![]() |
![]() |
#91 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57918
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Yakında bir oğlum olacak
adını "Barış" koyacağım Savaşın ortasındayken bile yüzü hep gülecek yavrumun Gülen fotoğraflarına bakacağım Hasbelkader cephedeysem Yaşama umudum olacak benim gül yüzlü ciğerparem Ya kızım mı olursa? Ne fark eder ki? Öğütledim hayat arkadaşıma Adı yine "Barış" olacak
![]() |
#92 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Orada
sen uzakta, Burada ben uzakta, Sarılmışız uzaklara kafa tutarcasına, İnadına, Çılgıncasına sevişmekteyiz..
![]() |
#93 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gözlerine bakıp unuttuğum dünyaları,
Benden bi-haber sevgilim... Nasılsa gökyüzü,maviyse yani.. Sen de kaybetme doğallığını, Nasılsa sevgi,büyükse gayet.. Sende tertemiz tut,kirletme kalbi.. Sende bir beni sev, Başka gözlerden bi-haber sevgilim.. Nasılsa benim sevgim,büyükse yahut...
![]() |
#94 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Netten tanımıştım onu,önceleri çok heyecanlıydı,
Düşünceleri tertemiz,pırıl pırıl bir bayandı..... Birbirimizi tanımak için yazışırke, Adını sordugum bu güzel,Berrin Bahardı...... O kadar duygusaldıki,birde çok hassastı, Hassaslıgın güzelligi,gözlerimi yaşarttı, Mendil satan yavrudan bile duygulanırdı, Bu melek kalplinin adı,Berrin Bahardı..... Berrin Baharı tanımak için can atarken, Bir süre sonra gel tanışalım dedi aniden, Gittim,gördüm,seyrettimonu,buluşma yerinden, İşte karşımdaki güzel,Berrin Bahardı..... Baktık,dikkatlice baktık birbirimize, Gülümsedi,durdu sonra uzattı elini elime, Ben Hakan dedim,karşı karşıyayız işte, Sarı saçlı,yeşil gözlü güzel Berrin Bahardı.. Ürkek bakışlarla,yan yana yürürken, Uzaklaştık,İzmir Valiliği önünden.. Karnımızı doyurduk,kalktık dönerciden, Yanında bulunan güzel,Berrin Bahardı... Nerede oturup sohbet edelim diye düşünürken, Uzunca yürüdük,aynı yere gelmişiz bilmeden, Karşımıza Fuarın Lozan kapısı çıktı, Bakışlarıyla beni inceleyen güzel,Berrin Bahardı.. Fuar kapısından girdik,karşıda Göl Cafe, Oturup konuşmaya başladık,sevgi üzerine, Çay içerken,gamzelerim takıldı gözlerine, Kalkıp iki yanagımı okşayan,Berrin Bahardı... Otururken başbaşa,saatlersaatleri kovaladı, Sohbet içten ve güzeldi ama,artık gitme zamanı.. Kalktık birlikte gözlerim gözlerinde,saat altıydı, Koluma girip birlikte yürüdügüm,Berrin Bahardı.. Hava kararmış,yürüyorduk karanlıkta Limana, Hafif bir yagmur yağıyordu,gelmişiz pasaporta, Bahar geçti,döndü hazırlanırken hoşçakala, Işıldayan gözleriyle el salladı bekleyen Hakan'ına, Bu can,Birtanem,güzelim,aşkım,Berrin Bahardı... 01.02.2003
![]() |
#95 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sonrası yoktur aşkın;
Bir gece geç zamanda, Olmayacak bir anda, Uzanmış, O'nun ateşiyle sarmalanmış, Gözler kapanıp, Dünya değişmeli. Ah olsaydı, keşke......yerine, ''Seni İstiyorum'' diyebilmeli. Yollar erimeli, Tüm diriliğiyle çıkagelmeli. Sarılıp sımsıkı, Doyasıya öpmeli, Dudaklar morarmalı, Bakışlar baygınlaşıp, Zaman durmalı. Korları ruhun, Evreni yakmalı. Ten kokusu, Ter kokusu basmalı, Nefesler tutuşmalı, Titremeli baştan sona, Beden ve ruhun tekliğinde, Ah'lar, keşkeler terkederken odayı. Adı da, kendisi de aşk olmalı.. Mazereti yoktur aşkın; Başına vurduğunda, Sevgilinin kollarında, Doruklarda..
![]() |
#96 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İzin verme
Ruhunu zincirlere vurmalarına Ağlamanı görmelerine İzin verme Bırak en yakın dostun Dilsiz duvarlar olsun Sen yine palyaço maskeni takıp çık sahneye Her zamanki rolünü oyna Şu herkesin oynadığını Sonra sen de hüznünü yaşa Herkes gibi
![]() |
#97 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ölüm kadar zordu gözlerin
Ne benim oldular, ne aklımdan çıktılar. Son kadehlerim oldun bazen Bazen yeni bir sigarayı yakış sebebim Şimdi ellerinden uzak olduğum kadar uzağım kendimden, Hiç bitmemiş siyah beyaz bir puzzle gibi hayat Parçaları birleştirmeye korkuyorum Bitince sen çıkarsın diye titriyor ellerim. Ölüm kadar zordu ellerin Ne benim oldular, ne aklımdan çıktılar. Ayrılık şarkıları oldun bazen Bazen buralardan kaçış sebebim Şimdi beyazlar dans ediyor saçlarımda Seyretmediğim siyah beyaz bir film gibi hayat Seyretmeye korkuyorum Bitince sen çıkarsın diye dinmiyor gözlerim Ölüm kadar zordu gidişin Ne benim oldun ne aklımdan çıktın.
![]() |
#98 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir yer ki burası, adı Ören
Edremit körfezinde gizli bir cennet Yeşili, yeşil mi yeşil Mavisi, mavi mi mavi Sağ yanında dikilip duran Kaz dağları Balıkçılar atıyor denize ağları Her yeri sarmış garip gövdeli zeytin ağaçları Meşhurdur bu yörenin zeytin yağları Havası da hava yâni çek içine çekebildiğin kadar ciğerlerin bayram etsin Buraları göremeyenler içini hep çeksin Oksijen deposudur bu mubârek yer İnsanın iştahını açar ne bulursa yer Sahilleri mâşallah Miami sahilleri gibi Pırıl pırıldır denizi dibi görünüyor dibi Takmıştır koynuna mavi bayrağı Bir kez gelen yine gelir alışır ayağı Yükselir yerden göğe heybetli çamlar Bu eşsiz güzelliği onlar tamamlar Dolaşır sokaklarında alımlı kızlar Görenlerin yürekleri sızım sızım sızlar Bir yer ki burası, adı Ören Bir gören pişman, bir de görmeyen.
![]() |
#99 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Benim hiç canım yanmadı anne,
Hep sen sardın beni Hep sen sakındın… İşte büyüdüm ,acı çekiyorum Adı sevdaymış bu acının Hep bendim kandırılan Bana kandırmayı öğretmedin ki…. Gözlerime bak şimdi söndü artık feri… İnsanlar hep beni yok etti anne Sen hiç bana yok etmeyi öğretmedin ki…. Hak etmedim be anne hak etmedim.. Sevgi bu mu? Tutku bu mu? Ömür bu mu? Neden sen yoksun Neden sarmıyor ,sakınmıyorsun beni? Hep çocuk olmayı istedim Ama herseferin de acımasızca büyüdüm…
![]() |
#100 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gölgen gibidir yalnızlık
Gecenin ıssızlığı, karanlığı gibi boş ve soğuk. Sarılırsın ararsın tutamazsın yoktur çaresi. Adı Yalnızlık Yazılmıştır bir kere Yiğit olsan da büker bileği, Cesur olsan da sızlatır yüreği. İçindedir sevgi, insanın tek dileği Ateşten gömlek misali SEVGİ... SEVGİ... SEVGİ…
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|