![]() |
![]() |
#91 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57916
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Kime?
Kime anlatsam yaralı yüreğimi Dağ,taş kabul eder mi Dört duvara mı desem kederimi Kabul eder mi gözyaşlarımı Sarar mı soğuk beton yığını Sarar mı yalnız sevdamı Yüreğimde sızlayan yaramı....... 08.05.2006/Berlin Hatice Güler |
![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Kizlarim
kokularina kapildim gidiyorum gül kokulu yavrularim dokunmaya kiyamiyorum ipek tenlerine... ötelerden yol yorgunlari sardi beni cennet kokulari öpmeye doyamiyorum minik ellerini.... göznurlarim kizlarim aysem,rabiam,esmam 12.10.2004 anisina... Hatice Güler |
![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Korkarım
Yalın ayak yollara düşerim Düşlerimden korkarım İçimin ürpertisi Titretir yüreğimi Sensizlikten korkarım. Yıldızım bir yanar bir söner Ay'ım tutulur gülyüzünde Sevgisizliğinden korkarım. Korkarım dünya durur Uzanan ellerine dokunamamaktan Sıcacık nefesine sarılamamaktan Gözlerinde kaybolamamaktan Korkarım.... Yaşama gücümü aldığım Sevdamı kaybetmekten korkarım. Korkarım korkularımdan. Hasretin uzaklaştırdığı Sevginin yokluğundan Seni benden alacak Herşeyden korkarım.. Korkarım...... Hatice Güler |
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Masal bu ya...
Bir varmış,bir yokmuş bir ülkenin birinde masalların içinde yaşayanlar çokmuş. Gözleri var göremezler dilleri var söyleyemezlermiş. Bu insan çokluğunun içinde birisi varmış ki, görenleri şaşırtır, dinleyenleri ağlatırmış. Bu garip sevdalının kalbindeki sevgisinden gayri birşeyciği yokmuş sevdiğine sunabileceği. Aşkına destanlar yazmış Kavuşma hayali ile yanmış. Kader bu ya, bir türlü kısmet olmamış. Sabır değirmeninde döne döne sabrın meyvesini beklemiş. Derken bir Hak dostu Gönül dünyasına girivermiş. Aşk'ı anlatmış, Aşk yolunu tarif etmiş. 'Besmele Yolu'nun hazzı ve hayali ile nice sevdaları söküp atmış dünyasından ve de rüyasından. Yolu bulmuş ama gene ona yanmak kalmış. Gül'ü bulmuş ama Kokusuna hasret kalmış. Diline tesbih edindiği dua ile beklemekteymiş... iki çift gözüne her şeyimi feda ettiğim, bir tebessümüne hasret ektiğim, bekledim, yoruldum sanma ben seni ezelden ebede beklemekteyim. Hatice Güler |
![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Masalmış..
Uzadıkça uzar zaman ******* sabaha kavuşmaz Suskun tabiatın ahengi Yüreğime yansımaz Yıldızların dansı Melodik ritimlerle Davet eder sevgiye Ne gözde fer kalmış Ne canda huzur Her yerde sensizlik Her adımda kusur Yanıyorum desem duymaz sevgili Sarmaz,saramaz yaramı Bilmez ki halimi.. Bitmez çileye katık hasretim Doğmasın artık istemiyorum Seni bana getirecek güneşi Engellerin arasında Kısmetsizliğin bağrında Solan ruhum bundan böyle Kırk kat hasrete sarılı Bir varmış bir yokmuş Bu masalda burada son bulmuş.... Hatice Güler |
![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Müjdeler olsun gönlüme
Müjdeler değdi gönlümün hasretine Kokun bende kaldı ve sen geldin işte. Ben yangınımla hasretimi aştım Bir kez daha sana gözlerimi açtım. Senden güzelini görmedim ömrümde Hatta göremedim seni şu boş gözlerimle. Gül bahçene razıyım uzaktan bakmaya Gül kokunu gül'lerde koklamaya. Müjdeler değdi gönlümün hasretine Kokun bende kaldı ve sen geldin işte. Hatice Güler |
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Nasıl?
Sen nasıl sevilmezsin ki ey can'cağızım Buna imkan var mı? Kaşına gözüne yere düşen gölgene Tatlı dilin,şirin sözün,tebessümüne Sen nasıl sevilmezsin ki ey gül'cağızım Buna imkan var mı? Sen nasıl aranmazsın ki ey gül'üm Buna sebeb var mı? Aşkın kendisi,tutkunun adresi Tertemiz bir yol,gül nesli Sen nasıl aranmazsın ki ey gül'üm Buna sebeb var mı? Sen nasıl sorulmazsın ki ey can'cağızım Buna bahane var mı? Hasret ateşi seninle,iki cihan müjdesi seninle Vuslata götüren nur-u aşk seninle Sen nasıl sorulmazsın ki ey gül'cağızım Buna bahane var mı? Sen nasıl özlenilmezsin ki ey gül'üm Buna çare var mı? Bağım bahçem feryadu figan eder Bülbülüm gül endamında hasret çeker Sen nasıl özlenilmezsin ki ey gül'üm Buna çare var mı? Sen nasıl unutulursun ki ey Aşk-abidem Buna izin var mı? Pençene düşmüş yaralı kuş misali Sevginden inler her dem bu aşk timsali Sen nasıl unutulursun Buna izin var mı? Hatice Güler |
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Nisan Yagmuru
Asklarla geldi nisan yagmuru Sevgi tohumlari filizlendi gene Sensiz gecen hasretli günlerime sirilsiklam sevdama indi gene. Yüzümü oksayarak düstü,süzüldü Yanagimdan asagiya Agir adimlarla ilerlerken Düsüncelerimde nice buzlar cözüldü. Aldi beni götürdü diyar diyar Seyre daldim sevdigimi Hasretimi bir an unutturdu Karsimdaydi sevdigim yar. Götür beni nisan yagmurum Birak beni sevdigimin kapisina Asik masukunu bulmus Farketmez beklerim kapisinda. .................................................. .... Hatice Güler |
![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Nur
Nur indi şehrin üzerine Güneşin ziyası gölgelendi gün doğumundan batımına dua yağdı yıkık şehrime. Şaşkın baktı olanlara gözlerim satırda yerini bulamadı sözlerim lal olmuşum,susmuşum bilemedim gün doğumundan batımına gözlerimdeki güzelliği silemedim. gecemi de aydınlatır gözlerimdeki parıltı yıkık şehrime nur indi........... Hatice Güler |
![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() O'nu Ariyorum
Gecenin icinde soguk yüzler görüyorum Hayatimi benden alan,üsüyorum... Baharlarimi kisa ceviren Beni benden eden Cehrelerde Acimasizligi Sevgisizligi Ruhsuz kaliplara döküyorum. Can cananina yol alsin Yolunda kanatlansin Lezzetini tatsin. Baharlarimi Sevgimi Sefkatimi Ruhumda dinlendiriyorum. Yanilgilarla dolu bir hayatin Sizisi yüregimi acitiyor Sükür ve duada Secdemi Teslimiyeti Ask'in gercek halini buluyorum. Özümden haykirircasina Sözümden tasarcasina Ruh ve bedende Kaybettigim bende O'nu O'nu O'nu Tek-Bir gercegimi ariyorum.... Hatice Güler |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|