![]() |
![]() |
#1041 |
Forum Demirbaşı
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2007
Teşekkür Etme: 70 Thanked 42 Times in 30 Posts
Üye No: 26495
İtibar Gücü: 2554
Rep Puanı : 2488
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Gel Gözlerim tatlı bir gülüşü özledi
Sen hangi alemde isen gel Ellerim ellerini özledi Sen hangi düşlerde isen gel... Gel Yıldızlar dökülmeden Senden ayrı tükenmeden Can bedenden çekilmeden gel
![]() |
#1042 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Gel Gel
sen yoksun bütün sokaklarına kar yağıyor ömrümün nefesim üşüyen bir gelincik ayazı bütün ******* aysız durmadan bir ezgi savruluyor dudaklarında *******in hüznün uzayan saçlarında kimsesizliğim kanıyor yağmalanmış bir ömrün ortasından sızarak yaralı gönlümün ırmaklarına doluyor gel her gece bir deprem oluyor ey çağlayan bir suda yitirdiğim menekşe gözlü kız seslen bana nerdesin, hangi uzak şehirdesin bir rüzgarın kanatlarına vursam duyulur mu sesim gel erişilmez uçurum diplerinde kaldı özleyişler yaralı ceylanlar sekiyor bakışlarımda tomurcuklar öksüz, serçeler dilsiz her durakta boynu bükük bir çocuk üşüyor ve ben bu yağmurlar dolusu yalnızlığımla bütün bulutlardan sana koşuyorum gel yürekler boş, bakışlar anlamıyor beni her akşam vakti, el ayak sesleri çekilirken caddelerden vurup yüreğimi narlı sevdalara yıldızlara ağladığımı kimse bilmiyor kimse bilmiyor, her gece dudağımda bir şiir’in kanadığını ey yavru bir kuş gibi düşlerimin arasından uçup giden uçarı kız yaşım on beş idi, yüz oldu, binyüz oldu yaşlandım yaşamadan aşkı ve baharı farkında değilim şimdi, geçen günlerin değişen mevsimlerin yağan karlar altında kaldı kalbim gel geçmiş bahar sokaklarına çıkar beni bahçesi tarumar bir çiçeğin kirpiğindeyim bir kar çölünün ortasında bir insan mahşerinin içinde yapayalnız her bakışta bir hüzün, her hüzünde bir bakış kanamada bir sonsuz rüzgar başladı gittiğin yerde gel gel bahar sokaklarına çıkar beni yıldızları sönmüş bir gecenin sayfalarında ışıksızım özlemler damıtıyorum durmadan karanlığın yapraklarına kalbimin üstüne üstüne yağıyor kar, göçüp gitti kuşlar çoktan ve ben bölüp iklimlere o sevda tılsımı türküleri işleyip alnımın çizgilerine tel tel kalbimi sana rehin tutuyorum gel hasret ki yolları kanamalı ağır bir hüzündür geçip giden günlerin terkisinde rüzgar koyaklarını yitirdi, sözcükler büyüsünü her mısrada çığlık çığlık yüreğim gel ömrümün bütün sokaklarına kar yağıyor şimdi
![]() |
#1043 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Gel Artık
Sensizim gecenin karanlığında, Yapayalnız kayboluyorum sokaklarda Hayalimde hep sen varsın hasretliğim, Vuslatın ateşi kalbimin tam ortasında;cehennem ateşi. Seni arıyorum dolunay ışığında bulamayacağımı bile bile, Ama yinede seni arıyorum. Senin hayalini nefesini arıyorum, Senin en sevdiğin şarkıyı belki duyabilirim diye sokakları arşınlıyorum çaresiz. Bir zamanlar seninle dolaştığım bu sokalar da seni hatırlatabilecek her şeye;bu can feda Çünkü sen olmadan güneş doğmuyor hasretliğim. Sen olmadan gülünmüyor. Sen olmadan hayat sonu gelmeyen uzun bir yol, hiç bitmiyor. Gel be hasretliğim Gel de karanlıklarım aydınlansın Gel de gözyaşlarım kan olmasın Gel be hayatımın değeri gel artık.
![]() |
#1044 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Gel Artık
Gecenin tam orta yerinde Seni düşünüyorum sevgilim Yalnız ve sensizim Sessizlikte çınlıyor sesin kulağımda İçimi sarıyor gülüşün Güzellikleri anlatıyor gözlerin Lakin yoksun aşkım Ne ellerin ellerimde Ne bedenin kollarımda Issız ve yapayalnız Ürpererek oturuyorum karanlıkta Gözlerim kapalı düşünüyorum Ancak o zaman kaçıyorum gerçeklerden Uzaklaşıyorum sensizlikten Hayallerimle sarıyorum, öpüyor kokluyorum Hiç uyanmak istemiyorum düşlerimden Çünkü mutluyum, seninleyim hep Ah bir de uyanıp boş ellerimi görmesem Böğrümde çaprazlanmış, büzülmüşüm yatağımda Gel ey sevgili, gel ey yar Gel, düşlerimden çık artık Gel kollarıma, sonsuza dek kal benimle Sevginle, sevgimle yalnızca Mutluluk ağacının serin gölgesinde Uzanalım elele, geleceğe.
![]() |
#1045 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Gel Artık
Neysen nesin, kimsen kimsin Gel artık. Bu yürek daha fazla dayanamayacak seni beklemeye Gel artık. Dünyanın bütün renklerini toplayıp Dizdim önüme Hiç biri çizemedi seni Dünyanın bütün kelimeleri Yazamadı Gel artık. Yazdığım tüm şiirler Sana layık değildi Sahipsiz mektuplarım Sana uyarlanmadı Gel artık Yaşadığım tüm yıllar Seninle yaşadıklarımın yanında Sıfır kaldı. Bu yürek dayanmıyor artık sensizliğe Gel artık Bebeğim Yürek sızım Bitanem Bekletme beni Gel artık.
![]() |
#1046 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Gel Artık Gör artık...bir insanın nasıl yıkıldığını,
Ne acılar için de yaşadığını.. Gör artık... Bir bir biten umutları, Kapanmak bilmeyen yaraları.. Gel artık..istersen çiseleyen yağmurlarla gel, İstersen günün ilk ışıklarıyla gel. Gel artık....gözlerimde süzülen yaşlarla beraber gel.. İstersen bitiremediğin korkularınla gel... Gel artık...dindir acımalarımızı; Yaşamak olsan da gel ölüm olsan da gel... Yeter ki gel artık....
![]() |
#1047 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Gel Artık
Bir destanla başlamıştı sana olan sevdam İmkânsızdın, ulaşılmazdın, yasaktın biliyordum Ama seni atamıyordum seraplarımdan bir türlü Her şeyime ezberletmiştim sensizliğimi Bir tek yüreğime dinletemedim imkânsızlığını Ellerim ellerinsiz kalacağını biliyordu Gözlerim cemalinsiz kapanacağını görüyordu Ayaklarım sensiz yürüyeceğini biliyordu da Ama ya yüreğim ya beynim Hiçti bütün bu söylenenler onlar için Vuslatın sarhoşluğunu anımsadıkça Bir başka seviyorlardı seni Öğretemedim öğrenmediler sensizliği Gel artık ne olur! Ya sarhoş et beni dindir bu acılarımı Ya gel öğret sensizliğimi Şu biçare yüreğime şu bir akıl beynime Ne olur gel! Gel artık.
![]() |
#1048 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Gel Artık Senin o masmavi gözlerinde huzur buluyorum
Yanımda olmasan da haberini alıyorum *******i senin hayalini kurup yastığa sarılıyorum Özlemin bir kor gibi yakıyor yüreğimi gel artık Hiç kimse dolduramaz bendeki yerini Değişmen hiçbir şeye saçının bir tek telini Seni tanımakla çok şanslı hissediyorum kendimi Özlemin bir kor gibi yakıyor yüreğimi gel artık Sana söz veriyorum. Ne istersen yerine gelecek Dönüşün benim için dünyalara değecek İçimde yanan ateşin bir anda sönecek Özlemin bir kor gibi yakıyor yüreğimi gel artık
![]() |
#1049 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Gel Artık
Bu şehrin yıldızlı akşamları, Bu şehrin sokakları, Aşkımın tek şahididir. Onlar, Aşkımın tek göstergesidir. Onlar, Yıldız, gece, sen ve ben, Dördümüz birlik de; El ele gezerdik, Bu şehrin sokaklarında, Hani nerdesin şimdi. Ellerim seni arıyor. Yıldızlar ve gece bizi bekliyor. Gel artık sevgili… Ne olur gel artık, Sen gelmezsen toprak olup gideceğim, Toprakta sevda'mın tohum'unu yetiştireceğim…
![]() |
#1050 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Gel Artık!
Susuz toprakların dilendiği nazlı yağmur; dön artık! Gözlerim ufukta, izini arıyorum. Ölgün bakışların yitirdiği kayıp umut; gel artık! Ellerim havada, gözyaşı döküyorum. Nârın çiçeklerin beklediği bâd-ı sabâ; es artık! Gönül bahçemde intizar ediyorum. Yorgun omuzların özlediği yed-ı imdâd; gel artık! Kalmadı dermanım, yolunu gözlüyorum.
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|