![]() |
![]() |
#91 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57918
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Geç kaldık
Daha önce söyleseydin. Bu kadar geç kalmazdık. Bunca yılı hep ayrı ve yalnız yaşamazdık Sözündeki cimrilik bir ömrü değiştirdi Seviyorum diyemedin zaman boşuna geçti Ben duymamış olayım sen tekrar etme sakın Artık hayalin yeter Hasretin daha yakın. Daha önce söyleseydin Her şey farklı olurdu Cimrilik olmaz sevgide Olan sevgimize oldu. Daha önce söyleseydin Bu kadar geç kalmazdık..... Cansın Erol |
![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Geçmişten anılar
Hani bir yer vardı eskiden, El ele dolaştığımız Hani her şeyi sevip her şeye şaştığımız Bize bitmez gibi gelen O uzun yol çok kısalmış Yarenlik ettiğimiz kahveci Ali Bilsen nasıl yaşlanmış Altında oturduğumuz çınar Elinden su içtiğim pınar Kurumuş bitmiş Ağaca yazdığımız ismimiz Senelerle silinmiş O beyendiğimiz yeşil pancurlu ev Pek virane bu sefer Bahçesindeki çiçekler yok olmuş Güzel bir kadın vardı hani tipini beğendiğin Tıpkı bana benzettiğin Çok bozulmuş. Ne çok şey bulduğumuz Her gün buluştuğumuz masal gibi yerler Bomboş geldi bu sefer Elveda diyemedim ayrıldım üzgün,suskun Sende dolaş bir gün Kim bilir belki bizi bulursun Cansın Erol |
![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gelemiyorum
Her zerrem zincirlere vurulmuş. Aşkınla yanarken,gelemiyorum. Mutlu görmek isterken güzel yüzünü, Gözünde yaşlar var silemiyorum.. Neşe,ümit vermeliydi sevgimiz, Bu acı,bu hüzün ne bilemiyorum. Sensiz yaşanmaz geliyor bu hayat, Sen duyar da üzülürsün diye ölemiyorum.... Cansın Erol |
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gidenlerle,kalanlar
Hüzün sofrasında bu ne bereket. Dostlar toplanmışlar kaşık çalarlar. Sevilenler teker,teker gittikçe, Kalanlar lokma,lokma hasret tadarlar. Ne sırrı bulundu,ne de sebebi Dünya yalan diyorlar,ölüm ebedi, Dostlar azalıpta,çoğaldıkça gideni Kalanlar birbirine ümit satarlar. Zaman çabuklaştı,günler azaldı. Eski kalabalık hayli azaldı. Gidenler tanrının katına vardı, Kalanlar yaşayarak sıra savarlar.... Cansın Erol |
![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gidiyorum
Gidiyorum bu şehri sana bırakarak Bahçedeki güller salkım söğüt sana emanet Sakın pişman olma,üzülme ağlayarak Sende vakurca ve gülerek vedanı et.. Salondaki resmimizi istersen at Sabun kokan havlular dolapta kalsın Hayalimi bile saklama yüreğinde Hatırlarsan sonra acıyla yanarsın.. Her gün iki öğün yemeği verilecek Mutluluk türküleri söyleyen kedimize Kuşlar yine gelecek pencereye biliyorum Neden ihanet ettin ki hepimize.. Telefonda ararsa dostlar yok dersin Giitiğimiz kır kahvesi öksüz kalacak Ben olmayacağım gezdiğin odalarda Baş ucumdaki güller çok ağlayacak.. Gidiyorum bu şehri sana bırakarak Yanıma yalnız anıları alarak Bu şehir yorgun güzel ve seninle Bir tek bu şehir var beni anlayacak.. Cansın Erol |
![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gitme
Yarın yeni bir güneşle gelecek Aç pencereni sabaha zaman dursun Saatler yeni ümitler getirecek Gitme,gitme ne olursun Ellerim öksüz kalır gidersen Yakar ayrılık sende üzülürsün Bırak gözlerimiz birbirine doysun Gitme,gitme ne olursun Daha sözler bitmedi gönlümüzde Bütün şarkılar yarım kaldı Sevgiler kalpte yorgunmu uyusun Gitme gitme ne olursun Unutmak zor sende bilirsin Gönlümde hasrete takat yok Sen son sevginin vurgunusun Dur,gitme,gitme ne olursun Cansın Erol |
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Goncanın masalı
Doğa uyandı yeniden. Güneş çapkın delikanlı Hazla gerindi gonca, Güneşe göz kırptı, Bulutlarla oynaştı. Etrafta bir dolu dost yeşilden. İşte bahar geldi yeniden. Mutluluk saçtı gonca, Renk,renk sevgiler verdi Bülbülle şarkı söyledi, Kelebekle dans etti Büyüdü,serpildikce,serpildi. Ne güzel gül dediler kimi neşeli gümrah Koparmaya kıymadılar,yazıktır günah Bir kısmı dudak büktü Rengi çiğ, duruşu küstah Neresini sevmeli,koparıp hemen ezmeli Kalpleri hırs dolu,hasetle baktılar. Ama onlar koparamayacak,kadar uzaktılar Güneş yaktı,yağmur yağdı,rüzgar esti Gül güneşi,yağmuru,rüzgarı hep sevdi Dedi ki''benim dostlarım var, Onlar beni okşar koklar. Ben onlara renk güzellikler veriyorum Ben hayatı seviyorum'' Bir gün uzandı bir el kopardı gülü Gül yalvardı için,için Yapma deymez,bir vazoya koymak için Beni bende bırak,dalımda kalayım Sana hep dost yaşayayım. Gül eridi bitti,kuru dal oldu Ayrılınca sevdiklerinden çabucak soldu. Koparan el kızdı,hani o güzel rengin Seni en güzel vazoya koydum suyunu verdim Ama gül sustu ebediyen. Eğer konuşabilseydi gerçekten Derdi ki''Bir baharlık ömrüm vardı zaten Çok mutluydum dalımdayken. Şimdi bu isyan neden? Bilmeliydin koparırken. Beni öyle sevmeliydin,olduğum gibi Neden beni yuvamdan aldın Bak sende renksiz,kokusuz,sevgisiz kaldın. Cansın Erol |
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gölde akşam
Gölde akşam,suda mehtab Bende aşkın ne güzeldir. Yeşil yaprakta,yağmur toprakta, İsmin dudakda ne güzeldir Kalpten vermek,sana ermek Sevmek sevilmek ne güzeldir. Deniz gözünde sevda sözün de, Yanmak özünde ne güzeldir.. Yeşil yaprakta,yağmur toprakta, İsmin dudakda ne güzeldir,ah ne güzeldir.... Cansın Erol |
![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gölgeler
Akşamları gönlümle yalnız otururum, Alaca karanlıkta gölgeler, Gölgeler sana benzer. Gece nazlansın isterim, Gelmesin renkler koyulur, Korkarım...geceyle gölgen yok olur. Odama dolar gün ışığı sabahları, İstemesemde.... Saklanır gölgen içim oyulur. Güneş peşimde gün boyu, Bende bir telaş, Hasret biraz durulur. Sonra akşam olur yavaş,yavaş yeniden Yine aynı yorgunluk sevginden. Alaca karanlıkda gölgeler, Dalar giderim gölgelere Gölgeler sana benzer... Cansın Erol |
![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gönlüm
Yere düşsen eğilmezsin Göğe çıksan övünmezsin İkbal ile sevinmezsin Atacağım gönül seni.. Sever yanar kül olursun Gönül verir kul olursun Altın iken pul olursun Satacağım gönül seni.. Yere çalsalar şaşmazsın Başa koysalar çıkmazsın Gönül verene bakmazsın Yakacağım gönül seni.. Aklın başında yok senin Anlaşıldı derdin derin Atsam satsamda hep yerin Özümdedir gönül senin.. Cansın Erol |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|