![]() |
![]() |
#10721 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57918
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Benim küçük gecemde
rüzgar ağaçların yaprağına son kez süre tanıyor Benim küçük gecemde viran olmanın korkusu var kulak ver karanlığın esintisini duyuyor musun? ben garipçe şu talihime bakıyorum, ümitsizliğe alıştım kulak ver aranlığın esintisini duyuyor musun? gecede, şu an bir şey geçiyor ay kızıl ve karmaşık ve her an düşme korkusu yaşanan bu damda bulutlar yaslı kalabalıklar gibi sanki yağmurun yağacağı anı bekliyor bir tek an ondan sonra hiç bu pencerenin arkas
![]() |
#10722 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Daha kaç ******* böyle sessiz, böyle sensiz yaşayacağım? Bilmiyor
musun ki ey yar, beni ne çok mahvediyor uzaklığın, ne çok bölüyor kalbimi kalbin... Bir gece daha başlıyor... Önümde upuzun yaşayacağım bir gecem, bir karanlığım daha var. Saatlere, saniyelere gireceğin; damarımdaki kanıma kadar işleyeceğin bir gecem daha başlıyor... Bir gecem, bir sevdam daha başlıyor ama yazık ki gözyaşları ma giren olmayacaksın yinede. Beni artık acılarımla baş başa bıraktı ağlamalarım. Gözyaşlarım bile
![]() |
#10723 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() bir kuğunun boynuna dokunurken
yol bir yere gitmez içerde düz saçlara uğrar ayak üstü bir akşamüstü her plansız ürperişin sonu hüsran ve hüsran çok sanat müziği bir kelimedir yol bir yere gitmez o bir durma biçimidir yol yoluyla gidebilir yare yoldan çıkabilir apansız ve ömür bitebilir yoldan önce ama yol bir yere gitmez o bir durma biçimidir yaşamak hızlı bir ölme biçimidir düşünce ışıktan yavaşsa erken gidilmelidir gerdan sözcüğüne bir kuyumcuda da rastlayabilirsin bir kasapta da kalbin sızlamaz bir kuzu yüreğini vitrinde görünce o bir beslenme biçimidir ama korkarsın kurdun sevdiği havadan ayakkabı yaparsın yılandan yol bir yere gitmez o bir durma biçimidir her garantiyi istersin hayattan oysa ölümle yaşam arası uzun malum ince bir yol bir yere gitmez o bir ölme biçimidir iyi yolculuklar denmez bir gidene yapılamaz çünkü çok yolculuk bir seferde yolcu denmez her gidene herkes o yolun taraftarı olmayabilir hiç bir sürgün gittiği yolu sevmez mesela yol bir yere gitmez o bir susma biçimidir soğuk bir taşıtın uğultusunda YILMAZ ERDOĞAN
![]() |
#10724 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() bu çemberin sonu uçurum
kendimden geçeli ben ben olmayalı çok oldu çember daraldıkça sonu varılmaz oldu nokta olunca çember düşecek bu zavallı kul
![]() |
#10725 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() GİT...
O ılık akşamlardan süzdüğüm acıların dergahına gömüp yüzümü, hiçbir sabah getirmeyecek seni susacağım, gözlerinin değdiği heryere git.. Bir yalnızlık ne zaman üşür bilirmisin sen? Bütün dönüşlerini topla ve öyle git!!!...
![]() |
#10726 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gozlerinden , ellerime yansiyan cocuklugun geldi aklima.
Ve beni sen kilan ne varsa. Mutlu oldugun an korkmadigini anladigin zamandi, Yangin yangin tutusurken yuregim yanardaglari kavurdugunu gordum yureginde. Ve ellerim, yokluga anlam veriyordu kalemim. Gozlerinde sonbahar damlardi hep ve ben seni umarsizligim icinde en hircin dalgaya surukledim. Simdi tabakamdaki son sarimlik cigara ile cekiyorum icime hasreti Ve sen hâla karanliklarimda acan mavi gunessin. Ve artik n
![]() |
#10727 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bucak bucak heyecanlarla
dirhem dirhem yankiyorsun yuregimde... Her solugunda yeni bir tad her tadinda yeni bir soluk. Bilirim yabancisin bu kentin riyakâr cehresine. Ama sen de bilirsin ki ; kardelen karda biter.. Colun susuzlugunda dikenlerine aldirmadan kaktus sevebilirsin. Bilirim , fikrin eskiya kokar. Gorurum tenin savas kokar. Duyarim sesin ask kokar. Ama sen de bilirsin ki ; yitigiz bu sevdâda herbirimiz...
![]() |
#10728 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yitik bir mavinin eseriydin sen.
Ufuktaki denizin dalgalarina karismis olan. Tok bir sesin fikrimde depremlere yol alan. Hatirladigim son sey ne biliyor musun ; " Hâla yagmurla birlikte agliyorum " hâla murekkebi yaliyorum dilimle divitimin ucundan. hala sana mavi sayfalar uzerinde kirmizi renkli siirler yaziyorum. hala sana adadigim sozlerimde senin ismini aniyorum. Narcicekli bahcemde hâla bir kaktus var. hâla maviye baktigimda mavi ile birlikte seni goruyorum.
![]() |
#10729 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir gün tutar bir caneriği çiçeğini sunar bahara.
Bür tutam serinlik, bir yürekte buğulanan sıcaklık . Ve konar gözlere bir öpücük gibi kuşların sevinci bahar. Okşar bir annenin parmakları gibi usulca saçlarımızı seher yeli. Bir tutam gün ışığı dolar içimize, bir tutam sevinç çığlığı. Ne zaman bahar gelse sevinci yaşar kırlar, Dağlı çocuklar umudu kucaklar bir yanımızda; Bir yanımız da kuşlar, çiçekler, kelebekler sevinci yaşar. Aydınlık gelir dört bir tarafa, gürül gür
![]() |
#10730 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Trenler gelip geçiyor
usumun uzayan raylarında lanetli ağır bir ağrıyı taşıyor bedenime yıllar kalbimin sızısında gam dilimin yakarışında ürperiyor yapraklar. usul usul yağmurlarda gözlerim ellerim fırtınalarda kopmuş dal dillerim lal bitkinim.. ve yurtsuz yaralıyım bakışlarımda yavrusu vurulmuş bir ceylan inliyor melanet yağmurları iniyor üzerime suların buz kestiği yerdeyim rüzgarın acı kestiği yerde yüreğine tutunduğum bunu bilmiyor. dalları tutuşmuş bir ormanda sevgilime
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 5 (0 üye ve 5 misafir) | |
|
|