![]() |
![]() |
#91 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57918
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Tek Yolum Sensin
Seni seçtim, yalnızca seni, mutluluk denilen oyunda. Ellerin sıcaklığı ellerimde kalsın, Gözlerinin rengi gözlerimde. Rüyalarımda bile sen varsın, aşkınla uyanmak isterim. En güzel duyguları seninle yaşadı,bu yorgun kalbim. Ne zaman biterse ömrüm, seni işte o zaman terk ederim. Adını umutlarıma yazdım, hasretinle bekliyorum. Şarkılarda seni, şiirlerde seni, sözlerde seni arıyorum. Karanlıklarıma ışık, Yalnızlıklarıma ilaç oldun. Irmaklar gibi çağlayıp, gönül çöllerim de, hayat oldun. Mutluluk oldun, umut oldun, tek adresim, sen oldun. Bu günüm sensin, yarınım sensin, her şeyim sensin… En güzel yıllarında gençliğimin, tek tercihim sensin. Ne zaman aklıma gelse adın, hücrelerim ayağa kalkıyor. İçimde bir okyanus var, bütün limanları sana çıkıyor. Mutluluk seninle başlıyor, zaman yine seninle akıyor. Dünya senin etrafında dönüyor, mevsimlerim sensin benim. Evvel baharım, sonra yazım, sonbaharım ve bitmeyen kışım. Mevsimlerin beşincisi var birde, tenimde hissettiğim sıcaklığın... Engeller yıldıramaz beni, sevgin ile dağları aşarım. Tek yolum sensin benim, sonunda yine sana ulaşırım. HÜRREM DİLEKCİ
![]() |
#92 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Tutamazsın Hayatı
Ne amaçsız yaşa, Koskoca bir hayatı, Ne de tek bir amaç uğruna. Hayat, bir kar tanesi gibi. Sürekli tutamazsın avucunda. Hürrem Dilekci
![]() |
#93 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Umut
Her sabah doğan güneş ile umuda yelken açar gönlüm, Her akşam batan güneş ile biraz da yaklaşır bana ölüm. Ne zaman başladığını ve ne nerede biteceğini bilmiyorum, Hayat denilen bu yolda, yüreğimdeki umutla yürüyorum. Sonsuz bir aşktır umut, adını koyamadığım sevgilidir, Uğruna koca bir hayatı harcadığım, çılgınlığın bedelidir. Büyük başarılarımın altında imzası vardır, vesile olur sessizce, Sabırlı bekleyişimin karşılığını verir, vakti zaman gelince. Ölüm! Hayat denilen esrarengiz filmin en son karesi, Bilinmeyenlerle dolu senaryonun, bilinen tek kelimesi, Sonunu bildiğimiz bir filmi izlemek gibidir yaşamak, Umudum bittikten sonra gelirse ölüm, benden eli boş ayrılacak. HÜRREM DİLEKCİ
![]() |
#94 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Umut/suz (Akrostiş)
Yalnızlık zor bir şarkıdır, söylemek yürek ister Aşkın tuzağına düşer, en zayıf anında hisler Sessiz çığlıklar atar kalbim, sevdanın sağır kulağına Etkisiz kalıyor feryadı isyanım, iş yine varıyor olacağına Muhabbete hasret yüreğimin, şiirlerdir en büyük dostu İçimde gecenin alaca karanlığı, yıldızlarım bir/ bir koptu Ne zaman buldum desem gerçek sevgiyi, aslında hiç yoktu… Dünya bir duraktı, geldim/gidiyorum Umutlarım yüreğimde pas tuttu, umutsuz bekliyorum Rüzgârlara emanet ettim yelkenleri, meçhule sürükleniyorum Ufukta bir sevda var, nefesim yeter mi? Bilmiyorum… Hürrem Dilekci
![]() |
#95 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Unutma Dostum (Akrostiş Şiir)
Şakaklarımda artarken her gün, beyaz saçların sayısı, Anladım ki zaman’mış, bu vefasız âlemin kabadayısı. Filozof oldum çözmeye çalışırken hayatın rengini, Anladım ki aşk dolu bir kalpmiş, bu âlemin en zengini. Kaçırma dostum, Üzülürsün! Sevgiye giden o mavi treni. Yolculuktur aslında hayat; bir noktadan bir noktaya. Ortasına gelince şöyle dönüp bir bakarsın arkaya… Lakin kaç kez değişmişsindir Allah bilir, gelinceye kadar buraya. Canını sıksa da doğrular, kabul etmelisin hepsini olduğu gibi, Uzaklarda arama dostum, kendinde ara hayatın tüm güzelliklerini… Hürrem Dilekci
![]() |
#96 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ÜNSALE VE ALAATTİN
Ümidimsin, yarınımsın, emanettir gençliğim sana. Ne zaman umurum da, ne de hayat, canım feda yollarına. Seninle başlar her günüm, açarım gözlerimi yeni heyecanlara. Aşkın dolanır kanımda, seni hatırlatır belli aralıklarla bana. Liseli gençler gibi heyecanlıyım, çıldırırım duyamazsam sesini, Ellerin ellerimde olsun, gözlerin gözlerimde, hissedeyim nefesini… Vuslata ersin kalplerimiz, haydi tut ellerimi, Engin denizler gibi yüreğim, ben senin üstüne kurdum hayallerimi… Anladım ki bir kalp, benim için atıyor. Lafı mı olur! sevgilim, tüm yollarım sana çıkıyor. Aşkın fırınında pişerim binlerce sene, Azgın nehirler gibi yüreğim, kapıldım aşkın seline. Tek gerçeğim var, o da sensin Tuttum ellerini bir tanem, ömrüm gözlerinde geçsin. ismin yüreğimde bir ışık, aydınlatır dünyamı, Nerede sen varsan, ben oradayım, sende bıraktım bir parçamı… HÜRREM DİLEKCİ
![]() |
#97 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Üzülme!
Ağlama küçüğüm ıslanmasın kirpiklerin. Gerçekleşecektir elbet bir gün, beklentilerin… Kabul etmelisin hayatı olduğu gibi. Üzmesin, kıyamam hiçbir şey seni. Haydi kapat gözlerini ve hayal et tüm sevdiklerini. Sen olmasan ne yaparlar düşün bir kere hallerini. Böylesine büyük bir değerken onlar için, sen. Neden üzersin o zaman boş yere böyle kendini. Sen varsan hayat var, sen varsan sevdiklerin. Yaşadıkça sen her şeysin, her şeyde senin. Dün geçti., yarın meçhul. bu gündür kaderin. Sev ki yarına kalsın, ölmez bir eserin… HÜRREM DİLEKCİ
![]() |
#98 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Üzülme!
Ağlama küçüğüm ıslanmasın kirpiklerin. Gerçekleşecektir elbet bir gün, beklentilerin… Kabul etmelisin hayatı olduğu gibi. Üzmesin, kıyamam hiçbir şey seni. Haydi kapat gözlerini ve hayal et tüm sevdiklerini. Sen olmasan ne yaparlar düşün bir kere hallerini. Böylesine büyük bir değerken onlar için, sen. Neden üzersin o zaman boş yere böyle kendini. Sen varsan hayat var, sen varsan sevdiklerin. Yaşadıkça sen her şeysin, her şeyde senin. Dün geçti., yarın meçhul. bu gündür kaderin. Sev ki yarına kalsın, ölmez bir eserin… HÜRREM DİLEKCİ
![]() |
#99 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Var mısın? Yok musun?
Mavi kutuların içinde saklıdır, pembe hayaller. Kişilerin kaderini belirler, mühürleri söken eller. Birkaç kutu sonra çalan telefonla Hamdi Ağadan teklif gelir. Var mısın? Yok musun? Karar ver, Acun bey’in sorusuna cevap ver. Kura çekilirken edilen dualar kırmızıdır, Ha! Bir de dosta büyük açanın yüzü kırmızıdır. Şans mıdır? Kader mi? Takip midir? Rastlantı mı? Var mısın? Yok musun? Karar ver, ya da hayallerine mola ver Mavi kutudan mavi çıkarsa, bayram havası eser tüm salonda Mavi kutudan kırmızı çıkarsa, ölüm sessizliği kaplar ortalığı bir anda Sayılar ve kutular, paralar ve umutlar, hangi kutu var şu an aklında Var mısın? Yok musun? Karar ver, İnşallah şans sana da güler En çok kazandıran yarışma ve en karizmatik sunucu. Her akşam milyonlara heyecan yaşatır kutuların sonucu. Kutularda da büyük mü? Var, yoksa küçük mü? Var mısın? Yok musun? Karar ver, kısmetin olan rakamı alıver. Veren el büyük eldir, hakkı geçen herkese bin teşekkür İhtiyacı olana ilaçtır bu yarışma, yarışanlar müteşekkir Soru yok, sıkıntı yok, birlik var, sinerji var, hayat var… Var mısın? Yok musun? Karar ver, hislerine çok güvenme işin içinde şans da var. HÜRREM DİLEKCİ
![]() |
#100 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Vatanım, Milletim ve Mustafa Kemal
Varlığımızın ispatıdır, üzerinde yaşadığımız kutsal topraklar Asla vazgeçmeyiz zerresinden, her parçasında şehidimizin kanı var Tarih yazmadı, Türkler’ in esaretini, özgür ruhumuz buna karşı çıkar Asırlara sığmaz zaferlerle dolu şanlı tarihimiz, kazanmak kanımızda var. Ne ölümden korkarız, Ne de düşmanlardan, bizde iman dolu yürekler var İmkânsızı başarmak bizim işimiz, birlik oluruz ulus olarak, en zor zamanlarda Türk’e kafa tutmak deliliktir, ne kahramanları harcadık biz bu yolda Teslim etmedik bu vatanı, arsız düşmanlara, mücadele ettik var gücümüzle İstiklal! Dedik, Yoksa ölüm! Dedik, Kadın, kız, genç, ihtiyar, hep birlikte, el ele. Fark gözetmedik içimizde, aynı bayrak altında, tek yürek, tek beden olduk Aramızdan bir yiğit çıkarttık, adı Mustafa Kemal, biz ona ATATÜRK dedik Kurduğu cumhuriyet ile halkını söz sahibi yaptı, dünya bize gıpta ile baktı Irkım göğsüne özgürlük yıldızını, O’nun adıyla birlikte, sonsuza dek taktı. HÜRREM DİLEKCİ
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|