![]() |
|
|
#91 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57931
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Dost
Bir gece habersiz bize gel Merdivenler gıcırdamsın Öyle yorgunum ki sorma Sen halimden anlarsın Sabahlara kadar oturup konuşalım Kimse duymasın Mavi bir gökyüzümüz olsun Kanatlarımızı dokundurarak uçalım İnsanlardan buz gibi soğudum İşte yalnız sen varsın Öyle yorgunum ki sorma Sen halimden anlarsın Vedat Okkar
|
|
|
|
#92 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Dost eli
Gecedir düşlerim, gülüşlerim, Gecedir karanlığın içinde, sözlerim, Arayışlarım... Neyi? Kimi? Neden? Niçin? Aradığımı bilmeden... Sana bir gün olsun gel diyemeden Belki bir dostun elini, Belki bir dostun sesini, Belki bir dostun ta kendisini, Arar durur gözlerim Seni ve seni sensiz yaşadığım *******i... Biçare deli gönül ne çare, Çaresiz derdinden divane, Olmuş gönlüm bir virane, Yandı yürek dost elinden... Vedat Okkar
|
|
|
|
#93 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Dram Dram Yaşam
Hayat bir dramdır seyrettiğim Farkındasın dime nursel abla Bazen gülüp bazen ağlatır bizi Ahhh kapıcı güzeli nursel abla Gönlün bir orada bir burada Baş rol oynuyorsun sende bu oyunda Yeni aldığın oyuncakla çırılçıplak Eski oyuncağın kapı deliğinde bakacak Yok böyle bir aşk Oyunda dram olucak Bizi ağlatacak Kimi eli kibin cebinde Kim kiminle nerede Nursel hanım Senin aklın yine bir tazgah peşinde Anlaşılmaz bir olay Dör ayaklı olsun tezgah Yere otutturulması kolay Yaşam zaten bir muamma Oyuncak değilim sevdana Farkında olmadan katıldıysam bu oyuna Aman ha kusura bakma Oyuncak kırıldı artık be nursel abla.. Vedat Okkar
|
|
|
|
#94 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Dudak payı
İçimden tuttum bir sayı, Söyle bakalım bugün ayın kaçı, Düşünme geçen zamanı, Yarınına bırak birazda dudak payı. Vedat Okkar
|
|
|
|
#95 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Duygu Seli
Yıllardır içimde, yaşadım seni Tanımadı başka, bedenim teni Nasılda bırakıp, gitmiştin beni Gözlerimde yine, bir duygu seli. Yamaçtan atıldım, uçurum derin Kanıyor yine bak, kalbimde yerin Yağmurlar yağıyor, soğuk ve serin Kalbimden dökülen, bir duygu seli. Bitmişsin artık sen, şimdi anladım Sesini duyunca, dönüp bakmadım Kökümü kuruttun, ama solmadım Susuzken yaşayan bir duygu seli. Yeni bir sevdaya, artık hazırım Mutluluk içinde, sevda yazarım Gözlerimle sana, içten bakarım Bakarken gördüğüm bir duygu seli. ******* biterken, muhabbetin şen Dilimle söylenen, sazımdan düşen İşte gidiyorum, içimdesin sen Vedo ile bugün bir duygu seli. Vedat Okkar
|
|
|
|
#96 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Duygularım düşlerim
Duygularımın doruğundayım bu gece Düşlerimde sen Hislerimde sen Öyle saf öyle temizki, Kalbimin mutluluğu seninle Aşk nedir sevgi nedir Tarif edilirmi Edemiyorumki Her an akılmda dolaşan Hayalimde bakışları kalan Eşsiz bir duygu içindeyim Telefondaki sesini duyunca Titreyen ellerim Resimlerine bakınca Dalıp giden gözlerim İşte ben böyleyim Acaip haller içindeyim Oysaki heran yanında olmak istiyorum Sana bakmak, ellerini tutmak Uzaklara dalınacaksa, seninle dalmak Seninle her an var olmak isteğim Mutluluğumsun sen benim Hayalimsin sen benim En güzel duygularımsın sen benim Eşsiz güzelimsin Sen benim özelimsin sevgilim. Daha dündü yanında kaldığım Oysaki geçen günlerde asırlar gibi özlemim İşte böyle acaip haller içindeyim Her anımda seninin, seninleyim Vedat Okkar
|
|
|
|
#97 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Duygularımdan öte
Uyku girmedi gözlerime seni düşündüm ben yine Bir oyana bir buyana döne döne kıvrandım durdum Kendi kendime hayallar kurdum Hep sordum cevabını bulamadım Nedir bendeki sen Nedir bana durmadan yazdıran Gözlerimi kapatsamda hep aklımda olan Aldığım nefesle seni bir tutan Duygularıma engel olamıyorum Bir tek içimi döktüğüm şiirler Şiirlerimde bile hep sen Sen söyle bu duygulara ne desem. Aşk mı yoksa sevgi mi Sevgi mi aşktan öte Aşk mı sevgiden öte Bir tek sensin benim duygularımdan öte Vedat Okkar
|
|
|
|
#98 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Dünya malı
Ne dünya malıymış, ne de parası O zalim gözlerin üzüm karası İçimde gülüşün hançer yarası Affetmem kendimi sevdiğim için Sen aşka sevgiye tepeden bakan Bir de ümit verip hemen bırakan Nice gariplerin canını yakan Affetmem kendimi sevdiğim için Dilerim tanrıdan ateşin biter Yaprağın dökülür baykuşun öter Çek şu hançeri ne olur yeter Affetmem kendimi sevdiğim için
|
|
|
|
#99 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Düşler içindeyim
Dallarında hayallerin ve umutların parıltısı Yaşantımın aynası Kendimi buluyorum sende Buluşalım artık ıssız *******de Bazen an oluyor gözlerimde seyrettiğim Bazen zaman oluyor seninle sahilde gezdiğim Yada sadece düşler içindeyim Düşlerimde, hayallerimde seninleyim Öpüşlerinle kendimden geçmişlliğim Yolculuğuna hazır denizlere açılmış yelken gibiyim Ne şişe ne kadeh var elimde Ama ben sarhoş düşlerimde Düşlerim hep güzeller güzeli meleğimle. Vedat Okkar
|
|
|
|
#100 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Düşlerim
Uzanmışım yatağımda düşlerim hemen yanıbaşımda Ben düşlerime bakıyorum düşler bana Hava sıcak penceremden bana akan mutlulukla başbaşa Gözlerim sana bakar çok uzaklara Bir ufacık ev görüyorum oysaki rüyada değilim İçinde ufak bir odası kırmızı koltuklarıyla Bir kanepe iki kişilik Bizim için döşenmiş gibi sade ve sessiz Mutluluk hissediyorum evin içine girdiğimle Yanımda güzeller güzeli bir dilber Ana haber de enflasyon yine tavan yapmış Oysaki ben seninleyken umurumda değil ki. Kırmızı kanapede gözgeze geldiğimiz an Gözlerimizde heyecan dolu bir anlam Yanaklarımız al al heyecandan Bakışırız saatlerce hiç durmadan Tenimiz değer birbirmize Tek bir vucut gibiyiz ikimizde Aynı havayı teneffüs eder Tek bir bedende yaşarız evimizde An gelir dudaklarımız birleşir Ellerimiz kenetlenir İşte ufacık evimizde düşler içindeyim. Vedat Okkar
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|