![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57915
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Berbat Öpücük
şirret yordamsız durduransız sevmek tabldot usulü yerli yersiz rüya görmek kadar kadar ızdıraplı düşünmek seni kuralsız madara çiğ kalmış kişisel anlarımın berbat öpüşmesi sen
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Beslediğin Ansızlıklarla Başlar Kargaşa
büründüğüm kadırımlarda tutku perçemi bitmeyişin yalnızlık batağı kahredici evsiz barksız kuşkulu insan bağışlar acılarının acımasızlığını bile vakitsiz apansız çağırdığın tesadüf ben olmalıyım bile bile caddelerde donakalır ışıklar bitmez mevsim yalanı eğilir sema üstüme sen trajik son yüzyıllık iddia beslediğin ansızlıklarla başlar kargaşa ben benzersiz kalkışma olurum ayrılığımıza dünya okuduğun bir ölüm ilanı bensizliğinde korumasız inandığın yanlışlara bıraktığınca canlanır hayaller boşlukta hayatı zorlayan yanı var yerliyerinde durmanın aşk düzensizlik ayrılık yılkısı yalnızlığın kusursuz
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bestelenmiş bir ömrün ayrılığı gibi
yaldızlıydı karanlık sen vardın yokluğunla aydınlığa özlem vardı ve lanet okumak vardı faşizme sana söz verdiğim gibi hiçbir şey paylaşmadım yıldızlarla yılgınlaştırmadık hiçbir zaman güzellik anlayışını gereksiz yorumlu düşündük hep sensiz temmuzu güneşe sığınmayı düşünmekli cigaranın küllerinin bile kalbi buruk olmamalıydı herşey tam olmalıydı kötüsüyle aklımda kalışınla toz duman seni bulamadık ölümde olsa bile bir an yabancı kalmadık ışığa ve söze sonucumsun nedensiz bir gözlerinin bir de düşünmeden yaşanmış tüm sonbaharlarımın haricinde kanmayı buldum gökyüzüne ıslandım çöllerinde acılarıma yağmur olmadı nefretin kendime engel bir tek ben varım suçluluğum olur şarkısız yorumlarsam aşkı ve yalnızlığı bir kalemde silerim şakınlığını evrenin anlatırım aşkın varolduğunu karşılıksız gelme sanrılarımın üstüne bulut gözlü bir çocuğum sakıncalı yağmurlarını bozgunlara saklayan gelme bir el uzatışa değişirim yeri göğü adım tehlikeliye çıktı seyir defterinde umutsuzluğun mutsuzluğun sıkı sıkı tembihle geliş adımlarını makul şarkılı sen her romanın giriş kısmı imlasız bense anlatım bozuklu bir şiirin son dizesi yerli yersiz okunmaya mahkum bir dize sensiz bir dize bestelenmiş bir ömrün ayrılığı gibi
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Beter
yalnızlık acı su içimsiz yüreğimde bir aşkın proleter iklimler serçelere adaş göçsüz yalandan beter
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Beyaz Tenli
durmadan akan derelerdi çocukluğum güneşli bir salıncaktı o ikindi vakti daha çok sevdimdi mektuplarını güzleri babanla gelirdin okula bir ferahlık kendine güven bende hep sevgine aidiyetlik duygusu her anımız boğazımda düğümlenir şimdi önlüğümüzdeki beyaz tebeşir tozlarıydı kovalamaca beslenme çantamda salçalı ekmek ellerimde naylon torba boynumu bükerek bakardım gidişinin çoğulluğuna teptekil portakal ağaçlarının arasında kaybederdim kendimi görünmez adam çarli benim için özlem, kırmızı kalemdi sen hasta yataklarımda izlediğim arandığım tarandığım beyaz tenli mutluluk
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Beyaz Yalan
tek gerçeksin amaçsızca peşine düştüğüm yüzün lambaları yanık tek mütevazi ev odası biliyorum bu rıhtım sisler arasında kayboluyor balıkları küs yüreğimin denizine içimin sen ancak duyabildiğim martı çığlıklarısın sen hiçliğe uzanmışlığım ölüm tanımazlığım ulaşılmaz olduğun için bu kadar güzel anlatamadığımca seviyorum seni belirsizliğin ıssız koridorlarında nedensizliğimsin ortalık zifiri karanlık yolu yok susamam hissediyorum tutabildiğim herşey beyaz yalan sanki gitmeliyim
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bırakmaz Peşimi
acının gözyaşları olur olmadık yerde bırakmaz peşimi sam yeli yakıcılığı soluğumda düşlerimde damla damla birikişine öykünen evleri gözüme yabancı kentinin gözlerim kamaşıyor yabancılığından sağır edercesine doğmalı bu kentte pembemsi susuşunun taç yaprakları dökük çıldırtan karası
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bıraktığın Yerdeyim
bıraktığın yerdeyim incecik susuşumla tutsaklığımda ağar yeryüzünün tüm acıları çağlar boyu sana koşuşumla ağlar imkansızlığın kapanmaz yaraları sonrası yok baktığım zamanların aşksız aşklar günbatımı susuşları bağırır çağırır seni sensiz akşamda kanadığım adında ihanet utangaçları özlemine süzülen kuş benim ellerim ellerim çocuğun uyuması sevgine açılmış her anımda ayrılığınla geçen günlerim kaybolmuşluğum heryerine saçılmış sonrası yok sen ben bir başkası sensiz sensizliğimi düşünüyorum yalnızlık varolmanın kimsesiz çabası sustuğum hayaline yorgun ağlıyorum
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bilmediğini Biliyorum
bilmediğini biliyorum uzun yaz günleri kaçışlarımı verdim gitti mut serenadı ilklerine sonlarda başka türlüsü yok sonlardayım ılık meltemlerimin hazin öykülü yelkenlisi biçimlerini hatırla kapkara düşlerimin bembeyaz el oluşumu dünyaya güzel uykularımın paradoksal kabuslarını anka tutkularımla yarattığım kaf dağı güzelliğini
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Ben Değilim
herşey bıraktığın gibi bir ben değilim yağmurumdan utanıyorum herşey bıraktığın gibi bir ben değilim ayrılığı seninle tanıyorum herşey bıraktığın gibi bir ben değilim gri bulutlarlasın biliyorum herşey bıraktığın gibi bir ben değilim çocuklar oynamayı unuttu gidiyorum herşey bıraktığın gibi bir ben değilim kendimde tedirgin martı oluyorum herşey bıraktığın gibi bir ben değilim yolcusuz vapura yalnız ben kanıyorum herşey bıraktığın gibi bir ben değilim sesin oluyor ağaçlar korkuyorum herşey bıraktığın gibi bir ben değilim susuşunu görüyor ağlıyorum herşey bıraktığın gibi bir ben değilim anlatılmazsın ölüm gibi biliyorum herşey bıraktığın gibi bir ben değilim kuşlar uçmayı unuttu ağlıyorum
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|