![]() |
![]() |
#1081 |
Forum Demirbaşı
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2007
Teşekkür Etme: 70 Thanked 42 Times in 30 Posts
Üye No: 26495
İtibar Gücü: 2555
Rep Puanı : 2488
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Gelirsin Diye Bir gün çıkar gelirsin diye...
Evi en sevdiğin çiçeklerle döşedim... Üşümesin o narin ellerin diye sobayı yaktım... Açsındır diye sofrayı donattım... Banyoyu hazırladım... Havlunu yeniledim… Yatağımızı düzelttim, Başucuna bir gül koydum... Kalbimi yüreğimi kendimi hazırladım ve bekledim... Bir gece, bir sabah, bir hafta... Bir yıl... Yoksun sevdiğim ve gelmeyeceksin biliyorum... Çiçekler öldü artık... Soba söndü... Yemekler bozuldu... Banyo kirlendi... Havlu eskidi... Yatağımız bozuldu... Gül kurudu artık... Kalbim kırıldı be sevdiğim... Yüreğim incindi... Ben bittim diyorum sana bittim.... Ne sen gelirsin artık Nede ben... Nede bulabileceğin biri... Hepsi bitti... Bende bittim sevgili... Seninle birlikte...
![]() |
#1082 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Gelişin Bir Başka
Hayat hep bir şeyler alır bizden, Seni aldığı gibi… Acı dolu yaşam sunar bize, Gidenlerin ardından, Gidenler geri gelmez denir. Ben inanmıyorum çünkü: Biliyorum sen bir gün ansızın, Çıkıp geleceksin yanımıza, Azda olsa kalacaksın yanımızda, Geleceğin günü hep bekledik, Ansızın çıkar diye umudumuza umut ekledik, İşte şimdi geldin, Ansızın olmasa da sen yanımızdasın ya, İşte şimdi gidiyorsun, Yolun acık olsun, Yine biz bekleyeceğiz seni… Gelmesen de seviyorsun ya sen bizi…
![]() |
#1083 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Geliyorum bu gün yine sensizim bugün yine tekim
bugün yine burda sana yazıyorum gelecem bekle beni nasıl toprak kokusu güzelmi sanırım artık yavaş yavaş geliyorum kan geliyor öksürünce ben geliyorum bitanem ben geliyorum uzat elini bak ben geliyorum ölüme sana geliyorum yoksa mutlumusun bensiz uzat elini hadi uzat ben geliyorum tek aşkın hadi tut elimi
![]() |
#1084 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Geliyorum
Ölümleri yarınlara erteledim Pimi çekilmiş mayınlara basa basa Sana geliyorum Acılarımı son kez yüreğimde demledim Koynuma Cennetin güllerini alıp Yağmurlarla sana koşuyorum Toprağıma gülüşlerini mevsimsiz ektim Baharı yitik kentin sokaklarını avuçlarıma saklayıp Çocuksu düşlerimi sende yaşamaya geliyorum Acıların prangalarını yüreğimde eskittim İdamlık düşlerimden kaçıp Senin gözlerinde ömür boyu kalmaya geliyorum Gecenin tüm yıldızlarını fethettim Ölümün fermanını denizlere fırlatıp Dilimdeki ask cümlelerini Gözlerinde tamamlamaya geliyorum Azap ateşinde yıllarımı son kez erittim İbrahim gibi baharın tomurcuğunda yanıp Yüreğinde ölümsüzlüğü tatmaya geliyorum Yorgun sabahlarımı geçmişe sürgün ettim Hoyrat rüzgarlarda her şeyi dağıtıp Mevsimsiz tomurcukları gözlerinde açmaya geliyorum Bir gülüşünle ömrüme mutlulukları ekledim Bereket kokan yağmurla çöllerini ıslatıp Avuçlarına bedenimi bırakmaya geliyorum Kuruyan hücrelerimi umutlarında yeşerttim Acılarımla güneşi son kez ağlatıp Ezan sesinde odana baharı doldurmaya geliyorum Gözlerinde yaşamaya yemin ettim Umutlarımı pembe bulutlara sığdırıp Seni " sende" yaşamaya geliyorum
![]() |
#1085 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Gelme Gelme *******ime,
sazıma, tellerime, türkülerime, gelme artık, yeter. Ne istiyorsun, nereden biliyorsun?, biliyorsun da, ondan mı üzüyorsun? Sana hiç söylemedim ki, söyleyemedim ki. Sevdiğimi…
![]() |
#1086 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Gelmedin Ben senden kopamadım.
Biraz uzaklaştım sadece. Unutmuş gibi yaptım. Umursamaz gibi yaptım. Ama inan bana; Hergün için için yandım, Hergün senin için yandım. Şiirler yazdım sayfalarca, Kalemler tükettim, tükenmez denenlerden. Ama gelir denen sen; gelmedin..
![]() |
#1087 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Gelmedin
Oysa ben güller ekmiştim oysa ben menekşeler papatyalar kardelenler ekmiştim oysa ben kanaryalar bülbüller beslemiştim sığdırmıştım tüm çiçekleri sığdırmıştım tüm kuşları sığdırmıştım yüreğime Hazırdılar bahara hazırdılar baharda gelecek olan sana. Bahar geldi ama sen delmedin. Yüreğimde hazan yüreğimde solmalar yüreğim göçmen kuşların kanadında yüreğim rüzgarda o soğuk ve uzak iklimlere savruluyor. Bahar geldi ama sen gelmedin Umurumda değil artik ha açmış çiçekler ha açmamış ha uçmuş kuşlar ha uçmamış Umurumda değil artik ilkbahar.
![]() |
#1088 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Gelmedin sabah gelecektin çok bekledim
aldığım güller sarardı belki seviyorum diyecektin artık çok geç gün karardı sabahtan geceye kadar tek mekanım o yer oldu gelmedin ah gelmedin gözlerime kanlar doldu artık sabah oluyordu gül ve gönlüm soluyordu yıldızları saydım amma gözlerim yaş doluyordu taş olsaydı kırılırdı beklemekten yorulurdu demek sevmiyorsun beni seven gelip sarılırdı gülü tuttum yaprağından teker teker yoldum gitti gelmedin ah gelmedin bu sevda burada bitti
![]() |
#1089 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Gelmedin Ölesiye sevildin
Sevmedin Öylesine yaşanıyor hayat Sonu belli değil gidişin Kuruttuğun gülleri yak Yakmak senin işin...
![]() |
#1090 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Gelmesize zifafına girecek cesaretim yok sürgünlerinin
celalimi elimden aldı cılız çehreli basiretin mat bir ritimde oynasın artık alaylarının çengileri medetsizinim,haydutluğunu unuttu gözlerimin defleri hezarfen aklına uy da heyulası ol aklımın hafızlığına yeni başladım teninin daha ellerinde bile değilim a gönlümün pejmürdesi,canımın hırdavatçısı paytak zevklerimin dildadesi, haberin var mı ben bu aşkı inatlarından peydahladım...
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|