![]() |
![]() |
#91 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57918
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Umut Adası
Umut adasında umutsuz dostum Gördüğüm gemide,limanda yoksun. Kimbilir şu anda rotan nerdedir, Can dostum bu yürek seni özlemektedir. Unuttu demiştim,ümit kesmiştim. Can dostum ben seni gerçek sevmiştim, Çektiğin mesajla birden titredim Sevgili arkadaşım sen,ne güzel yüreksin. Mesajını okurken gözlerim doldu. Senden haber almayalı çok zaman oldu, Anladımki günahını almışım, Demekki sende beni unutmamışsın. Hangi gemiyi görsem,seni anarım, Bütün dularımı sana yollarım, Kendine iyi bak sevgili dostum, Daima açık olsun senin yolun. 6.MAYIS.2007 y. Nihal Çiğdem Nalçacı
![]() |
#92 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Uzaktasın Sevdiceğim
Uzaktasın Sevdiceğim Gamzelin seni özledi Sevmesen de seveceğim Gamzelin seni özledi Seni özledi bebeğin Sende benim geleciğim Sonsuza dek seveceğim Gamzelin seni özledi Yağsın yağmur sevdiceğim Düşlerine gireceğim Sana aşkım diyeceğim Gamzelin seni özledi Gök gürlüyor yağmur yağmaz Kimse halimizi bilmez Bu göz yaşım akar durmaz Gamzelin seni özledi 20.02.07 Nihal Çiğdem Nalçacı
![]() |
#93 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Vazgeçeceğim
Denizler kuruyup çöle dönüştüğünde Dağlar yemyeşil ovaya dönüştüğünde Ne zamanki gündüzler gece göründüğünde İşte ben o zaman seni sevmekten vaz geçeceğim Ne zamanki sevgin biterse bu gönülde Kimbilir nasıl biter dilimdeki son hece Eğer var ise tapılacak biri, Allahtan yüce İşte o zaman ben seni sevmekten vaz geçeceğim Cehennem ateşiyle yaksalar bu bedenimi Senin sevdanla yandığım kadar yanmaz, inanki Kalbime bir kurşun, yada vururlarsa hançeri işte o zaman seni sevmekten vazgeçeceğim Kendimden fazla sana değer verdiğim için Bu yüzden kaybediyorum bu merhamet niçin Eğer ki karşılık görmeyecekse sana olan sevgim İşte ben o zaman seni sevmekten vaz geçeceğim Resimlere bakıp ağlayacaksam sessiz sessiz Kara sevda çekip, idam mahkumu gibi çaresiz Birgün olur, adını anmaktan kalacaksam nefessiz İşte o zaman ben seni sevmekten vaz geçeceğim Çılgınca vurursa dalgalar, kıyılara tokat gibi Rüzgarlar esipte götürürlerse bu sevgiyi Azrail gelipte isteyecekse, sevdanını bedelini İşte ben o zaman seni sevmekten vaz geçeceğim Mezarımın başına gelipte dua etmeyeceksen Senin sevdan ile öldüğümü bilmeyeceksen Seni sevdiğim kadar, sende beni sevmeyeceksen İşte ben o zaman seni sevmekten vaz geçeceğim Duyacaksın mutlaka, sensizliğe öfkemi Yıldızlara bak anlatsınlar, içimdeki özlemi Diyecekler benim için, o hep seni bekledi işte ben o zaman seni sevmekten vaz geçeceğim Ankara, 11.03.07 - 04.26 N.Ç.N. Nihal Çiğdem Nalçacı Nihal Çiğdem Nalçacı
![]() |
#94 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Veda
Duygularımı kaybettim, Sinirlerim uykuda, Noluyorum ben böyle, Biri söylesin bana. Kara mizah misali, Oynuyorum rolümü, Hayatımdaki başrol, İşte bitti sonunda. Kafdağının ardına, Gidiyorum sonunda, Bu masal böyle bitti, Herkez kendi yoluna, Kafdağının ardında, Kocaman bir dev varmış, Bekliyormuş yolumu, Eğer birgün dönersem,anlatırım sonunu. 11.06.2007 Sevgili Gönül dostlarım bir müddet aranızdan ayrılacağım.Giderkende sizi gülümsetecek hoş bir seda bırakmak istemiştim.Umarım gülümsemişsinizdir.Geri dönecekmiyim bilmiyorum ama dönersem yine burdayım hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyorum.Sevgiyle kalın. Nihal Çiğdem Nalçacı
![]() |
#95 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Vedasızda Biter Bazan
VEDASIZDA BİTER BAZAN Dün dündür, bugün de bugün Felsefesi geçerli olmuyor aşk da Maalesef çok üzgün Olsada selvi boylu Hoşça kal demeyeceksin Yada ben veda etmeyeceğim Çelişkiler, söylenmeyen yalanlar, olmayan ihanetler Önemli değil, an gelir en büyük aşklarda Vedasızda biter bazan Bir taraf anlarsa Çekilmenin, Fedakârlığın şart olduğuna... Sevdiğine, Ayak bağı olmayı kim ister Konuşmadan, dil Bakmadan göz, Ve bir taraf kalırsa aciz Hoşça kal demeden de Toprağa girmeden de biri Üstelik Yalan söyleyemem diye söz vermiş Yemin etmişse, İhanet etmeyeceğine Kaybolur, kaçar kaf dağları ardına Basar göğsüne sabır taşını Mutluluğu için sevdiğinin Sezsizce çekilir. Yağmur bulutları bir rüzgarın önünde Gideceği yön belli değil Kırmadan,, yıkmadan, Bir enkaz bırakmadan geride Vedasız da biter bazan Nihal Çiğdem Nalçacı
![]() |
#96 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Vermediler
Önüme dikenli teller gerdiler, Sevemezsin yasak dediler, Bana seni unutmamı söylediler Vermediler ne yapayım. Gücüm yokki konuşmaya, Yaş kalmadı,ağlamaya, Deymez artık yalvarmaya, Vermediler ne yapayım. Aşk nedir diye sordular, Kolum kanadım kırdılar, Bana takvim saydırdılar Vermediler ne yapayım. Yolum uzak gelememki, Halin nedir bilememki, Bundan sonra gülememki, Vermediler ne yapayım. Nihal Çiğdem Nalçacı
![]() |
#97 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yağdır Mevlam Su
Hava sıcak çatlamış toprak, Yağdır mevlam rahmetini,senin bu alan, Çiçekler,çimenler boyun bükmüşler, Bir damla suya hasret çekmişler. İnsanlar bunalmış cinnet geçirir, Trafikte şoförler birbirini yer, Rahmetine muhtaç bütün kainat, Yağdır artık rahmetini nolursun mevlam. Kulunu yarattın darda koymazsın, Bilirim tek tek bizi sınarsın, Herzaman şükrümü bilen bir kulum, Kuluna acırsın vermezsin zulüm. Nihal Çiğdem Nalçacı
![]() |
#98 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yağmur
Bugün sevgililer günü Varmı böyle acı çeken Yüreğimde elem keder Bırak gurbet yare gidem Yollar uzak olsa bile Kalbimin sesini dinle Sevgin yaşıyor içimde Bırak gurbet yare gidem Sevgililer günü imiş Sevdiceğim çok özlemiş Rüyasında beni görmüş Bırak gurbet yare gidem 14.02.07 Nihal Çiğdem Nalçacı
![]() |
#99 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yağmura Sesleniş
YAĞMURA SESLENİŞ Güneş oldun biranda ışık saçtın dünyama Ilık yağmurlar yağdırdın Ve sonra açmasını beklerken goncaların Estin savurdun yok ettin Öldürdün içimdeki goncaları Şimdi mutlusun Hatta gene seveceğim diyorsun İşte be gülüm sen busun Ama ben artık hiç Hiç ama hiç sevmeyeceğim biliyormusun Eski bir yabancı 27.11.06 -) 11.17.00 Nihal Çiğdem Nalçacı
![]() |
#100 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yanardağ
Gecenin kanadına yükledim sevdamı, Götürsün diye bendeki seni, Sabah olunca uyandığımda sakın gelme, Ama.gece döndüğünde,ol yanımda. Çünki sensizliğe ancak o kadar dayanırım, O kadar hayalinden uzak kalırım, Hey yanardağ saçma eteklerine ateşlerini, Yanacağım kadar yakmadınmıki beni? Benmiyim suçlu,yoksa senmisin? Bırakıp beni bana,sen gidermisin, İçimdeki hatıraları silermisin? Yalan söylemekten vazgeçermisin? Bir gönülü yıkıp viran eyledin, Sen seni seveni hiç bilemedin, Gerçekler rahatsız etti seni görmedin, Yıkıldı bu gönül artık neyleyim. Çal kemancı durma benim için çal, Bu son sevda,sevda şarkısını çal, Niye bu gözyaşı,nedirki bu hal? Gidenler gidecek,aşkta bu kural. 15.05.2007 Nihal Çiğdem Nalçacı
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|