![]() |
![]() |
#91 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57917
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Hayatta mısın
Sana olan aşkımı anlattım yastığıma Ağladım *******ce kimse varmadı farkına Seni çok özlemiştim bir ulaşsaydın bana Bir sesini duyur bana aşkım hayatta mısın? Sana olan hasretimi anlattım rüzgarlara Esti bir deli fırtına getirmedi beni sana Sevgimi getirseydi hissederdin hiç olmazsa Bir sesini duyur bana aşkım hayatta mısın? Sana olan çaresizliğimi anlattım denizlere Bir dalga vurdu kıyıya ağladı resmen halime Götür dedim açıklara boğulayım sevgisiyle Bir sesini duyur bana aşkım hayatta mısın? Sana ulaşamadım günler hasret beni vurdu Ne sensiz dünya durdu ne de kıyamet koptu Benim bu garip gönlüm aşkından mecnun oldu Bir sesini duyur bana aşkım hayatta mısın? Sen yoksan bu dünya da bir gün yüzüm gülmeyecek Dilimden adından başka bir isim hiç geçmeyecek Kalbim son gününe kadar seni sevip bekleyecek Bir sesini duyur bana aşkım hayatta mısın? Nuran Kara
![]() |
#92 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Hayatımın Anlamı
Sen sevdin mi birini onun için yandın mı Sabahları çaresiz özlemle uyandın mı Uyku girmez gözüne saatleri sayarsın Gözlerini özlersin çok üzülür ağlarsın Günler onunla geçer gece onunla olur Hayatmış mutlulukmuş o yoksa hep yok olur Güller açmaz güzelim inan dalında kurur O yoksa hayatında resimler üzgün durur Özledim der durursun sesini duyduğunda Ağlamaklı olursun hasretin vurduğunda Yüzünü görebilmek hayal olsa beklersin Hayatımda sevdiğim bir tanem canım dersin Başına bir hal gelse en çok sen üzülürsün Duysan ki hasta olmuş o anda süzülürsün Onun seni sevmesi seni mutlu ederken Sen çok mutlu olursun hayatında o varken Gülmek hiç yakışır mı bu kadar çok birine Kurban olur bu beden gülümseyen yüzüne O mutlu olsun yeter sen acılar çekersin Yanında yoksa eğer hayatı terkedersin Bebeğim der seversin hep onunla yaşarsın Ona kavuşmak varsa hiç durmadan koşarsın Vazgeçmez kalbin sever istersin onda kalsın Gönül ister ki canım onunla nefes alsın Nuran Kara
![]() |
#93 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hayırlı Olsun
Sevince dünya durur dönmez olursa Mevsimler değişir kış yaz olursa Gözler aynı anda birbirini bulursa Aşık oldun demektir hayırlı olsun... Sürekli düşünür hayal kurarsın Onsuz yaşayamaz yarım kalırsın Birde özlersin onu uyuyamazsın Aşık oldun demektir hayırlı olsun... Gözlerin sürekli onu ararsa Hasret çekersen ve için acırsa Birde gördüğünde mutlu olursan Aşık oldun demektir hayırlı olsun... Başkasını umursamaz onu düşlersen Hayatım senden ibaret seninim dersen Kendinden fazla birde onu seversen Aşık oldun demektir hayırlı olsun... Nuran Kara
![]() |
#94 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hep Seni Seveceğim
Aldığın nefesteyim Damarında akan kanındayım Her an her saniye yanındayım Sen benim olmazsanda ben herzaman senin kalacağım - Aldıgım nefesi bırakmayacagım - Damarımdan bir damla kan akıtmayacagım - Dakikalarımı boşuna kullanmayacagım - Her an sevdiğim seni yaşayacagım Hayatı seninle sevdim sevdiğim Senin olmadığın bir dünyada yok benim yerim Cennet değil cehennem olsa gelirim Orada bile hep seni severim Sensizliği yaşamak çok koydu bana Birgün olsun gel al beni kollarına Bir günlük bile ömrüm olsa yeter bana O gün bile hep seni seveceğim İster inan ister inanma bu sevgime Ne olursa olsun bana yalan deme Bir gün bile sevsen yeter deli gönlüme Ben herzaman hep seni seveceğim Görmek değil sarılmaya hasretim Bir saniye hissetsem bana yeter sevdiğim Sonra istersen git ben hep beklerim Ömrümün sonuna kadar hep seni seveceğim Seninle ağlamak bana ödül olsun Sensiz geçirdiğim günler benim sonum olsun Bu dünyada sen varsan eğer yaşayacak ömrüm olsun Son gün bugün deseler hep seni seveceğim Nuran Kara
![]() |
#95 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Her Son Bir Başlangıçtır
Bu sabah senin gidişinle uyandım Sanki bir anda karalara boyandım Ağlamamak için inan zor dayandım Güçlü olmam gerekiyor ben biliyorum Sende biliyorsun küstük seninle İçim acıdı benim inan yeminle Gelmek isterdim sonsuza bende seninle Güçlü olmam gerekiyor ben biliyorum Üzülmem sana değil babama oldu Örnek aldığım insan o anda soldu Biliyordu ki annesi bir melek oldu Güçlü olmam gerekiyor ben biliyorum Dayandım sustum tuttum yaşlarımı Babamın yanında indirmedim kaşlarımı Artık yolsam ne fark eder saçlarımı Güçlü olmam gerekiyor ben biliyorum Şimdi neredesin hiç haberim yok Kalbim kan ağlıyor çok üzgünüm çok Üzülsem de artık babaannem yok Güçlü olmam gerekiyor ben biliyorum Gideceğimiz yer biliyorum orası Yine de acıyor yüreğimin yarası Kara Mustafa’nın gönül sevdası Güçlü olmam gerekiyor ben biliyorum Habersiz gittin ya olmadı böyle Sevdiklerinin boynu büküldü öyle Dedeme bizlerden bir selam söyle Güçlü olmam gerekiyor ben biliyorum Nuran Kara
![]() |
#96 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Herşeyi Sende Sevdim
Ben seni sabah sevdim Günün ilk ışıklarında Yeni uyanmış mahmur gözlerle bakıyordun etrafa Biraz dalgın biraz uykulu bir halin vardı Sevmek için sebep yok ben sabah sevdim Ben seni öğlen sevdim Güneşte tam tepedeydi Sen çaresizce bakıyordun etrafa Biraz huzursuz biraz sorunlu bir halin vardı Sevmek için sebep yok ben öğlen sevdim Ben seni akşam sevdim Hava kararmak üzereydi Sen işten çıkmış yorgun bakıyordun etrafa Biraz sinirli biraz sevimsiz bir halin vardı Sevmek için sebep yok ben akşam sevdim Ben asıl seni gece sevdim Her yer kapkaranlıktı Sen balkona çıkmış bakıyordun etrafa Biraz solgun biraz durgun bir halin vardı Sevmek için sebep yok ben gece sevdim Günleri Haftaları Ayları Yılları sevdirdin bana Seni sevmekle başladı hayat Ancak seninle son bulacak Seni görmediğim gün bu can benden kopacak Nuran Kara
![]() |
#97 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hüzün
Bugünde Akşam Oldu Hüzün Çöktü Kalbimin Orta Yerine Oysa Hiç İstemezdim Böyle Olsun Orada Senin Olduğunu Bile Bile Geldi Hüzün Sabaha Kadar Kiraladı Kalbimi Gitmek Nedir Bilmedi Gün Işıyana Kadar En Acısı Senin Hatıralarını Yoklamış Benden İzinsiz Yine Görüşürüz Dedi Giderken Sanırım Bu Akşamda Bende Kalacak Ah Bir Bilse Sevgimin Büyüklüğünü Bunu Yaparmıydı Acaba İzinsiz Gelirmiydi Hüzün Aşkım Var Gelme Bana Uzaktada Olsa Aşığım Ona Nuran Kara
![]() |
#98 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İmkansıza Kavuşmak
Gülmek için yaratılmıştı o Gülerken gözlerinin içi gülerdi Hep iyi şeyler düşünürdü ki Hayat iyilikleri çıkarsın karşısına Sevmek için yaratılmıştı o Sevdiğinde kalbi gonca gül misali olurdu Taptaze taç yapraklarını açan gül gibi Sevgiyi dağıtmak isterdi tüm insanlara Ağlamak yoktu yaradılışında onun İnsanları mutlu etmeyi severdi Bir gülümseme görmek için canını bile verirdi Mutluluk sözlerinde, gözlerinde saklıydı Bir gün gözleri gülmez, sözleri mutlu etmez oldu onun Düştü çaresi olmayan bir derde Teşhisi konuldu derdinin; Aşık olmuştu... Hem de ulaşılması imkansız olan birine... Gözleri artık puslu bakıyordu onun Dalıp gidiyordu uzaklara bakışları Sürekli düşünüp ağlıyordu yerli, yersiz Kavuşmak istiyordu imkansızına Çok duygusal içine atan biriydi o Paylaşmayı sevmezdi ne hislerini, ne sevdiğini Kendi benliğinde yaşardı tüm olayları Eriyordu günden güne ulaşılmazını beklerken Hayatını onunla yaşamayı düşlemişti o İmkansız yoktu onun için başarmalıydı Tüm çabası imkansızıyla buluşmaktı İmkansızına sonsuza dek kavuşmaktı Pes etmeyi hiç aklından geçirmezdi o Zayıflık sayardı vazgeçmeyi Yaşamalı ve direnmeliydi imkansızı için Bir gün mutlaka erişecekti ulaşılmazına başaracaktı Birgünlüğüne bile olsa ona kavuşacaktı... Nuran Kara
![]() |
#99 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hoş Geldin Canım
Gece seninle başlar sabah seninle olur Kalbimde olmazsan sen bilmem ne olur Sen geldiğinden beri kalbim kuş olur Hoş geldin hayatıma Hoş geldin Canım Sevmenin büyüklüğünü tattım seninle Hayatım artık senin bak ellerinde İstersen sev beni istersen büyüle Hoş geldin hayatıma Hoş geldin Canım Biliyorum benden uzakta bir yerdesin Belki yanımda belki kalbimdesin Seni sevdiğimi söylemesem bilemezsin Hoş geldin hayatıma Hoş geldin Canım Sevildiğini anla Canım bu bana yeter Uzaktada olsam katlanırım seviyorsan eğer Gün gelir belki bu hasretlik biter Hoş geldin hayatıma Hoş geldin Canım Dünyada yaşamak seninle olsun Sen yoksan eğer dünyam dönmesin dursun Nefes almak bana haram olsun Hoş geldin hayatıma Hoş geldin Canım Nuran Kara
![]() |
#100 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İnadım İnat
Seni üzme fikri aklımdan geçmez Bu kalp seni sever başka şey bilmez Bir söz verdiğin de geriye dönmez Buradayım canım inadım inat Senin yanındayım gitmem bir yere Karşıma çıksa da geçilmez dere Bırakıpta gitmem ben göre göre Kalıyorum canım inadım inat Değerlisin canım sen benim için Ağlama ne olur vefasız için Yansa da yüreğim hep için için Gülüyorum canım inadım inat Başın sıkışırsa ben yanındayım Gözlerini kapat bak canındayım Ellerini uzat bak buradayım Yanımdayım canım inadım inat Gerçek sevgi budur herkes öğrensin Fazla bulan varsa bana göndersin İhtiyacı olan gelsin istesin Seviyorum canım inadım inat Nuran Kara
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|