www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 08-21-2007, 10:24 AM   #91
GooD aNd EvıL
Aşmış Üye

GooD aNd EvıL Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 98
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57917
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi : GooD aNd EvıL has a reputation beyond reputeGooD aNd EvıL has a reputation beyond reputeGooD aNd EvıL has a reputation beyond reputeGooD aNd EvıL has a reputation beyond reputeGooD aNd EvıL has a reputation beyond reputeGooD aNd EvıL has a reputation beyond reputeGooD aNd EvıL has a reputation beyond reputeGooD aNd EvıL has a reputation beyond reputeGooD aNd EvıL has a reputation beyond reputeGooD aNd EvıL has a reputation beyond reputeGooD aNd EvıL has a reputation beyond repute

Ögrendim ki..
Kimseyi sizi sevmeye zorlayamazsiniz. Kendinizi sevilecek insan yaparsiniz gerisini karsi tarafa birakirsiniz.

Ögrendim ki..
Güveni gelistirmek yillar aliyor, yikmak bir dakika.

Ögrendim ki..
Hayatta nelere sahip oldugun degil kiminle oldugun önemli.

Ögrendim ki..
Sevimlilik yaparak 15 dk kazanmak mümkün ama gerisi
için birseyler bilmek gerek.

Ögrendim ki..
Insanlarin basina ne geldigi degil O durumda ne yaptiklari önemli.

Ögrendim ki..
Ne kadar küçük dilimlersen dilimle her isin iki yüzü var.

Ögrendim ki..
Olmak istedigin insan olman için daha çok zaman var.

Ögrendim ki..
Karsilik vermek düsünmekten daha basit.

Ögrendim ki..
BÜTÜN SEVDIKLERINLE IYI AYRILMAN GEREK HANGISI SON
GÖRÜSME OLUCAK BILEMIYORSUN.

Ögrendim ki..
" BITTIM " DEDIGIN ANDAN ITIBAREN PILININ BITMESINE ÇOK VAR..

Ögrendim ki..
Sen tepkilerini kontrol edemezsen tepkilerin hayatini kontrol etmeye baslar.

Ögrendim ki..
Kahraman dedigimiz kisiler birsey yapilmasi gerektiginde yapilmasi gerekeni Sartlar ne olursa olsun yapanlar.

Ögrendim ki..
Affetmeyi ögrenmek deneyerek oluyor.

Ögrendim ki..
BAZI INSANLAR SIZI ÇOK SEVIYOR AMA BUNU NASIL GÖSTERECEGINI BILEMIYOR!!!

Ögrendim ki..
NE KADAR ILGI VE IHTIMAM GÖSTERIRSEN GÖSTER BAZILARI HIÇ KARSILIK VERMIYOR...

Ögrendim ki..
Para ucuz bir basari.

Ögrendim ki..
EN IYI ARKADASLA SIKICI AN OLMAZ!

Ögrendim ki..
Düstügün anda seni tekmeleyecek sandiklarin seni kaldirmak için elini uzatir.

Ögrendim ki.
iki insan ayni seye bakip farkli seyler görebilir.

Ögrendim ki..
ASIK OLMANIN VE ASKI YASAMANIN ÇOK ÇESITI VAR...

Ögrendim ki..
Her kosulda kendisiyle dürüst kalanlar daha uzun yol yürüyor...

Ögrendim ki..
HAYATTA HEP SIZIN IÇIN ÖZEL KALAN VE UNUTULMAYAN
BIRILERI VAR...
Old 08-21-2007, 10:24 AM   #92
GooD aNd EvıL
Aşmış Üye

Rep Derecesi : GooD aNd EvıL has a reputation beyond reputeGooD aNd EvıL has a reputation beyond reputeGooD aNd EvıL has a reputation beyond reputeGooD aNd EvıL has a reputation beyond reputeGooD aNd EvıL has a reputation beyond reputeGooD aNd EvıL has a reputation beyond reputeGooD aNd EvıL has a reputation beyond reputeGooD aNd EvıL has a reputation beyond reputeGooD aNd EvıL has a reputation beyond reputeGooD aNd EvıL has a reputation beyond reputeGooD aNd EvıL has a reputation beyond repute

KAHVEHANEDE DERBİ İZLEYEN TARAFTAR TİPLEMELERİ:

Heyecanlılar:Günler öncesinden yavaş yavaş heyecanları yükselir.Maç saatinde ibre tavana vurur.Tespit edilmeleri gayet basittir.Maçtan önce oturdukları yerde oturamaz,etraflarındaki her türlü gazete,telefon,dergi vs.gibi şeylere acımasızca saldırırlar.Her gollük pozisyonunda yanlarında oturanların üzerlerine çullanma ihtimalleri vardır.Kavga çıkarmak,küfürlü laf atmak,golden sonra karşı takımdakş arkadaşlarına şakayla el hareketi yapmak gibi alışkanlıkları vardır.Erman Toroğlu ekolüne bağlı olurlar.Uzak durulasıdırlar.

Alakasızlar:Maç saatinde tesadüfen kahvede bulundukları izlenimini verirler.Pek heyecan belirtisi göstermezler.Maçtan önce yüzeysel ama sarsıcı futbol muhabbetleri yaparlar.Derbiyi izlemek için bir kaç milyon bayıldıktan sonra etrafındakilere futbolun ne kadar gereksiz ve boş olduğunu ispatlamaya çalışırlar.Sözlerine muhalefet eden birisi olmadığı zaman iyiden iyiye çoşarlar.Başka bir takımın taraftarı yada kahvecinin yakını olabilirler.Çıkabilecek bir kavgada kim vurduya gitme ihtimalleri vardır.Ali Sami alkış ekolüne bağlı olurlar.Kafa atılasidırlar...

Barışçılar:Çoğunlukla 50 yaş üzeri olurlar.Kahvehaneyi birleşmiş milletler tarafından gönderilmiş Barış Gücü gibidirler.Fanatik taraftar değildirler.Gerginliği yatıştırmayı görev bilirler.Saygı gören tiplerdir.Futbol muhabbetlerine saygılı ve akılcı olmaya çalışırlar.Maça bir kaç dakika kalmış olmasına rağmen siyaset hakkında konuşmayı,futbol hakkında konuşmayı yeğlerler.

Battı Balıkçılar:Maçtan önce farkedilmezler.Maçın sonlarına doğru yenilen takımın taraftarları arasından yavaş yavaş ortaya çıkmaya başlarlar.Yenildikleri için kahrolmalarına rağmen,bunu ertafa belli etmemeye çalışırlar.İşi şakaya döker maçı çok da önemsemiyormuş gibi yaparlar.Hıncal Uluç ekolüyle benzerlik gösterirler.Üstüne gidilmesidirler.

Ağır Ağabeyler:Laubali olmayan sakin tipli karakterlerdir.Fanatiklik seviyesinde olmalarına rağmen taşkınlık yapmazlar.Rakip takımın gollerini tüm öfkelerine rağmen sessizlik içnde karşılarlar.Kendi takımları bile gol attığında fazla hoplayıp zıplayıp bağırmazlar.Şansal Büyüka ile Turgay Şeren arası bir tarzları vardır.
Old 08-21-2007, 10:24 AM   #93
GooD aNd EvıL
Aşmış Üye

Chicken translation: Pilic cevirme

Leave the door december: Kapiyi aralik birak

Where is this waiter who I put?: Nerede bu kodumun garsonu?

Clean family girl: Temiz aile kizi.

Your hand is on the job your eye is on playing:
Elin iste gozun oynasta

Sensitive meat ball: icli kofte.

Urinate quickly, satan mixes: Acele ise seytan karisir

There is no saturation to her observations:
Onun gozlemelerine doyum olmaz

Man doesn't become from you: Senden adam olmaz

Enter the desk: Siraya gir

Look my ram, I'm an Anatolian child, if I put, you sit.:
Bak kocum ben Anadolu cocuguyum bir koyarsam oturursun

Aeroplane out of the fart, say hi to that sweetheart:
Osuruktan teyyare, selam söyle o yare

Master !! do something burning-turning in the middle:
Usta !! Ortaya yanardoner bisi yapsana

Exploded egypt has escaped to my bosphorus:
Bogazima patlamis mısır kacti

In every job there is a no: Her iste bir hayir vardir

She is such a mother's eye girl: Cok anasinin gozu bir kiz

Don't die my donkey, don't die: Olme esegim olme

Don't make me number: Bana numara yapma

I will sew fig tree to your January! : Ocagina incir agaci dikecegim.
Old 08-21-2007, 10:24 AM   #94
GooD aNd EvıL
Aşmış Üye

Bunlar, cesitli urunlerin uzerindeki kullanma talimatlarindan alinmis cumleler ve espri olsun diye degil, ciddi ciddi yazilmis.
Saç kurutma makinesinin uzerindeki talimat: "Uyurken kullanmayin"..
Kizarmis patates torbasinin üzerinde: "Kazanan siz olabilirsiniz.. Üstelik, satin almaniz da sart degil..
Ayrintili bilgi torbanin içinde".. Dial sabunlarinin kutusunda:
"Kullanim sekli: Normal sabun gibi"..
DonmuŞ yemek kutusunda:
"Öneri: Buzunu çözün"..
Otellerde verilen dus basliginin kutusunda "Icine bir tek baş sığar."
Marks/ Spencer'e ait bir puding kutusunda:
"Atesin üzerine koyarsaniz isinir."
Bir uyku ilacinin uzerinde..
"Uyuklamaya sebep olabilir."
Roventa ütü kutusunda:
"Giysilerinizi uzerinizde utulemeyin"..
Ingiltere'nin unlu eczane zinciri Boots'un cocuklar icin hazirladigi oksuruk surubu kutusunda:
"Icince Araba kullanmayin"..
Çin mali Noel agaci ışıklı süslemelerinde:
"Sadece iceride ve disarida kullanilabilir"..
Japon mali mutfak robotunun uzerinde:
"Baska amacla kullanilmaz."
Findik paketinin uzerinde:
"Dikkat: Icinde findik var."
American Airlines Sirketi'ne ait fistik paketinin uzerinde:
"Talimat: Paketi acin, fistiklari yiyin.."
Bir elektrikli testerenin üzerinde:
"Çalışırken elinizle durdurmaya tesebbüs etmeyin
Old 08-21-2007, 10:25 AM   #95
GooD aNd EvıL
Aşmış Üye

Aşağıdaki yazılar Ahmet Gülüm öğretmenin "Dikkat Yazılı Var" ve "Yine mi yazılı var" adlı kitaplarından. Hepsi gerçek sınavlardan veya cevaplardan alınmış.

Bu sayfa tabii ki kitabın kendi havasını veremiyor ve kitaptaki herşey yok. Özellikle ikincisinden sadece tadımlık yazılar var. Eğer beğenirseniz bu kitapları satın alın. Hem böylece bir üçüncüsünün çıkma ihtimalini de arttırmış olursunuz..

(İmla ve gramer hatalarına dokunulmamıştır.)

-Kazasker nedir?

Yolunmuş kaza kazasker denir
Cemal/Orta-2

-Olcek cesitleri nelerdir?

-Boy olceyi,kilo olceyi ve kesir olceyi
Ayse/Ortaokul-2

-Dunyamiz nasil olusmustur?

-Dunyamizi insanlar kurmustur. Dunyamiz temiz sular,temiz hava ve temiz yollari yani temiz yollarla dunyamiz guzel bir sekilde olusur.
Seda/Ortaokul-2

-Turkiye'nin ozel konumunu aciklayiniz.

-Turkiye cok ozel bir konuma sahiptir. Ozel bir konuma sahiptirden dolayi ozel konum baska kimseyi ilgilendirmez. Ama etrafimizdaki devletler ozel konumumuza karisip dururlar. Halbuki hic karismamalilar.
Selim/Ortaokul-2

-Boylam nedir?

-Mesela kapinin oraya gittiyimizde boyunuzu olcebilirsiniz,buna boylam denir.
Yavuz/Ortaokul-2

-Bir seklin duz bir sekilde destek olmadan durmasidir.
Serdar/Ortaokul-2

-Karadeniz bolgesinin gecim kaynaklari nelerdir?

-Balikcilik hamsi yani accik tarim, natasa en cok gecim kaynagi olanlaridir.
Halil/Ortaokul-2

-Karadeniz bolgesindeki tarimi anlatiniz.

-Karadeniz bolgesinde toprak cok verimlidir. Burada en cok hamsi yetistirilir. Hamsi once ovalarda sonra yamaclarda en sonunda daglarda yetistirilmistir. Bu bolgemizde kislar cok yagisli oldugundan hamsiler serada yetistirilir.
Hatice/Lise-2

-Dis ticaret acigi nedir?

-En dis ve en yabanci, cok uzak aciklara yapilan ticarete dis ticaret acigi diyoruz.
Bilal/Ortaokul-2

-Disari ihrac ettigimiz mallar yolda hasara ugrarsa veya yerine ulasamazsa buna dis ticaret acigi denir.
Mahmut/Ortaokul-2

-Fotosentez nedir?

-Ayin dunyaya yaklasip uzaklasmasina fotosentez denir.
Davut/Lise-1

-Fotograflayip sentezlemek olayina fotosentez denir.
Orcun/Lise-1

-Bitkilerin derin nefes alip vermesine fotosentez denir.

-Terliksi hayvan ne demektir?

-Terlik giymeden dolasip duran deyisik turdeki hayvanlara Terliksi hayvan denir.
Sevda/Lise-1

-Tanim ne demektir?

-Tanim,bir varliga bir seye ozgu nitelikleri belirtilmesi niteligi bicim seklindeki kelimeyi belirten anlam tarif...
Meryem/Lise-2

-Ovalar kaca ayrilir?

-Dorde ayrilir: Yesil ova,kurak ova,agaclik ova ve gulluk gulustanlik ova.
Esma/Ortaokul-2

-Ovalar dorde ayrilir. Dogu,bati,kuzey,guney.
Ali/Ortaokul-2

-Cukur ova,duzluk ova ve yamuklu ova diye uce ayrilir.
Ufuk/Ortaokul-2

-Hangi durumlarda ara secime gidilir?

-Meclis baskanlarinin iflasi durumunda ara secime gidilir.
Ayse/Ortaokul-3

-Meclisin gorev ve yetkileri nelerdir?

-Mahkemelerce olmesi kesinlesenlerin olmesine izin vermek.
Orhan/Ortaokul-3

-Enlem nedir?

-Bir canlinin boyunu posunu olcmeye yarayan sey.
Ali/Ortaokul-2

-Olcek cesitleri nelerdir?

1. Terazi tarti olcek
2. Fakir olcek
3. Zengin olcek
Melek/Orta-1

-Olcek nedir?

-Bir ilmi birim birimidir, ve olcegin tanimini yapmak icin olcek gerekir.
Arif/Ortaokul-1

-Dogu Anadolu'da sanayi neden gelismemistir?

-Dogu Anadolu cok daglik maglik bir yerdir. Oralar daglik maglik oldugu icin ulasim oraya gidemiyor. Ulasim gitmeyince fabrika kurulamiyor. Fabrika dagin tepesinde olmaz. Dagi yok etmek gerekir. Bu da para ister. Ulkemiz fukara karsilayamaz. Zaten dagi yok etmek icin dinamit konulsa teroristler onlari calip cirpip goturur. Bu yuzden oraya endustri gitmemis.
Mustafa/Ortaokul-1

-Istanbul'un onemi nedir?

-Istanbul onemli bir sehirdir. Topragi altindandir. Koyden goc edenler Istanbula is,as bulmak icin giderler. Ve zengin olup koylerine geri donerler. Bagzilari ev parasi icin bagzilari ise baslik parasi icin...Ama bunlar hepsi eskidendi. Simdi bir tek ev parasi ve cocuklarin okuma parasi icin geliyorlar. Simdiki zamanda baslik parasi yoktur,kacan kacana,seven sevene. Koyden Istanbula gelen hemseriler coktur. Ayricana Istanbulda cok cok urun yetisir. Bunlarin bazilari domates,salatalik,lahmacun, ve kivircik maruldur. Istanbul ayrica Asya ile Avrupa arasinda bir yol gecen hani koprusu gibidir. Her bir kimse bu kopruden gecer. Istanbul onemli olmasaydi nufusu onbes milyon olur muydu hic?
Derya/Ortaokul-2

-Ermeni(Dogu) sorununu aciklayiniz.

-Osmanli Devleti altinda yasayip ekmek yiyen Ermeniler kendi kendilerini kiskirtmalari sonucu dogu anadoluda hosnutsuzluklara basladilar. Mustafa Ataturk pasa dusmanla basedebilmek icin Kamil Karabekiri Ermeni uzerine dogrulttu. Ermeni yenilip baris istedi. Boylelikle en iyi sonuc osmaninin oldu
Pinar/Ortaokul-3

- Erzincan'daki depremzedeler icin neler yapmaliyiz?

- Oraya gidip,depremzedelere yardim etmeliyiz,hal hatirlarini sormaliyiz. Depremzedelerin sobalarini yakmaliyiz,yorganlarini ustlerine ortmeliyiz. Acikanlara corba filan icirmeliyiz.
Melek/Ilkokul-5

-Cevre kirliligi canlilari nasil etkiler?

-Cevre kirliliginden,dunyadaki insanlarin 100/90'ni sakat 100/10'u olmus. Cevre kirliligi insanlara sakincalidir.
Melek/Ortaokul-1

GUNES BALCIKLA SIVANMAZ

Gunes isinlari degdigi yeri kurutur ve col haline getirir. Gunesi cahmurla sivarsak bu delilik olur. Gunes balcikla sivanmaz diyorum. Gunes bunca uzaktan dunyamizi etkiliyorsa dunyadan cahmur alip sivamaya gittigimizde gunese yetismeden cahmur kuruyp toprak olur. ve bizde oluruz. Eger gunes cahmurla sivansaydi cahmur kurur eski halini alirdi,yani kururdu diyorum.
Sinan/Lise-1

SAKLA SAMANI GELIR ZAMANI

Bir Arkadasimiz bir sey isterse vermeyiz, ama bir kalem veya silgi isteriz. O da bize vermez. Komsunun oglu veya kizini okula savacak kitabi yoksa komsununda varsa vermeli, zamani gelince o da ona verir. Turkiye Irak'a odunc silah vermezse Turkiye'de bir savasa girdiginde Irak'in aklina sipadanak gelir ve Turkiyeye yardim eder. Ornegin Spor kulupleri Trabzonspor Fenerden odunc para vermesi lazim,vermese bile Fenerin Trabzonspora isi duser. Zamani geldiginde Trabzonda Fenere vermez. Buyuk Turk gencleri birbirine bir ev kiralar,zamani gelince o evi veren buyuk Turk gencinin alin terini,emegini eline koymalidir. Bir ailenin inegi hastalanmis veteniren aramaya koyulur. Diger komsunun evinde telefon vardir. Telefonu acmaya izin vermez inek orada olur. Aradan yillar gecer o telefonu acmaya izin vermeyen komsununun oglu hastalanir. Aha iste simdi zamani geldi. Onun evindeki telefonu bozuldu. Onun evinde telefon var ve telefon acmaya gidemez. Ya iste saklasaydin samani gelirdi simdi zamani
Koyde samani dograyip samanliga koyarlar. Sonra bir iki yil sonra o samani agirbasli hayvanlarimiza yediririz ve onlarda bize gereken urunleri verirler. Sakladigimiz samani hirsizlar yahut teroristler calip cirpip goturmezse en sonunda bir vakit zamani gelir.
Ilyas/Ortaokul-1

OZGURLUK

Ademinoglu insaninin ozgurlugu vardir. Bir yeni dogmus bebegin bile kendine has ozgurlukleri vardir. Aglamasi, acikmasi konusmadan yapabilme istek ve ozgurlugu ve bicim bicim haklari vardir. Bunlar basit konulardaki ozgurluklerdir. Bence insan baska hic bir canliya benzemez. Insan bir ineje,bir kediye benzemez. Insan konusabilir, inekse moler. Insan dort ayak ustunde yuruyemez. Fakat kediler yurur. Demekki insan dunyanin en onemli elemanidir. Zaten ozgurluk olmazsa, haklar olmazsa Istanbul Sudi Arabistandan farksiz olur. Mesela Sudi Arabistanda yerden jeton aldin suc, hop kellen gitti.
Yildiz/Ortaokul-2

AYAGINI YORGANINA GORE UZAT

Ayagini yorganina gore uzatirmisin. Ayagini cekyata gore uzat. Yani ayagini belirli bir yere kadar uzat. Ayagini yorgana gore uzatmazsan ayagin acikta kalir ve olursun Kendine dikkat ol.Biz kendimize dikkat olmazsak oluruz, usutup gume gideriz. Nineler kendilerine dikat etmezseler olurler. Dedelerde bakimsizliktan olurler veya acsizliktan da olurler. Babaannelerde yasliliklarindan olurler.Veya kalpten de gider hic haberleri olmaz.yasli babalar kalpten bakimsizliktan,kansizliktan olebilirler. Yeni dogmus bebeklerde mamasizliktan oluyorlar. Bir gelin yeni evlenmis gelin eve gelmis. Ana ve baba sevincinden olmus. Simdi oniki,onuc,ondort yaslarinda kalpten gidenler oluyor.
Melek/Ortaokul-1

SAKLA SAMANI GELIR ZAMANI

Yani bir seyi saklayinca zamani eninde sonunda gelecektir. Saman hayvanlarin yemeyidir. Cimenlerin kurumasiyla cimenler sararir,saman olusur. Samanlar da bazi yerlere satilmaya gider ve ordan hayvanlarini alan insanlar samanlarini kiloyla alirlar ve bitince yine alirlar. Koylerde cok cimenler vardir. Onlarin kurumasiyla saman olusur ve oradan imalat yerlerine gider. Gun gectikce onlar satilir. Kurban bayrami gelince hayvanlar kesilir ve etleri afiyetle yenir. Bazi hayvanlar disi ise onlarin yavrulari olur. Disi hayvanlar yavrularini emzirirler ve disi hayvanlar ac kaldiysa ona saman verirler. Hayvani varsa onu tarlaya getirir,onu gezdirir,tozdurur. Ot yedirirler ve aksam olunca onlari yerine getirirler. Onlari misilca uyuturlar. Ornek 1: Bir gun kadinin kocasi kaza yapmis ve onunda bir ayani kesmisler ve ona cok para lazimmis ve kocasina takma ayak takdircaklarmis hic bir doktor yapamazmis ve yabanci ulkeden doktor getirmisler ve kadinin kocasinin ayagina takma ayak taktirmislar ve para kadina cok lazim olmus Atalarimiz demiski sakla samani gelir zamani
Selda / Ortaokul-2

SAVAS VE BARIS

Baris iyi savas ise cirkeftir. Savasin aile icinde,aileler arasinda, insanlar arasinda ve hayvanlar arasinda oluyor. Ama savas insanlardan kaynaklaniyor. Bosnada her gun insanlar hep bombalaniyordu. Her yer karman corman oluyordu. Kadınlara haciz yapiliyordu. Bebeler ac kaliyordu,maf oluyordu. Onun icin hep tanklarlan UN getirilyordu. Hep bu savas yuzunden. Halbuse savas pekhala cirkeftir. Dunyada zaten her bir pislik insanlardan cikiyor. Hayvanlara pislik diyorlar. Bana gore dunyada en buyuk pisliklerdir.insanlar. Bir Bas Bakanin parmagi kesilip kaniyor olay oluyorda, bir normal memur kendini caminin minaresinden atiyor olay olmuyor. Bunlar bastan asagi hepsi yagnis ve cirkeftir.
Ercan/Ortaokul-2

Her zaman her yerde dikkatli olmaliyiz. Mesela bir yere alisverise gittik Neler alacaksak ona gore yanimiza paramizi almaliyiz. Bir yere gittik ve gittiyimiz yerde yorulduk. diyelim ve bir taksiye bindik, gidecegimiz yere geldik ve bir baktikki para cantasinda onbin bile yok. Aha simdi aba altinda sopa yedin kafasiz. Taksiciye yalvar yakar, aldirmadi,surdu gitti. Ta ormanlik yere koydu Etrafta in cin top oynuyor. Baska hic kimse yok, care de yok. madem onbin bile yok niye taksiye bindin kafasiz. Yorganina gore uzatsana. Basimizi agaclara vururuz. Ayagimizi yorganimiza gore uzatirsak basimiza bir sey gelmez.
Humeyra/Ortaokul-1

SAVAS VE BARIS

insanlar en ufak bir yer icin savas eder ve bir suru kanlar akar kanlar ziyan olup gider sonra barislar olur,vergiler odenir,baris anlasmasina uymayanlar gene savaslar yaparlar. Ve bunlarin sonunda binlerce sehit asker ölür ve sehit mertebesine ulasirlar. Sehit mertebesi yetmez yine yeni mertebeler icin savasirlar. Bazi koylulerse bir tarlanin en ufak yeri icin yahut bir keci parcasi icin kavga edip solugu mahkemede alirlar. Mahkemede iki koylunun arasi bulunur ve baris saglanir.
Adem /Ortaokul-1

Bir insan ayagi usumesin yahut karincalanmasin diye uzatir. Bize soracak olursaniz bir adam gece yatinca karli hava insanin ayagini dondurtur.
Giris: Adamin kendisine ayagini yorganina gore uzat denen girislemeye adamin uzatmasidir. Gelisme: Adamin ayagini yorganina gorere uzatmasinda adam kendi isteyiyle bir nedene varmasi; adamin kendi nedenini soylemesi belki bu olay adami uzmustur.
Sonuc: Adamin kendine verilen bir nedeni bulmak icin adama verilen bir ders verilmesi gereklidir. Cunku ayagini yorganina gore uzatmalidir.
Serap/Ortaokul-1

Kucukken yorganimiz kucuk olur. Bu nedenle ayagimizi toplayip toplayip yatmaliyiz. Ayagimiz yorgandan tasarsa usutup yataklara duseriz. Ayaklarimizi toplayip toplayip yatarsak hic bir sey olmaz. Bu atasozu baska anlamalarda da olabilir. mesela ayagini yorganina gore deyil de defterini yazabildigin kadar ac gibidir. Ayagini yorganina gore uzatmazsan kotu ve acil durumlara dusebiliriz. Ayagin yorgandan disari kalirsa usuyebilir veya sivrisinek isirir.
Erdinc/Ortaokul-1

Anketlere verilen bazi cevaplar :

Ben... kucukken cok yaramaz ve capkinmisim.
Ben... kucukken cok kucuktum.
Ben... bilemiyecem.
Ben... cirkin ve h.. gozlu bir insanim.
Ben... her zaman, ama her zaman erkeyim.
Ben... buyuyunce ADAM olacagim. -bir kiz-
Ben... cok yakisikli ve seksi biriyim. Ama kimse beni takmiyor.
Ben... HAYVANLARI COK SEVIYORUM. OZELELLIKLE TAVUK KIZARTMASINA BAYILIRIM.
Ben... Allahlik bir yaramaz parcasiyim.
Benim en iyi... HEPSI OGRETMENIM.
Bana gore okul... un duzeni bozuk.
Bana gore okul... cok yararli ve faydali bir yerdir. Ayrica kiz bakimindan da faydali bir sey.
Arkadaslar... kavga etmeyin!
Arkadaslar... her zaman kotu arkadaslardan iyidir.
Eskiden... Insanlar cahil ve posakliydi.
Elimden gelseydi... Bir ogretmen do... ama olmazki.
Elimden gelseydi... herkese yardim eder, ardima koymazdim.
Elimden gelseydi... Milli Egitim bakanini deyistirirdim ve onu kuytu bir koseye oturturdum.
Elimden gelseydi... Fen ogretmenini okuldan kovardim. Sonra okul mudurunu de okul disi ederdim. Boylece okulumuzu mis gibi yapardim.
Baskalarina gore ben... möyüm.!...
Tahsilimi bitirirsem... Nerde?..
Tahsilimi bitirirsem... bol bol ense yapacam.
En korktugum sey... bazi hayvanlar...ornegin NIHAT, YAVUZ gibiler.
Vucudum... 90-60-90 AMA KILLI.
Vucudum... Cok sihhatli ve afiyeti uzerindedir.
Vucudum... == ?
Yalniz kalinca... VALLAHI HOCAM NAPTIGIMI SOYLEMEM.
Bazen babam... BANA KIZAR, AMA BEN ONA HIC KIZMAM. KIZARSAM DOVEBILIR. BELLI OLMAZ.
Bazen babam... beni oksar, yani dover.
Bazen babam... Iyi, bazan da kotu olabilir. Ama yinede o benim babam yine de napabilirim ki?
Bazen babam... kovalar, yakalarsa hirpalar.
Bazen babam... beni cok over, bazanda kovalayip bir miktar dover. Ama olsun yinede babam babamdir.
En buyuk sevincim... arkadaslarimin bana baba demesi, en buyuk uzuntum, bazi arkadaslarimin bana iskele babasi demesi.
Canim sıkılınca... Huysuzluk yaparim, artistlik yaparim.
Okulda... yaramazlik yaparim ve capkinlik tabiki.
Cezalar ve yasalar... in Allah cezasini versin.
Okuldaki noksanliklar... Okulun hepsi noksan, ogrenci ve ogretmenlerimizde noksan. Okulun hepsi Allaha emanet.
Okuldaki noksanliklar... Sinif duvarlarinin catlaklari, malzemeden calmislar. Tuvaletlerin hali, ayrica okul memlekete cevap vermiyor. Dahada varda bosver.
Elimden gelse... okul mudurunu... yok ben bir sey yapamamki maalesef.
Buyukler... Bir fener gibidirler, hep bize yol gosterirler, isik tutarlar, sicaklik verirler, harclik verirler.
Buyukler... kucukleri kucuk sanip kucumsuyor, oysa oylemi?..
Annemi severim ama... yine de severim.
Annemi severim ama... hayir hic bile.
Beceremedigim sey... hepsini beceriyorum.
Ogretmenler... El feneri gibi etrafi aydinlatiyor. Pili bitince sip diye soner.
Ogretmenler... cok iyidir, ama dovmeseler.
Yaramazlik yaptigim zaman... Acayip dayak yiyorum, her tarafim baska baska morariyor.
Yaramazlik yaptigim zaman... keyfime diyecek yok sonu dayak olmasa.
Bir turlu unutamadigim... uc yasinda balkondan dususumdur.
Cevreyle iliskilerin... Fazla iyi deyil, bazan apartmani ben supuruyorum.
Cevreyle iliskilerin... Cok iyidir. Cevremiz temiz ve saglikli olursa bizde daha mutlu oluruz. Onun icin cevremizle icli disli olmaliyiz. Sahsen ben boyleyim.
Kendini ozgur hissediyor musun? yeteri kadar degilse bile yinede evet belki olabilir, galiba ozgurum, sinirsizca olmasa da yani...

KASABAYI KIM YONETIR?

- serif ve adamlari (Kamil - Ilkokul 5)
- Kasabayi ihtiyarlar heyeti ve koy bekcisi yonetir. (Yavuz - Ortaokul 2)

DESTAN NEDIR?

- Destan uluslarin kahramanlik, cinsel ve biraz da ahlaksal seruvenleridir.
(Bora - Lise 1)

DORT HALIFE DEVRINDE "HAKEM OLAYINI" ACIKLAYINIZ.

- Hazreti peygember efendimiz zamaninda yapilan macta kavga cikmis. Musrikler muslumanlara saldirmis, bu olaya hakkemde karismis. En son karari da hakkem vermis. Onun icin bu olaya hakkem olayi denilmistir. Maclarda 3 hakkem vardir. Maci kontrol eden hakkem, orta hakkem, yan hakkem.
(Cemal- Ortaokul 2)

MADENLERLE ILGILI KURULUSLARIMIZ NELERDIR?

- Iki tanedir. Maden Delik Arama Enstitusu ve Parekende Anonim Ortakligi (PAK).
(Arzu - Ortaokul 2)

BOGAZLARIMIZIN DERINLIGI NE KADARDIR?

- Istanbul Bogazi az biraz derindir, Canakkale Bogazi ise cok cok az biraz derindir ve aralarinda dünya kadar fark olmasidir.
(Seyit - Lise 2)

OVA NEDIR?

- Dumduz ve ucsuz bucaksiz sahane yerlere ova denir. (Hakan - Ortaokul 2)
- Cukur mukur gibi yamukluklara ova denir. (Ali - Ortaokul 2)
- Bos ve yamuk araziye denir. (Fatma - Ortaokul 2)
- Yaylaya benzeyen, sehirden uzak kimsenin gitmedigi, yazin ter atmak icin yerler ovadir.
(Mahmut - Ortaokul 2)

HIZLI NUFUS ARTISININ ZARARLARI NELERDIR?

- Bence hizli nufuz artisi cok kotu birsey cunku hep carpik kentlesme, gece kondu, ekonomik sorunlar. Eger biz 10 kardes olsaydik kotu olurdu. Zaten babamin isi kotu gidiyor yakinda 4 kardes olucaz uc iken. Ya ne buluyorlar cocukta, ha yapmissin ha yapmamissin. Daha cok var ama zaman yetmiyor.
(Sevda - Ortaokul 1)
- Cevre kirliligi, gurultu, insanlarin kufurleri, cahillik, issizlik, kotumserlik, cok cocuk, ekonomik durum, hilekarlik, hak yemek, emek yemek. Yok birsey yok. Bu ulke duzelmez.
(Murat- Ortaokul 1)

KIYAMET GUNU NE DEMEKTIR?

- Kiyamet gunu yani gerdek gecesidir. O gun hersey Cok kotu olur. Butun gece kiyamet kopuverir.
(Serpil - ilkokul 5)
- Kiyamet gunu herseyin kiymetli oldugu bir gundur.
(Kemal - Ilkokul 5)

MUBAREK ******* HANGILERIDIR, YAZINIZ?

- Kina gecesi
- Gerdek gecesi
- Dolunay gecesi. (Hatice - ilkokul 5)

ALUVYON NEDiR?

- Topraklar dere kenarinda toplanip toplanip giderler. En sonunda topraklar
toplanip toplanip gitmezler. Gitmezlerse alevinyon denir. (Ali - Lise 2)

ZiGOT NEDiR?

- Cok ayipci birseye denir. (Esma- Lise 1)

ERZINCAN'DAKi DEPREMZEDELER ICIN NELER YAPMALIYIZ?

- Oraya gidip depremzedelere yardim etmeliyiz. Depremzedelerein sobalarini yakmaliyiz, yorganlarini ustlerine ortmeliyiz. Acikanlara corba filan icirmeliyiz.
(Melek - ilkokul 5)

MARMARA BOLGESININ IKLIMI NASILDIR?

- Marmara bolgesinde miki iklim tipi gorulur. Yumusakimsi bir iklim oldugundan tabiata dayanir.
(Ferda - Lise 2)

YONUMUZU NASIL BULURUZ?

- Yolda gidiyorum bir adama rastladim aha bu yoldan gideceksin dedi giderim. Sora sora Bagdat'i bile buluruz ki.
(Recep - Ortaokul 2)

- Yonumuzu kuyruklu yildizla, mezar kapisiyla, duvar saatiyle, deniz kabuguyla ve karinca kararinca yontemiyle buluruz.
(Cemal - Ortaokul 2)

PLATO NEDIR?

- Akarsularin oyduklari ve insanlara gore yuksekte kalan cukur tepecik.
(ilyas - Ortaokul 2)

TANIM NE DEMEKTIR?

- Tanim, bir varliga bir seye ozgu nitelikleri belirtilmesi niteligi bicim seklindeki kelimeyi belirten anlam tarif.
(Meryem - Lise 2)

BULGARLARA KARSI KIM SAVASTI?

- Bulgarlara karsi CanakCOmlek Ali Pasa savasti.
(Ortaokul 2)
- Cetinceviz Ali Pasa savasti.
(Suat - Ortaokul 2)
- Cakirkeyif Ali Pasa savasti.
(Ortaokul 2)
Old 08-21-2007, 10:25 AM   #96
GooD aNd EvıL
Aşmış Üye

Delikanlının El Kitabı

1. Delikanlı adam Scooter tipi motorlara binmez.
2. Delikanlı adam sözünden dönmez. Özü sözü birdir.
3. Delikanlı adam Light Cola içmez.
4. Delikanlı adam More ve benzeri sigaralaıi içmez. En delikanlı olanı Camel içer.
5. Delikanlı adam sahte isimle veya isimsiz yapmaz.
6. Delikanlı adam laga-luga yapmaz.
7. Delikanlı adam kaypaklık yapmaz.
8. Delikanlı adam dedikodu yapmaz.
9. Delikanlı adam ayagini yorganına göre uzatmaz. Uygun yorganı yoksa yorgansız yatar.
10. Delikanlı adam görevden kaçmaz.
11. Delikanlı adam rejim yapmaz. Yapana da iyi gözle bakmaz. Diyet yogurt, peynir vs yemez.
12. Delikanlı adam büyüklerine hürmet eder,küçüklerini korur.
13. Delikanlı adam ana babasına extradan hürmet eder.
14. Delikanlı adam hayvanlara iyi davranır.
15. Delikanlı adam fino vb köpekleri gezdirmez.
16. Delikanlı adam köpekten korkmaz.
17. Delikanlı adam kısa pantolon giymez. Zorunlu hallerde şort giyer.
18. Delikanlı adam saçını boyatmaz, saç ektirmez.
19. Delikanlı adam az konusur öz konuşur.
20. Delikanlı adam kodu mu oturtur.
21. Delikanlı adam fanatik olmaz.
22. Delikanlı adam Televole ve benzeri programları seyretmez.
23. Delikanlı adam Labunyalardan haz etmez.
24. Delikanlı adam bira içmek isterse soğuk Efes içer. Labunya birası içmez.
25. Delikanlı adam silahını sadece temizlik için kullanır, süs için taşımaz, kullanmayacaksa çıkarmaz ve göstermez. 26. Delikanlı adam gaza gelmez. Gerektiğinde 20. maddeyi uygular.
27. Delikanlı adam tavuk gibi erkenden yatmaz. Gerektiginde hemen uyanır.
28. Delikanlı adam Labunya gibi sakal bırakmaz. Örnek: Mirkelam, bir ara Hakan Şükür, veya top sakal.
29. Delikanlı adam borcunu öder. Sadece diğer Delikanlılardan borç alabilir. Labunyalardan borç alamaz.
30. Delikanlı adam mezesiz de içer. Yumruk mezesi her halikarda serbesttir.
31. Delikanlı adam avucunu yalamaz.
32. Delikanlı adam rüşvet verir ama alandan nefret eder. Rüşvetle is yapmaz.
33. Delikanlı adam açgözlülük yapmaz.
34. Delikanlı adam haraç vermez.
35. Delikanlı adam sallama çay içmez.
36. Delikanlı adam sadece Delikanlılarin müziğini dinler, Labunya müziği dinlemez (Tekno, Acid vb).
37. Delikanlı adam eroin ve kokain kullanmaz,satmaz satanlardan nefret eder.
38. Delikanlı adam Delikanlı gibi giyinir.
39. Delikanlı adam ırk, dil, din ayrımı yapmaz.
40. Delikanlı adam diğer insanları sömürmez, Labunyaları bile. Sömürenden nefret eder.
41. Delikanlı adam cömerttir, yardımseverdir, şefkatlidir.
42. Delikanlı adam modayı takip etmez.
43. Erkek Delikanlı adam küpe takmaz, labunya gibi saç uzatmaz.
44. Delikanlı adam kamyoncu kültürüne saygı gösterir.
45. Delikanlı adam taksici ve minibüscü kültürünü sevmez.
46. Delikanlı adam korkabilir ama korktugunu belli etmez.
47. Delikanlı adam Labunyalar gibi kasıntılık ve kibirlilik yapmaz.
48. Delikanlı adam Delikanlı adamı kollar.
49. Delikanlı adam Delikanlı gibi dans eder, Labunya gibi dans etmez.
50. Delikanlı adam Haydar Dümen ve Güzin Abla gibi şahsiyetlerle muhatap olmaz.
51. Delikanlı adam kağıt helva, elma şekeri ve pamuk helva yemez.
52. Delikanlı adam ağzı açık cak-cuk sakız çiğnemez.
53. Delikanlı adam röntgencilik ve teşhircilik yapmaz.
54. Delikanlı adam Delikanlı arkadaşlarına servis yapabilir. Labunyalara kesinlikle servis yapmaz.
55. Delikanlı adam yağcılık ve yalakalık yapmaz.
56. Delikanlı adam Labunya takısı takmaz.
57. Delikanlı adam papyon takmaz, zorunlu hallerde kravat takabilir.
58. Delikanlı adam bilerek hata yapmaz, yaptığı hataları kabul eder ve düzeltir.
59. Delikanlı adam astroloji, yoga, fal, aerobik, fitness, step gibi Labunya işleri ile uğrasmaz.
60. Delikanlı adam içki içip sarhoş olmaz.
61. Delikanlı adam sarhoş olsa da olduğunu belli etmez.
62. Delikanlı adam ser verir sır vermez.
63. Delikanlı adam pantolon askısı takmaz.
64. Delikanlı adam parlak renkli elbise giymez.
65. Delikanlı adam altın diş takmaz.
66. Delikanlı adam kimseyi ispiyon etmez, Labunyaları bile.
67. Delikanlı adam ispiyoncuları sevmez.
68. Delikanlı adam başkasının işine burnunu sokmaz.
69. Delikanlı adam laf atmaz, sarkıntılık yapmaz.
70. Delikanlı adam Labunyalar gibi mal beyanında bulunur gibi giyinmez.
71. Delikanlı adam el şakası yapmaz. Yapandan da hoşlanmaz. 72. Delikanlı adam konusurken el kol hareketi yapmaz.
73. Delikanlı adam canim, cicim, hayatım gibi lafları gereksiz yere kullanmaz.
74. Delikanlı adam emanete hiyanet etmez.
75. Delikanlı adam sevgilisiyle el ele dolaşmaz.
76. Delikanlı adam hasta numarası yapmaz.
77. Delikanlı adam artislik yapmaz.
78. Delikanlı adam acil durumlar dışında koşmaz.
79. Delikanlı adam iftira atmaz.
80. Delikanlı adam Light sigara içmez.
81. Delikanlı adam alçak gönüllüdür.
82. Delikanlı adam övülmekten hoşlaşmaz.
83. Delikanlı adam Labunyalarla tartışmaz. Labunyalara verilecek en iyi cevap kovmaktır.
84. Delikanlı adam kendisinden uzun boylu kızlarla dolaşmaz.
Old 08-21-2007, 10:26 AM   #97
GooD aNd EvıL
Aşmış Üye

Dün gece yine ölümle burun buruna geldim.

Kendime bir zarar geleceginden degil ama karim Cemile ne yapar sonra.

Biz aksam yemegimizi genelde saat 11-12 gibi yerdik, ama ev sahiplerimizin misafiri geldiginden geç vakitlere kadar oturup yatmadilar.

Neyse ki konuklarin gitmesiyle birlikte uykuya daldilar. Bir süre
ortaligin sakinlesmesini bekleyip, yiyecek toplamaya basladim.

Bugün misafirler geldigi için menü çok zengindi. Pasta ve börek kirintilarina bayiliriz. Her neyse ben nevaleyi toplarken birden mutfagin isigi yandi.

ve "Aaaaaa! Karafatma" diye bir ses duydum.

Salak adam, ben bir erkegim Fatma da nereden çikti. Benim adim Ismail. Böyle seyler delikanliyi bozar. Hadi beni karimla karistirdin diyelim. Sen ne kadar korkak bir adamsin. Benim kaç katim büyüklügünde olmana ragmen bu bagiris da ne böyle?

O korkunç sesin kesilmesiyle birlikte, sanki ben ona bir bok yapmisim gibi beni kovalamaya basladi. Inanin o kadar da dikkat ediyorum, tabak, çanak, bardak üzerinde dolasmamaya çünkü bu dingilin karisi çok titiz. Bazen diyorum ki bu giciklarin misafiri geldiginde git ortalarda dolas böylelikle utanilacak duruma düssünler. Ama yapamiyorum iste. Ne olursa olsun, ekmek yedigin tekneye kötü gözle bakmamak gerekir.

Ben eve geldigim ilk yillari hatirliyorum da ne güzeldi o günler. Rahmetli kayinbabam ve kayinvalidem beni evlerine kabul etmislerdi. O zamanlar rahattik,
çünkü ev sahibimiz Riza amca kördü. Bu sebeple evin her yerinde serbestçe dolasabiliyorduk. Hatta Riza amcayla ayni sofrada yemek yedigimiz günlerde oldu. Gerçi bizleri görebilseydi nasil davranirdi bilmem ama o hep yüregimizde yasayacak.

Riza amcanin durumu pek iyi sayilmazdi, memur emeklisiydi. Bu evde rahmetli karisininmis, bu yüzden yiyecek konusunda bu kadar fazla seçenegimiz yoktu. Ama daha mutlu ve huzurluyduk. Riza amca bir gün görünmez kazaya kurban gitti. Gerçi onun için bütün kazalar görünmezdi.

Riza amcanin topraga verildigi gün biz de oradaydik. Karsi komsusu Osman Zeki bey bize geldiginde ceketini asmisti. Biz de bunu firsat bilip ceketin cebine girdik. Ardindan Osman Zeki beyle birlikte mezarliga dogru yola koyulduk.

Riza amcanin üç tane oglu vardi ama bugüne kadar sadece nüfusta gözüküyorlardi. Hayirsizlar daha ilk günden evi satisa çikardilar. Evi su anda oturan adam ve karisi satin aldi.

Eve ayak basmalariyla kayinbabam ve kayinvalidemi öldürmeleri bir oldu. Adam sonra igrenerek cansiz bedenleri kagida sararak çöpe atti. Sanki kendisi çok temizmis gibi. Halbuki tuvaletten çiktiktan sonra ellerini yikamadigina defalarca sahit oldum. Simdilerde kendine üzerinde rahmetli kayinvalidemin resmi olan bir ilaç almis, durmadan üzerimize sikip duruyor.

Kayinvalidem Sultan hanim gençliginde fotomodel oldugu için bu tür ilaçlarin üzerinde resmi bulunuyor. Hatta bir iki reklam filminde de oynamisti. Ama evlenince mecburen birakti. Çünkü kayin babam tam bir Osmanli erkegiydi.

Bugüne kadar rahmetli Riza amcanin anisina bu evde oturduk, artik daha fazla dayanacak halimiz kalmadi. Ese dosta haber saldik. Kendimize göre bir ev bulur bulmaz tasinacagiz buradan. Belki de sizin evinize yerlesiriz hayat bu belli mi olur?
Old 08-21-2007, 10:26 AM   #98
GooD aNd EvıL
Aşmış Üye

TANRILARIN ARABALARI:
UFOcuların kutsal kitaplarından biri. Erik Von Daniken adında bir uyanık tarafından yazılmıştır. Bu kitapta Erik Von Daniken (ona kısaca Erik diyebiliriz) çok eski zamanlardan beri uzaylıların dünyaya geldiğini arkeolojik buluntularla ispat etmeye çalışmaktadır.

Mesela Mısırdaki piramitleri uzaylılar yapmıştır. Sadece piramitler değil Cin Seddi, Maya ve Inka şehirleri, And dağlarının tepesindeki devasa resimler, İngilteredeki Stonehenge (Peri Bacaları, Pamukkaledeki Travestiler (bazıları traventen de der), v.s. v.s. Bunların hepsini uzaylılar yapmışlardır. Uzaylıların başka işi gücü olmadığından dünyaya gelip taştan topraktan şeyler yapmaktadırlar. Şimdi Eriğin iddialarını ayrıntılı biçimde inceleyelim:

Piramitlerden Örnekler

Eriğin İddiası: Mısır piramitleri milyonlarca taş bloğun üst üste konmasıyla yapılmışlardır. Bu kadar taşı düzgünce kesip piramit yapmak insanların işi olamaz. Uzaylılar bu taşları laserle kesmişler ve üstüste dizmişlerdir.

Doğrusu: Eğer piramitleri Eriğin iddia ettiği gibi uzaylılar yapmış olsaydı, piramitin inşaati birkaç hafta ancak sürerdi, fakat ortalama 30 yıl sürmıştür. Demek ki uzaylılar çalışmak yerine dötlerini devirip yatmışlardır. Oysa bu taşları binlerce amele çok uzaklarındaki taşocaklarından anaları ağlayarak çıkarmış, yontmuş, taşımış ve üstüste koymuşlardır.

Eriğin İddiası: Piramitlerin taban alanının yüksekliğiyle toplamının 120.000.000'la çarpımı dünyanın güneşle olan uzaklığını vermektedir. Bunu o zamanın adamları nereden bilecek? Bunu ancak uzaylılar bilir.

Doğrusu: Ulaşmak istediğiniz bir sayıya çeşitli denklemler kullanarak ulaşabilirsiniz. Mesela Bülent Mersoyun'un dötünün yarıçapının karesinin memelerinin yüksekliğine bölümünün 100.000.000'la çarpımı da dünyayla güneş arasındaki mesafeyi verir. Bülent'in dötünü de mi uzaylılar yapti?

Eriğin Iddiası: Maya, Aztek, İnka gibi eski Amerikan medeniyetlerini uzaylılar kurmuşlardır. Onların da binaları piramit şeklindedir. Sirius yıldızını da biliyorlardı. Bunlar çok mükemmel takvimler yapmışlardı. Ve muazzam bir medeniyet kurmuşlardı. Uzaylılar yardım etmese NAH yaparlardı.

Doğrusu: Uzaylılarda piramit saplantısı var herhalde. O piramitlerde rahipleri tanrılara binlerce insanı kurban ediyolardı. Sirius yıldızını tabii biliyorlardi, çünkü göğe bakan herkes bilebilir (Sirius nedense UFOcuların en sevdiği yıldizdır, nerden öğrendilerse). Tarım toplumu olduklarından iyi bir takvim geliştirmişlerdi. Eski Amerikan medeniyetleri çok gelişmiş oldukları halde tekerleği bilmiyorladı. Demek ki uzaylılar da bilmiyordu. Ama uzay gemileri tekerlek şeklinde. Allah Allah!

Erigin İddiasi: And dağlarının tepesinde bulunan Nazka'daki devasa kertenkele, kuş, yılan resimleri uzaylıların yollarını bulabilmeleri için yapılmış şekillerdir. Bunlar yerden bakıldığında hiçbir anlamı yoktur. Bunların tadına varmak için havadan bakmak lazımdır. İnsanlar böyle şeyleri niye yapsınlar ki, böyle salak şeyleri ancak uzaylılar yapar.

Dogrusu: Uzaylıların radarı falan yok herhalde. Koskoca uzayda nasıl dolaşıyorlar da, dünyada kayboluyorlar. Bu resimlerin niye yapıldığını arkeologlar hala araştırıyorlar. Bulana bizden bir adet kesmeşeker.

Eriğin İddiası: Mağaralardaki ve tapınaklardaki astronot ve uzay gemisi resimleri ilkel insanların uzaylıları gördüğünün en kesin kanıtıdır.

Dogrusu: Bu resimler her anlama gelebilecek resimlerdir. Mesela mağara duvarındaki kocakafalı adam resmi astrontu temsil etmektedir. Buna sebep çizenin beceriksizliği degil uzaylılarin dünyaya gelmeleridir. Yine tapınaklardaki kargacık-burgacık adam resimleri de uzay gemisine binmiş uzaylı resimleridir. Resimlere dikkatli bakınca adamın uzay gemisine değil tombul bir hatuna binmiş olduğu gorülür.

Eriğin İddiasi: İnsanları uzaylılar imal etmişlerdir. Uzaylılar maymunları genetik işlemlerden geçirerek insan haline getirmişlerdir. İnsanlar aslında uzaydan gelenlerin torunlarıdır. İnsanlar gerizekalı yaratıklarken onların genlerini değiştirerek evrimlerini hızlandırmış ve modern insanı yaratmışlardır.İnsanlar uzaylılar gelmeden önce kendi kendilerine evrim geçirip bu hale gelmişlerdir. Cennet uzayda bir gezegendir. Adem ve Havva aslında uzaylıdır. Sirius yıldızının bir gezegeninde yaşayan atalarımız bu gezegenin yok olmasi üzerine bu dünyaya gelmişler ve kendilerini dünyanın şartlarına uydurmuşlardır.

Dogrusu: Erik, bu mevzuuda tam anlamıyla sıçmıştır. Yukarıda görülen ve birbiriyle anormal şekilde çelişen bu fikirlerin hepsi Eriğin iddialarıdır. Uzaylılar insan yaratmak için maymun yerine sığırları seçselerdi acaba neye benzeyecektik. Niye elin gezegeninde insanı yaratıyorlar? Başka işleri mi yok? insanların nasıl yaşadığından onlara ne? Madem geliyolar o zaman neden piramit gibi hiç bir işe yaramayan şeyler yapıyorlar? Nil taşınca bir sürü insan ölüyor. Piramit yapacağına, o taşlarla set, baraj falan yapsalar ya. Böyle şeyler yapmazlar, niye? Çünkü evrensel kanunlara (?!) göre gezegenlerdeki medeniyete müdahale etmek yasak. Madem yasak ne diye gelip piramit, kuş resmi, heykel falan yapıyorlar? Neden insanların genleriyle oynuyorlar? Hade ulen!!!
Old 08-21-2007, 10:26 AM   #99
GooD aNd EvıL
Aşmış Üye

- Hıdır... Hıdıııırrrr...

- Hıııı??! Ne vaaarr??

- Uyuyon mu? - Yok böğrülce ayıklıyom... Soru mu lan bu Hacer? Uyuyom tabii ya ne edecem... Yat sen de zıbar hade...

- Senin işin bitti tabii, devirip gıçını yatabiliyon... Şipşak yap,sonra horul da horul uyu... Bir kere de geç gelsen dişimi kırıcam...

- Gecen gece eve geç geliyon diye dırdır ettiydin de, ben senin dişini kırdıydım ya daha ne istiyon?

- Ben o geç gelmekten bahsetmiyom... Birlikte gelmekten bahsediyom...

- Beraber mi gelecen? Kız o saatte dışarda senin ne işin var ki eve benimle gelecen lan? - Off be Hıdıır off beee Hıdııırr. Sen beni anlamıyon...

- Ya sabıııırrr... Uykumu gaçırdın gene bak, de hele ne istiyon...

- Orgazm neyin istiyom tamam mı? Orgazm olmak benim de hakkım... - Orgazm da ne lan?

- Hıdır... Bazen diyom ki kendi kendime acaba ben de zoofili mi var? - Ne fili? Ne diyon ya?

- Zoofili... Yani hayvanlarla ilişkiye giren dimek. Eh ben de senin gibi bir öküzle her gece yatağa girdiğime göre...

- Sen bana öküz mü dedin?

- Bildiğin kelimelerden konuşunca anlıyon bakıyom...

- Ya Hacer yat diyom sana... Orgazmmış... Yok bilmemne filiymiş...

- Ne fili be cahil ay... Zoofili...

- Hacer yarından tezi yok o kadının evine temizliğe gitmiyon tamam mı?

- O kadın dediğin koskoca bir yazar tamam mı? Doğru konuş. Femisnistlerin başı... Lideri... İdolüm o benim.

- Ne dol ne dol? >- İdolüm deyyom... Onun evini temizlemek benim için şerefdir tamam mı? Bütün kitaplarını, dergilerini okuyom ben onun...

- Sonra da yalan yanlış öğrenip benim uykumu kaçırıyon... Sana ne lazım orgazm... Onlar zengin garıları için... - Heç de bile... O fizyolojik bir ihtiyaç... -

- Fiz...yo...ne?

- Milletin kocaları evrim geçirdi metroseksüel oldu... Sen daha bir insan olamadın be Hıdır... Evrim... evrim... eviluşın... - Haceeeeerrr...

- Neeee? >- Gız bu deminden beri dediklerini tekrar etsene peş peşe... - Ne oldun lan hıdır, yanakların al al oldu...

- Dediğimi yap seeennn.

- Eviluşın... Orgazm... Metroseksüel... Zoofili... Fizyolojik... İdol... İstersen apurçunist de diyem... Ne olcaksa...

- De Hacer deee... Bir daha söyleee...

- Ne yapıyon Hıdır... Kudurdun mu len?

- Sen bu gavurca lafları edince gözüme yabancı avratlar gibi göründün de bir an...

- İstemiyom Hıdır... Kendimi şu an ilişkiye hazır hissetmiyom..

- Ama ben hissediyom... Gel buraya...

- Bu bir konsantrasyon meselesi Hıdır...

- Gonsontrosponon diyen dilerini yirin... Gel buraya Helga...

- Ne Helgası be? Adım var benim... Bireyim ben..Bıraaaak... Yetiiiişiiiin... Aile içi şiddete maruz kalıyom... Heeeellppp...Heeellllpp
Old 08-21-2007, 10:27 AM   #100
GooD aNd EvıL
Aşmış Üye

---Babacım ben bu akşam arkadaşımda kalacam. Yarın önemli bir sınavımız var. Birlikte çalışacaz..

---Yemezler kızım hadi naş!
---Nası yani?
---Sen böyle bir sınav akşamının mahsulüsün! bize sökmez!!!

2
---Anne bu akşam arkadaşımdayım ben, ders çalışacaz!!!
---Niye? tek çalışamıyormusun sen?
---Ama anneee!!!!
---Aması maması yok!!! Vakti zamanında bizim de üzerimizde az ders çalışmadılar. Şimdi düştüğüm duruma bak. Seni kimle çalıştığımı bile hatırlamıyorum!!!

3
---Baba ben bu akşam ders çalışmak için arkadaşımdayım.Okey ?
---Okey de "okey"i unutma.Temiz bi çalışma olsun. Başımıza iş açma!!
---Ya baba saçmalama Hikmet e gidiyorum ben..
---Ne hikmeti lan.?i.....oldun sen erkek erkeğe ders mi çalışılırmış. kırarım bacaklarını!
---Of baba,offf baba!!!

4
---Anne,biz bu gece Aylalarda ders çalışacaz! Meral, Aysun, Seda da gelecek!!
---Tabi Osman, ahmet , mehmet, hüseyin de gelir. topluca çalışırsınız!!
---Ne ilgisi var anne ya?çok önemli bi sınavımız var yarın!!
---Grup olarak çalışıp,pratik yapacaksınız yani... Babana söylemeden git odana zıbar.!! Akşam akşam günaha sokma adamı!!!

5
---Abiii biz bu akşam Aylinlerde ders çalışacaz. Bizim sınıfta var ya hani,sarışın olan!!
---Çok ilginç Aylin le bugün bizde Tolgaların evde çalışacaz. Tesadüfünde böylesi!!!
--!!!!!????
---Almıyayyım ayağımın altına defooll!!!

6
---Anne ders çalışmaya gidiyorum ben. arkadaşımdayım bu akşam!!
---Tamam canım. dikkatli çalış, bu yaşta sarktı göğüslerin!!!

7
---Anne bu akşam selinlerdeyiz ..ders çalışacaz. tamam?
---Tamam canikom.haplarını almayı unutma!!!

8
---baba bu akşam evde yokum. arkadaşla ders çalışacaz!!
---ah be güzel kızım bulamadın kendine zengin bi partner. o çulsuzla ders mi çalışılır!!!

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı

Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 06:19 PM

Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11   Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.