![]() |
![]() |
#91 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57916
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Lanet Olası....
Allahımdan bir dileğim var, Silebilseydim seni gönlümden, Bazen ruhumdan yankılanan sesini, Bazende defterimde gördüğüm resmini... Gözlerimden akan son damlasını Sildim artık kalbimden lanet olası.. Yollarına bakıp hatırlamaz oldum Rüzgara sesini sormuyorum artık Güneş sensiz doğacak artık Artık sensiz de çok mutluyum lanet olası Kopardım bu yılda bitişiyle son yaprağını Sensiz kutladım bu yıl yine Artık dinlemiyorum şarkıları Yazamıyorum sayfaları kapandı yine Kırmak geliyor kalemi elimden Duygularımı kör ettin lanet olası Son kez Allah'ımdan bir dileğim var Her günümün her saniyemin Hesabını senden sorsun lanet olası.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Mescid-i Aksa'dan Sesleniş...
Gün gelecek, gün Gelecek... Elbet o gün gelecek Soracak masum yavrunun ahını Neydi binlerce şehidin günahı? Neydi ezilen, sömürülen filistinlinin kaderi? Neydi Beni İsrail'in vahşeti Yaptığın mertlik miydi yoksa yiğitlik miydi? Çocukları küçük kurşunlarla mı öldürüyordu? Sormaz mı sana Allah'ım sormaz mı? Hz Musa, Hz İsa, Hz Muhammed? Vahşetler yaşanırken 'İnsanoğlu Nerdeydin? ' Ve sen ' Çocuklar öldürülmesin, şekerde yesinler' diye Teyze, amca bir imzada sen ver diyordun sorulmaz mı ilahi adalet hepinize? Dün Gazze'de katledilen masum yavruların Resimlerini görünce, Parçalanmış, vurulmuş, öldürülmüş Çocuk bedenleri.. Kanatmaz mı yüreğini ey İnsanı mahluk? Gün gelecek... Gün gelecek ana şefkatine hasret Bu yavrular bir gün dirilecek Bilmem Ey zalimler sizlere o gün neler diyecek Filistinli çocuklar son kez haykırıyorlar 'Yaşasın zalimler için cehennem! ' Kan gölüne dönen sokaklar Gün gelecek, Gün gelecek,kırmızı güller Mescid-i Aksa'da Ruhul Kudüs'te bitecek Selam size cennetin şehit gülleri... |
![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Mezar Taşıma...sızı
Bıraktı yürekte sızı Oydu gönül hırsızı Sevdide bir vefasızı Bir selam gönder, mezar taşıma Beklemesin mezarımı kolcu Ne sağ ister ne de solcu Dünya bir han, ben yolcu Bakıp ağlama mezar taşıma Mezarında güller bitti, Sevdi,sevilmedi de gitti, Dostları da Onu terketti, Bir sen gel mezar taşıma Yatanların ne umutları vardı Gül alır, güller satardı Şimdi toprakları sardı Aşka ağlamadan gel mezar taşıma Şimdi burada sessiz yatıyor, Hergün güneşler batıyor, Ölüme yolcu katıyor, Duan gelsin tek mezar taşıma... |
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ne anlarsın...
Hatıralarımı sana söyleyince Bu kadar duygusal olma diyorsun Senden bana ne kaldı? Acımasız olup aşkı hafife alma! Yüzünü görsem hesap sorardım Merhamet de dilenmezdim senden Nasıl bir sevgidir bilemiyorum Aşkı ne olur onursuz kılma, Belki senin için hiçbirşeyin Anlamı kalmadı. Mazide geçen güzelliklere acı, Karşıma geçip gurursuz olma bari, Aşkı hafife alma ne olur Sevgi, özlem, hüzün şaka değil Aşkımın önünde dilersen eğil, Ama sen ne anlarsın Yine de vicdansız olma Onurlu aşkı herkes anıyor Sen bu sevgiden ne anlarsın? ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ne Söyleyeyim...
Çaresizim, Ne söyleyeyim sana. Aşkı, sevgiyi, sevdayı Anlamadıktan sonra... Sevmek inanmaktır. Sevmeyin, gülmeyip ölmedikçe... Yaşamak nedir sence? Ne söyleyeyim. Ümitlerin kor, kalbin yanmadıkça, Sevmedikçe, ölürcesine herşeyi... Ne söyleyeyim sana, Dilim tutulmuş, gönlüm yaralı... |
![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Nefretim Yetti Bana...
Maziye ait hoş bir seda isterken Nefretim yetti bana... Semaya ellerimi uzatmak isterken Ahım yetti bana... Gönlümü canımı aldın benden Sevgiden başka birşey istemedim senden Hasretim yetti bana Boynu bükük bırakıp sen gittin Zannetme ki ne güzel ettin Vahim, ruhum yetti bana Hasretlik bitmezmiş gidenle Hesaplaş şimdi kendinle Sualim, cevabım yetti bana Dilerim dermansız birçok dertte Beni an, beni gör her yerde Lanet okumak yok ki serde Günahım yetti bana Bir hata işledim ki, Gönlüm düştü sana Bir tutam saçın kaldı, yalnız bana Derdime ağlamaz hiçbir ana Son pişmanlık yetti bana! ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Nefretim,Sevgimi Aştı Bu Gece....
Eyvah bir ömür gelip gitti derken, Yalnız *******e şafak sökerken, Hicran ateşiyle hergün beklerken, Nefretim, sevgimi aştı bu gece! ... Nöbet tutarken bıraktım onuru, Kalbimde coşar hasret yağmuru, Bırak yetti, ne olursun gururu, Nefretim, sevgimi aştı bu gece! ... Sevgim ayaklar altında süründü, Herşey açık; ayna gibi göründü, Gerçekler gidip, sislere büründü, Nefretim, sevgimi aştı bu gece! ... Ayrılığın vuslatı yok, elde bir, Yağan yağmurlarda yürekler tir tir, Bitince umutlar, semadan bir bir, Nefretim,sevgimi aştı bu gece! ... Hani bu sevda hiç bitmeyecekti, Bu sevgi ikimize de yetecekti, Beni bırakıp nere gidecekti? Nefretim, sevgimi aştı bu gece! ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Neredesin?
Dinleyin dostlar benim öykümü, Bölmüyor bir ses *******i uykumu Sevda ateşiyle yitirdim duygumu, Ben esir, ben biçare, sen neredesin? Aylar var ki hergün arıyorum O'nu Dilimde, gönlümde bir tek konu, Ölümle bitse de bu aşkın sonu İçim titrer, kalbim yanar sen neredesin? Yürüdüm sahillerde, ******* boyu Terketmiştim günlerce uykuyu Vefasızlara sorma cevapsız soruyu Kalbim yanar, gözlerim ağlar, neredesin? Ne olur gelde bitsin bu hasretlik İnsafa gel bitsin artık bu sertlik Aşkta olmaz ki namertlik Yıldızlara sordum sen hala neredesin? Titreyen sesimi duyupta hatırla İfade edemem binlerce satırla Dost oldum artık ulu yatırla Semada yıldızlar kayboldu, sen neredesin? |
![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() O da Yansın...
Zülfün her bir teline, O da benim gibi yansın. Selam söylesin seher yeline, Bırak O da yansın, O da yansın... Tükenen her bir gününe, Solan sararan gülüne, Aşkın tükenmez yoluna, Bırak O da yansın, O da yansın... Ayrılığa diyelim eyvallah, Sabır versin bize Allah, Her söyleyişin bir günah, Bırak O da yansın, O da yansın... Yürekler dayanmaz bu aha, Güneş doğmaz oldu sabaha, Sevmek mi? Tövbeler bir daha, Bırak O da yansın, O da yansın... |
![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() O Gece...
Akşamın hüznü çökünce yüreğime, Duygular kabına inan sığmaz olur. Hafakanlar üşüşüncede beynime Fırtınalar isyanlar, görünmez olur.... Hadi lanet bekleme gelsen peşimden, Rüyalardan ayrıldım o an, düşümden, Dünya benimdi belliydi gülüşümden, Aşkım volkan gibi sır, bilinmez olur. Kaderimin bana bitmeyen oyunu, Uykumdan uyandırınca gördüm O'nu, Bir buse ile anlamıştım huyunu, Sevdalar, bakışlar bana yetmez olur... |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|