![]() |
![]() |
#1001 |
Forum Demirbaşı
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2007
Teşekkür Etme: 70 Thanked 42 Times in 30 Posts
Üye No: 26495
İtibar Gücü: 2556
Rep Puanı : 2488
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Gecenin Karanlığında Gecenin karanlığı çökmüş her yana
kulağı sağır eden ğökgürlemeleri arasında perdeyi aralayıp baktım dışarıya rüzğarda delice sallanan ağaçları hızla dönen yağmur bulutlarını bir görünüp kaybolan yıldızları birde kendimi gördüm karanlıkta ürkek bakışlarla her şeyi kabullenen bir ben vardı karşımda duran rüzğarın savurduğu yaprak gibi çaresiz yağmur damlaları gibi hüzünlü kırık kalbinin acısını yüreğinde gözlerinde taşıyan severken sevilmeyen kendimi gördüm gecenin karanlığında çakan şimşekler ışığında
![]() |
#1002 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Gecenin Matemi
Gecenin matemi kaplıyor her yanımı İçimde yanıyor hüzünlerin korları. Bir tek ayak sesim karanlığı delerken Edalıca bir meltem esiyor denizden. Eşelenen bir kedi çöp tenekesinde Sanki dans ediyor yıldızlar gökyüzünde. Mehtabın aksi dalmış köpüklü sulara Dalgalar sahile vuruyor peşi sıra. Pırlanta kolye gibi şehrin ışıkları Nazikçe sarıyor körfezin gerdanını. Bir yıldız kayıyor ardında iz bırakıp Sürüklüyor beni de arkasına takıp. Zaman tatile çıkmış hiç ilerlemiyor Kederler artık beni ilgilendirmiyor.
![]() |
#1003 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Gecenin Namlusu Kollarından tutup akşamın ıssızlığını
damarları kurumuş atın sırtında her akşam-ya da gece-eve döndüğümde cam saydamlığındaki ellerini ******* boyu öptüğüm kadının komşusu bir kızı sevmişliğim vardı. umarsızlık saatlerinde sabahın fırçalanmış dişleri arasında yürürken at kestaneleri görünmezdi. Aşk, kadının erkek cinselliği altında ezilmesiyle pelte olmuştu aşkımız ama hala sisli bir ufku gösteriyordu güneş. Yok olmanın bataklığında bebek sonsuzluğa çivilenmiş bir yürek demektir. Toplama kampı toplumda yürek ise, mavi bir kardır süslüyor ellerimdeki dağı. İçinde ağaçların boğulduğu o uzak patika ikimize dardı ******* boyu öptüğüm kadının komşusu bir kızı sevmişliğim vardı.
![]() |
#1004 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Gecenin Sesi
Gözlerimin kapanmak nedir bilmediği Bir lambanın aydınlattığı bina kalıntılarını da seyretmek güzel bu gece. Rayların hüzünlü melodileriyle irkilip, Tren katarlarının bitmeyen iniltilerini dinleyip, Mazot kokusunu genzime çekmekte güzel bu gece. Ay’ın yarısıyla bile aydınlatmakta zorlanmadığı Bozkırlaşmış Malatya dağlarını,yüreğime hasretini Sindirerek seyretmesi de güzel bu gece. bir şey var bu gecede sana dair..hüzünlü bir şey. Özlemlerimle harmanlanmış yalnızlık korkusu içimde. Lambalı radyomla aynı kaderi paylaşırken, Ağlıyordum pencerede sessizce, belki gelirsin diye!
![]() |
#1005 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Gecenin Sessizliği Gecenin sessizliğinde
Bir şarkı geliyor ise kulağına uzaktan, Hafiften yağmur çiseliyorsa, Ve yüzünü yağmura çevirmişsen İşte o zaman yüreğin çarpıyor ve susuyorsun... Gecenin Sessizliğinde Yıldızın göz kırpıyor ise sana Ve kayıp gidiyor ise iz bırakarak, Elini uzatıveriyorsan farkında olmadan ardından, İşte o zaman yüreğin çarpıyor ve susuyorsun... Yağmurun ile sırılsıklam olmak, Bulutuna ermek istiyorsan, Durma haykır yüreğinin sesini Sis dağılsın gecenin sessizliğinde Ve yıldızın parlasın, Gecen gündüzün olsun.
![]() |
#1006 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Gecenin Sonu *******den korktun mu hiç
Zifiri karanlıkta, ıssız sokaklarda dolaştın mı Bir türlü gelmeyen sabahları bekledin mi umutsuz Düşünceler çarpıştı mı beyninde kuralsız Rüzgara kapılıp gitmek istediğin oldu mı uzaklara Unutma ki bu gecenin bir de sabahı var Aç gönlünün kapılarını bana Aç ki gün ışığı içeri girsin Ben *******i atlattım Güneşi gördüm yeniden,en görkemli haliyle Gündüzü tüm renkleriyle yaşıyorum artık Sana da yaşatmak için Hayatındayım...
![]() |
#1007 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Gecenin tadı yok farkındamısın Gecenin tadı yok;farkında mısın?
Saçların bambaşka karanlıklarda Ve sanki unutulmuş gözbebeklerin, Huzuru en eski hatıralarda. Sırrını kaybettik mesafelerin. Bilmem uzakta mı,yakında mısın? Gecenin tadı yok farkında mısın? Gecenin tadı yok;farkında mısın? Bakışların garip,mahsun,ümitsiz. Söylediğin bütün şarkılar yarım. Artık bu bahçede mesut değiliz. İşte son daveti hatıraların! Geriye dönecek çağındamısın? Gecenin tadı yok; farkında mısın?
![]() |
#1008 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Gecenin Üçü Ay bana bakıyor, ben aya
Saat, gecenin üçü. Git derim, gitmez, Bakma yahu,derim kızarım, dinlemez, Dil bilmez, hal bilmez, Halden anlamaz. Ben anladım ama, O da benim gibi kalmış yaya, O da benim gibi evsiz, barksız, Öyle bakıyor garip. Bakışarak bekledik güneşi. Güneş geldi, biz yitiverdik, Ay bir yana, ben bir yana, Koca şehrin kalabalığında. Sözümüz var ama, Gelen gecenin üçüne. Yine bakışarak bekleyeceğiz güneşi. Arada, bitmek tükenmek bilmeyen bulut katarı girmezse araya, yağmur da vurmazsa yaraya…
![]() |
#1009 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Gecenin Yüzü Pencerenin arkasında yaşam
Yıldızları isyan ettirircesine Yelkovanın son vuruşunda Renkli kıpır kıpr Nefret oldu vede sevgi Bağlılık ******nun bile onuruna... İhanet günün ilk ışıkları ile aklanan yüzlerde Coşku yaşama MERHABA diyen çığlıklarda Yılgınlık belkide Yeni günle kapanan gözkapaklarımda Ben sensiz suskun Bir çınar dinginliği ve papatya köküyle Savurmaktayım ciğerlerimdeki son acı DUMANI
![]() |
#1010 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Geceye Adım Adım Gölgem bile benden uzakta şimdi,
Geceye kac adım kaldı bilinmez? Sevda ikliminde dolasan kimdi? Vakit akşam neden perdeler inmez! geceye kaç adım kaldı bilinmez? Ne yollar tükenir ne ben giderim, İki dudağımın arasında yine kan, Ne alev alırım nede tüterim, Nasıl bir ateştir! Bedenimi yakan İki dudağımın arasında yine kan....
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|