![]() |
![]() |
#1021 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57912
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bir yığın sebze yüklenmiş el arabasını kan ter içinde yokuş yukarı
çıkarmaya çabalayan manav çırağına acıdı, yardım etti. Güç bela yokuşun başına geldiler. Geniş bir soluk alarak sordu: - Oğlum, tek başına bu kadar yükü taşıyamayacağını ustana söylemedin mi? - Söyledim ama... - Öyleyse niye taşıttı? - "Sana yardım edecek bir enayi bulunur" dedi.
![]() |
#1022 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Gelininin yanında sağdıcı at üzerinde damat evine doğru gidiyorlar.Bir saatlİk yolculuktan sonra sağdık düğün konvoyuna seslenerek arkadaşlar bir dakika dinler misiniz tüm düğüncüler ne oldu diye merakla geline bakarlar. Sağdıç gür bir sesle gelinin cocosu geldi.Düğüncüler gelinin atta inip çiş etmelerini beklerlerken sağdık tekrar bağırmaya başlar. Arkadaşlar devam edelim .Ne oldu diye soranlara fıss idi geldi geçti.
![]() |
#1023 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Köyün birinde cuma namazı kılınırken bir köylü camiye gelerek köyü sel basmak üzere oldugunu söyler. Tüm cemaat camiyi bosaltır. İcerde sadece imam kalır. İmama gelmesini söylemisler fakat imam onlara Allah'ın (C.C.) kendisine yardım edicegini söyleyip camiden cıkmamıs. Camiyi yavas yavas sel basmaktadır. İmam minareye cıkar. Köylüler kayıkla gelir kendisini kurtarmak icin fakat o gelmez.daha sonra tekneyle gelirler imam yine allah bana yardım etmek isterler fakat teklifi geri cevirir. Köylüler helikopterle gelirler fakat bizim imam yinede binmez. Sonra imam bogularak ölür.cennet kapısındaki melek:
- Buyrun efendim icerde köskünüz hazır, der. İmam: - Ben Allah'a (C.C.) kırgınım,bana yardım etmedi, der. Yukardan bi ses: - Bir kayık, bir tekne, bir de helikopter gönderdik ya.
![]() |
#1024 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Tren rampada durur. Kondöktör anons eder:
- Herkes trenden inecek, treni düzlüğe kadar itecek!.. Tüm yolcular iner ve treni itmeye başlarlar... Bu esnada bir yolcu ile kondöktör arasında tartışma, sonra münakaşa, sonra kavga başlar... Yolcular tarafları aralamaya ve yatıştırmaya çalışırken kondöktör öfkeyle bağırmaktadır... - Utanmaz küstah herife bak!.. Kendisi 2.sınıf mevki yolcusu iken, gelip 1.sınıf mevkide treni itmeye utanmıyormusun!...
![]() |
#1025 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kadının telefonu çalar açar ve şöyle bir ses duyar:
-Ben kesik parmak iki gün sonra ordayım, der. Aradan iki gün geçer tekrar telefon gelir bu sefer: -Yine ben kesik parmak 2 saat sonra ordayım, der Ardan iki saat geçer tekrar telefon çalar bu seferde: -Ben kesik parmak bir dakika sonra ordayım, der. Kadın korkmaya başlar aradan bir dakika geçer ve zil çalar kadın korkuyla kapıyı aralar ve şöyle bir ses duyar : -Yara bandınız var mı?
![]() |
#1026 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() John Wayne bi arkadaşı ile Nevada çölünde dolaşıyorlar bi film çekimi sırasında. Bi ara arkadaşına dönüyor ''bas gaza'' diyor. ''Çabuk bas ve ilk benzincide dur ''diyor.
Kİlmoetre ibresi 160'ı gösteriyor, bi süre... Acı bi fren ve John wayne fırlıyor arabadan tuvalete girmesi ve çıkması bi oluyor ve ön tarafı sırılsıklam. ''Çabuk, öteki benzinciye'' diyor. Neyse bu böle sürüyor, arkadaşı diyorki 'sen tuvalet begenmezsen böle olur işte''.''ne begenmemesi'' diye gürlüyor, koca kovboy. Ne zaman tuvalete giripte şeyini eden birisinin yanındaki pisuvarın önüne durdugum zaman, yanımdaki ''ooo john wayne...'' deyip dönüyor ve ben böle ıslanıyorum. Bunun üzerine arkadaşı kovboya demişki; ''Bundan sonra sıkışınca kadınlar tuvaletine git. O zaman başına bu tür şeyler gelmez'' Bu fikri çok begeniyor ve kendini ilk fırsatta kadınlar tuvaletine atıyor, ve atmasıylada içeriden canhıraş bi kadın çıglıgı.. ''Hayrola ''demiş john wayne..''Hayrola bişeymi oldu hanımefendi'' ''Daha ne olsun burası kadınlar tuvaleti.. Burası kadınlara mahsus'' John Wayne şöyle aşagı dogru bakıp gürlemiş: ''Peki ama hanımefendi, ya bu kime mahsus ?'' demiş.
![]() |
#1027 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Vaktiyle şehir kapısında dükkanı olan bir terzi vardı. Bu terzi çiviye bir testi asmıştı. Huy bu ya; ne zaman şehirden bir cenaze çıkarılsa, terzi o testiye bir taş atar ve her ay sonunda testideki taşları çıkarıp sayar, böylece o ay kaç kişinin öldüğünü hesaplardı. İşi bitince testiyi bir ay sonra boşaltmak üzere tekrar çivisine asardı.
Aradan bir süre geçti ve tesadüfen terzi ölüverdi. Bir müşteri terzinin dükkanına geldi ama onun ölümünden haberi yoktu. Komşusuna terzinin nerede olduğunu sordu. Komşusu soğukkanlı cevap verdi: - Terzi testiye düştü!
![]() |
#1028 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Günlerden bir gün üç adam yolda gidiyorlarmış yanlarından hızlı bir araba gecmiş bunun üzerine kel adam yavaş ulan saclarımı bozdun diye bagırır topal ise dur arkadaşım ben bir koşu yakalarım der kör olan ise gerek yok der çünkü plakasını aldım der.
![]() |
#1029 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Rebaka ile Moiz biraz kültür ve sanatla ilgilenmeye karar vermişler.Bunun üzerine AKM'ye gitmiş ve bilet kuyruğuna girmişler.Arada hangi oyuna bilet alacakları konusunda da fikir edinmek için etraflarına bakınıyor, kulak kabartıyorlarmış:
-Kerem ile Aslı'ya 2 bilet. -Romeo ve Juliet'e 2 bilet. -Yusuf ile Züleyha'ya iki bilet. Sıra bizimkilere gelmiş: -Rebeka ile Moiz'e 2 bilet.
![]() |
#1030 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir gün Eflatun, talebelerinden birini kumar oynarken yakalamış ve şiddetle azarlamış. Talebesi: "İyi ama ben çok az bir parasına oynuyordum" diye itiraz edecek olunca Eflatun cevap vermiş: "Ben seni kaybettiğin para için değil, kaybettiğin zaman için azarlıyorum."
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|