![]() |
![]() |
#91 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57917
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() İstesem de
Gitmek istesem de gidemem Gidecek yerim yok Senin olmadığın. Ahmet Aksoy
![]() |
#92 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() İşçinim
Toplu bir sözleşmenin Taraflarıydık biz Topu topu iki kişi Sen işveren ben işçi Ben hep isteyen Sense hiç vermeyen Ahmet Aksoy
![]() |
#93 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İşsizlik Notları
I Bendeki teyakkuz hali Aslında bir ruh göçü Gözlerim uyanık görünsede Bir ayrılık vakti II Parça başına öder, mutsuzluğunu acıların Zaman üstüne kapanır, için daralırken Oysa sen koca işsiz, zaten ilk kendin işlersin Teyel yerlerini, kaderin sana biçtiği kıyafetin IIII Hayatı kendine bir yelken yap İşsiz! Bekleki bir rüzgar essin Belik o zaman, belki, Gıdım dıdım ilerlersin Ve mutsuz kaldırımlarda Düştüğün yerden kalkıp Bir kaç adım ilerlersin Oysa delikli yelken Ne kadar götürmez ki senden Bunu, en iyi sen bilirsin! IV Geçimsiz saatler bu saatler İşte hayat gibi Konsematris mutluluklar Kimi zaman benim masamda Kimi zaman başkasının masasında Hep kalkık otururken Hep gözü başka uzaklarda Bense hep aynı sandalyede Ne zamandır sönmüş balon gibi Bir nefes yok ki Şişeyim Bir nefes yok ki göze girip Sayılayım Uçsuz ayıklanmışlığımda. V Sizlik, en çok şimdi koyuyor sana Talimliydin yokluğa aslında En çok şimdi kayıyor ellerin En çok şimdi sendeliyorsun En çok şimdi yalnızsın Sizlik, en çok şimdi koyuyor sana Talimliydin yokluğa aslında Aşk, mutluluk, para Ve daha nicce virgüller vardı hayatında Siz, sız, suz, ve daha nice Yokluk ekiydi sende olan Ama hiç bu kadar zora düşmemiştin Şimdiyse, zirveye işsiz düştün. VI Dokunduğum anlardan, geçmişimden Silinmiş izi uzuvlarımın Renkler şeffaf mineraller gibi Farklarını yitirmişler Bu yüzden siyah beyaz Zamanlarad haps olmuş düşüncelerim Çünkü nicedir işsizim Geçmişim bile bana uzak sanki Hükmünü yitirmiş sözlerim Ah! işsizliğim, bir sen Sırt çevirmiyorsu bana Açıkça bir sen vurmuyorsun Oysa ikimizde biliyoruz Senden kaynaklanıyor acılarım Ve bir terk etsen beni Doğacak güneşim belki Git dememe kalmadan geldiğin gibi sıyrılsan hayatımdan ki ikimizde biliyoruz açıktan açığa vurmadığını ama hep uyutarak yaktığını. Ahmet Aksoy
![]() |
#94 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İşte Bu Yüzden
Ruhumu karanlığa boğarak Ritmini tutturmuş Bir saat gibi Vurur aklıma gölgen İşte bu yüzdendir Doğamamış çocuk huzursuzluğum Çıkarken kapıya kapatmadığındandır Gözlerimin hala eşikte oluşu Oysa nasılda daralıyordu Sen uzaklaşırken ardından sokak Ki bakış açım ilelebet sana açılıyordu İşte bu yüzden olmalı ufuksuzluğum Yürüyüşünle dünyan genişliyordu Ve her adımınla, zaman Sanki bana sırtını dönüyordu Ki perspektifi ters bir yürüyüştü bu. Sana zamanı veriyorum demiştin giderken Çünkü bir geleceğim vardı senden sonra Unuttuğundan mı yoksa Bilerek bıraktığından mı bilmem Aslında bana verdiğin Sadece bir saatti giderken İşte bu yüzden olmalı Hediyene sahip çıkışım İşte bu yüzden olmalı Bir akreple ve bir yelkovanla ahbap oluşum İşte bu yüzden olmalı Günde 86400 kez seni hatırlayışım. Ahmet Aksoy
![]() |
#95 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İşveli Güzel Aşk
Geceye uzanan ışık Nasıl kaybolmaya mahkumsa Bende sende Öyle yittim aşk Geri dönüşsüz bir duvardın Haykırışlarım sende kayboldu Sürekli emiyor emiyordun da Hiç doymuyordun Gecenin güzelliğinde gizlenip Sabahı unutturuyordun Çalıyordun işveli bir güzel gibi Nice gençliği Ey suçu karanlığında saklı Büyük oyunbaz Nice can gibi Beni de toprağına kattın Ve Bana uzattığın havuç Erişilemez de olsa Son sözümü işit Sen Yine de Bir ölü için En güzel tabuttun. Ahmet Aksoy
![]() |
#96 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İyi Yürekli Kötü Kadın!
solgun teninde yansımalar ..........i...z...i...m...d...e......... gölgelerin .................................................. .......! .................................................. ...i ................................................s ...........................................k .......................................a ......bin yıl geçer aramızdan sessiz tumturaklı biz ki! doğurgan aygırlar gibiydik çocuklarımız aşk.........d .......................................ö ...........................................k ...............................................e .................................................. .n ................................................or man! sanki! sesinde ilk bahar yankılanırdı; bereket, iklimler yaşadık .......................aşk güneşinde ılgım. .......................tan; bir aşkı denizlere taşıran gövdem ...............artık, ..........suskunluğum sende saklı. aklım; ...yüzüm ılgıt ılgıt kan! .....şimdi tarih adım ...................kaç adım.... Ahmet Aksoy
![]() |
#97 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İyiki
iyiki aşk olmamışım ….yoksa nasıl dayanırdım vicdanım öldürmeden beni ..bunca acılı yakarışa iyiki hayat olmamışım …yoksa nasıl sabrederdim nefret duymadan insanlardan …..bunca ölüm arzusuna. Ahmet Aksoy
![]() |
#98 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İz
kimi anlar olur, katreleşmiş düşlerimizi .............taşıyan kadeh, .............kırılmasın deriz, içinde bulunduğumuz dışı boş buz fanus, ............korkularımızda ............çözülmesin deriz, oysa geçen yıllar, ...........fanusu eritir, ...........kadehi inceltir, 'her kale içinden fethedilir' .....bir gün, ........kendiliğinden de olsa, ................açılır kapalı kutular, ............................çaresiz. Ahmet Aksoy
![]() |
#99 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kaçan
Kaçan sadece Bir tren değil elbet Yalnızca bir tren olsa Bir dahaki var Kaçırdığım “zaman” Dönüşsüz Dönüşü olmayan Telafisiz Telafisi olmayan Sunduğu enerji Stok yapılamayan Bir makine gibi Öyle ki Geçerken Yakınılması bile Ziyan olan. Ahmet Aksoy
![]() |
#100 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kaçık Kent
Kaçık bir kentti gözlerin Hep bir şeyler arayan Dumanlı fabrikaları Hep bir yere giden yollarıyla Kaçık bir kentti yüreğin Kimi zaman sisler altında Kimi zaman güneşli havada Hep bir karmaşaya esir Kaçık bir kentti aklın Felsefesi, sosyolojisiyle Mitolojisi bile vardı aklının Kacık bir kenttin kendine has bana çılgın. Ahmet Aksoy
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|