![]() |
|
|
#91 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57932
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Ben Sevdadan Ölürüm
Bir yanından boşalır, bir yandan dolar masa, Göz şarabı içerim, gönlüme tıka basa, Bir de sanat müziği besteleri olmasa, Herkes ayrı bir dertten, ben sevdadan ölürüm. Melül mahzun yaşarım, felekten gün çalmadan, Yarım doğmuş gönlümün, yarısını bulmadan, Düşlerime taht kuran, vuslat günü gelmeden, Herkes ayrı bir dertten, ben sevdadan ölürüm. Gönlüm bir saz ekibi, yüreğim bestehane, Ruhum sevda hastası, bedenim hastahane, Allah bana sev demiş, sevgililer bahane, Herkes ayrı bir dertten, ben sevdadan ölürüm. Mehmet Nacar
|
|
|
|
#92 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Bende Kalacak
Gönlümü yararak ortaya serdim, Dertleri ayırdım, sevgiyi derdim, Mecnun'un çölünden postaya verdim, Artık bundan sonra sende kalacak Gönlümün gözleri gülerse bazı, Sevda şarkımızı çalacak sazı, Hüzün kalemiyle yazılan yazı, Alın çizgimdeki tende kalacak. Sen boşver güzelim, aldırma bana, Bir tek söz söyleme, sevgiden yana, Neşeyi umudu salarım sana, Dertlerle hüzünler bende kalacak. Bana bu yüreği ''sev'' diye veren, Bir cahil gönülle, seni gönderen, Sevda yollarından hüzünler deren, Yaralı yüreğim bende kalacak. Hüzünler yüklenmiş, bir koca dağım. Tek sevgim var, senden saklamadığım. Bin yıl yaşasam da, beklemediğim, Vuslatım ömürden sonda kalacak. Mehmet Nacar
|
|
|
|
#93 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Benden Başka
Leylâ ile Mecnûn'un, Mecnûn'u var, Leylâ'sı yok. Sevginin hepsi Mecnûn'da, Leylâ'nın sevdası yok... Sevdaya düşen, Aklını yitiren, Çöllerde pişen, Kendini bitiren, Mecnûn. Leylâ nerede? Nerede Leylâ'nın sevdası? Sevgilinin hası, Leylâ da olsa, Ölümü göze alır, Çölde Mecnûn'la kalırdı. Mecnûn'un sevdası var. Leylâ'sı yok. Leylâ, Leylâ olsaydı, Başkasıyla evlenmezdi. Kays'a Mecnûn denmişse, Leylâ'ya Leylâ denmezdi... Leylâ dünyaya hiç gelmedi. Hiç gelmeyecek. Leylâ'sız bir dünyada, Ben Mecnûn'um diyecek, Benden başkası kalmadı.. Benden başkası olmadı... Mehmet Nacar
|
|
|
|
#94 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Beni Benden Aldın
Umutla beklerim, zaman yavaşlar, Sevincim kaybolur, hüzünler başlar. Başıma yağarken çiçekli taşlar, Geldiğin yollara bakamam artık. Yürekten sevenler çıkmaz sözünden, Sevda cevherini atmaz özünden. Sevgine aldanan gönül yüzünden, Yağmur yaşlarını dökemem artık. Her söz verişinde yollara baktım, Nice duyulmamış türküler yaktım. Mavi gökyüzünü sana bıraktım, Hasret bulutundan çıkamam artık. Sevgi bahçemizi yaktığın korla, Uzakta bir yıldız kalarak parla. Gülen gözlerinden esen rüzgarla, Kendimi yeniden yıkamam artık. Yalan sende meslek, bende de ayıp, Sevgi gurbetinde yüreğim kayıp. Sağır kulağına sevdamı sayıp, Karşında boynumu bükemem artık. Gönlüm gözlerinin izine düştü, Yalan sözlerinin közünde pişti. Taptuk kapısına hizmete koştu, Ben senin kahrını çekemem artık. Mehmet Nacar
|
|
|
|
#95 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Beni Göreceksin
Dallarda yapraklar yüreğim gibi, Beni göreceksin, oraya baksan. Çöllerdeki Mecnun çırağım gibi... Beni göreceksin, nereye baksan. Beni unutturmaz, uzaklar sana, Başını çevirip, baktığın yana, Ne zaman rastlasan, bir ağlayana, Beni göreceksin, nereye baksan. El ele tutuşan sevgililerde, Her günbatımında ve her seherde, Yattığın, kalktığın, gezdiğin yerde, Beni göreceksin, nereye baksan. Denizlere girsen, denizler azar, Sevdam yunus olur, peşinden yüzer. Dalgalar aşkımın resmini çizer, Beni göreceksin, nereye baksan. İstediğin kadar kaçmayı dene. Sevdamın soluğu çarpar, ensene, Peşinden koşacak, binlerce sene, Beni göreceksin, nereye baksan. Mehmet Nacar
|
|
|
|
#96 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Beni İsterim
Ne ekmek, ne aş, Ne mehtap, ne güneş, Ne dost, ne de eş istemem. Bir sevdalı baş ve, Seni isterim. Sana verdiğim sevgiler, Beni sardığın sevgiler, Hiç bir zaman eskimez ama, Ben yine de hepsini, Her saniye, Yeni isterim. Birgün, Felek yan bakarsa sana, Başın dara düşerse eğer, İmdat beklersen Hızır'dan, Bana haber ver. İşte, o zaman istemem seni. Senin yerinde, Beni isterim. 26.10.2004 Mehmet Nacar
|
|
|
|
#97 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Beni Sensiz Bırakma
Gel, gitme. Bırakma beni yalnız. Bir bakış, Bir gülüşle, Gönül devletime el koyan, Güzel kız... Beni sensiz bırakma. Gönlümün akordu bozulur. Ölüm marşını çalar, sazları. Kış gününde cehennem sıcağını yaşar, Soğuktan donarım, yazları. Gel, gitme. Beni sensiz bırakma. Sen canımın bir parçası değil, Bütünüyle kendisisin. Gözlerin gözlerime bakmaz, Dudakların karşımda gülmezse, Kulağıma gelmezse sesin, Yaşamam mümkün değildir. Bunu böyle bilesin. Halime bak da, anla... Beni sensiz bırakma. Gidersen, Dağların parçalanıp, çöktüğünü, Yükselen denizlerin, Irmaklara, vadilere aktığını görürsün. Her adım atışında, Daha da çıldıran, coşan, Fırtınalar, yangınlar arasında, Sana doğru koşan beni görürsün... Bu kızıl kıyametin içine atma, beni. Beni sensiz bırakma. Sevda kapılarım kilitlenir. Sevdan mahkûm kalır, içimde. Düştüğüm derde, Hiç bir şey çare olamaz. Gel, gitme... Bırakma beni, yalnız. Ben sensiz yaşayamam. Beni sensiz bırakma, Güzel kız... Mehmet Nacar
|
|
|
|
#98 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Benim Aşkım Meyhaneler.
Ben senin sevginden, Ölsem de bile, Sen gelme dile, Seni seviyorum, deme. Söyleme çiçeğim. Ben artık, Seni ne çok sevdiğimi, Ne sana, ne başkasına, Hiç söylemeyeceğim. Ne senin karşından, Ne senin gönlünden, Hiç geçmeyeceğim. Ve artık, bundan sonra, Hergün içeceğim. Anladım ki, bu dünyada, Şişelerden başka, Kadehlerden başka, İnanan yok aşka... Çirkin çingenem. Ağlayan sinem, Yıkılmış gönlüm... Eskiden nasıl geçtiyse, Varsın, Öylece geçsin, ömrüm. Bir sevda rüzgarıydım, estim. Bir yaban gülünün yapraklarında, Titreşimler bile bırakamadım. Öksüz gönlümün dudaklarında, Ağıtlarla yaşadım, elli yılı... Ecelime gitmekteyim, adım adım. İstemiyorum. Ben seni seviyorum, derim. İçmeye yeniden başlar, Sabah akşam içerim. Böylece giderim ya... Aşktan ölümüm yakın. Sen sakın, Seviyorum deme. Seviyorum deme, sakın. Ankadım ki, bu dünyada, Şişelerden başka, Kadehlerden başka,İnanan yok aşka... Zaten böyle bilirdim, eskiden beri. Yeniden yurt edindim, Meyhaneleri... Mehmet Nacar
|
|
|
|
#99 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Beyaz Bayrak
Aylarca salladım, beyaz bayrağı, Sen kabul etmedin, geri çekildim. Tapuyla vermiştim, bir gönül dağı, Sen kabul etmedin, geri çekildim. Sevgi denizinde özlem adası, Orda yaşayanın hüzün gıdası. Dedin ki, sevdanın geçti modası, Sen kabul etmedin, geri çekildim. Seni çok sevmenin sırrına erdim. Gönlümü, ruhumu, hepsini verdim. Gönül halısını yoluna serdim, Sen kabul etmedin, geri çekildim. Senin için yazdım, aşk bestesini, Bir kez dinlemedin, onun sesini, Gönlümdeki sevda definesini, Sen kabul etmedin, geri çekildim. Yüreğim köleydi, saçların bağı, Gönlüm bir balıktı, sen balık ağı, Aylarca salladım, beyaz bayrağı, Sen kabul etmedin, geri çekildim. Mehmet Nacar
|
|
|
|
#100 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Bilemezsin
Kollarını açarak, bana doğru koşmanı, Ne kadar çok isterdim, ne kadar, bilemezsin. Işıldayan gözlerle gönlüme ulaşmanı, Ne kadar çok isterdim, ne kadar, bilemezsin. O sevimli başını göğsüme yaslayarak, Heyecanlı kalbimin atışını duyarak, Pembe dudakllarınla sevgileri sayarak... Ne kadar çok isterdim, ne kadar, bilemezsin. Gözlerini kırpmadan, bakışların süzmeli, Koşarken adımların, özlemleri ezmeli, Hüzünleri kovmalı, çağlayan sevgi seli... Ne kadar çok isterdim, ne kadar, bilemezsin. Kollarımın altından sarılmalı ellerin, Sevinçten hıçkırarak, ağlarken derin derin, Yüzümde dolaşmalı, ipeksi saç tellerin... Ne kadar çok isterdim, ne kadar, bilemezsin. Benim bahtım bağlanmış, sen bana gelemezsin. Mehmet Nacar
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|