![]() |
![]() |
#91 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57917
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Kalbim bir gemi
Yalan gözlerimden sana akan Yalan kollarım değil seni saran Yalan bu ateş yanan tenimde Kalbim bir gemi , son seferinde Ben yalnız gitmeliyim Kaderi delirtmeliyim Uzaklardan seslenmeliyim sana, binme Bu benim kaderim Yalnız yaşamalıyım Senden uzaklarda ağlamalıyım; binme Taşıyamam yolda kalır yüreğin ; binme Denizler mavi değil ki benim yüreğimde Saçların dalga, nefesin rüzgar Sen de olursan eğer ******* uzar.. binme Hakan Şengün |
![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Kalpsiz
Bu son şansım kalbim Beni yolda bırakma Önceki aşklar gibi değil Boş yere gözüme bakma Ne uyku var gözlerimde Ne de sabah oluyor Ne zaman ağlatsa beni Hayali susturuyor Seviyorum Allah’ım Kalpsiz bunu bilmiyor Bana hala kayıtsız Aşkı oyun sanıyor Hayatım damla damla Tükenirken yağmurda Ne olur olsam artık Kalpsizin umurunda Hakan Şengün |
![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kardelen
Kara kışa aşık olup boyun bükmüş yıllarca Ağlamamış doya doya, buz tutmuş gözyaşları Rüzgar düşmanı olmuş, haykıramadan acılarını Dağları meskan bilmiş, bilmeden arzularını. Ellerinde tutamamış bir bir gitmiş umutlar Lazım olduğu anda bir seveni olmamış En sonunda anlamışki zamanıdır sevmenin Nazlıcan yüreğini sevdiğine vermenin… Hakan Şengün |
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kayıp Şehrin Güzeli
Yanarım, Yanma desen yine yanarım Ararım Bulma desen bile ararım Ararımda seni bulamam Ve bu yüzden sana hesap soramam....... Bakarım Bakma desen yine bakarım Sararım Sarma desen bile sararım Sararımda boş kollarımda hayalini Ve bu yüzdeb sorgularım hala kendimi...... Şimdi sen o kayıp şehrin güzeli Haydi gönlünce dene bütün aşkları Kaybetmekten kaçma savaş kendinle Yaşamaktan korkma yasak aşkları Sen istersen silerim, gözündeki yaşları.... Hakan Şengün |
![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kızım'a
Bekledik seni Kızım Seni özledik Saçı ne renk olur, gözü ne renk Yüzü kime benzer, elleri kime Saçın Anneninki gibi lüle lüle olsun diye Hep senden bahsettik durduk. Senin doğumunun hayallerini kurduk, Hatta seni doyurduk. Aylarca seni dokunamadan sevip durduk. Hatırlarmısınki senle neler konuştuk KIZIM. Seni hep özledik Özlerken bile delicesine çaldı mşarkılar. Günaydın, İyi günler, Belki iyi akşamlar Bilmem hangi söz senin gelişini karşılar. Ağlarmıyım bilmiyorum kardeşindeki gibi Dökermiyim gözyaşı Senet yapamamki gözlerime Bilmiyorum büyüdümmü! Koklarmıyım seni Öpermiyim. *******i dinlermiyim nefesini Seyredermiyim masumiyetini uykularım kaçtığında. Sevebilirmiyim yoksa değmeden sana Yüz sürmeden yanağına Almadan kokunu tenime. Hayata hoş geldin KIZIM Renk verdin. Tohum oldunda baş verdin gönül topraklarımda.. Ve hiç solma olurmu Ve hiç korkma nefes almaktan. Yaşamaktan ve yaşatmaktan Mutluluktan yana ne varsa Hakan Şengün |
![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kim
Derin bir sessizlik yaşarım önce Sonra burnuma gelir; sevdiğin tüm kokular Çat kapı geliverir, davet etmeden bahar Anlarım yaşanacak yine aynı korkular İstemiyorum Sensiz açan çiçekleri; gitme İstemiyorum Kokmasınlar burnuma *******i; bekletme Kim yakacak Kim içecek beni yalnız *******de Kül edecek Kim sevecek Kim fal bakacak bana papatyadan Ve Sevdiğini söyleyecek Hakan Şengün |
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kokla Avuçlarını
Yağmurlarla beraber düştüm avuçlarına Çözüldüm teninde inci tanesi Aksamda sonrasında yere avuçlarından Kokumu saldım tenine inci tanesi. Çalamam senden geri yarınlarını Yarınlarda beklediğin tatlı umutlarını Bir tebessümde yaşamak için arzularını Yağmurları beklerken kokla avuçlarını. Hakan Şengün |
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Korkak
Kaçıp gittin, Korkup gittin Terkettin. Hiçmi Allah korkusu kalmadı sende Ne diye; yemin ettin Cesaretin yok, Aşkın yükü ağır sana Ne diye sevdin yeminler ettin diye Elimde kalan İlk tanışmadan kalma bir resim Hani; Şimdi nerdesin Korkak; Aşk yolunda tek başıma bıraktın beni Yalnız; o yolları ben çaresizce yürürken geri Dönme; Zaten bir kaç güzel gün aklımda kalan yoksa onlardamı yalan, yalan, yalan...... Hakan Şengün |
![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Küsmüyüz?
Yazmıyorsun artık, aramıyorsun, Bir hayalde olsan ardımda kalan Eskiden el sallardın Şimdi sallamıyorsun. Küsmüyüz? Olmasın ayrılık sebepsiz yere Bilirsin gidemem sensiz bir yere. Gözleri yeşil bakan alıştığım yüz, Küsmüyüz? Hakan Şengün |
![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Mısralarda Beklerim
Boşuna baka kaldı yollarına gözlerim Oysa neler vardı sana; söylenmemiş sözlerim Neyseki unutmadım, özlemeyi bilirim ya Sen acele etme gülüm ben boşada beklerim.. Beklerim günlerin son saatlerini Gerekirse *******i gündüzlere eklerim İçimde tozlanmamış hatıraların var ya Resimlerde solma gülüm, albümlerde beklerim.. Dudaklarım buruktu, birleşmişti ellerim Soluşunu hatırladım rengarenkken ümitlerim Senin için yazdığım onca şiirler var ya Sen merak etme gülüm mısralarda beklerim.. Hakan Şengün |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|