![]() |
![]() |
#91 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 125 Thanked 197 Times in 120 Posts
Üye No: 44060
İtibar Gücü: 4238
Rep Puanı : 10060
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bu şiiri bir zamanlar sevipte
şimdi ayrı olanlara ve acı cekenlere armagan ediyor, duygularımı söyle dile getiriyorum. sen varya kızım sen sevmesini bilmeyen aşk için hiç deymeyen birisin aynı zamanda zır delinin tekisin adını kalbıme askla yazmıstım güzel bir hayali gerçek sanmıstım senin sevgine nasılda kanmıştım seni sevdiğim için ÖZÜR DİLERİM. aşkından karsılık beklemek sucmus şu dünyada neler yokmuş senin beni sevmeye niyetin yokmuş seni sevdiğim için ÖZÜR DİLERİM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() sen canımsın canım
damarımda kanım hayatta tek varlığım sen canımsın canım ruhumda dolaşan içimde kıpırdıyan hayatımdan çıkan sen canımsın canım beni hayata döndüren sonra da koparan beni yanlız bırakan sen canımsın CANIM.......... |
![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ben sende tattım herşeyi
aşkı,sevdayı herşeyi sende anladım yaşamanın gayesini. bir gün seversin diye bekledim. karşılık verirsin diye sevgime gerekirse bir ömür beklerim. yeter ki karşılık ver sevgime. |
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Her gecenin bir sabahı vardır,
Unutma; İnsan her yeni güne umutla,sevinçle başlamalı Sevgiden kalbe giden yolda, zorluk,güçlük,engel tanımamalı. Gerçek sevgi öyle kolay kazanılmaz. Tertemiz duygulara darbe vurulmaz. Umutma;kimsenin ahı kimsede kalmaz. Sen unutsanda,bu kalp seni unutmaz,unutamaz. Bilirmisin her inişin bir çıkışı vardır. Bizim aşkımızda inişli,çıkışlı oldu. Yokluğunda hep gözlerim doldu, Unutma; Gün gelir,bensiz hayat seni yıpratır. An gelir,zalim ******* seni saatle |
![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() herşey bir şakayla başladı,
sonrasını kim tahmin edebilirdi ki... ilk buluşmamızı hatırlıyorum, ilk göz göze gelmemizi, ilk merhaba deyişini hatırlıyorum da... sesin titriyordu, belki de yasaktı aşkımız, belki de yalan... ama kimin umrunda, herşey aşk uğruna değil mi..? değmez mi bu kalp çarpıntısına... yasaklar yaşandı, yasaklar çiğnendi, yasak olan herşey güzeldi be , yasak aşkım... |
![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() sensiz geçirdiğim,
bu son günlerin hatrına, lütfen bırakma ellerimi... sensiz olmuyor, güneş doğmuyor, lütfen bırakma ellerimi... yusuf'um |
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() seni sensiz yaşamak,
en kötü gerçek olsa gerek, eyy benim hasret kokan sevdiğim, bu ayrılığa dayanır mı yürek? gel desem gelemessin biliyorum, ama ben seninleim, her nefeste tek... hani bazı zamanlar vardır yaa... özlemler içimi sızlatır, çok istersin göremessin, ararsın bulamassın, bakarsın göremessin, ama sen hep, bu yürekte saklısın sevdiceğim... |
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Umudum yok artık senden yana.
Sevdam son buldu yolunda. Mutlu olmak için peşinden koştum, Sana yetişemedim, yoruldum. Aşka değer vermedin, Bir hevestir deyip gittin. Gözlerin kaldı aklımda, O sımsıcak bakan gözlerin. Büyülenmiştim seni ilk gördüğümde, Sonrada başkasını görmedi gözlerim. Bir sana tutuldum, bir sana vuruldum, Bilmedin, anlamadın, anlatamadım. Neydi beni sana bağlayan? Neydi beni senden koparamayan? Elde edememekmiydi ? Yoksa başka bir nedenmiydi? Kimseyi se |
![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Haykırırdım saatlerce ismini
Haykırırdım seni sevdiğimi, Duyuramadım sana sesimi, Duyuramadım sevgimi. Kimseyi sevmedim,seni sevdiğim kadar, Kimse için ağlamadım, sana ağladığım kadar, Haykıramadım sana sevdamı, Haykıramadım aşkımı. Kimseye açamadım derdimi, Kimseye soramadım seni, Güller anlar beni, Güller tanır seni. Sokaklara yazdım aşkımı,duvarlara, Sokaklara yazdım adını,isimsiz bir imzayla, Yüreğime yazmak isterdim ismini, Yü |
![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Olacak iş değildi,
Dünyanın sonuydu belki! Ayrılığa gidiyorduk adım adım, Farkına varmadım, belkide umursamadım, İşte o sözü söylediği an; Kızılca bir kıyamet koptu ardından, Mahşer yeri gibiydi her yer, Herkes ordaydı ,ama kimse yoktu, Ben yoktum, aklım, bedenim yoktu, Düşünemedim, durdum, dinledim. Belki ruhlara, ruhu olanlara mahsustu, Nasıl bir çiçeği topraktan ayırırlarsa , Bende öyleydim, yüreğim suskundu. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|