son pismanlik ne getirir? Hayat cilvelerine biz Kanmisiz ki seyirciyiz Gercekleri göremeyip Gören,bakan caresiziz Yasam savasi,zorluklar Su hic bitmeyen kahirlar Hayattan tat aldirmazlar Neden hep bizi bulurlar Yasamak bizede haksa Sizde biraz vicdan varsa Birakinda yasiyalim! Aski tek bir gün de olsa (Berlin,(24.12.2005) Talat Özgen |
![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Birakta geleyim
Daglari asar gelirim Yanliz sen benden iste Baskasinada bakamam Aklim hep o gülüsünde Yanar yanar yüregim Askinin atesinle Arzum bir yudum su icmek Elinden günün birinde Simdi ise ariyorum Kaybolup gittin aniden Gökteki bulutlar gibi Umutlarim esen yelden Icim ciz ediyor benim Ismini görünce senin Ne olacak ki tesellim Yok elimde yok,bir resmin Caresizlik esigine Takilip kalmisim ben Ne ileri ne geriye Birakiyorsun beni sen (Berlin,08.05.2007) Talat Özgen |
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Biraz düsündürme!
Ac kal,susuz kal,sevgisiz kalma Aski bulunca sakin kacirma Yarini düsünme,bugünü yasa Kimseden fayda yok kendinden baska Giden gitmis geri gelmez Nedense yasarken kiymet bilinmez Karnim tok,bos laf gerekmez Kendini kandirmaktan ileri gitmez Günes acmis,rüzgar esiyor Dallar sallaniyor,kuslar ötüyor Düsünceler almis basini gidiyor Zaman ise su gibi akiyor Etme komsuna gelir basina Igneyi kendine cuvaldizi karsiya Inan degmez kalpleri kirmaya Dünyanin mali kalir dünyaya Sevgisiz hayat susuz cöle benzer Deliye her gün bayramdir derler Yaziyorsam ben bu sözleri eger Vardir bir sebebi,biraz düsündürmek bana yeter (Berlin,22.04.2008) Talat Özgen |
![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Biz ne Irak´iz ne Afganistan
Su daglar bizim daglar Üzerine yagmis karlar Tasina,topragina Feda olmus nice canlar Heveslenme amerikali Kursaginda kalir avrupali Ne cabukta unuttun Canakkale,Sakaryayi Dost görünme dost degilsen Cek elini icimizden Anladik biz niyetini Bahsetma hic özgürlükten Basimizdaki o kuklalar Göbekten size baglanmislar Mutlaka o gün gelecek Verilecek onca hesaplar Büyüyen dünya kücülüyor Almis eline ovaliyor Biz ne Irak´iz ne Afganistan Sana hatirlatmak istedi bunu bu can (Berlin,27.12.2007) Talat Özgen |
![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bizde öyle olmayalim
Bilirmisin,insan hayatta ne icin yasar? Gece,gündüz oraya,buraya kosar,sorar Bir dilim ekmek,yemek icin cabalar durur Bakar ki,hic bir sey degismez sonra yatar Etrafta dolasir dururlar bir coklari Coktan kapmislar köseleri,koltuklari Hepsi alismislar götürmeyi hep mallari Bolluktan gecilmez hayatta yasantilari Zavallilarsa kendileriyle ugrasip dursun Bu durumda kenara nasil bir sey koysun? Birazda neden bu böyle diye kafa yorsun Cevabini bulsun,gerekirse hesap sorsun Ama onlar ne yapar bilirmisin? Onlarda yan gelip yatarlar,ne eyliyesin Sorarim sana,zor hayat nasil gecinilsin? Düsünürse herkez,yanliz nasil yesin,yedirsin? Haksizlik vermez hak yeni haksizliklara Böyle mücadele olmaz onlarla onlara Ne farkimiz kalir bu durumda onlarla Hic kul hakki gecmesin kuldan kula (Berlin,26.10.2005) Talat Özgen |
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bosuna
Kaybetmisim bulmadan Özledigim gözleri Haykiriyorum bosuna Duymuyorsun ki sesimi Ölmüsüm yasamadan Su güzelim hayati Agliyorum bosuna Silmezsin göz yaslarimi Gökteki yildizlarsa Tek dostum,dayanagim Hep onlarla avunur Aksamlari sayarim Sarhosum icmeden Askin aci surubunu Ariyorum bosuna Mutlulugun yolunu Sevmisim sevilmeden Kalbimle yüregini Umutlandirma bosuna Sensizligin gölgesini (Berlin,22.02.2007) Talat Özgen |
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bosunami?
Neden geldim ki dünyaya Cevap veremem bu soruya Yanliz,ihtiyacim var sevdana Ah bir olsan merhem yarama Dalmisim derin uykuya Senle rüyadan rüyaya Almisim seni koynuma Ucuyorum mutluluga Cikalim sen ve ben dogaya Aski özgürce yasamaya Sevenler gelsin biraraya Koyulsunlar sonsuzluga Gerek yok ki sasmaya Bir gayret etsen anlamaya Cok kisa olan bu hayatta Haykirislarim sanki bosuna (Berlin,15.12.2005) Talat Özgen |
![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bu gönül bu
Aramam,aramam Istesende aramam Ne kadar sevsemde Kalsin benim bir rüyam Buda bir teselli Ceksemde özlemini Sevgim sanki bir gül Kalmis bena dikeni Günes dogup isitsa Kuslar ötüp ucassa Bu nasil bir bahar ki Eger gülüm yoksa Isyan etmem halime Hic olmassa bir kere Sevenlerin aski icin Gülsün kader yüzüme Sensiz günler gecmez Aglamakta fayda etmez Nerden bileceksin,bu gönül Senden baskasini sevemez (Berlin,11.04.2006) Talat Özgen |
![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bu öyle bir ask ki
Sevgin ile fethettin sen su yüregimi Askin ile zaptettin tüm köselerini Düsünmezmisin ki sen hic bir zaman Biraktin geriye göz yaslarimin özlemini Bir bir dökülen su ömrümün yapraklari Sanki yalanci bir dünyanin tükenen umutlari Bilmessin,bilemezsin arasalarda tutunacak bir dal Cektinmi,cektinmi ki sen benim gibi bir sevdanin kahrini Gözümün önüne geliyor o emdali yürüyüsün Ve hic unutamadigim yüzündeki o gülüsün Izdiraplarimin arifesindeki o güzellikler Bu günün ise sorumlulari icimdeki cöküsün Bagirsam duyacaksin sensizligin sesini Kivraniyor hayalin caresizliginin cilesi Elinden bir yudum su icmek bile bana Olacak cennet kapisindan iceri girmis gibi (Berlin,24.12.2007) Talat Özgen |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|