![]() |
![]() |
#91 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57918
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Kırmızı,Her Yer Kırmızı
Bu neyin yanlızlıgı, Bu keder niye, Ne işim var ellerin ilinde... Biliyormusun niçin üşüdügümü Hasretten mi yoksa Nefretten mi? Siyah,simsiyah her yer Elimde dolu bir silah Seni mi vurmalı,kendimi mi? Bilmiyorum... Bu neyin cefası, Niye ayrıyım senden, Yaşıyormuyum şimdi ben sensiz Biliyormusun nefes alıp almadıgımı... Hakettimmi ben? Sensiz yaşamayı... Beyaz,üzerinde beyaz elbisem Gidiyorsun,Nereye? Seni benden başka bekleyen mi var... Biliyormusun? Bu ayrılıgın Bu vefasızlıgının Adımları... Kendine mi bana mı ceza veriyorsun... Bu dügün mü,cenaze mi? Söyle sen nereye gidiyorsun böyle? Kırmızı,her yer kırmızı Bir kırmızılıga sattın aşkımızı Bir kurşunla bitirdin Bilmiyorsun... Öyle bir anda Bitti ki bu sevda Bitmez diyorken, O benden uzaklara Gitmez diyorken, Öyle bir zamanda Attın ki adımlarını Yalanlayamadım Ve hala bu kararını Anlayamadım... Sen biliyormusun Niçin ellerin oldugunu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Konuştuğun Kadar Konuştun
Konuş ve hiç susma, Sonuna kadar hakkını iste Alıncaya kadar kuruş kuruş... Ve sonra sus,hiç konuşma... İkiyse dört iste Hatta ikiye sekiz al İşte böyle böyle başlar Cemiyetlerde kokuşma... Pis pis sırıt Alacağın kadarından fazlasını alınca Elbet kalpten olur Sonunda tokuşma... Paralının yanında ol Yolun bu olsun Parasızla dostluğu boz Sadece hayatla bozuşma Başını önüne eğ şimdi Dünya hayatıda neymiş Asıl öldükten sonra var Bir büyük duruşma... Elin ayağın yeter Burada ifade vermeye Konuştuğun kadar dünyada Konuştun.Artık hiç konuşma... |
![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kumar-Hane
kumar hane bir masa etrafında adamlar kağıtlar ellerinde memleketi kurtarıyorlar.. bazen kuruşun hesabını yapıyorlar bazen kurşun atıyorlar yuva yıkmanın türk-çe de karşılığına kumar diyorlar. çaylar gelsin yahut gazozlar gece olduğunda herkes evinin yolunu tutar bekler çocuk babasını uykuya dalar... saçını okşar baba çocuğunun, yanaklarından öper sabah işine gider akşam yine adımlarına söz geçiremez bekletmaz arkadaşlarını, tadı başkadır oyunun adı KUMAR... oysa arkadaşları onu o masada satar, satar ki görülmez anlayamaz garibim daha ne diyeyim oyun biter adam,yine çocuğunun rızkını masaya atar, beklesin evde çocuk babam erken gelir diye, ve sütünü içsin uyusun... kumar-hane,ah kumarhane şu kumarı icat eden adam kumarlar bittiğinde yine sana küfür ediyorlar... |
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kupkuru Bir Ağacım
kupkuru bir ağacım uçsuz bucaksız bir yerde, yalnız benim bildiğim bu dünya sadece iki karış ve iki karış için insanlar birbirlerini yiyorlarmış kaç yolcu uğurladım kaçı meyvamdan yedi kaçı kopardı dalımı kaçı bir damla suyu esirgedi... yıllar geçti,işte yaşlandım uçsuz bucaksız yerde, yalnız kaç bahar gördüm,kaç kış rüzgarlara direndim oysa direnmek boşunaymış benim bildiğim bu dünya sadece iki karış ve iki karış için insanlar birbirlerini yiyorlarmış.. ne suyum kaldı ne toprağım,artık kupkuru bir ağacım kupkuru ama ağaç olmaktan hiç utanmadım ya nefes alıpta kupkuru olanlar... |
![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Mevla Varken
Mecnun'u gördüm,mevlaya bağlanmış Ne keder kalmış,ne tasa, ne sancı Onlar ki gerçek aşıktı yalanmış Ne aşkı kalmış,ne aşka inancı... Dünyaya küsmüş,Leyla'ya da küsmüş Ne dert kalmış,ne üzüntü,ne acı Anlamış hakikatı,mevla varken Her aşk acıymış,her aşık yalancı... |
![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Milat
Dün 'bugün' yarındı, 'Milat'başlangıcı Değildi takvimin, Bir devrin sonuydu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Mutluluk Şarkısı
Bir mutluluk şarkım olmadı, Hayat isyanları oynattı hep, Bu zamana kadar sefilleri, Sefil'den sefil olmaya,neydi sebep? |
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ne Yapardın
Şimdi benim yerimde olsan ne yapardın, Atlarmıydın bu uçurumdan Yoksa geri mi dönerdin,unuturmuydun herşeyi, Silermiydin yaşanan o günleri beyninden Ya da kendini mi vururdun... Söyle Şimdi benim yerimde olsan ne yapardın... Taşa sorsan anlatırdı sana sevgimi, Yıldızlara baksan görürdün Adını yıldızlarla yazdığımı Gökyüzünün her yerine, Ve bilhassa sana olan aşkımı Ben öldükten sonra mı anlayacaksın sen be, Artık şu gururunu ayaklarının altına alsan Gelsen be... Şimdi benim yerimde olsan ne yapardın, Atlarmıydın bu uçurumdan,sensizliğe doğru Sevgisizliğe doğru Ölürmüydün senin için, sen ben olsan Ya da yaşarmıydın ölü gibi... Vazgeçip herşeyden yok yere yanarmıydın,söyle Şimdi benim yerimde olsan ne yapardın... |
![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ne?
Ne günah,ne sevap Öyle kalakaldım yolayrımında Ya yaşamalı kalleş gibi, Ya yaşadıklarına dayanmalı, Ya yakmalı ateş gibi Ya da artık uyanmalı Bu gaflet uykusundan... Ya geçmeli dünyadan Ya ahiretten Ya Cennet için Ya Cehennem için Hazırlanmalı... Eğer nihayetinde öleceksem Mezarımı şimdiden kazmalı Gömmeli oraya kendimi... Ya inkar etmeli Ya büsbütün inanmalı Ya ibadet yapmalı Ya elime kadehi almalı Ya senden usanmalıyım dünya Ya sana kanmalıyım... Ya gördüğüm herşeyden Her insandan Arkamı dönerek Herşeye uzaklaşmalıyım... Ne günah,ne sevap Artık anlamalıyım... ne günah |
![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Neler Edersen Et
Neler edersen et dedim bana Ellerindeyim dedim,ister sal Yabana gitsem dönerim sana Kafesindeyim,tek yanımda kal... Özgürlüğü tatmadım güzelim Bu kafes bana dünyadan büyük Gün yirmidört saat,hep gözlerim Gözlerine baksın,ömrümden çal Yeter ki,yaşamanın manasını Sevmekte bul,ara sevilmekte Yeter ki hayatın aynasını Gör,bak ve sonra hayallere dal.. Eğer salıvereceksen beni Mahrum edeceksen senden Zalim diye bileceksem seni Salıverme,yalnız canımı al... |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|