![]() |
![]() |
#1051 |
Forum Demirbaşı
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2007
Teşekkür Etme: 70 Thanked 42 Times in 30 Posts
Üye No: 26495
İtibar Gücü: 2554
Rep Puanı : 2488
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Gel Bak Eserine Can verirsin,sandım şu solan güllerime
Kökten budadın attın ellerime Kuruttun,gel bak eserine Bir daha açmıyacak senin sayende Öyle bir hançer sapladın ki yüreğime Acıyla kıvranan bu bedene Çıkmaz,gel bak eserine Bu ruhum bedenimi terketmedikçe. Yeniden doğdum sandım seni görünce Bedenime girmişsin sen meğer sinsice Can veriyorum,gel bak eserine Azrailim oldun öldürdün her seferinde
![]() |
#1052 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Gel Beraber Ağlayalım Gel beraber ağlayalım sabah olmadan
Damla damla bir zehir karışsın kanımıza İnsanları affedelim, yaşamayı sevelim Sonra insan yaratıldığımıza zavallılığımıza Gel beraber ağlayalım Hatırla tekrarı, bir ömre bedel dakikaları Gerçek olmayan hayallerimizi düşün Biz de bir yerde insanız neyleyelim Hep böyle bıçağın kemiğe dayandığı gün Gel beraber ağlayalım O ayrılığın kederin hüküm sürdüğü O zamanın ilerlemediği *******de Söyle kime yalvaralım, kimi bekleyelim Hep böyle bıçağın kemiğe dayandığı gün Gel beraber ağlayalım Ne aradık, ne bulduk bu yeryüzünde İnan sevdiğim bizi aldattılar Sonunda yapayalnız kaldık neyleyim Gel, dünya duruncaya kadar, ölünceye kadar Gel beraber ağlayalım
![]() |
#1053 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Gel Bi' Sarayım Gel gitmeden sarılayım
Saçlarına güller takayım Öyle bir çekeyimki,seni içime Kokun sinsin tenime. Bir daha birdaha sarılayım Tenine dokunayım Dokunmaya doyamıyayım. Bir buse kondurayım dudağına Soluksuz rekoruna. Doğ yüreğimden Ak damarlarımda al al Tatlı sıcak heyecanlandır beni. O kadar uzaklaşma. Seni soluğumda hissedeyim. Yüreğini yüreğimde bileyim. Gel bi sarılayım!...
![]() |
#1054 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Gel Bir An Önce Bekledim seni ben pencerelerde,
ansızın çıkıp ta gelirsin diye. Rüzgârlar esince sallandı perde. O hayalin geldi, senden çok önce. Kulağım kapıda zilin sesinde. Gözlerim çakılı duvar resminde. Beni bir an için özledin ise. Hadi çıkıp ta gel, gel bir an önce. Vuslatın gönlümü harap etmekte. Ömrümüz geçiyor istemesek de. Ayrılık,sevmeye olmaz bahane. Zaman geç olmadan, gel bir an önce.
![]() |
#1055 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Gel Bu Kadehleri Kıralım Gitsin Demek ki olmuyor zorlamak ile
Boşuna düşmüşüz biz dilden dile Akıllı akıllı selamet ile Gel bu kadehleri kıralım gitsin Neyleyim bu işi beceremedik Yıllardır nafile yandık didindik Bu sevda atından madem ki indik Gel bunu burada vuralım gitsin Zaman su gibidir tükenme solup Akıp gidecektir yanma kahrolup Dünya bir ağaçsa biz de kuş olup Gel başka dallara konalım gitsin
![]() |
#1056 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Gel de İçme O ağacın altında
Boğazın tam sırtında Deniz ayaklar altında Rüzgarın esintisi tüm bedeni okşarken , dallardaki kuşların fasılları da varken , bir de susan diller yerine konuşan gözler olunca , Semaverde kaynayan Tavşan kanı deminde İnce belli bardakta Halis Rize çayından Gel de içme şimdi sen . Böyle şans binde bir olur “Akşam simidi” diyen Simitçide geliyor bak Ver simitçi oradan Çıtır çıtır beş on simit Doyulmaz olur tadı İnce belli bardaktaki çayla Yenen sıcak simidin. Aceleye mahal yok Çayda çok, simitte çok Yudum yudum için Yorgunluk kalmasın vücutta Bu özlemle yanımda taşıdığım Tam yağlı karper de sürprizim Simidi onun için yavaş yavaş yiyelim Simidin ortasını yarıp Karperi şöyle bir yayalım o ince belli bardağı tutma elinde hele bir daha uzat Semaverde kaynayan Halis Rize harmanı Tavşan kanı çaydan da vereyim.
![]() |
#1057 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Gel De Son Kez
Ölüm kapıma dayandı, Ecel koynuma girdi. Beni sardı, Ellerim uzandı ellerine tutamadı, Ellerin bana hep uzaktı, Sen bana uzaktın, Gözlerim seni aradı bulamadı, Bulamadım seni aradım her yerde, Gözlerim hep yollarda, Şimdi giderim, Ecel tutar elimden, Ölmeden seni göreyim, Gel de gözlerim son kez seni görsün, Dilim son kez ablam desin… Ellerimden sen tut ecelden önce, Ecel gelir az sonra tutar elimden, İşte o zaman ben giderim…
![]() |
#1058 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Gel Delidolu Sevdam Hasret kaldigim, yasini tuttugum
Ugruna talan edip Her seyimi unuttugum Sevdam, deli-dolu sevdam Gel artik, nasil gelirsen gel Ister firtina ol, ister kasirga ol Istersen kollarimda Cözülmeyen pasli pranga ol. Ayriligimiz düsmeden dillere... Gel deli-dolu sevdam gel Istersen tarihlere inat Al götür kesfedilmemis sehirlere Kemikleri sizlasin Kristof Kolomp'un...
![]() |
#1059 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Gel Ey Gülüm
Üşütme bir tanem sevgi dolu yüreğini Zannetmesin yalnız kalacak Bırakır mı hiç deli gönlüm onu Bil ki ayrılığın bana en büyük ceza Gel ey sultanım günlümün baharı Özletme,hissettirme bana hasret rüzgarlarını Değmesin yüreğime hasret kurşunları Yakmasın içimi yokluğun alevi Gel ey gül yüzlüm Gel ki gözlerinde kendimi bulayım Bak ki gözlerime hasretine doyayım Gel artık bir tanem mutluluğun olayım.
![]() |
#1060 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Gel Gayrı Kara gözlüm bu ayrılık yetişir
İki gözüm pınar oldu gel gayrı Elim deyse akan sular tutuşur İçim dışım yanar oldu gel gayrı Ayların sırtında yıllar taşındı Sanmaki garibi eller düşündü Bebekler evlendi yollar aşındı Kozalaklar çınar oldu gel gayrı Hesab et gideli sen gurbet ile Otuz ay tutuldu kolay mı dile Hapisler sürgünler esirler bile Sılasına döner oldu gel gayrı
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|